Nova vest
Rukomet

Subota, 06.01.2018.

18:18

Vori: Srbija ima strašne individualce

Igor Vori, najiskusniji reprezentivac Hrvatske u rukometu, rekao je kako sa Srbijom sigurno neće biti lako jer ima strašne individualce.

Izvor: B92

Autor:B92

Vori: Srbija ima strašne individualce
Getty images

Reprezentacije Hrvatske i Srbije otvoriće Evropsko prvenstvo 12. januara u Splitu.

"Nije samo ona važna (utakmica sa Srbijom), čeka nas još dosta posle nje. Naravno da zbog psihološkog nastavka turnira to želimo dobiti. Volio bih da naglasim da se zajedno s publikom video entuzijazam, borba, fanatičnost... Normalno da ima grešaka. Sad je najbitnije da ih svedemo na minimum. A Srbija je ima strašne individualce poput Vujina, Šešuma, Nenadića, Marsenića... Neće biti lako", rekao je Vori.

Njegov kolega iz reprezentacije, Luka Cindrić koji je dobio nagradu za najboljeg rukometaša Hrvatske u 2017, kaže da utakmica sa Srbijom sigurno neće biti lepa za oko.

"Neće to biti neka lepotica, treba očekivati neizvesnost do kraja", kratak je bio Cindrić.

Reprezentacija Hrvatske savladala je Crnu Goru u poslednjem pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo, koje je na programu od 12. do 28. januara.

Grupna faza EP:

12. januar:

18:15 Švedska – Island
20:30 Hrvatska – Srbija

14. januar:
18:15 Srbija – Švedska
20:30 Island – Hrvatska

16. januar:
18:15 Srbija – Island
20:30 Hrvatska – Švedska

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve