Nova vest
Rukomet

Petak, 14.01.2022.

10:45

Krilo Hrvatske: Verujemo da smo bolji od Srbije

Selektor i reprezentativac Hrvatske, Hrvoje Horvat i Ivan Čupić, nakon poraza od Francuske prokomentarisali su narednog rivala – Srbiju.

Izvor: MT

Autor: MT

Krilo Hrvatske: Verujemo da smo bolji od Srbije
MT/B92

"Kauboji" se nalaze u težoj situaciji od orlova, a poraz ih sigurno šalje kući.

Tradicija je na njihovoj strani a u poslednjih sedam međusobnih duela, imaju šest pobeda.

"Spremali smo se za sve protivnike, pa tako i za Srbiju. Ima puno odličnih pojedinaca, kao tim je veoma jaka. Nadam se da ćemo se mi oporaviti do te utakmice i psihički i fizički i da ćemo odigrati bolje nego protiv Francuske", rekao je Horvat.

Čupić veruje da Hrvatska može do trijumfa.

"Ne razmišljamo da smo favoriti ili autsajderi. Idemo korak po korak. Znali samo i pre početka prvenstva da je utakmica sa Srbijom ključna za prolazak u narednu fazu. Nadamo se da će nam pomoći igrači koji su bili u izolaciji, da ćemo pružiti kvalitetniju igru. Verujemo da smo bolji i da ćemo slaviti", rekao je Čupić i dodao:

"Srbija nije nova reprezentacija, to je grupa pojedinaca koji igraju u vrhunskim klubovima. Igrali smo s njima, protiv njih. S Đeronom je dobila malo španskog šmeka, uneo joj je disciplinu u timu. Možda ranije nisu bili rezultati na očekivanom nivou, pa se nije mnogo pričalo o Srbiji. Respektujemo narednog rivala."

Meč je na programu u subotu od 20.30 u Segedinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve