Skandal u Parizu: Rumunka "divljala", dete plakalo – sudija oprostio VIDEO

Rumunska teniserka Irina Kamelija Begu umalo je povredila dete u publici prilikom izliva besa na Rolan Garosu.

Izvor: LN

Četvrtak, 26.05.2022.

16:07

Skandal u Parizu: Rumunka
Foto: Profimedia

Begu je napravila iznaneđenje i izbacila Ruskinju Ekaterinu Aleksandrovu posle preokreta (6:7, 6:3 6:4), ali to nije ono o čemu se najviše priča posle meča.

Naime, pri rezultatu 1-1 u setovima i 2:0 za Aleksandrovu u trećem setu, Rumunka je bacila reket koji se odbio u publiku i malo pogodio devojčicu u glavu.

Meč je prekinut, a kada su svi očekivali potencijalnu diskvalifikaciju rumunske teniserke – kao što je, na primer, bio slučaj sa Novakom Đokovićem na US openu – sudija je odlučio da se meč nastavi, zbog čega je usledila salva zvižduka sa tribina.

Za razliku od Novaka, Rumunka ne da nije završila takmičenje, već ju je ovaj incident pogurao ka mnogo boljoj igri i velikom preokretu, a da za potez nije dobila nikakvu kaznu.

Rumunka u trećem kolu igra protiv jednog od najvećih iznenađenja turnira, Francuskinje Žanžan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: