Nova vest
Rukomet

Subota, 15.11.2008.

10:43

Muratović otišao iz reprezentacije

Rukometaš Alen Muratović povukao se iz reprezentacije Crne Gore.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

29-godišnji igrač, koji jedan odnajboljih strelaca nacionalnog tima, kaže da je takvu odluku najavio još u junu. ’’Selektoru Ranku Popoviću i generalnom sekretaru Saveza Peđi Pavićeviću sam saopštio da se povlačim. Takvu odluku sam najavio u junu, posle mečeva sa Rumunijom u baražu za Svetsko prvenstvo, ali me očito nisu ozbiljno shvatili’’, rekao je Muratović.

Levi bek Flansburga izjavio je da će njegovim povlačenjem šansu dobiti mlađi igrači.

’’Vreme je da mlađi, pre svih Milašević, Žarko Pejović i Rudović dobiju šansu, jer će se na njima graditi budućnost reprezentacije. Ne mogu više fizički da izdržim sve napore, jer u Flensburgu imam previše utakmica, non-stop sam na putu’’, rekao je Muratović i dodao da će se sada koncentrisati isključivo na klupski rukomet.

Muratović je letos prešao iz Valjadolida u Flensburg i postao najplaćeniji igrač u Bundesligi. Procenjuje se da je nemački klub platio Špancima između 700.000 i 800.000 evra. 29-godišnji igrač počeo je karijeru u Nikšiću, nastavio u Budućnosti, Lovćenu, špansim Kangasu i Valjadolidu, a sada je član nemačkog Flensburga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve