Nova vest
Rukomet

Sreda, 18.12.2013.

21:53

Bošković: Imamo najbolje devojke

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da su njegove izabranice pokazale kvalitet posle plasmana u polufinale Svetskog prvenstva.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Reprezentacija Srbije je došla do polufinala šampionata u našoj zemlji sjajnim preokretom protiv branioca titule Norveške, trijumfom sa 28:25.

„Imamo najbolje devojke. Bilo je ovo finale pre finala, čestitam devojkama. Nismo se predavali, pokazali smo kvalitet i da imamo fantastične devojke“, istakao je Bošković.

Bošković je prokomentarisao utakmicu i istakao da očekuje težak meč sa Poljskom u petak u polufinalu.

Nadamo se medalji, za to i igramo. Mi znamo dobro šta radimo, nismo pali kada je bilo teško, tako isto sada ne smemo da poletimo. Čeka nas jako težak protivnik, ja sam želeo Francusku, ali ćemo se svakako spremiti dobro“, naglasio je selektor Srbije.

Bošković se posebno osvrnuo na svoju izjavu koju je dao pre četvrtfinala, da je bolje što će Norveška biti protivnik njegovim izabranicima sada, nego u finalu.

To i sada mislim, ne bismo ih pobedili u finalu“, rekao je Bošković.

Kapiten reprezentacije Srbije Andrea Lekić istakla je da se nada da će ona i saigračice nastaviti u istom ritmu sve do kraja šampionata.

Želim da traje do 22. Idemo korak po korak, sve smo bolje, Beograd radi sve ono što smo očekivali, dođite u petak, da nastavimo dalje“, rekla je Lekićeva.

Sa Lekićevom se složila i Sanja Damnjanović.

Mislim da nismo svesne, gledale smo se poslednja četiri minuta, ne možemo da verujemo. kao da smo osvojile medalje, sada ćemo pokušati da se smirimo i idemo hrabro do kraja“, istakla je Damnjanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve