Lekićeva: Ovakva Srbija može svima da preti

Andrea Lekić, rukometašica Srbije, bila je veoma srećna posle pobede nad Danskom u poslednjem meču prve faze Evropskog prvenstva.

PTIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE
Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Grupa I

četvrtak (06.12.)
18.00 Danska - Francuska
21.00 Švedska - Crna Gora

subota (08.12.)
15.00 Švedska - Francuska
18.00 Srbija - Rusija

ponedeljak (10.12.)
18.00 Danska - Rusija
21.00 Srbija - Crna Gora

sreda (12.12.)
15.45 Danska - Crna Gora
18.00 Švedska - Rusija
21.00 Srbija - Francuska

"Prezadovoljna sam, čestitam ekipi na savršenoj utakmici od prvog do šezdesetog minuta. Odbrana je bila na izuzetno visokom nivou, bekovi Danske su potpuno zaustavljeni što je bio njihov zaštitni znak u prethodnim utakmicama", rekla je Lekićeva posle meča, a prenosi zvaničan sajt RSS.

Rukometašice Srbije odigrale su najbolji meč na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. U poslednjem meču A grupe pobedile su Dansku sa 30:25
.

"Nije bilo uspona i padova. Imamo tri dana odmora, očekuje nas veoma teška tri meča, ali ovakva Srbija može da preti svima", jasna je bila Andrea.

Reprezentacija Srbije prenela je u drugu fazu takmičenja iz A grupe dva boda, a prvi protivnik u nastavku takmičenja biće Rusija.

"Radujem se tim utakmicama. Spremne smo da se suprostavimo svima, odbrana mora da bude ključ, ona mora da nas nosi i neka se nastavi ovako", rekla je Lekićeva i dodala:

"Stvarno se ne sećam da smo održali ovakav nivo od prvog do šezdesetog minuta. Nismo dozvolili protivniku da se nada pobedi, ne sećam da smo bile ovoliko dominantne".