Srpski rukometaši: Ovo je pokazatelj kako treba igrati

Srpski rukometaš Zoran Nikolić rekao je da je utakmica protiv Hrvatske uprkos porazu pokazatelj kako treba igrati svaku utakmicu.

MTIzvor: B92, Beta
Podeli
Foto: RSS
Foto: RSS

"Poslednja utakmica, ali mislim da smo dali svoj maksimum i poslednji atom snage. Ostaće žalim za prethodnim utakmicama i za ovom. Nismo uspeli, i šta da se radi. Idemo dalje. Mislim da smo danas bili bolji nego u prethodnim mečevima i da je ovo pokazatelj, ne samo kako igrati protiv Hrvatske, već i svaku utakmicu", rekao je Zoran Nikolić, a preneo Rukometni savez Srbije.

Pročitajte još: Srbija poražena od Hrvatske za kraj Evropskog prvenstva

Muška rukometna reprezentacija Srbije je izgubila od Hrvatske sa 24:21 i tako sa sva tri poraza završila Evropsko prvenstvo.

"Isto što nam se ponavlja već utakmicama unazad. Ponovo smo iste greške ponovili, promašili zicere i praktično sami sebe pobedili i ostavili prostor Hrvatima da iz lakih pozicija stignu do golova. Smanjiti tehničke greške i da nastavimo da se podržavamo jer ova ekipa ima hemiju. Napad je bio najveći problem sa promašenim zicerima i veliki brojem tehničkih grešaka", kazao je Stevan Sretenović.

Pročitajte još: "Srpski rukomet je paradoks svetskih razmera"

Takmičenje iz grupe A nastavljaju Hrvatska i Belorusija.