Nova vest
Tenis

Sreda, 09.06.2021.

20:30

"Nadal je nepobediv"

Mats Vilander rekao je da mu ovaj trijumf Nadala nad Švarcmanom govori da je Rafa nepobediv.

Izvor:

Autor:

Foto: Profimedia

Nadal je sa 3-1 u setovima pobedio Švarcmana i došao do polufinala Rolan Garosa.

Mučio se sve do završnice trećeg seta, a onda je od rezultata 4:4, došao do pobede tako što je treći set završio sa 6:4 i četvrti sa 6:0, osvojivši devet uzastopnih gemova.

"Bio je to napet meč. Neverovatno je kako Švarcman igra ovako protiv Nadala i kako ga muči, s obzirom da je nizak i da previše gubi snagu na neke udarce. Bilo je izjednačeno do kraja trećeg seta i onda je Rafa krenuo da igra fantastično i tada ne možete da ga pratite. Ovaj trijumf mi govori da je Nadal ovde nepobediv", rekao je Vilander za "Eurosport".

Šta je to Rafa danas saznao?

"Rafa je danas saznao da ne može da bude pasivan u igri, kao što je Novak bio protiv Musetija. Mora da igra agresivno", kaže Vilander.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

2 h

U fokusu

Vidi sve