Petak, 20.05.2022.

15:58

Zverev: Nadala nešto čini 30% boljim; Rafa: Nije to u pitanju

Rafael Nadal je odgovorio Aleksanderu Zverev na zanimljiv komentar pred početak Rolan Garosa.

Izvor: LN

Zverev: Nadala nešto èini 30% boljim; Rafa: Nije to u pitanju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Vanja Petrović

pre 1 godinu

Radi se o teškom dopingu koji svakako pomaže da nema dopinga Nadal nebi mogao da igra a ne da bude odjednom na 150 procenata jači i fizički spremniji što se kosi sa prirodom to nije perirodno radi se o hemiji koju mu spremaju što je dobro poznato za španske profesionalne sportiste.Nemože da budeš povređen a za 2.dana i jači i spremniji jednostavno to neide.
(slaviša šmigič, 21. maj 2022 10:11)

Rode Slaviša, vidim da se razumeš u dopinge, hemiju i teorije zavere?! Još kada bi mogao malo da poradiš na pravopisu i gramatici srpskog jezika pre no što išta napišeš bilo bi veoma korisno.
Tvoje tvrdnje ne mogu da budu shvaćene ozbiljno jer oči bodu greške u pravopisu i nedostatak znakova interpukcije (tačka, zarez) koje se uče u osnovnoj školi. Piše se NE BI, NE MOŽE, NE IDE...itd.

2CRAZY

pre 1 godinu

Dopinguje se, znaju i vrapci na grani.
Samo je pitanje dana kad ce neko iz njegovog blizeg okruzenja da izadje na svetlost dana sa dokazima o dopingu. Od istine se pobeci ne moze, kad tad se sve otkrije makar i posmrtno.
(kvisko, 21. maj 2022 10:12)

Biće to nažalost na kraju njegove karijere i neće mu oduzeti ništa, ko što nisu ni Agasiju...

sale

pre 1 godinu

Opasan Zverev, lepo je ovo srocio. Nadal se pravi blesav da nije shvatio. Covek je razvaljen od dopinga. Onako gusta kosa sa pocetka karijere opala je vec u 27,28 godini, nenormalno znojenje( Federer i Novak suvi ko barut posle 5 sati igranja), nemogucnost imanja dece sa partnerkom a covek za par godina moze komotno da bude deda. Njega muke cekaju sa zdravljem tek kad zavrsi

Gnjida

pre 1 godinu

U istoriji tenisa samo se jednom dogodilo da teniser sa napuklim trbušnim mišićem servira preko 200 na sat i osvoji GS.
(Gerhard fon Novaković, 21. maj 2022 11:59)

Foliranje nije ilegalno. Doping jeste.

Slave

pre 1 godinu

@cc xcv
Sa kakvom lakocom je Rafa osvojio Ao? Vi jako mesate kada je nesto lako a kada tesko, strucnjaci. A ti se zapitaj koliko je Rafa jak kada dodje iz pauze pa ih "lako" pobedi. I koji to tacno doping moze da uradi, da ih sve naslaze? Meni je cudnije npr da jedan igrac sa 22 g ne moze da dise na 30 stepeni, a sa 35 je terminator sa pokidanim misicem. Ali da, izbacen je samo gluten, a Rafa koji i danas trenira 8 sati dnevno je cudno da ima snage. Srbi...

cc xcv

pre 1 godinu

Čovek ne igra tenis i nema mečeve dugo i onda dođe na AO i pobedi sve sa lakoćom a pri tom ima problema sa stopalom...pa onda pauza zbog "stopala" pa opet na terene...pa pad u ifri, pa opet igra na RG kao da ima 25 godina a ne 36, i to bez umaranja u petom setu...

Gavro Gojko i Srbo sa vrh brdo

pre 1 godinu

E kad ga gi mi iz Krnjacu reknemo da je Nadal lazov i da se dopiguje a Nolo gaot jos sa dvanajst grand slemeva kad je imo nie folirant i nedopiguje se nego jede semenku onda je to tako. i to misle i nasi drugari iz Ovce Borce Marinkove baru i Igman planinu i mi nesmo glupi e bas nesmo glupi pogledajte historiu i vide cete da mi nesmo glupi e bas nesmo. e tako.

Zoran

pre 1 godinu

Ipak smo mi neizljecivo bolestan narod,ovi teoreticari zavjere su oboljeli radi mrznje i zavisti,a mi ostali sto uopste polemisemo s njima..

mojnemenito

pre 1 godinu

Čim je bolji od Novaka znači dopinguje se. Novak je osvojio 9 Australija, ali ne, on se ne dopinguje, moćan je jer sluša Jecu i jede spanać!
(Prosečan Srbin, 21. maj 2022 11:31)

Osvojio je, ali nikada nije bio superioran, mozda samo jednom. Dok Nadal kad dodje na RG, kao sto rece i Zverev, odjednom ima 30 posto vise snage, brzine. Bice da je zbog sljake.

kole

pre 1 godinu

Koliko ga je samo Novak puta otresao na mastersima na sljaci pre Rolan Garosa, a onda dodje Rolan Garos i vidite nekog potpuno drugog Nadala, Nadala koji je 30% brzi, bolji, spremni. I tako tokom čitave karijere.

Gerhard fon Novaković

pre 1 godinu

U istoriji tenisa samo se jednom dogodilo da teniser sa napuklim trbušnim mišićem servira preko 200 na sat i osvoji GS.Ime vam neću reći ali je to zasigurno ubedljivo najveći folirant spreman na sve i sklon svakojakim niskostima ne bi li došao do cilja.

mayor Tom

pre 1 godinu

Nadal ce proci kao Amstrong.. cim zavrsi karijeru krenuce da isplivavaju gofna.. Za Federera bih smio staviti ruku u vatru da nista nije uzimao, jednostavno ima perverznu tehniku igre, uvijek je igrao "bez znoja" i ne treba mu pomoc hemije, Novak je ocigledan da se ne dopinguje jer bi ga skenjali odmah, ne bi stigao ni do 3 gs-a.. Ali Nadal, pa to vristi na hemiju.. Ne mozes lagati sve ljude svo vrijeme

Prosečan Srbin

pre 1 godinu

Čim je bolji od Novaka znači dopinguje se. Novak je osvojio 9 Australija, ali ne, on se ne dopinguje, moćan je jer sluša Jecu i jede spanać!

milan

pre 1 godinu

Ćale a i čiča su mu hemičari ?????ej ,pa to je javna tajna ,ne može organizam od 4 banke da skakuće onako lagano kao vrabac po terenu a da ne uzima nešto

Igor

pre 1 godinu

Bruka i sramota od čoveka, a od sportiste tek. Teska hemija, poniženje za sport, toliko beskrupulozno, sramota.
(mornarpopaj1966, 21. maj 2022 10:33
Takvi kao ti ste sramota.Ko vam daje za pravo da komentarišete takvu sportsku veličinu kao što je Nadal?Danas barem ima sasvim dovoljno kontrola za sve sportiste,ali naravno uvek ima likova koji misle da svi varaju,samo su naši sportisti čisti i pošteni.
Uživajte dok su još tu,veliki su to šampioni i sportisti.

Topogi

pre 1 godinu

Dali se sećate kad su Nadalu stradala kolena.Nedugo zatim igrao je kao nov. Kako je to moguće: kad vam stradaju kolena ne mogu zatim da budu bolja nego kad je bio potpuno zdrav. Kolena se nikad u potpunosti ne mogu izlečiti. Ali, izgleda da je Nadal vanzemaljac.

Topnik

pre 1 godinu

Prenapuhane su te priče o dopingiranju Nadala. Zna se da je on koristio neke supstance pri oporavku od ozljeda uz dopuštenu iznimku ATP-a, ali to nije nešto na čemu dugoročno možeš graditi uspjeh. Dapače, doping dugoročno ima negativne posljedice na zdravlje. Možda je baš zato imao onaj pad od 2014-2016 kad je bio u najboljim godinama. Nije to neki čarobni napitak koji ti garantira uspjeh. Nadal je naprosto čudo prirode prije svega, fenomenalan talent i veliki borac koji uvijek nađe načina da unaprijedi nešto u svojoj igri.

kameni ajatola

pre 1 godinu

@slavisa smigic
Ne samo oni nego i Johan Mileg u skijanju. Varanje im lezi u krvi, pogledajte samo flopovanje decenijama u glavnim kolektivnim sportovima.

Akeksandar

pre 1 godinu

Bicete svi sokirani koliko dobro moze da igra Alkaraz na svim podlogama. Ono u Madridu nije bilo ni blizu njegovog maksimuma. I treba da se bojite. U dva seta ga je lakse dobiti, videcete i to, samo nemoj posle da pricate kako se dopunguje. Jer ako se on dopinguje, onda to rade svi.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Gledam ove protivnike Novaska to su sve igrači koji igraju duge poene veliki trkači jer vidim oni idu po sistemu ajde da ga izmorimo pre nego naleti na Nadala a možda se desi da ga neko i pobedi koga ima nadal u grupi do četvrtfinala ni jednog poznatog tenisera opet i ovaj španac Alkarez također gurbnut Novaku toliko koliko je oivaj put providno nameštanje stvarno nisam video nekad se pričalo ali nikad nije bilo ovoliko providno kao u Parizu stvarno nepošteno bruka šta se radi Nadal dopingiran do četvrtfinala samo boranija katastrofa od nameštanja zna se ko je umešao prste radi se o bankarima koji su upumpali novac u igru oko nameštanja žreba.

kvisko

pre 1 godinu

Dopinguje se, znaju i vrapci na grani.
Samo je pitanje dana kad ce neko iz njegovog blizeg okruzenja da izadje na svetlost dana sa dokazima o dopingu. Od istine se pobeci ne moze, kad tad se sve otkrije makar i posmrtno.

oly

pre 1 godinu

Pojedini ljudi u komentarima bas imaju komplekse, a Nadal je jedan od najvecih ikada bas ovog sporta.
To sto je najblizi konkurent nasem Novaku, ne znaci da je dopingovan.

Milančos

pre 1 godinu

Bocka , koja dopingucka , sa's steroidi ( nelegalnosti ) ! ...

I onda Nadalu , posta velika , leva rucka , npr .

E tako rođaci , to vi je to , s tem u vezi .....

unknown7

pre 1 godinu

Pustite pisanje pogledajte video i nasmejte se malo jako duhovito od Nadala,a inače sam Noletov navijač ali slatko se nasmejah Nadalovim odgovorom!

Asteriks

pre 1 godinu

Covjek je osvojio 13x Rolan Garos na 3 dobijena seta i to na najjsporijoj podolzi,sljaci.....To je jedan od najvecih podviga u istoriji sporta,definitivno.

n1h1

pre 1 godinu

ma ja ipak mislim da je on prevarant ne znam zasto uvek povredjen pre i posle ropan garosa a na rolan garosu igra sa jrdnom nogom. pa razmislite

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Meni je interesatno da svi profesionalni teniseri znaju čak i privartno pričaju o tome da Nadal uzima Doping koji mu spremaju doktori naravno niko neče proveravati kad se samo setimo unazad kad su uhvatili španske bicikliste i među njima i Španski teniser i nikad to nije izašlo u javnost jer se nesme pričati svi su znali da je Novak ni kriv ni dužan izbačen i maltretiran u javnosti i svi su čutali išlo se toliko dalčeko sa maltretiranjem a Nadal i njegov stric su javno podržavali maltretiranje Novaka Đokoviča.

roten

pre 1 godinu

Ruski hakeri odavno su "provalili" u tajna dokumenta u kojima piše da je Rafael Nadal pao na doping testu, i sestre Vilijams zajedno sa njim. Naravno da su Nadala opet "zakrpili" i da je 100 posto spreman za turnir,iako će on naravno celo vreme kukati i govoriti da nije na svom maksimumu.Samo Novak može da ga pobedi u Parizu i niko više, kakav crni Alkaras, Cicipas i slični.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Radi se o teškom dopingu koji svakako pomaže da nema dopinga Nadal nebi mogao da igra a ne da bude odjednom na 150 procenata jači i fizički spremniji što se kosi sa prirodom to nije perirodno radi se o hemiji koju mu spremaju što je dobro poznato za španske profesionalne sportiste.Nemože da budeš povređen a za 2.dana i jači i spremniji jednostavno to neide.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Radi se o teškom dopingu koji svakako pomaže da nema dopinga Nadal nebi mogao da igra a ne da bude odjednom na 150 procenata jači i fizički spremniji što se kosi sa prirodom to nije perirodno radi se o hemiji koju mu spremaju što je dobro poznato za španske profesionalne sportiste.Nemože da budeš povređen a za 2.dana i jači i spremniji jednostavno to neide.

kvisko

pre 1 godinu

Dopinguje se, znaju i vrapci na grani.
Samo je pitanje dana kad ce neko iz njegovog blizeg okruzenja da izadje na svetlost dana sa dokazima o dopingu. Od istine se pobeci ne moze, kad tad se sve otkrije makar i posmrtno.

roten

pre 1 godinu

Ruski hakeri odavno su "provalili" u tajna dokumenta u kojima piše da je Rafael Nadal pao na doping testu, i sestre Vilijams zajedno sa njim. Naravno da su Nadala opet "zakrpili" i da je 100 posto spreman za turnir,iako će on naravno celo vreme kukati i govoriti da nije na svom maksimumu.Samo Novak može da ga pobedi u Parizu i niko više, kakav crni Alkaras, Cicipas i slični.

n1h1

pre 1 godinu

ma ja ipak mislim da je on prevarant ne znam zasto uvek povredjen pre i posle ropan garosa a na rolan garosu igra sa jrdnom nogom. pa razmislite

mayor Tom

pre 1 godinu

Nadal ce proci kao Amstrong.. cim zavrsi karijeru krenuce da isplivavaju gofna.. Za Federera bih smio staviti ruku u vatru da nista nije uzimao, jednostavno ima perverznu tehniku igre, uvijek je igrao "bez znoja" i ne treba mu pomoc hemije, Novak je ocigledan da se ne dopinguje jer bi ga skenjali odmah, ne bi stigao ni do 3 gs-a.. Ali Nadal, pa to vristi na hemiju.. Ne mozes lagati sve ljude svo vrijeme

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Meni je interesatno da svi profesionalni teniseri znaju čak i privartno pričaju o tome da Nadal uzima Doping koji mu spremaju doktori naravno niko neče proveravati kad se samo setimo unazad kad su uhvatili španske bicikliste i među njima i Španski teniser i nikad to nije izašlo u javnost jer se nesme pričati svi su znali da je Novak ni kriv ni dužan izbačen i maltretiran u javnosti i svi su čutali išlo se toliko dalčeko sa maltretiranjem a Nadal i njegov stric su javno podržavali maltretiranje Novaka Đokoviča.

mojnemenito

pre 1 godinu

Čim je bolji od Novaka znači dopinguje se. Novak je osvojio 9 Australija, ali ne, on se ne dopinguje, moćan je jer sluša Jecu i jede spanać!
(Prosečan Srbin, 21. maj 2022 11:31)

Osvojio je, ali nikada nije bio superioran, mozda samo jednom. Dok Nadal kad dodje na RG, kao sto rece i Zverev, odjednom ima 30 posto vise snage, brzine. Bice da je zbog sljake.

Topogi

pre 1 godinu

Dali se sećate kad su Nadalu stradala kolena.Nedugo zatim igrao je kao nov. Kako je to moguće: kad vam stradaju kolena ne mogu zatim da budu bolja nego kad je bio potpuno zdrav. Kolena se nikad u potpunosti ne mogu izlečiti. Ali, izgleda da je Nadal vanzemaljac.

Milančos

pre 1 godinu

Bocka , koja dopingucka , sa's steroidi ( nelegalnosti ) ! ...

I onda Nadalu , posta velika , leva rucka , npr .

E tako rođaci , to vi je to , s tem u vezi .....

Gnjida

pre 1 godinu

U istoriji tenisa samo se jednom dogodilo da teniser sa napuklim trbušnim mišićem servira preko 200 na sat i osvoji GS.
(Gerhard fon Novaković, 21. maj 2022 11:59)

Foliranje nije ilegalno. Doping jeste.

kole

pre 1 godinu

Koliko ga je samo Novak puta otresao na mastersima na sljaci pre Rolan Garosa, a onda dodje Rolan Garos i vidite nekog potpuno drugog Nadala, Nadala koji je 30% brzi, bolji, spremni. I tako tokom čitave karijere.

cc xcv

pre 1 godinu

Čovek ne igra tenis i nema mečeve dugo i onda dođe na AO i pobedi sve sa lakoćom a pri tom ima problema sa stopalom...pa onda pauza zbog "stopala" pa opet na terene...pa pad u ifri, pa opet igra na RG kao da ima 25 godina a ne 36, i to bez umaranja u petom setu...

sale

pre 1 godinu

Opasan Zverev, lepo je ovo srocio. Nadal se pravi blesav da nije shvatio. Covek je razvaljen od dopinga. Onako gusta kosa sa pocetka karijere opala je vec u 27,28 godini, nenormalno znojenje( Federer i Novak suvi ko barut posle 5 sati igranja), nemogucnost imanja dece sa partnerkom a covek za par godina moze komotno da bude deda. Njega muke cekaju sa zdravljem tek kad zavrsi

Asteriks

pre 1 godinu

Covjek je osvojio 13x Rolan Garos na 3 dobijena seta i to na najjsporijoj podolzi,sljaci.....To je jedan od najvecih podviga u istoriji sporta,definitivno.

oly

pre 1 godinu

Pojedini ljudi u komentarima bas imaju komplekse, a Nadal je jedan od najvecih ikada bas ovog sporta.
To sto je najblizi konkurent nasem Novaku, ne znaci da je dopingovan.

unknown7

pre 1 godinu

Pustite pisanje pogledajte video i nasmejte se malo jako duhovito od Nadala,a inače sam Noletov navijač ali slatko se nasmejah Nadalovim odgovorom!

milan

pre 1 godinu

Ćale a i čiča su mu hemičari ?????ej ,pa to je javna tajna ,ne može organizam od 4 banke da skakuće onako lagano kao vrabac po terenu a da ne uzima nešto

2CRAZY

pre 1 godinu

Dopinguje se, znaju i vrapci na grani.
Samo je pitanje dana kad ce neko iz njegovog blizeg okruzenja da izadje na svetlost dana sa dokazima o dopingu. Od istine se pobeci ne moze, kad tad se sve otkrije makar i posmrtno.
(kvisko, 21. maj 2022 10:12)

Biće to nažalost na kraju njegove karijere i neće mu oduzeti ništa, ko što nisu ni Agasiju...

Topnik

pre 1 godinu

Prenapuhane su te priče o dopingiranju Nadala. Zna se da je on koristio neke supstance pri oporavku od ozljeda uz dopuštenu iznimku ATP-a, ali to nije nešto na čemu dugoročno možeš graditi uspjeh. Dapače, doping dugoročno ima negativne posljedice na zdravlje. Možda je baš zato imao onaj pad od 2014-2016 kad je bio u najboljim godinama. Nije to neki čarobni napitak koji ti garantira uspjeh. Nadal je naprosto čudo prirode prije svega, fenomenalan talent i veliki borac koji uvijek nađe načina da unaprijedi nešto u svojoj igri.

Prosečan Srbin

pre 1 godinu

Čim je bolji od Novaka znači dopinguje se. Novak je osvojio 9 Australija, ali ne, on se ne dopinguje, moćan je jer sluša Jecu i jede spanać!

Igor

pre 1 godinu

Bruka i sramota od čoveka, a od sportiste tek. Teska hemija, poniženje za sport, toliko beskrupulozno, sramota.
(mornarpopaj1966, 21. maj 2022 10:33
Takvi kao ti ste sramota.Ko vam daje za pravo da komentarišete takvu sportsku veličinu kao što je Nadal?Danas barem ima sasvim dovoljno kontrola za sve sportiste,ali naravno uvek ima likova koji misle da svi varaju,samo su naši sportisti čisti i pošteni.
Uživajte dok su još tu,veliki su to šampioni i sportisti.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Gledam ove protivnike Novaska to su sve igrači koji igraju duge poene veliki trkači jer vidim oni idu po sistemu ajde da ga izmorimo pre nego naleti na Nadala a možda se desi da ga neko i pobedi koga ima nadal u grupi do četvrtfinala ni jednog poznatog tenisera opet i ovaj španac Alkarez također gurbnut Novaku toliko koliko je oivaj put providno nameštanje stvarno nisam video nekad se pričalo ali nikad nije bilo ovoliko providno kao u Parizu stvarno nepošteno bruka šta se radi Nadal dopingiran do četvrtfinala samo boranija katastrofa od nameštanja zna se ko je umešao prste radi se o bankarima koji su upumpali novac u igru oko nameštanja žreba.

Gerhard fon Novaković

pre 1 godinu

U istoriji tenisa samo se jednom dogodilo da teniser sa napuklim trbušnim mišićem servira preko 200 na sat i osvoji GS.Ime vam neću reći ali je to zasigurno ubedljivo najveći folirant spreman na sve i sklon svakojakim niskostima ne bi li došao do cilja.

Zoran

pre 1 godinu

Ipak smo mi neizljecivo bolestan narod,ovi teoreticari zavjere su oboljeli radi mrznje i zavisti,a mi ostali sto uopste polemisemo s njima..

kameni ajatola

pre 1 godinu

@slavisa smigic
Ne samo oni nego i Johan Mileg u skijanju. Varanje im lezi u krvi, pogledajte samo flopovanje decenijama u glavnim kolektivnim sportovima.

Slave

pre 1 godinu

@cc xcv
Sa kakvom lakocom je Rafa osvojio Ao? Vi jako mesate kada je nesto lako a kada tesko, strucnjaci. A ti se zapitaj koliko je Rafa jak kada dodje iz pauze pa ih "lako" pobedi. I koji to tacno doping moze da uradi, da ih sve naslaze? Meni je cudnije npr da jedan igrac sa 22 g ne moze da dise na 30 stepeni, a sa 35 je terminator sa pokidanim misicem. Ali da, izbacen je samo gluten, a Rafa koji i danas trenira 8 sati dnevno je cudno da ima snage. Srbi...

Gavro Gojko i Srbo sa vrh brdo

pre 1 godinu

E kad ga gi mi iz Krnjacu reknemo da je Nadal lazov i da se dopiguje a Nolo gaot jos sa dvanajst grand slemeva kad je imo nie folirant i nedopiguje se nego jede semenku onda je to tako. i to misle i nasi drugari iz Ovce Borce Marinkove baru i Igman planinu i mi nesmo glupi e bas nesmo glupi pogledajte historiu i vide cete da mi nesmo glupi e bas nesmo. e tako.

Akeksandar

pre 1 godinu

Bicete svi sokirani koliko dobro moze da igra Alkaraz na svim podlogama. Ono u Madridu nije bilo ni blizu njegovog maksimuma. I treba da se bojite. U dva seta ga je lakse dobiti, videcete i to, samo nemoj posle da pricate kako se dopunguje. Jer ako se on dopinguje, onda to rade svi.

Vanja Petrović

pre 1 godinu

Radi se o teškom dopingu koji svakako pomaže da nema dopinga Nadal nebi mogao da igra a ne da bude odjednom na 150 procenata jači i fizički spremniji što se kosi sa prirodom to nije perirodno radi se o hemiji koju mu spremaju što je dobro poznato za španske profesionalne sportiste.Nemože da budeš povređen a za 2.dana i jači i spremniji jednostavno to neide.
(slaviša šmigič, 21. maj 2022 10:11)

Rode Slaviša, vidim da se razumeš u dopinge, hemiju i teorije zavere?! Još kada bi mogao malo da poradiš na pravopisu i gramatici srpskog jezika pre no što išta napišeš bilo bi veoma korisno.
Tvoje tvrdnje ne mogu da budu shvaćene ozbiljno jer oči bodu greške u pravopisu i nedostatak znakova interpukcije (tačka, zarez) koje se uče u osnovnoj školi. Piše se NE BI, NE MOŽE, NE IDE...itd.

Asteriks

pre 1 godinu

Covjek je osvojio 13x Rolan Garos na 3 dobijena seta i to na najjsporijoj podolzi,sljaci.....To je jedan od najvecih podviga u istoriji sporta,definitivno.

Gerhard fon Novaković

pre 1 godinu

U istoriji tenisa samo se jednom dogodilo da teniser sa napuklim trbušnim mišićem servira preko 200 na sat i osvoji GS.Ime vam neću reći ali je to zasigurno ubedljivo najveći folirant spreman na sve i sklon svakojakim niskostima ne bi li došao do cilja.

oly

pre 1 godinu

Pojedini ljudi u komentarima bas imaju komplekse, a Nadal je jedan od najvecih ikada bas ovog sporta.
To sto je najblizi konkurent nasem Novaku, ne znaci da je dopingovan.

Prosečan Srbin

pre 1 godinu

Čim je bolji od Novaka znači dopinguje se. Novak je osvojio 9 Australija, ali ne, on se ne dopinguje, moćan je jer sluša Jecu i jede spanać!

Slave

pre 1 godinu

@cc xcv
Sa kakvom lakocom je Rafa osvojio Ao? Vi jako mesate kada je nesto lako a kada tesko, strucnjaci. A ti se zapitaj koliko je Rafa jak kada dodje iz pauze pa ih "lako" pobedi. I koji to tacno doping moze da uradi, da ih sve naslaze? Meni je cudnije npr da jedan igrac sa 22 g ne moze da dise na 30 stepeni, a sa 35 je terminator sa pokidanim misicem. Ali da, izbacen je samo gluten, a Rafa koji i danas trenira 8 sati dnevno je cudno da ima snage. Srbi...

Akeksandar

pre 1 godinu

Bicete svi sokirani koliko dobro moze da igra Alkaraz na svim podlogama. Ono u Madridu nije bilo ni blizu njegovog maksimuma. I treba da se bojite. U dva seta ga je lakse dobiti, videcete i to, samo nemoj posle da pricate kako se dopunguje. Jer ako se on dopinguje, onda to rade svi.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Radi se o teškom dopingu koji svakako pomaže da nema dopinga Nadal nebi mogao da igra a ne da bude odjednom na 150 procenata jači i fizički spremniji što se kosi sa prirodom to nije perirodno radi se o hemiji koju mu spremaju što je dobro poznato za španske profesionalne sportiste.Nemože da budeš povređen a za 2.dana i jači i spremniji jednostavno to neide.

Igor

pre 1 godinu

Bruka i sramota od čoveka, a od sportiste tek. Teska hemija, poniženje za sport, toliko beskrupulozno, sramota.
(mornarpopaj1966, 21. maj 2022 10:33
Takvi kao ti ste sramota.Ko vam daje za pravo da komentarišete takvu sportsku veličinu kao što je Nadal?Danas barem ima sasvim dovoljno kontrola za sve sportiste,ali naravno uvek ima likova koji misle da svi varaju,samo su naši sportisti čisti i pošteni.
Uživajte dok su još tu,veliki su to šampioni i sportisti.

Topnik

pre 1 godinu

Prenapuhane su te priče o dopingiranju Nadala. Zna se da je on koristio neke supstance pri oporavku od ozljeda uz dopuštenu iznimku ATP-a, ali to nije nešto na čemu dugoročno možeš graditi uspjeh. Dapače, doping dugoročno ima negativne posljedice na zdravlje. Možda je baš zato imao onaj pad od 2014-2016 kad je bio u najboljim godinama. Nije to neki čarobni napitak koji ti garantira uspjeh. Nadal je naprosto čudo prirode prije svega, fenomenalan talent i veliki borac koji uvijek nađe načina da unaprijedi nešto u svojoj igri.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Meni je interesatno da svi profesionalni teniseri znaju čak i privartno pričaju o tome da Nadal uzima Doping koji mu spremaju doktori naravno niko neče proveravati kad se samo setimo unazad kad su uhvatili španske bicikliste i među njima i Španski teniser i nikad to nije izašlo u javnost jer se nesme pričati svi su znali da je Novak ni kriv ni dužan izbačen i maltretiran u javnosti i svi su čutali išlo se toliko dalčeko sa maltretiranjem a Nadal i njegov stric su javno podržavali maltretiranje Novaka Đokoviča.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Gledam ove protivnike Novaska to su sve igrači koji igraju duge poene veliki trkači jer vidim oni idu po sistemu ajde da ga izmorimo pre nego naleti na Nadala a možda se desi da ga neko i pobedi koga ima nadal u grupi do četvrtfinala ni jednog poznatog tenisera opet i ovaj španac Alkarez također gurbnut Novaku toliko koliko je oivaj put providno nameštanje stvarno nisam video nekad se pričalo ali nikad nije bilo ovoliko providno kao u Parizu stvarno nepošteno bruka šta se radi Nadal dopingiran do četvrtfinala samo boranija katastrofa od nameštanja zna se ko je umešao prste radi se o bankarima koji su upumpali novac u igru oko nameštanja žreba.

kvisko

pre 1 godinu

Dopinguje se, znaju i vrapci na grani.
Samo je pitanje dana kad ce neko iz njegovog blizeg okruzenja da izadje na svetlost dana sa dokazima o dopingu. Od istine se pobeci ne moze, kad tad se sve otkrije makar i posmrtno.

Gavro Gojko i Srbo sa vrh brdo

pre 1 godinu

E kad ga gi mi iz Krnjacu reknemo da je Nadal lazov i da se dopiguje a Nolo gaot jos sa dvanajst grand slemeva kad je imo nie folirant i nedopiguje se nego jede semenku onda je to tako. i to misle i nasi drugari iz Ovce Borce Marinkove baru i Igman planinu i mi nesmo glupi e bas nesmo glupi pogledajte historiu i vide cete da mi nesmo glupi e bas nesmo. e tako.

mayor Tom

pre 1 godinu

Nadal ce proci kao Amstrong.. cim zavrsi karijeru krenuce da isplivavaju gofna.. Za Federera bih smio staviti ruku u vatru da nista nije uzimao, jednostavno ima perverznu tehniku igre, uvijek je igrao "bez znoja" i ne treba mu pomoc hemije, Novak je ocigledan da se ne dopinguje jer bi ga skenjali odmah, ne bi stigao ni do 3 gs-a.. Ali Nadal, pa to vristi na hemiju.. Ne mozes lagati sve ljude svo vrijeme

Zoran

pre 1 godinu

Ipak smo mi neizljecivo bolestan narod,ovi teoreticari zavjere su oboljeli radi mrznje i zavisti,a mi ostali sto uopste polemisemo s njima..

roten

pre 1 godinu

Ruski hakeri odavno su "provalili" u tajna dokumenta u kojima piše da je Rafael Nadal pao na doping testu, i sestre Vilijams zajedno sa njim. Naravno da su Nadala opet "zakrpili" i da je 100 posto spreman za turnir,iako će on naravno celo vreme kukati i govoriti da nije na svom maksimumu.Samo Novak može da ga pobedi u Parizu i niko više, kakav crni Alkaras, Cicipas i slični.

n1h1

pre 1 godinu

ma ja ipak mislim da je on prevarant ne znam zasto uvek povredjen pre i posle ropan garosa a na rolan garosu igra sa jrdnom nogom. pa razmislite

kameni ajatola

pre 1 godinu

@slavisa smigic
Ne samo oni nego i Johan Mileg u skijanju. Varanje im lezi u krvi, pogledajte samo flopovanje decenijama u glavnim kolektivnim sportovima.

mojnemenito

pre 1 godinu

Čim je bolji od Novaka znači dopinguje se. Novak je osvojio 9 Australija, ali ne, on se ne dopinguje, moćan je jer sluša Jecu i jede spanać!
(Prosečan Srbin, 21. maj 2022 11:31)

Osvojio je, ali nikada nije bio superioran, mozda samo jednom. Dok Nadal kad dodje na RG, kao sto rece i Zverev, odjednom ima 30 posto vise snage, brzine. Bice da je zbog sljake.

Milančos

pre 1 godinu

Bocka , koja dopingucka , sa's steroidi ( nelegalnosti ) ! ...

I onda Nadalu , posta velika , leva rucka , npr .

E tako rođaci , to vi je to , s tem u vezi .....

milan

pre 1 godinu

Ćale a i čiča su mu hemičari ?????ej ,pa to je javna tajna ,ne može organizam od 4 banke da skakuće onako lagano kao vrabac po terenu a da ne uzima nešto

Topogi

pre 1 godinu

Dali se sećate kad su Nadalu stradala kolena.Nedugo zatim igrao je kao nov. Kako je to moguće: kad vam stradaju kolena ne mogu zatim da budu bolja nego kad je bio potpuno zdrav. Kolena se nikad u potpunosti ne mogu izlečiti. Ali, izgleda da je Nadal vanzemaljac.

Gnjida

pre 1 godinu

U istoriji tenisa samo se jednom dogodilo da teniser sa napuklim trbušnim mišićem servira preko 200 na sat i osvoji GS.
(Gerhard fon Novaković, 21. maj 2022 11:59)

Foliranje nije ilegalno. Doping jeste.

sale

pre 1 godinu

Opasan Zverev, lepo je ovo srocio. Nadal se pravi blesav da nije shvatio. Covek je razvaljen od dopinga. Onako gusta kosa sa pocetka karijere opala je vec u 27,28 godini, nenormalno znojenje( Federer i Novak suvi ko barut posle 5 sati igranja), nemogucnost imanja dece sa partnerkom a covek za par godina moze komotno da bude deda. Njega muke cekaju sa zdravljem tek kad zavrsi

cc xcv

pre 1 godinu

Čovek ne igra tenis i nema mečeve dugo i onda dođe na AO i pobedi sve sa lakoćom a pri tom ima problema sa stopalom...pa onda pauza zbog "stopala" pa opet na terene...pa pad u ifri, pa opet igra na RG kao da ima 25 godina a ne 36, i to bez umaranja u petom setu...

2CRAZY

pre 1 godinu

Dopinguje se, znaju i vrapci na grani.
Samo je pitanje dana kad ce neko iz njegovog blizeg okruzenja da izadje na svetlost dana sa dokazima o dopingu. Od istine se pobeci ne moze, kad tad se sve otkrije makar i posmrtno.
(kvisko, 21. maj 2022 10:12)

Biće to nažalost na kraju njegove karijere i neće mu oduzeti ništa, ko što nisu ni Agasiju...

kole

pre 1 godinu

Koliko ga je samo Novak puta otresao na mastersima na sljaci pre Rolan Garosa, a onda dodje Rolan Garos i vidite nekog potpuno drugog Nadala, Nadala koji je 30% brzi, bolji, spremni. I tako tokom čitave karijere.

unknown7

pre 1 godinu

Pustite pisanje pogledajte video i nasmejte se malo jako duhovito od Nadala,a inače sam Noletov navijač ali slatko se nasmejah Nadalovim odgovorom!

Vanja Petrović

pre 1 godinu

Radi se o teškom dopingu koji svakako pomaže da nema dopinga Nadal nebi mogao da igra a ne da bude odjednom na 150 procenata jači i fizički spremniji što se kosi sa prirodom to nije perirodno radi se o hemiji koju mu spremaju što je dobro poznato za španske profesionalne sportiste.Nemože da budeš povređen a za 2.dana i jači i spremniji jednostavno to neide.
(slaviša šmigič, 21. maj 2022 10:11)

Rode Slaviša, vidim da se razumeš u dopinge, hemiju i teorije zavere?! Još kada bi mogao malo da poradiš na pravopisu i gramatici srpskog jezika pre no što išta napišeš bilo bi veoma korisno.
Tvoje tvrdnje ne mogu da budu shvaćene ozbiljno jer oči bodu greške u pravopisu i nedostatak znakova interpukcije (tačka, zarez) koje se uče u osnovnoj školi. Piše se NE BI, NE MOŽE, NE IDE...itd.