Nova vest
Rukomet

Nedelja, 30.08.2020.

10:55

Vardar na F4 SEHA lige

Rukometaši Vardara iz Skoplja plasirali su se na završni F4 turnir regionalne SEHA lige, nakon što su u četvrfinalu bili uspešniji od tima Nekse iz Našica.

Izvor: MT

Autor: MT

Vardar na F4 SEHA lige
EPA

Tim makedonskog šampiona je u revanš meču na svom terenu izgubio od hrvatskog tima 26:25, ali ide dalje jer je u prvoj utakmici odigranoj u martu u Našicama pobedio sa 31:30.

SUtakmica u Skoplju je odigrana pred praznim tribinama, jer u Severnoj Makedoniji nije dozvoljeno prisustvo publike zbog epidemije kovida 19.

Igrači Vardara su u napetoj završnici, u kojoj su gubili sa tri gola razlike, uspeli šest sekundi pre kraja da smanje na potreban jedan gol minusa koji ih vodi dalje, a rukometaš Nekse Halil Jaganjac nije uspeo da da gol iz slobodnog udarca koji je za hrvatski tim sviran u poslednjem sekundu.

Skopski Vardar će na turniru, koji će biti održan u Zadru, u polufinalnoj utakmici igrati protiv PPD "Zagreb".

Ta dva tima su jedini koji su učestovali na svih prethodnih osam F4 turnira SEHA lige, a Vardar je do sada najuspešniji u tom regionalnom takmičenju sa pet osvojenih titula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve