Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.06.2022.

13:15

Demantovana laž koja je kružila o Nadalu

Benito Peres-Barbadiljo, PR Rafaela Nadala, demantovao je navode da je nakon velikog finala Rolan Garosa zatražena dodatna konferencija za medije.

Izvor: B92

Autor:B92

Demantovana laž koja je kružila o Nadalu
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Nadal se priprema za finale Otvorenog prvenstva Francuske, a njegov PR menadžer je opovrgnuo spekulacije o konferenciji za novinare koja bi posle finala bila posvećena Rafinoj penziji.

Dobro je poznato da "Kralj šljake" ima hronične probleme sa stopalom i pitanje je koliko će se još profesionalno baviti tenisom. Po formi koju prikazuje deluje da može još nekoliko godina da igra, međutim, pred veliko finale pojavile su se informacije o potencijalnoj konferenciji za medije na kojoj bi Nadal najavio penziju.

Ovakve navode demantovao je Peres-Barbadiljo.

"Dobro jutro. Informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima o zahtevu za dodatnu konferneciju za medije Rafale Nadala su lažne", napisao je Peres na Tviteru.

Veliko finale Rolan Garosa, u kom se sastaju Rafael Nadal i Kasper Rud, na programu je u nedelju u 15 časova, a duel pratite na B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve