Nova vest
Rukomet

Petak, 27.01.2012.

23:43

Petak Srbiji doneo tri finala!

Srbija će dugo pamtiti petak, 27. januar 2012. godine, koji je našim sportistima doneo plasman u tri finala velikih takmičenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na Svetog Savu prvo je Novak Đoković izborio finale Australijen opena, potom su vaterpolisti stigli do finala Evropskog prvenstva, a isti uspeh ostvarili su i rukometaši.

Ovaj dan može biti zaboravljen samo ukoliko naši sportisti heroji zablistaju i u nedelju, te nas obraduju titulama.

Novak Đoković je do trećeg uzastopnog finala Australijen opena stigao posle teškog meča i trijumfa nad Endijem Marijem. On će se za treću titulu u Melburnu boriti protiv Rafaela Nadala.

Vaterpolisti su u polufinalu EP u Ajndhovenu savladali prvaka sveta Italiju, a rival će im biti bivši zemljaci i saigrači Crnogorci.

Rukometaši su briljirali u "Beogradskoj areni" protiv velikog rivala Hrvatske, a za prvo zlato otkako je Srbija samostalna zemlja, boriće se protiv Danske.

Finale Ozi opena je u nedelju od 09.30 sati, potom će igrati vaterpolisti od 15.30h, a dan će zatvoriti rukometaši koji će u "Beogradskoj areni" igrati od 17.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve