Nova vest
Tenis

Nedelja, 22.05.2022.

15:00

"Ušminkani" Šatrije FOTO

Celokupan kompleks Rolan Garosa deluje zaista sređeno, naročito glavni stadion "Filip Šatrije".

Izvor: MT

Autor: MT

Foto: Miodrag Dimitrijeviæ

Da li je to sve zato što je tek prvi dan ili je posao zaista dobro odrađen, da potraje, što bi se reklo, videćemo uskoro.

Ono što smo imali prilike da vidimo, izgleda zaista lepo, a mesta za novinare, u odnosu na neka ranija izdanja turnira, odlična su.

Predstavnici "sedme sile" nalaze se na tribini, koja gleda u leđa jednom od igrača, sedišta su udobna, a sve potrebne stvari neophodne za rad, obezbeđena su.

Za razliku od manjih terena, Centralni, bar za prvi duel dana, između Ons Žaber i Magde Linet, nije bio popunjen.

Iako ne krcat, publike je bilo taman toliko, da se stvori atmosfera, kakvu duel koji je bio nadomak taj-brejka trećeg seta, zaslužuje.

Takođe, ljudi zaposleni kao obezbeđenje na stadionu, veoma su ljubazni, a pored njih ne možete da prođete, a da vam ne požele dobrodošlicu.

Dobra stvar za novinare je i ta što je medija centar smešten u "podrumu" Šatrijea, tako da nas od mesta na tribini deli nekoliko spratova, do kojih se dolazi liftom.

Prema priči kolega koji su bili na Otvorenom prvenstvu Francuske 2019, sve ovo izgleda mnogo bolje nego tada.

O utiscima sa prvog dana takmičenja, moći ćete da čitate večeras u rubrici "Milan sa Šatrijea".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve