Nova vest
Rukomet

Subota, 13.01.2018.

18:10

"Žrtve" derbija – posle Vujina, otpao i Duvnjak

Rukometašu Hrvatske Domagoju Duvnjaku potvrđena je magnetnom rezonancom povreda lista pa neće biti na raspolaganju svojoj selekciji do daljnjeg.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Foto: EPA/MARIJAN MURAT / Getty images

Duvnjak se povredio u petak protiv Srbije, kada je povredu osetio i srpski bek Marko Vujin.

Duvnjak je pri kraju utakmice, koju je Hrvatska dobila 32:22, loše nagazio, iskrivio nogu pa su ga lekari i Igor Vori izneli s terena.

Selektor Lino Červar ranije je rekao da je planirao da izmeni Duvnjaka baš pre povrede, ali od velike buke u dvorani nije uspeo. Ukoliko ne otpadne sa spiska do kraja šampionata, Domagoj Duvnjak bi mogao da zaigra najranije u polufinalu, prenosi Index.

Da podsetimo, najbolji hrvatski rukometaš se posle osam meseci pauze zbog povrede kolena, vratio početkom decembra, ali ovog puta srećom povreda nije tako teška.

U balkanskom derbiju, povređen je i Marko Vujin koji je protiv Hrvatske zbog problema s kolenom igrao svega desetak minuta, a selektor Srbije Jovica Cvetković rekao je da neće igrati do kraja prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve