Nova vest
Rukomet

Petak, 03.02.2012.

15:08

"Darko Stanić - ministar odbrane"

Ministar odbrane Dragan Šutanovac primio je Darka Stanića, golmana rukometne reprezentacije Srbije i najboljeg golmana Evropskog prvenstva održanog u Srbiji.

Izvor:

Autor:

Default images

Srpski navijači proglasili su Stanića za "ministra odbrane“ zbog njegovih sjajnih odbrana koje su doprinele da Srbija osvoji srebrnu medalju.

Šutanovac je Staniću poklonio maskirnu majicu sa brojem jedan na kojoj piše: „Darko Stanić - ministar odbrane“.

"Počastvovan sam prijemom kod ministra Šutanovca i drago mi je da i naši visoki funkcioneri bezrezervno podržavaju naš sport. Video sam pre par dana u štampi da je ministar Šutanovac, prilikom posete Italiji, izjavio da su naši sportisti koji osvajaju medalje širom sveta naši najbolji ambasadori i da time pokazuju šta Srbija želi da bude", izjavio je Darko Stanić.

Stanić je zadovoljan što je zajedno sa ministrom posetio Vojnu akademiju gde je razgovarao sa kadetima i kadetkinjama, a zatim su u svi zajedno u streljani pucali iz pištolja.

"Nisam očekivao svoj tako dobar rezultat, koji je za odličanu ocenu, a potajno sam se nadao da sam bolji i od ministra. Ali kad smo uporedili mete, ispostavilo se da je on bolji, jer su svi njegovi pogoci bili u crnom krugu."

Darko se zahvalio i publici na podršci sa tribina.

"Zahvalnost dugujemo našoj publici koja nas je sve vreme bodrila i pomogla da ostvarimo rezultat koji smo svi potajno u srcu priželjkivali. A moje odbrane, eto, zaslužne su da budem `ministar odbrane`, što mi čini čast jer sam mogao da stanem pored pravog ministra, gospodina Šutanovca, kome zahvaljujem na prijemu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve