Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 07.10.2021.

18:10

"Protiv Islanda će biti teže"

Srpska rukometašica Jovana Кovačević rekla je da će predstojeća utakmica protiv Islanda biti teža.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: RSS

Ona je dodala da će njena ekipa dati sve od sebe da upiše i drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

"Utakmica protiv Islanda će biti malo teža, samim tim što ne igramo pred našom publikom i što će put biti malo duži. Probaćemo da se koncentrišemo i da ispravimo greške koje su se dogodile na prethodnoj utakmici. Potrudićemo se da damo sve od sebe da bi i sledeća utakmica bila završena pobedom", rekla je Kovačević, prenosi Rukometni savez Srbije.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je juče u Zrenjaninu Tursku sa 36:27, u utakmici prvog kola Grupe 6 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Znale smo da utakmica protiv Turske neće biti laka, pogotovo što je to prva utakmica koju smo igrale u nekom podmladjenom sastavu. Od početka smo igrale našu igru i odmah se videlo da smo dominantnije u odnosu na njih i trudile smo se da održimo taj tempo tokom čitavog toka utakmice", rekla je Kovačević.

"Imale smo uspona i padova, ali na kraju smo uspele da ostvarimo pobedu. Postoji još stvari koje treba da ispravimo i za koje treba vreme da bi se uigrale, ali zaista smo se dobro osećale na terenu", dodala je ona.

Utakmica između Islanda i Srbije na programu je u nedelju, 10. oktobra 2021. godine od 18.00 u Hafnarfjorduru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve