Nova vest
Rukomet

Petak, 22.10.2021.

23:07

Zvezda dobila veliko pojačanje

Rukometaši Crvene zvezde Grundfos dobili su veliko pojačanje u borbi za plej-of ARKUS lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda dobila veliko pojačanje
Foto: RK Crvena zvezda

Posle 11 godina ponovo u svom, crveno-belom dresu i na Marakani – Draško Nenadić.

Draško (31, 203cm) je nastavio stopama oca Velibora i brata Petra, od 2007. do 2010. godine nastupao za Crvenu zvezdu, bio član ekipe koja je osvojila poslednju titulu za klub, igrao u Ligi šampiona, a zatim započeo bogatu inostranu karijeru.

Granoljers, Gvadalahara, Flensburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine, Hamburg, Fukse Berlin, Bjeringbro-Silkeborg, Celje, ponovo Granoljers i Koburg do povratka u Crvenu zvezdu. Tri evropska šampiona i dva osvajača EHF Kupa.

"Neočekivano brzo, ali sam srećan, naravno, da sam se vratio kući, da sam se vratio u Zvezdu posle 11 godina. Želim da doprinesem svojim znanjem i iskustvom Zvezdi, da zajedno ostvarimo postavljene ciljeve".

Nenadić igra na poziciji levog beka i povremeni je reprezentativac Srbije. Nastupao je za Srbiju na EP 2014 u Danskoj i SP 2019 u Danskoj i Nemačkoj.

Pravo nastupa za povratnički debi ima već sutra u Kaću, na gostovanju Jugoviću.

"U Kaću je jako bitna utakmica za nas, težak teren, Jugović ima veliku tradiciju, znamo šta nas čeka u „Hramu“. Mi smo malo oslabljeni izostankom par igrača, ali na nama je damo maksimum, pružimo što je do nas, kako bismo dva boda doneli iz Kaća", rekao je Nenadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve