Nova vest
Rukomet

Sreda, 29.05.2019.

16:59

Prešao iz Partizana u Vardar – transfer sezone

Dolazak srpskog golmana Dejana Milosavljeva u skopski Vardar najbolji je transfer sezone 2018/2019 prema specijalizivanom rukometnom sajtu "Hendbol planet".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Prešao iz Partizana u Vardar – transfer sezone
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Dvadesetdvogodišnji Milosavljev je u Skoplje došao iz Partizana bez većeg međunarodnog iskustva, ali je sezona na golu Vardara od njega napravila važnu zamenu za Arpada Šterbika i Strahinju Milića.

Izbor najboljih 25 transfera u ovoj sezoni koje predvodi Milosavljev, ;"hendbol-planet" je naslovio: "Od 'srpskog anonimusa do Dejana Milosavljeva!"

Milosavljev je u Vardar došao u julu prošle godine kao veliki talenat s nemerom da bude pomoć Strahinji Miliću, ali je morao da preuzme ulogu prvog golmana, jer je popularni Džambo pred sam početak sezone morao da napusti kub zbog prekomerne težine.

Srpski golman koji je bio treći izbor za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu 2018. godine, maksimalno je iskristio priliku i briljirao na golu Vardara u regionalnoj Seha ligi i Ligi šampiona.

Sezonu u Seha ligi je završio kao najboli golaman, a jedan je od nazaslužnijih je za plasman Vardara na završni turnir Lige šampiona, koji će biti odigran 1. i 2. juna u Kelnu.

Makedonski mediji ističu i da je on prvi favorit za golmana sezone u najjačem evropskom klupskom rukometnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve