Nova vest
Rukomet

Subota, 15.01.2022.

23:10

Kukić: Pobeda nad Francuskom? Što da ne?

Rukometaš Srbije Lazar Kukić kaže da će se naša reprezentacija boriti do kraja za prolaz u narednu rundu Evropskog prvenstva.

Izvor: MT

Autor: MT

Kukić: Pobeda nad Francuskom? Što da ne?
Srdjan Stevanovic/Starsport

Izabranici Tonija Đerone izgubili su od Hrvatske 23:20, a za plasman dalje potrebna im je pobeda od dva gola razlike nad Francuskom u poslednjem kolu.

"Veoma težak poraz. Sada nas je pogodilo. Priželjkivali smo pobedu koja bi nas odvela u narednu fazu. Nažalost, ne znam šta je presudilo... Da li nismo dovoljno trčali, možda neke greške u odbrani. Prelepo je bilo za igrati", rekao je Kukić.

Šta je bio problem protiv Hrvatske?

"Nismo u napadu nalazili neka rešenja, malo smo gušili napad. Nećemo da tražimo alibi, Hrvatska je bila bolja za ta tri gola", istakao je Kukić i dodao:

"Na našu nesreću se danas neke stvari nisu poklopile. Nadam se da nismo razočarali navijače koji su došli i koji su nas gledali preko TV-a. Nastavićemo da se borimo. Siguran sam da možemo da napravimo uspeh protiv Francuske."

Da li stvarno veruje u pobedu nad Francuskom u poslednjem kolu, u ponedeljak od 20.30?

"Što da ne? Pokazali smo prošle godine sa njima u grupnoj fazi nismo izgubili meč. Sada će ući drugačije, moramo i mi da se spremimo, da odigramo skoncentrisanije. Nadam se da će naših navijača biti u još većem broju. I da ćemo Bože zdravlja napraviti veći uspeh", zaključio je Kukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve