- Komentari -
 1. Grobar-Espa?a, 21. maj 2022 10:59
  Ti napolju,a ovde da se drze srpskih reci,koja demagogija u sluzbi,politike.
  (hm, 21. maj 2022 11:43)

  # Link komentara

 2. Đoković još od Bekera intenzivno unapređuje svoj servis, a to je verovatno i najvažniji razlog što je angažovao Ivaniševića. To je normalno; što je stariji, to su potrebniji "jeftini" poeni uz manji utrošak energije. Ipak, niko to nije bolje upotrebio od Federera koji je samo na servisu opstajao pri vrhu poslednjih bar 5-6 godina. Đokovićev servis nije toliko usavršen i stabilan kao Federerov, pa često mora da kompenzuje dugim poenima na svoj servis. U poslednje vreme i pogotovo dopušta jako veliki broj brejkova, ali uz njegov već legendarni ritern, retko ko i kad to može da iskoristi do pobede. Praktično, Đokovićev najveći nedostatak je njegov karakter, njegov perfekcionizam; ako mu neki servis, dropšot, lob... bilo kakav potez "ne prođe", on će da ga ponavlja dok ne "proradi", a nekad to bude i po cenu da izgubi meč. Ali ako proradi, nije bitno ko je sa druge strane, taj ostaje bez ikakve šanse. Čini mi se da je Alkaras na to mislio, ali to ne treba da ga jedi; kad je Đoković u tom modu, ne postoji teniser koji može bilo šta da učini.
  (Cane, 21. maj 2022 11:23)

  # Link komentara

 3. "Nisam mogao da čitam te TRAJEKTORIJE".
  Na srpskom se kaže PUTANJE. Ja sam godinama "preko" i grozim se koliko se jezik uništava svaki put kad dođem kući. Svaka poseta Beogradu znači gomilu novih posrbljenih stranih reči i gomilu naših koje padaju u zaborav.
  Što je najgore, ti koji govore taj nakaradni "Srpski" jezik se smatraju obrazovanim i učenim a ustvari su obične jezičke štetočine.
  (Grobar-España, 21. maj 2022 10:59)

  # Link komentara

 4. @crofed iskoristio PRIGODU da nesto napise pa da bude kao neki strucnjak, samo nisi PRIGODAN strucnjak ma koliko imao prigoda. Do proje 20 godina nije ni postojala ta rijec u vasem jeziku. Cik cik cik pogodi sta mi treba sta prigodi
  (sef raje, 21. maj 2022 10:15)

  # Link komentara

 5. Kad igra Rafica?
  (Bob, 21. maj 2022 09:57)

  # Link komentara

 6. @CroFed promašio si temu ali nema veze!

  Alcaraz odlično zna ko su najbolji serveri a poenta njegovog komentara je da Djoković ne vazi za najbolje servere zbog manje brzine servisa ali zato ima toliko varijacija i različitih opcija da mu je teško čitati servise. Zato je i Djoković jedan od najboljih servera na svetu što procenti dobijenih gemova i dokazuju. Nije dobar server samo onaj što odservira as poen sa 230km/h nego i onaj koji napravi „service winner“ pa makar to bilo i samo 160km/h, na kraju i jedno i drugo su poen. A veruj mi više te izludjuje ovaj što imaš utisak da nije jak servis a ipak nikako da ga vratiš. Kod ovih drugih sivonja znaš da dok pogadja prvi servis nemaš šta da traziš ali meč je dug i čekaš da počne da promašuje prve servise da se unervozi i onda ga lako dobiješ.
  Novak ima te varijacije i ne zavisi toliko od prvog servisa kao igrači koje si nabrojao!
  (Dragan KG, 21. maj 2022 09:29)

  # Link komentara

 7. Ovaj neće ni do polufinala.
  (Tassotty, 21. maj 2022 06:42)

  # Link komentara

 8. Eh, a još se treba suočiti s servisom Opelke i Isnera, razaračima, nažalost nije imao prigodu se okušati protiv nešto mlađeg Rogera i njegovih nezgodnih rotacija...
  (CroFed, 20. maj 2022 22:08)

  # Link komentara