Nova vest
Rukomet

Sreda, 06.07.2022.

16:53

Đerona posle osvojene bronze: Igrali smo istinski jake utakmice

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona je dao izjavu nakon osvojene bronzane medalje na Mediteranskim igrama.

Izvor: RM

Autor: RM

Đerona posle osvojene bronze: Igrali smo istinski jake utakmice
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

On je izjavio da je osvajanje bronzane medalje "veoma važno" jer je naša selekcija igrala "istinski jake utakmice" na Mediteranskim igrama.

Srbija je osvojila bronzu na Mediteranskim igrama u Alžiru, pobedivši u meču za treće mesto Severnu Makedoniju sa 34:29.

"Izuzetno mi je drago zbog ove pobede. U drugom poluvremenu, i pore dosta isključenja, korak po korak uvećavali smo prednost. Nedostajalo nam je rotacija danas, momci su bili zaista umorni i želeo bih da čestitam svim igračima jer je ova bronzana medalja veoma važna. Igrali smo istinski jake utakmice", izjavio je Đerona.

Pomoćni trener reprezentacije Žikica Milosavljević je rekao da "posle ove osvojene medalje vlada odlična atmosfera" u timu i dodao je da je bilo "jako teško" osvojiti treće mesto.

"Tri nedelje smo zajedno i najvažnije je da se vraćamo sa medaljom. Konkurencija je bila izuzetno jaka. Videlo se da momci rastu iz dana u dan. Bile su ovo divne tri nedelje. Zasluženo smo osvojili medalju", rekao je Milosavljević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve