Nova vest
Tenis

Sreda, 25.05.2022.

21:12

Đoković: Smirio sam nerve, sve ide u pravom smeru

Novak Đoković je pobedom nad Aleksom Molčanom prošao u treće kolo Rolan Garosa i zakazao je duel sa Alježom Bedeneom iz Slovenije.

Izvor: SS

Autor: SS

Đoković: Smirio sam nerve, sve ide u pravom smeru
Foto: Profimedia

Posle meča je bio zadovoljan na konferenciji za novinare, pre svega svojom igrom u ključnim momentima protiv Slovaka, čiji je novi trener Marijan Vajda, dugogodišnji član Đokovićevog stručnog štaba.

"Do sada sam zadovoljan sam kako se osećam, kako udaram, po ovim uslovima protiv veoma nezgodnog protivnika. Znao sam da neće biti lak meč, smirio sam nerve i odigrao taj-brejk, sve ide u pravom pravcu i gledam prema novom cilju", rekao je Novak predstavnicima medija u Parizu.

"Do sada je dobro. Zadovoljan sam kako se osećam na terenu, načinom na koji udaram lopticu. Dobro je bilo uzimajući u obzir ove izazovne vremenske prilike i činjenicu da sam igrao protiv specijaliste za šljaku, a uz to sam igrao i finale prošle nedelje".

U sledećem meču će za rivala imati Aljaža Bedenea.

"Igram protiv dešnjaka naredni meč, to mi je bitno, da razmišljam", rekao je Novak i dodao:

"Ne očekujem lak meč, ali smatram da sam sasvim dobro igrao danas. U trećem setu sam pretrpeo brejk, dozvolio sam mu da se vrati u duel. Ipak, zadržao sam smirenost i odigrao kako bi trebalo u taj-brejku. Zadovoljan sam što sam baš odigrao na ovakav način u prve dve runde takmičenja. Sve ide u dobrom smeru i okrenut sam novim izazovima", poručio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve