Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 10.06.2019.

16:18

Batez: Zadovoljstvo što možemo da ugostimo rukometaše

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, povodom utakmice Srbije i Švajcarske, istakao značaj ovog sportskog dogadjaja za Vojvodinu i Novi Sad.

Izvor: SN

Autor: SN

Batez: Zadovoljstvo što možemo da ugostimo rukometaše
Photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Srbija i Švajcarska odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo u rukometu, odigraće 16. juna u velikoj dvorani novosadskog SPENS-a od 18 sati.

"Zadovoljstvo je što smo u prilici da, pored velikih sportskih događaja koje smo imali u ovoj i prošloj godini, a reč je o učešcu košarkaške A reprezentacije nakon 13 godina u Novom Sadu i najbolje selekcije odbojkaške reprezentacije, sada ugostimo i najbolju mušku rukometnu reprezentaciju“, rekao je Batez na konferencija za novinare počasnog organizacionog odbora, čiji je i on član.

On je izneo da je siguran da je Rukometni savez Srbije doneo pravu odluku povodom toga da dovede ovu utakmicu u Novi Sad.

Batez je rekao da je zahvalan RSS-u na ovoj odluci, zato što je Grad Novi Sad, zajedno sa Rukometnim klubom Vojvodina kao tehničkim organizatorom utakmice, dokazao da je „perjanica“ muškog rukometa u našoj zemlji.

Pokrajinski sekretar za sport je naveo da je siguran da ce se zajedničkim snagama ispuniti svi standardi koje postavlja Evropska federacija.

Batez je istakao da je, osim promocije rukometa, izuzetno važno da utakmica bude posecena i da u što vecem broju podržimo našu reprezentaciju, kako bi ih što bolje motivisali da pobede i kvalifikuju se za Evropsko prvenstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve