Nova vest
Rukomet

Subota, 15.05.2010.

13:35

Počele pripreme pred Grčku i Tursku

Ženska rukometna reprezentacija okupila se uoči priprema za poslednje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će igrati sa Grčkom i Turskom.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Selektor Duško Milić istakao je da je optimista i da veoma dobro poznaje protivnike.

"Kada smo Tursku mogli da pobedimo u gostima, zašto ne bismo mogli i na svom terenu. Protivnice dobro poznajem i dobio sam kasetu utakmice Crne Gore i Turske. Još ne znamo kakav će biti sastav ekipe, ali sve najbolje njihove igračice biće u timu", rekao je Milić.

On je dodao da će jedna od najboljih rukometašica Srbije Andrea Lekić moći da igra, posle ozbiljne povrede ruke, jer već desetak dana trenira i ima dozvolu lekara.

Članica Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Milena Delić naglasila je da ekipu ne sme da zavara pobeda u Turskoj.

"Optimista sam i nadam se da ćemo ove kvalifikacije završiti na najbolji način", rekla je Delićeva.

Rukometašica Srbije Sanja Damnjanović takođe sa optimizmom dočekuje naredne mečeve, ali je izrazila žaljenje što u mečevima sa Španijom njena ekipa nije uspela da osvoji bar jedan bod, jer je imala dobru priliku, naročito u meču koji je odigran u Zaječaru.

Reprezentativka Srbije Slavica Koperec očekuje pobedu protiv Grčke i Turske i nada se da će ekipa dobro raditi na pripremama i na predstojećim mečevima odigrati onako kako se dogovore sa trenerom.

Rukometašice će do 25. maja trenirati u Ečkoj, a naredni meč kvalifikacija odigraće 26. maja u Patri sa Grčkom, a zatim u Smederevu 30. maja sa Turskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve