Nova vest
Rukomet

Petak, 07.12.2018.

13:47

Sećate li se Ratka Nikolića? Vujović ga doveo u niški Železničar

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Ratko Nikolić odigraće za Železničar najmanje tri preostale utakmice u SEHA ligi u ovoj godini, saopštio je taj niški klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Sećate li se Ratka Nikolića? Vujović ga doveo u niški Železničar
Starsportphoto

Nikolić će pomoći Železničaru da reši situaciju nastalu na poziciji pivotmena, nakon što je Jovo Damjanović napustio klub posle utakmice sa Vojvodinom, uz sporazumni raskid ugovora, a Vladimir Jevtić doživeo povredu skočnog zgloba na istoj utakmici.

Nekadašnji rukometaš Šamota, Crvene zvezde, Sintelona, Vesprema, Portland San Antonija, Koldinga, Vardara, Dinama iz Bresta, Borca iz Banjaluke, prihvatio je poziv trenera Veselina Vujovića.

"Prošle sezone sam nastupao za Šamot, ali sam sve vreme u treningu. Pozvali su me prijatelji Veselin Vujović i Ivan Šmigić, nisam mogao da ih odbijem, uprkos privatnim problemima koje trenutno imam. Ja Vuji nikada ne mogu da kažem 'ne'. Oduvek sam imao poseban osećaj kada igram u Čairu, Niš mi je u srcu, doživljavam ga kao moj grad i biće mi drago da budem od neke pomoći Železničaru u predstojećim utakmicama", rekao je Nikolić.

Prvi kapiten Srbije od njenog osamostaljenja, 41-godišnji Nikolić bi u petak mogao prvi put da trenira sa novim saigračima, a prvu utakmicu odigraće u subotu od 20.15 protiv skopskog Vardara u 11. kolu SEHA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve