Nova vest
Rukomet

Petak, 10.01.2020.

17:20

Selektor Crne Gore pred Srbiju: Odbrana i golmani će presuditi

Selektor rukometne repezentacije Crne Gore Zoran Roganović izjavio je da je meč drugog kola na Evropskom prvenstvu protiv Srbije važan za oba tima.

Izvor: SN

Autor: SN

Selektor Crne Gore pred Srbiju: Odbrana i golmani će presuditi
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Rukometaši Srbije u prvom meču grupe A poraženi su od Belorusije (35:30), dok je Crna Gora izgubila od Hrvatske (27:21), pa će tako pobednik sutrašnjeg duela ostati u igri za drugu fazu.

"Potrebno je da se restartujemo, da pogledamo neke stvari koje smo lošije uradili protiv Hrvatske i da se skoncentrišemo na meč sa Srbijom. Važna utakmica i za nas i za njih, ocekujem veliku borbu. Odbrana će biti ključ i golmani imaju veliku ulogu. Mislim da će ta dva segmenta presuditi", rekao je Roganović, prenose podgoričke "Vijesti".

Pročitajte još Peruničić pred Crnu Goru: Ili nastavljamo ili se vraćamo podvijenog repa kući

"Napad mora da bude bolji, mnogo smo grešili u napadu na zonu 5-1, ali sumnjam da ćemo imati taj problem protiv Srbije, koja igra klasičnu formaciju 6-0. Moramo, takođe, da vodimo računa o isključenjima, koje bi trebalo da smanjimo"
, dodao je selektor Crne Gore.

takmica između rukometaša Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 18 časova i 15 minuta, dok će se Hrvatska i Belorusija sastati od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve