Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 15.04.2019.

08:00

Peruničić: Ponosan sam na momke, nisu odstupili na -7

Selektor reprezentacije Srbije Nenad Peruničić bio je zdovoljan izdanjem svog tima, uprkos porazu sinoć u Zadru od Hrvatske od 27:23.

Izvor: B92

Autor:B92

Peruničić: Ponosan sam na momke, nisu odstupili na -7

"Nebitno gde se nalazimo, moramo da igramo hrabro i s karakterom. Večeras je bio ispit ovih momaka da vidimo gde se nalazimo. Pokazali su dosta, fali još zrelosti, mnogo su se trošili u odbrani. Bilo je nekih pasova, izgubljenih lopti, ali u suštini sam zadovoljan. Drugo poluvreme smo bili konkurentni jednoj velikoj reprezentaciji", rekao je Peruničić.

Ovaj meč je bilo "odrastanje da shvate momci šta im još treba da bi bili u društvu reprezentacija kakva je Hrvatska", naveo je srpski selektor.

"Ponosan sam na ove momke. Nisu odstupili kada su gubili sa sedam. To je karakter koji nije prvi put pokazan. Pokazali su i na SP, bez obzira koja je razlika, da postoji jedna linija od koje se ne odstupa, uvek imamo veru. Čestitke Hrvatskoj, pokazali su klasu, a čestitke i ponos za moje momke koji nisu podlegli žestokoj atmosferi i sjajnom protivniku. Idemo dalje, još jedna lekcija", rekao je Peruničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve