Nadal: Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti

Španski teniser Rafael Nadal sumirao je utiske nakon 14. titule na Rolan Garosu posle pobede nad Kasperom Rudom u finalu.

Izvor:

Nedelja, 05.06.2022.

17:33

Nadal: Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sa tom pobedom (6:3, 6:3, 6:0) je stigao do 22. Grend slem titule čime je pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru (20).

"Kaspere, stvarno je zadovoljstvo igrati sa tobom. Bio si sjajan i želim da ti čestitam. Ove dve nedelje su naročito bile važne za tebe. Srećan sam zbog tebe i tvoje porodice i želim vam sve najbolje. Takođe, moja porodica i tim. Mnoge stvari su se desile i ne mogu dovoljno da vam zahvalim. Kada su povrede u pitanju ništa ne bih mogao bez podrške i odavno bih bio u penziji. Veliko hvala svima. Ovo je najbolji turnir na svetu, hvala svima koji ga omogućuju", rekao je Nadal.

Govorio je i o svom viđenju prethodne dve nedelje u Parizu.

"Za mene je veoma teško da opišem osećanja koja imam. Svakako nisam nikada verovao da ću opet biti ovde, biti konkurentan, još jednom u finalu. To mi sve mnogo znači. Ovo je bilo neverovatno putovanje i vaša podrška sa tribina je bila isto takva. Veliko hvala na podršci", izjavio je Nadal i naposletku dodao:

"Ne znam šta može da se dogodi u budućnosti, boriću se,"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: