Nova vest
Rukomet

Sreda, 10.01.2018.

22:10

"Ako bude incidenata, telima ćemo štititi Srbe"

Hrvatski reprezentativac Igor Karačić izjavio je da je uveren da će duel protiv Srbije na startu EP proći bez incidenata.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto Tanjug/ ilustracija

On je dodao da ako se to desi da će zajedno sa saigračima zaštiti srpske rukometaše.

"Ne znam šta se dešavalo 2012. u Srbiji, ali što se tiče nas igrača, mi svi imamo sportske ciljeve i tako će i ostati na terenu. Između nas neće sigurno biti nekog posebnog naboja, ali što se tiče ljudi sa strane, sigurno da mnogi očekuju našu dobru utakmicu, pobedu, i da će biti fantastična atmosfera. Ne možemo mi ljudima da zabranimo kako će da navijaju i da se ponašaju, ali prema razgovorima kroz Split i Zagreb, mislim da neće biti incidenata na utakmici", rekao je Karačić za portal Telegraf.rs.

Na pitanje da li bi u slučaju incidenta telima zaštitili srpske igrače Karačić, koji je saigrač Mijaila Marsenića u Vardaru, nije imao dileme.

"Sigurno. Mi smo svi sportisti. Kako očekujemo da bi oni pomogli nama u suprotnoj situaciji, tako bismo i mi pomogli sve naše prijatelje tamo. Mi delimo hleb u svojim klubovima, ne daj Bože da dodje do nečega. Ali, ne verujem da će se to desiti ovde u Hrvatskoj. Sigurno da bismo stali ispred njih da ih sačuvamo.", poručio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve