Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 10.12.2018.

23:50

Pop-Lazić: Da smo do sutra igrale, ne bismo pobedile

Rukometašica Srbije Slađana Pop-Lazić saglasila se sa selektorom Ljubomirom Obradovićem da je bilo teško privići se na kriterijum suđenja u meču sa Crnom Gorom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Pop-Lazić: Da smo do sutra igrale, ne bismo pobedile
EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Srbija je izgubila u drugoj utakmici druge runde Evropskog prvenstva 28:27 i tako ostala bez šanse da se plasira u polufinale takmičenja.

Crnogorke su posle neubedljivog prvog poluvremena zaigrale bolje u nastavku, Srpkinje su više grešile i na kraju ispustile pobedu.

"Dale smo svoj maksimum, borile se 60 minuta. Saglasila bih se s trenerom da se nismo prilagodile. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile", rekla je Slađana Pop Lazić posle utakmice, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Najefikasnija u srpskom timu bila je Katarina Krpež-Šlezak sa 12 golova, ali je priznanje za igračicu utakmice pripalo Mileni Raičević koja je imala pet pogodaka, ali bila jedan od motora preokreta u drugom delu igre.

Srbiji preostaje još utakmica sa Francuskom na ovom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d