Nova vest
Rukomet

Subota, 12.06.2021.

14:15

"Kod A reprezentacije stvari su poznate"

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar zadovoljan je junskim okupljanjem njegovih izabranica, preneo je Rukometni savez Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prva dva dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi su iskorišćena za testiranje A selekcije, dok su preostala tri bila prilika da se urade testovi i upoznaju rukometašice sa šireg spiska.

"Kod A reprezentacije stvari su poznate. U nastavku nedelje radili smo sa rukometašicama sa šireg spiska i moram da da ima četiri, pet igračica na koje možemo ozbiljno da računamo", izjavio je Bregar.

On je iskoristio priliku i da isprati okupljanje juniorske i kadetske reprezentacije, koje su u isto vreme imale pripreme u Kragujevcu.

"Posetili smo juniorke i kadetkinje i verujem da sa ozbiljnim radom srpski rukomet ima budućnost. Kadetkinje su ostavile baš pozitivan utisak. Trebalo bi da utvrdimo zajednički rad, da idemo u istom smeru i da tako dodjemo do dobrog rezultata", rekao je Bregar. Selektor se osvrnuo i na sledeće okupljanje reprezentacije u septembru.

"Prvo ćemo analizirati rezultate testiranja koji su obaveljeni prethodnih dana. Obavićemo razgovore sa svim igračicama individualno, i dati im program za period do septembra. Septembar nam je veoma bitan, čekaju na mečevi protiv Turske i Islanda. Nemamo puno vremena ni do Svetskog prvenstva, tako da moramo svako okupljanje da iskoristimo maksimalno", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve