Nova vest
Rukomet

Petak, 23.09.2022.

13:30

RK Crvena zvezda predstavio tim za novu sezonu FOTO

Rukometni klub Crvena zvezda predstavio je zvanično ekipu za predstojeću sezonu u sali Sportskog društva Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

RK Crvena zvezda predstavio tim za novu sezonu FOTO
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Crveno-beli rukometaši, koje predvodi trener Ratko Đurković, savladali su u prvom kolu Arkus lige Dinamo iz Pančeva sa 35:33.

"Sezonu smo počeli pobedom protiv Dinama iz Pančeva. Imali smo dobre uslove za rad, nadam se da će tako biti i u nastavku sezone i da ćemo biti ispraćeni i od uprave i od navijača. Imamo ambicije koje su visoke, želim svima dobro zdravlje i rezultate", rekao je trener RK Crvena zvezda Ratko Đurković.

"Odradili smo kvalitetne pripreme. Atmosfera je fenomenalna, svi smo kao velika porodica i drago mi je što je uz nas bio veliki broj navijača. Idemo korak po korak, očekuje nas meč u Kragujevcu", poručio je kapiten crveno-belih Draško Nenadić.

Dragan Škrbić, predsednik UO RK Crvena zvezda istakao je da će klub kao celina nastaviti da raste.

"Čestitam ekipi na uspešnom startu i nadamo se da će tako biti i naredne sezone. Znamo da neće biti lako, daćemo sve od sebe da rastemo kao klub i da Zvezda bude ono što zaslužuje. Pristup prema dresu i Zvezdi biće na vrhunskom nivou", izjavio je Škrbić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve