Nova vest
Rukomet

Sreda, 22.11.2017.

16:22

Srpkinje pobedile u drugoj proveri za SP

Rukometašice Srbije pobedile su u Kovilovu Slovačku sa 26:24 u drugom pripremnom meču za SP za manje od 24 časa.

Izvor: B92, RSS

Autor:B92, RSS

Srpkinje pobedile u drugoj proveri za SP
Foto: RSS

Dve selekcije su remizirale 30:30 u utorak uveče, a selektor Srbije Ljubomir Obradović je istakao da tim očekuje još mnogo posla do turnira.

"Prvo poluvreme je bilo preslikano od juče iz Pančeva, kao i drugo, s tim što smo kontrolisali rezultat. Nismo dozvolili pad na kraju, već smo pobedili. Odbrana je bila bolja. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i onih na kojima ćemo raditi narednih dana", rekao je Obradović.

On je istakao da je važno što ima prostora, ali i vremena za napredak.

"Ostaje nam da iskristališemo detalje. Imali smo šest primljenih golova iz kontranapada. Znaju one ko kada sprečava, ali možda malo voljni momenat i umor, utiču na to. Uradićemo sve da udjemo u formu kada to bude trebalo. Vratiće nam se Joka (Jovana Stoiljković), a razgovaraću i sa Кaćom (Кatarina Tomašević zbog privatnih razloga nije sa ekipom), da vidimo kakvo je stanje", rekao je selektor Srbije.

Rukometašicama Srbije sada predstoje pripremni mečevi protiv Crne Gore, u nedelju i ponedeljak. Ekipa put Nemačke kreće 1. decembra.

Svetsko prvenstvo će se održati od 1. do 17. decembra u Nemačkoj. Srbija će u Lajpcigu igrati u Grupi D protiv Kine, Kameruna, Nemačke, Holandije i Južne Koreje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve