Nova vest
Rukomet

Petak, 27.01.2012.

08:33

Španci žele finale sa Srbijom

Kapiten reprezentacije Španije Hose Ombrados rekao je da njegov tim priželjkuje plasman u finale Evropskog prvenstva i duel sa domaćinom Srbijom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Španci u petak od 17.45 u “Beogradskoj areni” u prvom polufinalu igraju protiv Danske, dok se od 20.15 sastaju Srbija i Hrvatska.

“Igrali smo dobro u dosadašnjem delu šampionata, a sada nas očekuje polufinale protiv Danske. Verujem da će to biti teška utakmica u kojoj se pobednik neće znati do same završnice”, rekao je Ombrados.

Ombrados je istakao da se njegova ekipa ne plaši nijednog rivala u završnici šampionata.

Mi priželjkujemo da igramo finale sa Srbijom na njenom terenu i pred njenim najvatrenijim navijačima. Svi u našoj ekipi bi voleli da igraju takav duel koji bi bio prava prilika da se pokažemo u pravom svetlu”, naglasio je čuvar španske mreže.

Golman Španije je dodao da je zadovoljan i organizacijom Evropskog prvenstva i kvalitetom rukometa na ovogodišnjem velikom takmičenju.

Srbija je pokazala da je sjajan domaćin, ovde se osećamo fantastično. Ako bi jednom rečju mogao da opišem kvalitet rukometa na prvenstvu onda bi to bila ujednačenost. Nema velikih razlika u kvalitetu ekipa i niko nije izgubio sa prevelikom razlikom do sada”, zaključio je Ombrados.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve