Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 10.12.2018.

23:40

Obradović: Nismo se adaptirali na nivo suđenja

Selektor ženske reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da se njegova ekipa "nije adaptirala na nivo suđenja" u utakmici protiv Crne Gore.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Obradović: Nismo se adaptirali na nivo suđenja
EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Crnogorke su pobedile našu selekciju sa 28:27 na Evropskom prvenstvu u , nakon preokreta u drugom poluvremenu, pošto je Srbija posle 30 minuta igrala bolje i vodila 15:12.

Crna Gora iz prve faze takmičenja nije prenela nijedan bod, a posle dve utakmice u drugoj fazi ima isto toliko pobeda.

"Bio je ovo odlučujući meč za obe selekcije. Imali smo jasnu situaciju da s dve pobede idemo u polufinale. Sada je Crna Gora u borbi za peto mesto i ima bolje šanse za plasman u Tokio. Srbija se nije adaptirala na nivo sudjenja u ovoj utakmici", rekao je Obradović posle meča, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Do kraja takmičenja, ostao je još jedan meč.

"Ostaje nam utakmica s Francuskom. Biće privilegija igrati protiv šampiona sveta u punoj dvorani. Daćemo svoj maksimum i uraditi sve da se kući vratimo radosni"
, dodao je selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d