Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 20.05.2019.

15:18

Kvalifikaciona utakmica rukometaša Srbije i Švajcarske u Novom Sadu

Rukometne reprezentacije Srbije i Švajcarske će odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo odigrati 16. juna u velikoj dvorani novosadskog Spensa.

Izvor: SN

Autor: SN

Kvalifikaciona utakmica rukometaša Srbije i Švajcarske u Novom Sadu
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, rekao je nakon sastanka sa predsednikom Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidarom đurkovićem, da će taj sekretarijat pružiti punu podršku organizaciji ovog sportskog događaja, i izrazio zadovoljstvo jer "Novi Sad dugo nije imao zvaničnu utakmicu seniorske reprezentacije u rukometu".

On je čestitao predstavnicima Rukometnog kluba Vojvodina na novoj, sedmoj za redom tituli državnog šampiona. Na sastanku su učestvovali i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan đukić i direktor kluba Darko Jeftić.

Predsednik RSS rekao je da je rukomet veoma razvijen i popularan na teritoriji Vojvodine, te da je zbog toga još važnija podrška koju će pružiti Pokrajinski sekretarijat.

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan đukić rekao je da će ovaj klub, zajedno sa RSS biti tehnički organizator duela, pošto "već ima veliko iskustvo u organizovanju velikih sportskih susreta".

Na današnjem sastanku bilo je reči o projektu rekonstrukcije sportske hale na Slanoj bari u Novom Sadu, kako bi se obezbedila rukometna dvorana za održavanje utakmica i najvišeg ranga, kao što je Liga šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve