Nova vest
Rukomet

Petak, 13.09.2019.

19:16

Memić pred Zvezdu: Razmišljamo samo o pobedi

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je da je Crvena zvezda dosta promenila tim u odnosu na prošlu sezonu, ali da razmišlja samo o pobedi.

Izvor: B92

Autor:B92

Memić pred Zvezdu: Razmišljamo samo o pobedi
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Novi Pazar će ugostiti Zvezdu u prvom kolu elitne Arkus lige.

"Odlučiće volja, želja i odgovornost, a problem je što u prvom kolu ne znate šta možete da očekujete od rivala. Zdravi smo i na nekih 80 do 85 odsto od onoga što želim da moji igrači pruže na terenu. Nadam se punim tribinama i pobedi nad timom selektora reprezentacije Srbije Nenada Peruničića", rekao je Memić.

Golman Novopazaraca Aleksandar Milenković kazao je da očekuje tešku i kvalitetnu utakmicu, kao i veliku podršku navijača.

"Crveno-beli su dosta ozbiljniji nego prošle sezone i uvek atraktivni. Dobro je što protiv njih otvaramo sezonu i bilo bi idealno da je započnemo pobedom. Kod njih je glavni igrač pivot Stefan Šaponjić, a imaju i dobra krila. S druge strane, slabiji su na bekovskim pozicijama", ocenio je Milenković.

Rukometna utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde na programu je u subotu od 18 časova u dvorani Pendik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve