Subota, 12.06.2021.

08:30

Đoković: Popeo sam se uz Mont Everest

Novak Đoković je posle meča održao veoma zanimljivu konferenciju za medije na kojoj je, između ostalog, izneo niz pohvala na račun Rafaela Nadala.

Izvor: SS

Ðokoviæ: Popeo sam se uz Mont Everest IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

Sub013

pre 2 godine

Jel to postao GOAT pa kaze da se popeo na vrh Everesta?
(Will Mosley, 12. jun 2021 14:50)

Jeste, imas jos neko pitanje?
Inace, mislio je na pobedu nad Nadalom u Parizu, sto je najveci izazov u tenisu pa je taj poduhvat uporedio sa osvajanjem Everesta, a pritom i ukazao cast Nadalu jer on u Parizu zaista jeste teniski Everest. Ovo je poslednji put da ti objasnjavam nesto, previse si tupav, ali previse. Sad mi je jasno zasto ne volis Noleta, pa ti ga jadan nista ne razumes.

Mirkosoft

pre 2 godine

Dakle sve je ok, koji god da je pobedio uložio je puno truda. Naravno da navijam za Novaka, ali ono Nadalovo sujeverje, pipkanje lica, slaganje bočica, nameštanje kose...to je bolest.
Nervira me i Novakovo tapkanje loptice 17 puta ali ovo Nadalovo glupiranje je stvarno degutantno.

Torrente

pre 2 godine

Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?Dno.
(Nikola BL, 12. jun 2021 09:49)

To su ti Internet trolovi. Otužna, neispunjena bića nesposobna za normalnu komunikaciju, žensko u životu pipnuli nisu, i pišu baljezgarije u nadi da će izazvati negativnu reakciju kojom bi se nahranili.

Dostignuća dr. Novaka su najbolji preparat protiv takvih.👌

Anangaranga

pre 2 godine

Bio jednom jedan car.
Kakav car?
Srpski car!
Nepobediv, Božiji dar!

Taj je jeo šta je hteo
Globus ceo
I svemira jedan deo..000
(Vinara, 12. jun 2021 08:51)

Ne moze biti car kad vec ima titulu princa, princa od Monaka.
Moze i ona pesmica, zaljubica se Cica ( Jelena) u princa, zaljubi se princ u Cicu...

Will Mosley

pre 2 godine

Муамер у неверици...напред Новаче до нове титуле!
(mlekadžija, 12. jun 2021 12:56)

Kako mislis do nove titule? Pa nije pobedio Nadala u finalu, i pod dva, prosle godine je Rafa bio sampion.

Will Mosley

pre 2 godine

Negde sam procitao (ili cuo), da je Rafa preko 900 nedelja u top 10 na ATP. Da li je taj podatak relevantan prilikom odlucivanja za GOAT? Unapred hvala na odgovorima.
(nebitan, 12. jun 2021 11:51)

Naravno da jeste. Da bi neko bio GOAT, on mora da zna i da smecuje, a ne da salje lopticu 3 metra u aut.

Analizator

pre 2 godine

Jedan vazan cilj ispunjen, Nadala ostao na samo 2 GS razlike. Sutra protiv Cicipasa ima sansu Novak. Jer u mecu protiv Zvereva, posle 3 sata Cicipas je izgubio snagu u udarcima, videlo se to. Bice i Novak umoran posle 3 sata, ali Cicipas da bi se odrzao mora jako da udara loptice, a Novak ne mora. Posle 3 sata sutrasnjeg meca, Novak ce biti u prednosti. I posto pocinje poslepodne bice sunce i toplo, Novak bolje da nosi onu Belu majicu koja odbija toplotu, nego onu Crvenu majicu

Brzi

pre 2 godine

Kad ispeku tortu - pokvari im slavlje.
Kad postave skulpturu - pokvari im slavlje.
Kad Nike ulozi milione da stvori najvece rivalstvo u istoriji tenisa - pokvari im slavlje.
Stvarno cudan covek, nikako se ne uklapa u tudje planove. :-)

Borky

pre 2 godine

Pa nije bas tako gospodine Djokovicu.Nadal sinoc nije bio na svom nivou.Previse neiznudjenih gresaka i duplih servis gresaka.Djokovic je pukom srecom a ne igrom dosao do pobede.Grk ce ga sigurno dobiti sa 3:0
(Mile, 12. jun 2021 10:27

Sigurno ovakve komentare pises i kad Djokovic izgubi! Niakd Nadal ili Federer nisu bili bolji od njega vec on nije bio na svom nivou.
Do duse ako bas zelis da pricamo ovim zlonamjernim jezikom mozemo lako da kazemo da je najveci nivo tenisa ikada dostigao Djokovic. Kad bi svi igrali najbolje sto mogu Djokovic je tu ispred svih ubjedljivo.

//,

pre 2 godine

Mnogi su pisali da Rafa sigurno uzima ovaj i sledeci Rolang Garos. Ništa nije sigurno. Ja ne vidim Rafu ni u finalu. Ovaj GS može da uzme samo grk Cicipas ili Novak. Bravo za odličnu igru Novak u polufinalu. U finalu bice važan prvi set i dobra dnevna forma. Samo tako naprijed.
(Stojan

Stole, popijel` se kad?

Гиле

pre 2 godine

Gledam komentare na prethodni tekst. 1000 komentara, 800 magaraca.
Odmah ga svi otpisali i prodali, kao da se meč gubi u prva dva gema.
(Djido, 12. jun 2021 08:55)
Не вређа људе без обзира што мисле различито од тебе. И мене нервирају, као и они еуфорични и нереални за Новака. Нажалост лепих коментара скоро и нема. Овакви као твој и са једне и друге стране преплавили.

Valdens

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)

Još jedan dokaz da glupost ne poznaje granice. I da, navijaćemo za Megu.

da

pre 2 godine

Bio jednom jedan car.
Kakav car?
Srpski car!
Nepobediv, Božiji dar!

Taj je jeo šta je hteo
Globus ceo
I svemira jedan deo..000
(Vinara, 12. jun 2021 08:51)

Zavrsi stihove do kraja
Dok ga jednog dana neko nije gumicom izbrisao...

nebitan

pre 2 godine

Negde sam procitao (ili cuo), da je Rafa preko 900 nedelja u top 10 na ATP. Da li je taj podatak relevantan prilikom odlucivanja za GOAT? Unapred hvala na odgovorima.

Neki veliki dr

pre 2 godine

Na putu do vrha obavezno psovanje majke i svega svetog navijačima, svom boksu, itd hahahahaha polupismeni zadrugari su u transu od sinoc

jolly

pre 2 godine

Lično poznajem jako puno ljudi i svi obožavamo Noleta.Ne poznajem niti jednu osobu koja nema ogromno poštovanje za ono što radi.Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?
(Nikola BL, 12. jun 2021 09:49)

Njih ne mozes da sretnes u realnom zivotu. Oni sede u kuci i pisu lose o drugima na internetu. To su oni koji nikada u realnom zivotu nisu mogli da dobiju rec jer bi na njihovo zlo reagovali drugi i brzo bi bili ucutkani. Njima je internet raj jer mogu da prosipaju zlo o drigima do mile volje bez posledica.

ništa lično

pre 2 godine

@Mile

Au Mile šta napisa?

Nadal nije bio na svom nivou?

Nismo isti meč gledali. Nadal je sinoć igrao jako dobro što potvrđuje njegova defanziva i gomila pts koji su već bili viđeni.

Toliko je Novak sinoć bio bolji da i onaj prvi set Nadal je dobio jer je bukvalno izvukao iz džepa Novakovog desetak već dobijenih pts.
Razmontirao je Novak Rafinu igru i to jasnim planom ...bekhend bekhend i samo bekhend. Retko mu je dozvoljavao da pleše oko lopte i da ima vremena.
Ritern je bio ubitačan, duple greške su posledica toga.

Nije ni Novak blistao sa servisom ali videla se jasna razlika...Novak je mogao da "živi" sa Rafinim riternom ali ovaj nije mogao da se nosi sa Novakovim.
Izbacio ga je Novak skroz iz ritma.

Mige

pre 2 godine

Trolujte, sitne duše...
Nema se ovde šta zameriti, pobeda čista kao suza i jako bitna. Stefanos Cicipas je najteža prepreka, ne zavaravajmo se. Mlad, motivisan, u sjajnoj formi, ali glava odlučuje. Novak će morati da ga poremeti igrom, ili čime god...

Petar

pre 2 godine

Đoković je bio pravi gospodin na terenu, mirno je pre serve čekao dok Nadal završi svoje marifetluke, ali ni to Nadalu nije pomoglo.

Mile

pre 2 godine

Pa nije bas tako gospodine Djokovicu.Nadal sinoc nije bio na svom nivou.Previse neiznudjenih gresaka i duplih servis gresaka.Djokovic je pukom srecom a ne igrom dosao do pobede.Grk ce ga sigurno dobiti sa 3:0

Cane

pre 2 godine

Bila bi neopisiva šteta da se Novak spotakne u finalu. Nadam se da neće, ali se pribojavam, ne Cicipasa nego da se Novak ne opusti posle ovakvog trijumfa. Samo Novak može da pobedi Novaka.
I da je Nadal sinoć pobedio, posle onakve partije bi zaslužio trofej. Pravo ono "finale pre finala".
Ako Novak bude bar blizu onoga što je sunoć odigrao, Cicipas realno nema šanse i nema čime Novaka da iznenadi; pa sve što je bilo moguće pokušati, sve je Nadal sinoć isprobao i nije bilo dovoljno.

Joks

pre 2 godine

Sada treba pobediti Cicipasa da bi ova pobeda imala konačnu vrednost! "Mali" je vrlo nezgodan i sjajan igrač i može da stvori drugačije probleme od Nadala.

bozza

pre 2 godine

Neki dan je Nadal rekao da mu reflektori smetaju i malo posle posto su se upalili pao je u igri
(joks, 12. jun 2021 09:46)

zavera reflektorske mafije

А. Петров

pre 2 godine

Прочитао сам извештај о овом мечу на пола европских сајтова (хвала Гугл Тренслејту за многе од њих).
Најбољи ми је био један Словенац. Каже, “код 2:1 ми је нестало пива”.
Ту његову грешку нећу поновити у недељу. Идем до продавнице….

tt

pre 2 godine

Kade se Bik vrati na fabrička podešavanja jel on postaje tele ili june?
(Djido, 12. jun 2021 09:00)


Ajde pobedio ga posle 7 godina na RG i sad to je kao nesto

miro

pre 2 godine

Skoro bez prvog servisa ,pobediti Rafu je ogroman uspeh Nole igra bolje nego 2016 godine ,u cetvrtom je bi veoma svez, mozda ima nesto u tim piramidama Osim toga Rafa je mesozder a Nole ne Mozda svi mi ,imamo puno da naucimo od Noleta Celer jouce za dorucak i voce i povrce u toku dana ..Rafa u mecu ogromnog znacenja za obojicu, me odusevio svojim gospodskim izjavama Naklonost ovom velikanu do neba ,zalicemo kada vise ne budu igrali ...Idemo do 19....

realnost

pre 2 godine

Od njihovih 58 medjusobnih duela, bar 10 je bilo antologijskih, jednostavno je ovo neka druga dimenzija tenisa kada njih dvojica igraju, ovaj nivo i fizicki i mentalni niko nikad nece dostici! Po meni, sinoc je odlucila Djokoviceva neverovatna fizicka sprema, cini mi se da je bio u stanju da igra jos 3 sata na ovom nivou... Nadal sa druge strane, mislim da se vise mentalno raspao nakon onog prelakog voleja koji je poslao u aut na 4:3 u tajbrejku treceg seta, od tada su za njega kola krenula nizbrdo... njegov zamisljeni pogled u pauzi izmedju treceg i cetvrtog seta kada je Djokovic otisao u svlacionicu je dosta jasno pokazao da on to ne moze da preokrene...jer iako je na pocetku cetvrtog seta uzeo dva gema, uzeo ih je zato sto se Djokovic malo ohladio, cim je Djokovic dodao gas, Nadal je tada nadjacan i fizicki, Djokovic ga je zargonski pregazio sa sest vezanih gemova... Mislim da Djokovic ima snage za jos tri godine vrhunskog tenisa, dok je Nadal sve blizi kraju, i cini mi se da mu je RG sledece godine oprostaj od tenisa, Federer ce verovatno zavrsiti karijeru za mesec dana kada se zavrsi WB!

комша

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
Тито је успео да Србима подметне кукавичје јаје да се деле због глупости нон стоп.

boki

pre 2 godine

Novakov tenis juce je zaista bio blizu one dominantne verzije tenisa iz 2016. Leti po terenu, aktivan, agresivan, hvala lopticu u penjanju, defanziva van ovog sveta, bruka od vinera. Prelepo za gledati. Da Nole stalno tako igra bio bi najatraktivniji igrac na turu. Ali iz vise razloga koje mi mozemo samo da nagadjamo (taktita, fizika, itd) on to ne cini. Najjaci utisak ipak mi je da je Nole bio toliko svez, bar je tako izgledalo, kao da moze jos 2 sata da igra. Slomio je Rafu u sred Pariza psihicki i fizicki. Wow. OCigledno je BG Open bio dobra stvar jer Novak vise nije 100% posvecen tenisu, tj kada je u treningu radi 100% ali su pauze malo vece. Svima je pokazao da snage ima, znanja ima, volje ima... Scary son!

Mito

pre 2 godine

Novak je napravio lepu analizu susreta u Rimu. Nadal je u Rimu pokazao grimasama da ima strah od Novaka kada je došlo do izjednačenja na 1:1. Tu facu je Nadal pokazao sinoć kada je Novak smanjio na 5:3 u prvom setu. Tokom celog meća posle taj izraz lica nije se menjao kod Nadala, sem na dva do tri trenutka kada je poverovao da može nešto da uradi. Mislim da nikad nije mrzio da servira kao sinoć, jer taj grč lica posebno se video kada odlazi da servira.

Stojan

pre 2 godine

Mnogi su pisali da Rafa sigurno uzima ovaj i sledeci Rolang Garos. Ništa nije sigurno. Ja ne vidim Rafu ni u finalu. Ovaj GS može da uzme samo grk Cicipas ili Novak. Bravo za odličnu igru Novak u polufinalu. U finalu bice važan prvi set i dobra dnevna forma. Samo tako naprijed.

Scania R500

pre 2 godine

Ti si Nas Nikola Tesla.Za 20god. ce svi pricati o Novaku Djokovicu kao najboljem svih vremena sa svim rekordima u njegovim rukama.

nikola 888

pre 2 godine

Ti si Nole nase blago. Pametan, vredan, uporan, inteligentan...ma rodila te majka. Ovo sto ti radis u svetu sporta pricace se generacijama, svaka ti cast na svemu!
Ne zaboravi, tvoj narod te podrzava i to nemoj da dovodis u sumnju, mozda jesmo malo preki i nadrndani ali cistodusnost i sirokogrudost niko ne moze da ospori. Ziv bio!
(anica velickovic, 12. jun 2021 08:47)

Gde nadje ovo "cistodusnost i sirokogrudost" majke ti?

basketas

pre 2 godine

@Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)

sta ti je bre dete? sto se ne doteras u red? kakav je tvoj interes da pises ovakve stvari?

Ratko

pre 2 godine

Ovo što je Mole napravio Nadalu podsjeća me na ono razbijanje Federera prije 2 godine u Wimbledonu. Samo ovaj put bez toliko drame i uvjerljivo "do koske". Kako je to bilo lijepo za gledati. Bravo Novak, bravo.

paja patak

pre 2 godine

Ovo je podvig kao da si pobedio Dzordana iz najboljih dana 1 na 1. Obojica u naponu snage, izasli jedan drugom "na ferku", niko ne vuce povredu, niko nije premoren niti je imao dugu pauzu pre ovoga, dakle, idealni uslovi da vidimo konacno ko je bolji. I videli smo.

joca

pre 2 godine

E moj Kosta pričaš o ne obrazovanju Novaka jadna li si ti duša go... Va sram te bilo pa kako pišeš siguran sam u tvoje obrazovanje idi čuvaj ona plemenita bića KOZE

only fools and horses

pre 2 godine

Grobari su danas deco srećni, ponosni.
Pa nije mala stvar imati najboljeg tenisera na svetu, verovatno i najboljeg svih vremena. Tenisera koji je u karijeri nosio samo jedan klupski dres, sveti crno-beli dres.
A svako ima svoje mane koje treba oprostiti. I ne mogu da ga krivim što želi da se dodvori većini, što ima veliku želju da ga što više ljudi voli. Pa navija za 7-8 klubova od kojih je svaki najpopularniji u svojoj zemlji.
ja mu opraštam u potpunosti. Nek samo on nama donese i zlato sa olimpijade, nema veće sreće za sportsko društvo Partizan.

nikola 58

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

A Cici, sta je Cici diplomirao? Ima li osnovnu skolu ili ce s tim posle zavrsene karijere da se bakce?

Zoran

pre 2 godine

Federer je poslednji put pobedio Novaka na GS 2012 godine.
Ubedjen sam da je prošlogodišnji RG poslednja pobeda Nadala nad Novakom na GS.
Na mastersima se možda još i desi, jao što se desi i Rodžeru da pobedi, ali što se tiče GS , Rafa više neće moći da računa na intervju posle meča.

Nikola BL

pre 2 godine

Čitam dosta ovih komentara nakon ovog fantaštičnog meča.
Fascinantni su mi ovi likovi koji navijaju protiv Noleta i pišu ove bljuvotine.
Pa koliko jadan i nesretan moraš biti da bi to radio!?Lično poznajem jako puno ljudi i svi obožavamo Noleta.Ne poznajem niti jednu osobu koja nema ogromno poštovanje za ono što radi.Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?Dno.

Неедукован

pre 2 godine

ОНАКАВ меч, а Вишко преноси фудбал у исто време и не може да гледа. Туга!
Сви знамо да више воли Новака него маму и тату..

pop

pre 2 godine

nole uzima sva 4 gs ove godine i zlato na oi.. i komotno može u penziju da uživa do kraja života..to sam napisao pre australije a hejteri su lupali minuse.. za sad mu odlično ide.. evo ga već drugi je u džepu..hejteri na tablatema..

Dejan

pre 2 godine

Grobari na aparatima, Žeks saziva vanredni Vjesnik! Ahahaha
(Master ekonomista, 12. jun 2021 09:04)
Средићу ти преко везе за Лазу мастеру, пошто је очигледно да вам је потребна помоћ.

uplakani

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

Ozlojadjen ko keruša u teranju

Sinke

pre 2 godine

E sad zamislite koja je to nepravda,u buducnosti ce neki mladji igraci imati vise titula na Rolan Garosu od jednog Novaka Djokovica,samo zbog toga sto je Novak igrao u eri najboljeg sljakera svih vremena.A koja je tek nepravda sto ce Novak dobiti isti nagradni fonda kao u zenskom tenisu.....Sta tu tek reci,to je najveci apsurd koji postoji u svijetu sporta.

Nerad

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

Rece obrazovani Kosta :D
Zvucis kao divan mladic,siguran sam da imas puno prijatelja..Probajte zajedno da prebolite Noleta..
Pozdrav!

Ma...

pre 2 godine

Novak se obratio na francuskom, pričao je nešto i na nemačkom, engleski zna. To su svi jezici sa drugačijim korenima i različitim od našeg. Koliko jezika pričaju ovi paćenici što ga mrze? Jedan? A i taj verovatno gramatički nepravilno.
Dragi mrzitelji, on ne igra samo tenis najbolje na planeti, on radi na sebi i na drugim poljima. Ja sam srećan što on predstavlja Srbiju pa čak i kad je frustriran i psuje na terenu, jer je predstavlja mnogo bolje i u mnogo boljem svetlu od svih onih kriminalca, lopova, ubica, ratnih zločinaca... i svih ostalih mrzitelja svega i svačega.

bre

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
Zbog cega? Za Megu naravno da navijamo svi, mladi srpski igraci protiv legije stranaca.
Ali zasto bi navijali za Cicipasa? Zato sto Novak navija za cz? Kakv je to tvoj mentalni sklop, imas li ti drugove koji navijaju za Partizan? (retoricko pitanje, sumnjam da imas prijatelje).
Idemo Nole do 19.titule.

Frank Underwood

pre 2 godine

"Zašto igra Beograd, umoriće se, ne treba mu to...".

Život nam vraća samo ono što drugima dajemo.

IDEMO PO TITULU, MAESTRO!

Razmislite

pre 2 godine

Ti si Novak Đoković i imaš svoju misiju i svoj put.Od mnogih velikih dostignuća, ova trideseta pobeda nad Rafom je za mene najveća stvar,koju u tenisu možeš postići.Evo i objašnjenja,kad se jednog dana bude govorilo o GOATU mora se pomenuti ta činjenica da je Novak 30 puta(za sad)pobedio Rafu.Jer ubeđen sam,da nikad u istoriji neki teniser nije pobeđen 30 puta od istog protivnika a ovde govorimo o dvojici najboljih svih vremena,E to je za mene Mont Everest sporta a ne samo tenisa.

Gojko

pre 2 godine

Sad na 100% u finalu, da se slučajno ne ponovi neki Wavrinka ili Marej. Ako bude igrao kao protiv Rafe, oduvaće ga 3-0. Al sa Novakom se nikad ne zna, gubio je on do sada mnogo dobijenih mečeva. Ajde Nole, zgazi i tu poslednju prepreku.

savo

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
ne znam ni jednog Grobara koji navija protiv Noleta.. možda se ti družiš sa takvim budalama.. Nole je igrao za TK Partizan

Djubre

pre 2 godine

Sutra da bije Cipiripija, znamo da je na Wibledonu i US openu glavni favorit, ovo je neverovatna šansa da osvoji sva 4 GS-a, jedino što ga taj US open iz ovog ili onog razloga nekako neće, mada verujem da može sa 34 godine da odigra savršenu sezonu, još zlati sa OI…

Jason Tatum

pre 2 godine

Evo ja sam Grobar i obožavam Noleta, kakve to ima veze s navijačima, kakve su ovo gluposti?

Novaka ne mogu da svare isfrustrirani nesretnici koji nikad nisu imali devojku. Društvene mreže i portali izbacuju talog društva i ne dozvolite da vam to kreira javno mnjenje. Takvih likova nema ni u promilima.

Ovaj narod voli svog šampiona i zahvalan mu je.

uplakani

pre 2 godine

Sutra da ti Cici smanji dozivljaj...
(Bosano Nero, 12. jun 2021 09:05)

Znači, sada čekaš "sutra" ?
Pa lepo, nada je sasvim ok stvar...
A, sta ces kada dodje to sutra , a on opet dobije ?
Nadam se da neces uciniti nista nazao sebi...

Dark

pre 2 godine

Šta nekog natjera da navija protiv svog? Grci slave Cicipasovo finale, ej finale! Ovi naši posle prvog seta kreću sa pljuvanjem! Onda neko pita što je ovako. Oće da vraćaju Kosovo! Sa ovakvom mržnjom Beograd sa okolinom je premija.

srb

pre 2 godine

Mislim da sam objektivan, jer ne gotivim Novaka nesto preterano ali ako pricamo o sportskim dostignucima, covek je goat. Kapiram da je stranim novinarima i teniskim analiticarima tesko da govore na tu temu jer im je Novak druga ili treca rupa na svirali ali zaista mislim da ne postoji dominantniji igrac u istoriji ovog sporta, makar po statistici. Svaka cast Nadalu za uspehe na sljaci, ako se dodeljuje neko takvo priznanje onda se zna koje kralj sljake, Novak je, ipak, makar jedan nivo iznad njega.

Forest

pre 2 godine

Kladionice nepopuštaju. Dakle Rafa je veliki favorit po njima, ali dobro... Breme favorita na leđima će nositi Rafa, pod mnogo većim pritiskom pobednica ja, osvajanja...
Generalno Rafa može 2 seta( verovatno prva 2) da igra na 100% svojih mogućnosti. Ako Novak uspe da izdrži taj prvi nalet i uzme jedan od ta dva seta, šanse za trijumf rapidno rastu. Novak ima i više snage ako meč potraje duže.. Ključ bi bio igra u finalu Rima gde su detalji odlučivali, ili otkidanje seta kao što je Diego pre 2 dana uradio. Što meč kasnije počne tim bolje za Novaka, dakle navijamo da Zverev i Cicipas igraju 5 setova, da meč počne što kasnije, da Rafin spin što manje ima uloge u meču :)
Druga stvar je koliko će Novakov behend da izdrži tokom meča i istrpi Rafin forhend. Ako u tome uspe smem da potpišem da pobeđuje - ali to je tako teško sprovesti u delo. Behend paralela po meni će biti ključ uz naravno dobar servis tokom meča. Drop samo kad mora ili kad ostane bez daha u dugoj razmeni..
Zaključak: Teško da Rafa može da ponovi meč iz prošlog finala a isto tako teško da Novak može tako loše da odigra. Kao rezultat svega navedenog = Očekujte spektakl. Nek bolji pobedi
Idemo Nole, možeš ti to !!!
(Forest, 11. jun 2021 10:35)
Ne treba Hvala, niti gomila pluseva, ali uboo sam u centar :D

Nerad

pre 2 godine

Sta je sa hrvatima i bosancima???
Cemu sva ova ljubomora i mrznja??
Ovde su zaista suvisni komentari sa uvredama i provokacijama..
Pustite SRBIJU da uziva u ovoj velikoj pobedi.
Pozzz i nema ljutis :*

Kanuk

pre 2 godine

Nole nije samo prvi igrač nego i najbolji kada su u pitanju konferencije za štampu. To.je talenat ali i puno rada i inteligencije. Posle 5 sati ubitacne igre, on sedne pred mikrofone, smeška se, filozofira, odgovara na pitanja, i daje komplimente protivnicima. Car.

Aleksandar

pre 2 godine

Rafu mogu da zovu kralj šljake, ali Nole je kralj tenisa! Pokzao mu je sinoć da je bolji i na šljaci! Idemo do 4GS-a ove godine, ali prvo RG!

KKP

pre 2 godine

Mont Everest je vrh, ne mozes se popeti uz njega, nego na njega. Mozes penjati uz Himalaje.
(Zhol, 12. jun 2021 09:02)everest je planina deo planinskog lanca Himalaji..popnes mi se

Legolas

pre 2 godine

Nikada ovako smiren!
Nikada ovoliko fokusiran,kontrolisao emociju,samim tim i svaku kretnju i udarac!
Ključ uspeha.
Nadal kada dobije prvi set na RG NIKADA nije gubio.
SADA JESTE!!!
Neka ti mirnoća saveznik bude u narednim uspesima.
Savršen tenis,neponovljiv.
Dva velemajtora,svetu pružaju više od deset godina,zadovoljstvo i uživanje.
Hvala obojici,prave legende!
Sada,nakon ovog,Novak je mentalno ušao u mozak Nadalu,ima tu prednost.
Vidi se da je egal sa njim,prva da gema,mogla da odu i na Novakovu stranu,ovako teže,a lepše je dobio.
Nije ga vraćao u život,mučio ga i lomio,Nadal rudario teškom mukom za svaki poen,za svako nameštanje na udarac!
Danas junaku naš odmaraj,i pokaži sutra jako dobrom Grku,da si nedodirljiv i dalje!

Mu

pre 2 godine

Nije ovo isti novak kao onaj sto je izgubio od vavrinke. Posle A opena sam napisao ovde da mislim da ce osvojiti RG szto se vidi po njemu i njegovim izjavama. Vidi se koliko je motivisan i siguran u sebe. Mislim da cicipas nema nikakve sanse, ali o tom potom. Cekamo nedelju i verujem veliko slavlje.

Бранко

pre 2 godine

Краљ је мртав - живео цар - Le Roi est mort - vive le Tsar - како кажу помодрели Французи..
На споменик победника ставити Новаков лик!!!

joie de vivre

pre 2 godine

Mont Everest je vrh, ne mozes se popeti uz njega, nego na njega. Mozes penjati uz Himalaje.
(@Zhol, 12. jun 2021 09:02)


E pa jeste to tako ali radi se o Novaku ovde, dakle Nole genijeeeee može sve pa tako može i da se popne UZ Mont Everest lagano :).

Torrente

pre 2 godine

I šta beše rekoše dežurni baksuzi ovde?

Ako Đoković ispadne u 1/4 finalu a Madvedev ode u finale, Novak gubi prvo mesto.

Rafa osvaja 21. GS, ostavlja Novaka na 18 i rešava GOAT trku.😁😆😂


ps
Vreme vaših frustracija tek dolazi.👌

anica velickovic

pre 2 godine

Ti si Nole nase blago. Pametan, vredan, uporan, inteligentan...ma rodila te majka. Ovo sto ti radis u svetu sporta pricace se generacijama, svaka ti cast na svemu!
Ne zaboravi, tvoj narod te podrzava i to nemoj da dovodis u sumnju, mozda jesmo malo preki i nadrndani ali cistodusnost i sirokogrudost niko ne moze da ospori. Ziv bio!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)



Što grobari na aparatima? Ja navijam za Partizan i obožavam Đokovića. Mrzim AV, Čovića, Terzu, fantastičnu trojku iz Partizana VVV i Ostoju.

čoveče ne ljuti se

pre 2 godine

Bajo moj, Boris Beker, koji vodi program na nemačkoj televiziji, je sinoc rekap samo jedno: "bolji tenis nisam video u zivotu!"

čoveče ne ljuti se

pre 2 godine

Bajo moj, Boris Beker, koji vodi program na nemačkoj televiziji, je sinoc rekap samo jedno: "bolji tenis nisam video u zivotu!"

anica velickovic

pre 2 godine

Ti si Nole nase blago. Pametan, vredan, uporan, inteligentan...ma rodila te majka. Ovo sto ti radis u svetu sporta pricace se generacijama, svaka ti cast na svemu!
Ne zaboravi, tvoj narod te podrzava i to nemoj da dovodis u sumnju, mozda jesmo malo preki i nadrndani ali cistodusnost i sirokogrudost niko ne moze da ospori. Ziv bio!

Jason Tatum

pre 2 godine

Evo ja sam Grobar i obožavam Noleta, kakve to ima veze s navijačima, kakve su ovo gluposti?

Novaka ne mogu da svare isfrustrirani nesretnici koji nikad nisu imali devojku. Društvene mreže i portali izbacuju talog društva i ne dozvolite da vam to kreira javno mnjenje. Takvih likova nema ni u promilima.

Ovaj narod voli svog šampiona i zahvalan mu je.

Razmislite

pre 2 godine

Ti si Novak Đoković i imaš svoju misiju i svoj put.Od mnogih velikih dostignuća, ova trideseta pobeda nad Rafom je za mene najveća stvar,koju u tenisu možeš postići.Evo i objašnjenja,kad se jednog dana bude govorilo o GOATU mora se pomenuti ta činjenica da je Novak 30 puta(za sad)pobedio Rafu.Jer ubeđen sam,da nikad u istoriji neki teniser nije pobeđen 30 puta od istog protivnika a ovde govorimo o dvojici najboljih svih vremena,E to je za mene Mont Everest sporta a ne samo tenisa.

basketas

pre 2 godine

@Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)

sta ti je bre dete? sto se ne doteras u red? kakav je tvoj interes da pises ovakve stvari?

Gojko

pre 2 godine

Sad na 100% u finalu, da se slučajno ne ponovi neki Wavrinka ili Marej. Ako bude igrao kao protiv Rafe, oduvaće ga 3-0. Al sa Novakom se nikad ne zna, gubio je on do sada mnogo dobijenih mečeva. Ajde Nole, zgazi i tu poslednju prepreku.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)



Što grobari na aparatima? Ja navijam za Partizan i obožavam Đokovića. Mrzim AV, Čovića, Terzu, fantastičnu trojku iz Partizana VVV i Ostoju.

uplakani

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

Ozlojadjen ko keruša u teranju

Nikola BL

pre 2 godine

Čitam dosta ovih komentara nakon ovog fantaštičnog meča.
Fascinantni su mi ovi likovi koji navijaju protiv Noleta i pišu ove bljuvotine.
Pa koliko jadan i nesretan moraš biti da bi to radio!?Lično poznajem jako puno ljudi i svi obožavamo Noleta.Ne poznajem niti jednu osobu koja nema ogromno poštovanje za ono što radi.Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?Dno.

paja patak

pre 2 godine

Ovo je podvig kao da si pobedio Dzordana iz najboljih dana 1 na 1. Obojica u naponu snage, izasli jedan drugom "na ferku", niko ne vuce povredu, niko nije premoren niti je imao dugu pauzu pre ovoga, dakle, idealni uslovi da vidimo konacno ko je bolji. I videli smo.

KKP

pre 2 godine

Mont Everest je vrh, ne mozes se popeti uz njega, nego na njega. Mozes penjati uz Himalaje.
(Zhol, 12. jun 2021 09:02)everest je planina deo planinskog lanca Himalaji..popnes mi se

bozza

pre 2 godine

Neki dan je Nadal rekao da mu reflektori smetaju i malo posle posto su se upalili pao je u igri
(joks, 12. jun 2021 09:46)

zavera reflektorske mafije

Forest

pre 2 godine

Kladionice nepopuštaju. Dakle Rafa je veliki favorit po njima, ali dobro... Breme favorita na leđima će nositi Rafa, pod mnogo većim pritiskom pobednica ja, osvajanja...
Generalno Rafa može 2 seta( verovatno prva 2) da igra na 100% svojih mogućnosti. Ako Novak uspe da izdrži taj prvi nalet i uzme jedan od ta dva seta, šanse za trijumf rapidno rastu. Novak ima i više snage ako meč potraje duže.. Ključ bi bio igra u finalu Rima gde su detalji odlučivali, ili otkidanje seta kao što je Diego pre 2 dana uradio. Što meč kasnije počne tim bolje za Novaka, dakle navijamo da Zverev i Cicipas igraju 5 setova, da meč počne što kasnije, da Rafin spin što manje ima uloge u meču :)
Druga stvar je koliko će Novakov behend da izdrži tokom meča i istrpi Rafin forhend. Ako u tome uspe smem da potpišem da pobeđuje - ali to je tako teško sprovesti u delo. Behend paralela po meni će biti ključ uz naravno dobar servis tokom meča. Drop samo kad mora ili kad ostane bez daha u dugoj razmeni..
Zaključak: Teško da Rafa može da ponovi meč iz prošlog finala a isto tako teško da Novak može tako loše da odigra. Kao rezultat svega navedenog = Očekujte spektakl. Nek bolji pobedi
Idemo Nole, možeš ti to !!!
(Forest, 11. jun 2021 10:35)
Ne treba Hvala, niti gomila pluseva, ali uboo sam u centar :D

boki

pre 2 godine

Novakov tenis juce je zaista bio blizu one dominantne verzije tenisa iz 2016. Leti po terenu, aktivan, agresivan, hvala lopticu u penjanju, defanziva van ovog sveta, bruka od vinera. Prelepo za gledati. Da Nole stalno tako igra bio bi najatraktivniji igrac na turu. Ali iz vise razloga koje mi mozemo samo da nagadjamo (taktita, fizika, itd) on to ne cini. Najjaci utisak ipak mi je da je Nole bio toliko svez, bar je tako izgledalo, kao da moze jos 2 sata da igra. Slomio je Rafu u sred Pariza psihicki i fizicki. Wow. OCigledno je BG Open bio dobra stvar jer Novak vise nije 100% posvecen tenisu, tj kada je u treningu radi 100% ali su pauze malo vece. Svima je pokazao da snage ima, znanja ima, volje ima... Scary son!

jolly

pre 2 godine

Lično poznajem jako puno ljudi i svi obožavamo Noleta.Ne poznajem niti jednu osobu koja nema ogromno poštovanje za ono što radi.Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?
(Nikola BL, 12. jun 2021 09:49)

Njih ne mozes da sretnes u realnom zivotu. Oni sede u kuci i pisu lose o drugima na internetu. To su oni koji nikada u realnom zivotu nisu mogli da dobiju rec jer bi na njihovo zlo reagovali drugi i brzo bi bili ucutkani. Njima je internet raj jer mogu da prosipaju zlo o drigima do mile volje bez posledica.

Nerad

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

Rece obrazovani Kosta :D
Zvucis kao divan mladic,siguran sam da imas puno prijatelja..Probajte zajedno da prebolite Noleta..
Pozdrav!

uplakani

pre 2 godine

Sutra da ti Cici smanji dozivljaj...
(Bosano Nero, 12. jun 2021 09:05)

Znači, sada čekaš "sutra" ?
Pa lepo, nada je sasvim ok stvar...
A, sta ces kada dodje to sutra , a on opet dobije ?
Nadam se da neces uciniti nista nazao sebi...

Mige

pre 2 godine

Trolujte, sitne duše...
Nema se ovde šta zameriti, pobeda čista kao suza i jako bitna. Stefanos Cicipas je najteža prepreka, ne zavaravajmo se. Mlad, motivisan, u sjajnoj formi, ali glava odlučuje. Novak će morati da ga poremeti igrom, ili čime god...

nikola 58

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

A Cici, sta je Cici diplomirao? Ima li osnovnu skolu ili ce s tim posle zavrsene karijere da se bakce?

Dark

pre 2 godine

Šta nekog natjera da navija protiv svog? Grci slave Cicipasovo finale, ej finale! Ovi naši posle prvog seta kreću sa pljuvanjem! Onda neko pita što je ovako. Oće da vraćaju Kosovo! Sa ovakvom mržnjom Beograd sa okolinom je premija.

Joks

pre 2 godine

Sada treba pobediti Cicipasa da bi ova pobeda imala konačnu vrednost! "Mali" je vrlo nezgodan i sjajan igrač i može da stvori drugačije probleme od Nadala.

Ma...

pre 2 godine

Novak se obratio na francuskom, pričao je nešto i na nemačkom, engleski zna. To su svi jezici sa drugačijim korenima i različitim od našeg. Koliko jezika pričaju ovi paćenici što ga mrze? Jedan? A i taj verovatno gramatički nepravilno.
Dragi mrzitelji, on ne igra samo tenis najbolje na planeti, on radi na sebi i na drugim poljima. Ja sam srećan što on predstavlja Srbiju pa čak i kad je frustriran i psuje na terenu, jer je predstavlja mnogo bolje i u mnogo boljem svetlu od svih onih kriminalca, lopova, ubica, ratnih zločinaca... i svih ostalih mrzitelja svega i svačega.

joca

pre 2 godine

E moj Kosta pričaš o ne obrazovanju Novaka jadna li si ti duša go... Va sram te bilo pa kako pišeš siguran sam u tvoje obrazovanje idi čuvaj ona plemenita bića KOZE

Cane

pre 2 godine

Bila bi neopisiva šteta da se Novak spotakne u finalu. Nadam se da neće, ali se pribojavam, ne Cicipasa nego da se Novak ne opusti posle ovakvog trijumfa. Samo Novak može da pobedi Novaka.
I da je Nadal sinoć pobedio, posle onakve partije bi zaslužio trofej. Pravo ono "finale pre finala".
Ako Novak bude bar blizu onoga što je sunoć odigrao, Cicipas realno nema šanse i nema čime Novaka da iznenadi; pa sve što je bilo moguće pokušati, sve je Nadal sinoć isprobao i nije bilo dovoljno.

Mu

pre 2 godine

Nije ovo isti novak kao onaj sto je izgubio od vavrinke. Posle A opena sam napisao ovde da mislim da ce osvojiti RG szto se vidi po njemu i njegovim izjavama. Vidi se koliko je motivisan i siguran u sebe. Mislim da cicipas nema nikakve sanse, ali o tom potom. Cekamo nedelju i verujem veliko slavlje.

Kanuk

pre 2 godine

Nole nije samo prvi igrač nego i najbolji kada su u pitanju konferencije za štampu. To.je talenat ali i puno rada i inteligencije. Posle 5 sati ubitacne igre, on sedne pred mikrofone, smeška se, filozofira, odgovara na pitanja, i daje komplimente protivnicima. Car.

Petar

pre 2 godine

Đoković je bio pravi gospodin na terenu, mirno je pre serve čekao dok Nadal završi svoje marifetluke, ali ni to Nadalu nije pomoglo.

Brzi

pre 2 godine

Kad ispeku tortu - pokvari im slavlje.
Kad postave skulpturu - pokvari im slavlje.
Kad Nike ulozi milione da stvori najvece rivalstvo u istoriji tenisa - pokvari im slavlje.
Stvarno cudan covek, nikako se ne uklapa u tudje planove. :-)

Неедукован

pre 2 godine

ОНАКАВ меч, а Вишко преноси фудбал у исто време и не може да гледа. Туга!
Сви знамо да више воли Новака него маму и тату..

Torrente

pre 2 godine

I šta beše rekoše dežurni baksuzi ovde?

Ako Đoković ispadne u 1/4 finalu a Madvedev ode u finale, Novak gubi prvo mesto.

Rafa osvaja 21. GS, ostavlja Novaka na 18 i rešava GOAT trku.😁😆😂


ps
Vreme vaših frustracija tek dolazi.👌

realnost

pre 2 godine

Od njihovih 58 medjusobnih duela, bar 10 je bilo antologijskih, jednostavno je ovo neka druga dimenzija tenisa kada njih dvojica igraju, ovaj nivo i fizicki i mentalni niko nikad nece dostici! Po meni, sinoc je odlucila Djokoviceva neverovatna fizicka sprema, cini mi se da je bio u stanju da igra jos 3 sata na ovom nivou... Nadal sa druge strane, mislim da se vise mentalno raspao nakon onog prelakog voleja koji je poslao u aut na 4:3 u tajbrejku treceg seta, od tada su za njega kola krenula nizbrdo... njegov zamisljeni pogled u pauzi izmedju treceg i cetvrtog seta kada je Djokovic otisao u svlacionicu je dosta jasno pokazao da on to ne moze da preokrene...jer iako je na pocetku cetvrtog seta uzeo dva gema, uzeo ih je zato sto se Djokovic malo ohladio, cim je Djokovic dodao gas, Nadal je tada nadjacan i fizicki, Djokovic ga je zargonski pregazio sa sest vezanih gemova... Mislim da Djokovic ima snage za jos tri godine vrhunskog tenisa, dok je Nadal sve blizi kraju, i cini mi se da mu je RG sledece godine oprostaj od tenisa, Federer ce verovatno zavrsiti karijeru za mesec dana kada se zavrsi WB!

А. Петров

pre 2 godine

Прочитао сам извештај о овом мечу на пола европских сајтова (хвала Гугл Тренслејту за многе од њих).
Најбољи ми је био један Словенац. Каже, “код 2:1 ми је нестало пива”.
Ту његову грешку нећу поновити у недељу. Идем до продавнице….

Djubre

pre 2 godine

Sutra da bije Cipiripija, znamo da je na Wibledonu i US openu glavni favorit, ovo je neverovatna šansa da osvoji sva 4 GS-a, jedino što ga taj US open iz ovog ili onog razloga nekako neće, mada verujem da može sa 34 godine da odigra savršenu sezonu, još zlati sa OI…

Borky

pre 2 godine

Pa nije bas tako gospodine Djokovicu.Nadal sinoc nije bio na svom nivou.Previse neiznudjenih gresaka i duplih servis gresaka.Djokovic je pukom srecom a ne igrom dosao do pobede.Grk ce ga sigurno dobiti sa 3:0
(Mile, 12. jun 2021 10:27

Sigurno ovakve komentare pises i kad Djokovic izgubi! Niakd Nadal ili Federer nisu bili bolji od njega vec on nije bio na svom nivou.
Do duse ako bas zelis da pricamo ovim zlonamjernim jezikom mozemo lako da kazemo da je najveci nivo tenisa ikada dostigao Djokovic. Kad bi svi igrali najbolje sto mogu Djokovic je tu ispred svih ubjedljivo.

комша

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
Тито је успео да Србима подметне кукавичје јаје да се деле због глупости нон стоп.

Бранко

pre 2 godine

Краљ је мртав - живео цар - Le Roi est mort - vive le Tsar - како кажу помодрели Французи..
На споменик победника ставити Новаков лик!!!

Sinke

pre 2 godine

E sad zamislite koja je to nepravda,u buducnosti ce neki mladji igraci imati vise titula na Rolan Garosu od jednog Novaka Djokovica,samo zbog toga sto je Novak igrao u eri najboljeg sljakera svih vremena.A koja je tek nepravda sto ce Novak dobiti isti nagradni fonda kao u zenskom tenisu.....Sta tu tek reci,to je najveci apsurd koji postoji u svijetu sporta.

ništa lično

pre 2 godine

@Mile

Au Mile šta napisa?

Nadal nije bio na svom nivou?

Nismo isti meč gledali. Nadal je sinoć igrao jako dobro što potvrđuje njegova defanziva i gomila pts koji su već bili viđeni.

Toliko je Novak sinoć bio bolji da i onaj prvi set Nadal je dobio jer je bukvalno izvukao iz džepa Novakovog desetak već dobijenih pts.
Razmontirao je Novak Rafinu igru i to jasnim planom ...bekhend bekhend i samo bekhend. Retko mu je dozvoljavao da pleše oko lopte i da ima vremena.
Ritern je bio ubitačan, duple greške su posledica toga.

Nije ni Novak blistao sa servisom ali videla se jasna razlika...Novak je mogao da "živi" sa Rafinim riternom ali ovaj nije mogao da se nosi sa Novakovim.
Izbacio ga je Novak skroz iz ritma.

Stojan

pre 2 godine

Mnogi su pisali da Rafa sigurno uzima ovaj i sledeci Rolang Garos. Ništa nije sigurno. Ja ne vidim Rafu ni u finalu. Ovaj GS može da uzme samo grk Cicipas ili Novak. Bravo za odličnu igru Novak u polufinalu. U finalu bice važan prvi set i dobra dnevna forma. Samo tako naprijed.

Sub013

pre 2 godine

Jel to postao GOAT pa kaze da se popeo na vrh Everesta?
(Will Mosley, 12. jun 2021 14:50)

Jeste, imas jos neko pitanje?
Inace, mislio je na pobedu nad Nadalom u Parizu, sto je najveci izazov u tenisu pa je taj poduhvat uporedio sa osvajanjem Everesta, a pritom i ukazao cast Nadalu jer on u Parizu zaista jeste teniski Everest. Ovo je poslednji put da ti objasnjavam nesto, previse si tupav, ali previse. Sad mi je jasno zasto ne volis Noleta, pa ti ga jadan nista ne razumes.

Nerad

pre 2 godine

Sta je sa hrvatima i bosancima???
Cemu sva ova ljubomora i mrznja??
Ovde su zaista suvisni komentari sa uvredama i provokacijama..
Pustite SRBIJU da uziva u ovoj velikoj pobedi.
Pozzz i nema ljutis :*

Zoran

pre 2 godine

Federer je poslednji put pobedio Novaka na GS 2012 godine.
Ubedjen sam da je prošlogodišnji RG poslednja pobeda Nadala nad Novakom na GS.
Na mastersima se možda još i desi, jao što se desi i Rodžeru da pobedi, ali što se tiče GS , Rafa više neće moći da računa na intervju posle meča.

Valdens

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)

Još jedan dokaz da glupost ne poznaje granice. I da, navijaćemo za Megu.

Mito

pre 2 godine

Novak je napravio lepu analizu susreta u Rimu. Nadal je u Rimu pokazao grimasama da ima strah od Novaka kada je došlo do izjednačenja na 1:1. Tu facu je Nadal pokazao sinoć kada je Novak smanjio na 5:3 u prvom setu. Tokom celog meća posle taj izraz lica nije se menjao kod Nadala, sem na dva do tri trenutka kada je poverovao da može nešto da uradi. Mislim da nikad nije mrzio da servira kao sinoć, jer taj grč lica posebno se video kada odlazi da servira.

savo

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
ne znam ni jednog Grobara koji navija protiv Noleta.. možda se ti družiš sa takvim budalama.. Nole je igrao za TK Partizan

Frank Underwood

pre 2 godine

"Zašto igra Beograd, umoriće se, ne treba mu to...".

Život nam vraća samo ono što drugima dajemo.

IDEMO PO TITULU, MAESTRO!

Ratko

pre 2 godine

Ovo što je Mole napravio Nadalu podsjeća me na ono razbijanje Federera prije 2 godine u Wimbledonu. Samo ovaj put bez toliko drame i uvjerljivo "do koske". Kako je to bilo lijepo za gledati. Bravo Novak, bravo.

pop

pre 2 godine

nole uzima sva 4 gs ove godine i zlato na oi.. i komotno može u penziju da uživa do kraja života..to sam napisao pre australije a hejteri su lupali minuse.. za sad mu odlično ide.. evo ga već drugi je u džepu..hejteri na tablatema..

Analizator

pre 2 godine

Jedan vazan cilj ispunjen, Nadala ostao na samo 2 GS razlike. Sutra protiv Cicipasa ima sansu Novak. Jer u mecu protiv Zvereva, posle 3 sata Cicipas je izgubio snagu u udarcima, videlo se to. Bice i Novak umoran posle 3 sata, ali Cicipas da bi se odrzao mora jako da udara loptice, a Novak ne mora. Posle 3 sata sutrasnjeg meca, Novak ce biti u prednosti. I posto pocinje poslepodne bice sunce i toplo, Novak bolje da nosi onu Belu majicu koja odbija toplotu, nego onu Crvenu majicu

Legolas

pre 2 godine

Nikada ovako smiren!
Nikada ovoliko fokusiran,kontrolisao emociju,samim tim i svaku kretnju i udarac!
Ključ uspeha.
Nadal kada dobije prvi set na RG NIKADA nije gubio.
SADA JESTE!!!
Neka ti mirnoća saveznik bude u narednim uspesima.
Savršen tenis,neponovljiv.
Dva velemajtora,svetu pružaju više od deset godina,zadovoljstvo i uživanje.
Hvala obojici,prave legende!
Sada,nakon ovog,Novak je mentalno ušao u mozak Nadalu,ima tu prednost.
Vidi se da je egal sa njim,prva da gema,mogla da odu i na Novakovu stranu,ovako teže,a lepše je dobio.
Nije ga vraćao u život,mučio ga i lomio,Nadal rudario teškom mukom za svaki poen,za svako nameštanje na udarac!
Danas junaku naš odmaraj,i pokaži sutra jako dobrom Grku,da si nedodirljiv i dalje!

miro

pre 2 godine

Skoro bez prvog servisa ,pobediti Rafu je ogroman uspeh Nole igra bolje nego 2016 godine ,u cetvrtom je bi veoma svez, mozda ima nesto u tim piramidama Osim toga Rafa je mesozder a Nole ne Mozda svi mi ,imamo puno da naucimo od Noleta Celer jouce za dorucak i voce i povrce u toku dana ..Rafa u mecu ogromnog znacenja za obojicu, me odusevio svojim gospodskim izjavama Naklonost ovom velikanu do neba ,zalicemo kada vise ne budu igrali ...Idemo do 19....

joie de vivre

pre 2 godine

Mont Everest je vrh, ne mozes se popeti uz njega, nego na njega. Mozes penjati uz Himalaje.
(@Zhol, 12. jun 2021 09:02)


E pa jeste to tako ali radi se o Novaku ovde, dakle Nole genijeeeee može sve pa tako može i da se popne UZ Mont Everest lagano :).

Aleksandar

pre 2 godine

Rafu mogu da zovu kralj šljake, ali Nole je kralj tenisa! Pokzao mu je sinoć da je bolji i na šljaci! Idemo do 4GS-a ove godine, ali prvo RG!

bre

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
Zbog cega? Za Megu naravno da navijamo svi, mladi srpski igraci protiv legije stranaca.
Ali zasto bi navijali za Cicipasa? Zato sto Novak navija za cz? Kakv je to tvoj mentalni sklop, imas li ti drugove koji navijaju za Partizan? (retoricko pitanje, sumnjam da imas prijatelje).
Idemo Nole do 19.titule.

srb

pre 2 godine

Mislim da sam objektivan, jer ne gotivim Novaka nesto preterano ali ako pricamo o sportskim dostignucima, covek je goat. Kapiram da je stranim novinarima i teniskim analiticarima tesko da govore na tu temu jer im je Novak druga ili treca rupa na svirali ali zaista mislim da ne postoji dominantniji igrac u istoriji ovog sporta, makar po statistici. Svaka cast Nadalu za uspehe na sljaci, ako se dodeljuje neko takvo priznanje onda se zna koje kralj sljake, Novak je, ipak, makar jedan nivo iznad njega.

Dejan

pre 2 godine

Grobari na aparatima, Žeks saziva vanredni Vjesnik! Ahahaha
(Master ekonomista, 12. jun 2021 09:04)
Средићу ти преко везе за Лазу мастеру, пошто је очигледно да вам је потребна помоћ.

Torrente

pre 2 godine

Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?Dno.
(Nikola BL, 12. jun 2021 09:49)

To su ti Internet trolovi. Otužna, neispunjena bića nesposobna za normalnu komunikaciju, žensko u životu pipnuli nisu, i pišu baljezgarije u nadi da će izazvati negativnu reakciju kojom bi se nahranili.

Dostignuća dr. Novaka su najbolji preparat protiv takvih.👌

nikola 888

pre 2 godine

Ti si Nole nase blago. Pametan, vredan, uporan, inteligentan...ma rodila te majka. Ovo sto ti radis u svetu sporta pricace se generacijama, svaka ti cast na svemu!
Ne zaboravi, tvoj narod te podrzava i to nemoj da dovodis u sumnju, mozda jesmo malo preki i nadrndani ali cistodusnost i sirokogrudost niko ne moze da ospori. Ziv bio!
(anica velickovic, 12. jun 2021 08:47)

Gde nadje ovo "cistodusnost i sirokogrudost" majke ti?

Гиле

pre 2 godine

Gledam komentare na prethodni tekst. 1000 komentara, 800 magaraca.
Odmah ga svi otpisali i prodali, kao da se meč gubi u prva dva gema.
(Djido, 12. jun 2021 08:55)
Не вређа људе без обзира што мисле различито од тебе. И мене нервирају, као и они еуфорични и нереални за Новака. Нажалост лепих коментара скоро и нема. Овакви као твој и са једне и друге стране преплавили.

//,

pre 2 godine

Mnogi su pisali da Rafa sigurno uzima ovaj i sledeci Rolang Garos. Ništa nije sigurno. Ja ne vidim Rafu ni u finalu. Ovaj GS može da uzme samo grk Cicipas ili Novak. Bravo za odličnu igru Novak u polufinalu. U finalu bice važan prvi set i dobra dnevna forma. Samo tako naprijed.
(Stojan

Stole, popijel` se kad?

Scania R500

pre 2 godine

Ti si Nas Nikola Tesla.Za 20god. ce svi pricati o Novaku Djokovicu kao najboljem svih vremena sa svim rekordima u njegovim rukama.

Mirkosoft

pre 2 godine

Dakle sve je ok, koji god da je pobedio uložio je puno truda. Naravno da navijam za Novaka, ali ono Nadalovo sujeverje, pipkanje lica, slaganje bočica, nameštanje kose...to je bolest.
Nervira me i Novakovo tapkanje loptice 17 puta ali ovo Nadalovo glupiranje je stvarno degutantno.

only fools and horses

pre 2 godine

Grobari su danas deco srećni, ponosni.
Pa nije mala stvar imati najboljeg tenisera na svetu, verovatno i najboljeg svih vremena. Tenisera koji je u karijeri nosio samo jedan klupski dres, sveti crno-beli dres.
A svako ima svoje mane koje treba oprostiti. I ne mogu da ga krivim što želi da se dodvori većini, što ima veliku želju da ga što više ljudi voli. Pa navija za 7-8 klubova od kojih je svaki najpopularniji u svojoj zemlji.
ja mu opraštam u potpunosti. Nek samo on nama donese i zlato sa olimpijade, nema veće sreće za sportsko društvo Partizan.

tt

pre 2 godine

Kade se Bik vrati na fabrička podešavanja jel on postaje tele ili june?
(Djido, 12. jun 2021 09:00)


Ajde pobedio ga posle 7 godina na RG i sad to je kao nesto

da

pre 2 godine

Bio jednom jedan car.
Kakav car?
Srpski car!
Nepobediv, Božiji dar!

Taj je jeo šta je hteo
Globus ceo
I svemira jedan deo..000
(Vinara, 12. jun 2021 08:51)

Zavrsi stihove do kraja
Dok ga jednog dana neko nije gumicom izbrisao...

nebitan

pre 2 godine

Negde sam procitao (ili cuo), da je Rafa preko 900 nedelja u top 10 na ATP. Da li je taj podatak relevantan prilikom odlucivanja za GOAT? Unapred hvala na odgovorima.

Anangaranga

pre 2 godine

Bio jednom jedan car.
Kakav car?
Srpski car!
Nepobediv, Božiji dar!

Taj je jeo šta je hteo
Globus ceo
I svemira jedan deo..000
(Vinara, 12. jun 2021 08:51)

Ne moze biti car kad vec ima titulu princa, princa od Monaka.
Moze i ona pesmica, zaljubica se Cica ( Jelena) u princa, zaljubi se princ u Cicu...

Will Mosley

pre 2 godine

Negde sam procitao (ili cuo), da je Rafa preko 900 nedelja u top 10 na ATP. Da li je taj podatak relevantan prilikom odlucivanja za GOAT? Unapred hvala na odgovorima.
(nebitan, 12. jun 2021 11:51)

Naravno da jeste. Da bi neko bio GOAT, on mora da zna i da smecuje, a ne da salje lopticu 3 metra u aut.

Neki veliki dr

pre 2 godine

Na putu do vrha obavezno psovanje majke i svega svetog navijačima, svom boksu, itd hahahahaha polupismeni zadrugari su u transu od sinoc

Mile

pre 2 godine

Pa nije bas tako gospodine Djokovicu.Nadal sinoc nije bio na svom nivou.Previse neiznudjenih gresaka i duplih servis gresaka.Djokovic je pukom srecom a ne igrom dosao do pobede.Grk ce ga sigurno dobiti sa 3:0

Will Mosley

pre 2 godine

Муамер у неверици...напред Новаче до нове титуле!
(mlekadžija, 12. jun 2021 12:56)

Kako mislis do nove titule? Pa nije pobedio Nadala u finalu, i pod dva, prosle godine je Rafa bio sampion.

Mile

pre 2 godine

Pa nije bas tako gospodine Djokovicu.Nadal sinoc nije bio na svom nivou.Previse neiznudjenih gresaka i duplih servis gresaka.Djokovic je pukom srecom a ne igrom dosao do pobede.Grk ce ga sigurno dobiti sa 3:0

tt

pre 2 godine

Kade se Bik vrati na fabrička podešavanja jel on postaje tele ili june?
(Djido, 12. jun 2021 09:00)


Ajde pobedio ga posle 7 godina na RG i sad to je kao nesto

nikola 888

pre 2 godine

Ti si Nole nase blago. Pametan, vredan, uporan, inteligentan...ma rodila te majka. Ovo sto ti radis u svetu sporta pricace se generacijama, svaka ti cast na svemu!
Ne zaboravi, tvoj narod te podrzava i to nemoj da dovodis u sumnju, mozda jesmo malo preki i nadrndani ali cistodusnost i sirokogrudost niko ne moze da ospori. Ziv bio!
(anica velickovic, 12. jun 2021 08:47)

Gde nadje ovo "cistodusnost i sirokogrudost" majke ti?

Neki veliki dr

pre 2 godine

Na putu do vrha obavezno psovanje majke i svega svetog navijačima, svom boksu, itd hahahahaha polupismeni zadrugari su u transu od sinoc

da

pre 2 godine

Bio jednom jedan car.
Kakav car?
Srpski car!
Nepobediv, Božiji dar!

Taj je jeo šta je hteo
Globus ceo
I svemira jedan deo..000
(Vinara, 12. jun 2021 08:51)

Zavrsi stihove do kraja
Dok ga jednog dana neko nije gumicom izbrisao...

Will Mosley

pre 2 godine

Муамер у неверици...напред Новаче до нове титуле!
(mlekadžija, 12. jun 2021 12:56)

Kako mislis do nove titule? Pa nije pobedio Nadala u finalu, i pod dva, prosle godine je Rafa bio sampion.

Will Mosley

pre 2 godine

Negde sam procitao (ili cuo), da je Rafa preko 900 nedelja u top 10 na ATP. Da li je taj podatak relevantan prilikom odlucivanja za GOAT? Unapred hvala na odgovorima.
(nebitan, 12. jun 2021 11:51)

Naravno da jeste. Da bi neko bio GOAT, on mora da zna i da smecuje, a ne da salje lopticu 3 metra u aut.

Anangaranga

pre 2 godine

Bio jednom jedan car.
Kakav car?
Srpski car!
Nepobediv, Božiji dar!

Taj je jeo šta je hteo
Globus ceo
I svemira jedan deo..000
(Vinara, 12. jun 2021 08:51)

Ne moze biti car kad vec ima titulu princa, princa od Monaka.
Moze i ona pesmica, zaljubica se Cica ( Jelena) u princa, zaljubi se princ u Cicu...

nebitan

pre 2 godine

Negde sam procitao (ili cuo), da je Rafa preko 900 nedelja u top 10 na ATP. Da li je taj podatak relevantan prilikom odlucivanja za GOAT? Unapred hvala na odgovorima.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)



Što grobari na aparatima? Ja navijam za Partizan i obožavam Đokovića. Mrzim AV, Čovića, Terzu, fantastičnu trojku iz Partizana VVV i Ostoju.

anica velickovic

pre 2 godine

Ti si Nole nase blago. Pametan, vredan, uporan, inteligentan...ma rodila te majka. Ovo sto ti radis u svetu sporta pricace se generacijama, svaka ti cast na svemu!
Ne zaboravi, tvoj narod te podrzava i to nemoj da dovodis u sumnju, mozda jesmo malo preki i nadrndani ali cistodusnost i sirokogrudost niko ne moze da ospori. Ziv bio!

basketas

pre 2 godine

@Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)

sta ti je bre dete? sto se ne doteras u red? kakav je tvoj interes da pises ovakve stvari?

only fools and horses

pre 2 godine

Grobari su danas deco srećni, ponosni.
Pa nije mala stvar imati najboljeg tenisera na svetu, verovatno i najboljeg svih vremena. Tenisera koji je u karijeri nosio samo jedan klupski dres, sveti crno-beli dres.
A svako ima svoje mane koje treba oprostiti. I ne mogu da ga krivim što želi da se dodvori većini, što ima veliku želju da ga što više ljudi voli. Pa navija za 7-8 klubova od kojih je svaki najpopularniji u svojoj zemlji.
ja mu opraštam u potpunosti. Nek samo on nama donese i zlato sa olimpijade, nema veće sreće za sportsko društvo Partizan.

Jason Tatum

pre 2 godine

Evo ja sam Grobar i obožavam Noleta, kakve to ima veze s navijačima, kakve su ovo gluposti?

Novaka ne mogu da svare isfrustrirani nesretnici koji nikad nisu imali devojku. Društvene mreže i portali izbacuju talog društva i ne dozvolite da vam to kreira javno mnjenje. Takvih likova nema ni u promilima.

Ovaj narod voli svog šampiona i zahvalan mu je.

Nikola BL

pre 2 godine

Čitam dosta ovih komentara nakon ovog fantaštičnog meča.
Fascinantni su mi ovi likovi koji navijaju protiv Noleta i pišu ove bljuvotine.
Pa koliko jadan i nesretan moraš biti da bi to radio!?Lično poznajem jako puno ljudi i svi obožavamo Noleta.Ne poznajem niti jednu osobu koja nema ogromno poštovanje za ono što radi.Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?Dno.

KKP

pre 2 godine

Mont Everest je vrh, ne mozes se popeti uz njega, nego na njega. Mozes penjati uz Himalaje.
(Zhol, 12. jun 2021 09:02)everest je planina deo planinskog lanca Himalaji..popnes mi se

Gojko

pre 2 godine

Sad na 100% u finalu, da se slučajno ne ponovi neki Wavrinka ili Marej. Ako bude igrao kao protiv Rafe, oduvaće ga 3-0. Al sa Novakom se nikad ne zna, gubio je on do sada mnogo dobijenih mečeva. Ajde Nole, zgazi i tu poslednju prepreku.

uplakani

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

Ozlojadjen ko keruša u teranju

čoveče ne ljuti se

pre 2 godine

Bajo moj, Boris Beker, koji vodi program na nemačkoj televiziji, je sinoc rekap samo jedno: "bolji tenis nisam video u zivotu!"

Mirkosoft

pre 2 godine

Dakle sve je ok, koji god da je pobedio uložio je puno truda. Naravno da navijam za Novaka, ali ono Nadalovo sujeverje, pipkanje lica, slaganje bočica, nameštanje kose...to je bolest.
Nervira me i Novakovo tapkanje loptice 17 puta ali ovo Nadalovo glupiranje je stvarno degutantno.

Razmislite

pre 2 godine

Ti si Novak Đoković i imaš svoju misiju i svoj put.Od mnogih velikih dostignuća, ova trideseta pobeda nad Rafom je za mene najveća stvar,koju u tenisu možeš postići.Evo i objašnjenja,kad se jednog dana bude govorilo o GOATU mora se pomenuti ta činjenica da je Novak 30 puta(za sad)pobedio Rafu.Jer ubeđen sam,da nikad u istoriji neki teniser nije pobeđen 30 puta od istog protivnika a ovde govorimo o dvojici najboljih svih vremena,E to je za mene Mont Everest sporta a ne samo tenisa.

Valdens

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)

Još jedan dokaz da glupost ne poznaje granice. I da, navijaćemo za Megu.

joca

pre 2 godine

E moj Kosta pričaš o ne obrazovanju Novaka jadna li si ti duša go... Va sram te bilo pa kako pišeš siguran sam u tvoje obrazovanje idi čuvaj ona plemenita bića KOZE

Analizator

pre 2 godine

Jedan vazan cilj ispunjen, Nadala ostao na samo 2 GS razlike. Sutra protiv Cicipasa ima sansu Novak. Jer u mecu protiv Zvereva, posle 3 sata Cicipas je izgubio snagu u udarcima, videlo se to. Bice i Novak umoran posle 3 sata, ali Cicipas da bi se odrzao mora jako da udara loptice, a Novak ne mora. Posle 3 sata sutrasnjeg meca, Novak ce biti u prednosti. I posto pocinje poslepodne bice sunce i toplo, Novak bolje da nosi onu Belu majicu koja odbija toplotu, nego onu Crvenu majicu

Forest

pre 2 godine

Kladionice nepopuštaju. Dakle Rafa je veliki favorit po njima, ali dobro... Breme favorita na leđima će nositi Rafa, pod mnogo većim pritiskom pobednica ja, osvajanja...
Generalno Rafa može 2 seta( verovatno prva 2) da igra na 100% svojih mogućnosti. Ako Novak uspe da izdrži taj prvi nalet i uzme jedan od ta dva seta, šanse za trijumf rapidno rastu. Novak ima i više snage ako meč potraje duže.. Ključ bi bio igra u finalu Rima gde su detalji odlučivali, ili otkidanje seta kao što je Diego pre 2 dana uradio. Što meč kasnije počne tim bolje za Novaka, dakle navijamo da Zverev i Cicipas igraju 5 setova, da meč počne što kasnije, da Rafin spin što manje ima uloge u meču :)
Druga stvar je koliko će Novakov behend da izdrži tokom meča i istrpi Rafin forhend. Ako u tome uspe smem da potpišem da pobeđuje - ali to je tako teško sprovesti u delo. Behend paralela po meni će biti ključ uz naravno dobar servis tokom meča. Drop samo kad mora ili kad ostane bez daha u dugoj razmeni..
Zaključak: Teško da Rafa može da ponovi meč iz prošlog finala a isto tako teško da Novak može tako loše da odigra. Kao rezultat svega navedenog = Očekujte spektakl. Nek bolji pobedi
Idemo Nole, možeš ti to !!!
(Forest, 11. jun 2021 10:35)
Ne treba Hvala, niti gomila pluseva, ali uboo sam u centar :D

pop

pre 2 godine

nole uzima sva 4 gs ove godine i zlato na oi.. i komotno može u penziju da uživa do kraja života..to sam napisao pre australije a hejteri su lupali minuse.. za sad mu odlično ide.. evo ga već drugi je u džepu..hejteri na tablatema..

savo

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
ne znam ni jednog Grobara koji navija protiv Noleta.. možda se ti družiš sa takvim budalama.. Nole je igrao za TK Partizan

Dejan

pre 2 godine

Grobari na aparatima, Žeks saziva vanredni Vjesnik! Ahahaha
(Master ekonomista, 12. jun 2021 09:04)
Средићу ти преко везе за Лазу мастеру, пошто је очигледно да вам је потребна помоћ.

Dark

pre 2 godine

Šta nekog natjera da navija protiv svog? Grci slave Cicipasovo finale, ej finale! Ovi naši posle prvog seta kreću sa pljuvanjem! Onda neko pita što je ovako. Oće da vraćaju Kosovo! Sa ovakvom mržnjom Beograd sa okolinom je premija.

Mige

pre 2 godine

Trolujte, sitne duše...
Nema se ovde šta zameriti, pobeda čista kao suza i jako bitna. Stefanos Cicipas je najteža prepreka, ne zavaravajmo se. Mlad, motivisan, u sjajnoj formi, ali glava odlučuje. Novak će morati da ga poremeti igrom, ili čime god...

joie de vivre

pre 2 godine

Mont Everest je vrh, ne mozes se popeti uz njega, nego na njega. Mozes penjati uz Himalaje.
(@Zhol, 12. jun 2021 09:02)


E pa jeste to tako ali radi se o Novaku ovde, dakle Nole genijeeeee može sve pa tako može i da se popne UZ Mont Everest lagano :).

nikola 58

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

A Cici, sta je Cici diplomirao? Ima li osnovnu skolu ili ce s tim posle zavrsene karijere da se bakce?

Бранко

pre 2 godine

Краљ је мртав - живео цар - Le Roi est mort - vive le Tsar - како кажу помодрели Французи..
На споменик победника ставити Новаков лик!!!

paja patak

pre 2 godine

Ovo je podvig kao da si pobedio Dzordana iz najboljih dana 1 na 1. Obojica u naponu snage, izasli jedan drugom "na ferku", niko ne vuce povredu, niko nije premoren niti je imao dugu pauzu pre ovoga, dakle, idealni uslovi da vidimo konacno ko je bolji. I videli smo.

Cane

pre 2 godine

Bila bi neopisiva šteta da se Novak spotakne u finalu. Nadam se da neće, ali se pribojavam, ne Cicipasa nego da se Novak ne opusti posle ovakvog trijumfa. Samo Novak može da pobedi Novaka.
I da je Nadal sinoć pobedio, posle onakve partije bi zaslužio trofej. Pravo ono "finale pre finala".
Ako Novak bude bar blizu onoga što je sunoć odigrao, Cicipas realno nema šanse i nema čime Novaka da iznenadi; pa sve što je bilo moguće pokušati, sve je Nadal sinoć isprobao i nije bilo dovoljno.

Гиле

pre 2 godine

Gledam komentare na prethodni tekst. 1000 komentara, 800 magaraca.
Odmah ga svi otpisali i prodali, kao da se meč gubi u prva dva gema.
(Djido, 12. jun 2021 08:55)
Не вређа људе без обзира што мисле различито од тебе. И мене нервирају, као и они еуфорични и нереални за Новака. Нажалост лепих коментара скоро и нема. Овакви као твој и са једне и друге стране преплавили.

Scania R500

pre 2 godine

Ti si Nas Nikola Tesla.Za 20god. ce svi pricati o Novaku Djokovicu kao najboljem svih vremena sa svim rekordima u njegovim rukama.

Sinke

pre 2 godine

E sad zamislite koja je to nepravda,u buducnosti ce neki mladji igraci imati vise titula na Rolan Garosu od jednog Novaka Djokovica,samo zbog toga sto je Novak igrao u eri najboljeg sljakera svih vremena.A koja je tek nepravda sto ce Novak dobiti isti nagradni fonda kao u zenskom tenisu.....Sta tu tek reci,to je najveci apsurd koji postoji u svijetu sporta.

miro

pre 2 godine

Skoro bez prvog servisa ,pobediti Rafu je ogroman uspeh Nole igra bolje nego 2016 godine ,u cetvrtom je bi veoma svez, mozda ima nesto u tim piramidama Osim toga Rafa je mesozder a Nole ne Mozda svi mi ,imamo puno da naucimo od Noleta Celer jouce za dorucak i voce i povrce u toku dana ..Rafa u mecu ogromnog znacenja za obojicu, me odusevio svojim gospodskim izjavama Naklonost ovom velikanu do neba ,zalicemo kada vise ne budu igrali ...Idemo do 19....

Zoran

pre 2 godine

Federer je poslednji put pobedio Novaka na GS 2012 godine.
Ubedjen sam da je prošlogodišnji RG poslednja pobeda Nadala nad Novakom na GS.
Na mastersima se možda još i desi, jao što se desi i Rodžeru da pobedi, ali što se tiče GS , Rafa više neće moći da računa na intervju posle meča.

Неедукован

pre 2 godine

ОНАКАВ меч, а Вишко преноси фудбал у исто време и не може да гледа. Туга!
Сви знамо да више воли Новака него маму и тату..

комша

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
Тито је успео да Србима подметне кукавичје јаје да се деле због глупости нон стоп.

boki

pre 2 godine

Novakov tenis juce je zaista bio blizu one dominantne verzije tenisa iz 2016. Leti po terenu, aktivan, agresivan, hvala lopticu u penjanju, defanziva van ovog sveta, bruka od vinera. Prelepo za gledati. Da Nole stalno tako igra bio bi najatraktivniji igrac na turu. Ali iz vise razloga koje mi mozemo samo da nagadjamo (taktita, fizika, itd) on to ne cini. Najjaci utisak ipak mi je da je Nole bio toliko svez, bar je tako izgledalo, kao da moze jos 2 sata da igra. Slomio je Rafu u sred Pariza psihicki i fizicki. Wow. OCigledno je BG Open bio dobra stvar jer Novak vise nije 100% posvecen tenisu, tj kada je u treningu radi 100% ali su pauze malo vece. Svima je pokazao da snage ima, znanja ima, volje ima... Scary son!

Stojan

pre 2 godine

Mnogi su pisali da Rafa sigurno uzima ovaj i sledeci Rolang Garos. Ništa nije sigurno. Ja ne vidim Rafu ni u finalu. Ovaj GS može da uzme samo grk Cicipas ili Novak. Bravo za odličnu igru Novak u polufinalu. U finalu bice važan prvi set i dobra dnevna forma. Samo tako naprijed.

Joks

pre 2 godine

Sada treba pobediti Cicipasa da bi ova pobeda imala konačnu vrednost! "Mali" je vrlo nezgodan i sjajan igrač i može da stvori drugačije probleme od Nadala.

Petar

pre 2 godine

Đoković je bio pravi gospodin na terenu, mirno je pre serve čekao dok Nadal završi svoje marifetluke, ali ni to Nadalu nije pomoglo.

jolly

pre 2 godine

Lično poznajem jako puno ljudi i svi obožavamo Noleta.Ne poznajem niti jednu osobu koja nema ogromno poštovanje za ono što radi.Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?
(Nikola BL, 12. jun 2021 09:49)

Njih ne mozes da sretnes u realnom zivotu. Oni sede u kuci i pisu lose o drugima na internetu. To su oni koji nikada u realnom zivotu nisu mogli da dobiju rec jer bi na njihovo zlo reagovali drugi i brzo bi bili ucutkani. Njima je internet raj jer mogu da prosipaju zlo o drigima do mile volje bez posledica.

Borky

pre 2 godine

Pa nije bas tako gospodine Djokovicu.Nadal sinoc nije bio na svom nivou.Previse neiznudjenih gresaka i duplih servis gresaka.Djokovic je pukom srecom a ne igrom dosao do pobede.Grk ce ga sigurno dobiti sa 3:0
(Mile, 12. jun 2021 10:27

Sigurno ovakve komentare pises i kad Djokovic izgubi! Niakd Nadal ili Federer nisu bili bolji od njega vec on nije bio na svom nivou.
Do duse ako bas zelis da pricamo ovim zlonamjernim jezikom mozemo lako da kazemo da je najveci nivo tenisa ikada dostigao Djokovic. Kad bi svi igrali najbolje sto mogu Djokovic je tu ispred svih ubjedljivo.

Brzi

pre 2 godine

Kad ispeku tortu - pokvari im slavlje.
Kad postave skulpturu - pokvari im slavlje.
Kad Nike ulozi milione da stvori najvece rivalstvo u istoriji tenisa - pokvari im slavlje.
Stvarno cudan covek, nikako se ne uklapa u tudje planove. :-)

Torrente

pre 2 godine

Pa ko su onda ovi jadnici koji pišu protiv Noleta?Kakve su to frustracije, kakvi su to umovi, kakvi su to jadni životi ?Dno.
(Nikola BL, 12. jun 2021 09:49)

To su ti Internet trolovi. Otužna, neispunjena bića nesposobna za normalnu komunikaciju, žensko u životu pipnuli nisu, i pišu baljezgarije u nadi da će izazvati negativnu reakciju kojom bi se nahranili.

Dostignuća dr. Novaka su najbolji preparat protiv takvih.👌

Sub013

pre 2 godine

Jel to postao GOAT pa kaze da se popeo na vrh Everesta?
(Will Mosley, 12. jun 2021 14:50)

Jeste, imas jos neko pitanje?
Inace, mislio je na pobedu nad Nadalom u Parizu, sto je najveci izazov u tenisu pa je taj poduhvat uporedio sa osvajanjem Everesta, a pritom i ukazao cast Nadalu jer on u Parizu zaista jeste teniski Everest. Ovo je poslednji put da ti objasnjavam nesto, previse si tupav, ali previse. Sad mi je jasno zasto ne volis Noleta, pa ti ga jadan nista ne razumes.

Ratko

pre 2 godine

Ovo što je Mole napravio Nadalu podsjeća me na ono razbijanje Federera prije 2 godine u Wimbledonu. Samo ovaj put bez toliko drame i uvjerljivo "do koske". Kako je to bilo lijepo za gledati. Bravo Novak, bravo.

srb

pre 2 godine

Mislim da sam objektivan, jer ne gotivim Novaka nesto preterano ali ako pricamo o sportskim dostignucima, covek je goat. Kapiram da je stranim novinarima i teniskim analiticarima tesko da govore na tu temu jer im je Novak druga ili treca rupa na svirali ali zaista mislim da ne postoji dominantniji igrac u istoriji ovog sporta, makar po statistici. Svaka cast Nadalu za uspehe na sljaci, ako se dodeljuje neko takvo priznanje onda se zna koje kralj sljake, Novak je, ipak, makar jedan nivo iznad njega.

А. Петров

pre 2 godine

Прочитао сам извештај о овом мечу на пола европских сајтова (хвала Гугл Тренслејту за многе од њих).
Најбољи ми је био један Словенац. Каже, “код 2:1 ми је нестало пива”.
Ту његову грешку нећу поновити у недељу. Идем до продавнице….

realnost

pre 2 godine

Od njihovih 58 medjusobnih duela, bar 10 je bilo antologijskih, jednostavno je ovo neka druga dimenzija tenisa kada njih dvojica igraju, ovaj nivo i fizicki i mentalni niko nikad nece dostici! Po meni, sinoc je odlucila Djokoviceva neverovatna fizicka sprema, cini mi se da je bio u stanju da igra jos 3 sata na ovom nivou... Nadal sa druge strane, mislim da se vise mentalno raspao nakon onog prelakog voleja koji je poslao u aut na 4:3 u tajbrejku treceg seta, od tada su za njega kola krenula nizbrdo... njegov zamisljeni pogled u pauzi izmedju treceg i cetvrtog seta kada je Djokovic otisao u svlacionicu je dosta jasno pokazao da on to ne moze da preokrene...jer iako je na pocetku cetvrtog seta uzeo dva gema, uzeo ih je zato sto se Djokovic malo ohladio, cim je Djokovic dodao gas, Nadal je tada nadjacan i fizicki, Djokovic ga je zargonski pregazio sa sest vezanih gemova... Mislim da Djokovic ima snage za jos tri godine vrhunskog tenisa, dok je Nadal sve blizi kraju, i cini mi se da mu je RG sledece godine oprostaj od tenisa, Federer ce verovatno zavrsiti karijeru za mesec dana kada se zavrsi WB!

Ma...

pre 2 godine

Novak se obratio na francuskom, pričao je nešto i na nemačkom, engleski zna. To su svi jezici sa drugačijim korenima i različitim od našeg. Koliko jezika pričaju ovi paćenici što ga mrze? Jedan? A i taj verovatno gramatički nepravilno.
Dragi mrzitelji, on ne igra samo tenis najbolje na planeti, on radi na sebi i na drugim poljima. Ja sam srećan što on predstavlja Srbiju pa čak i kad je frustriran i psuje na terenu, jer je predstavlja mnogo bolje i u mnogo boljem svetlu od svih onih kriminalca, lopova, ubica, ratnih zločinaca... i svih ostalih mrzitelja svega i svačega.

Torrente

pre 2 godine

I šta beše rekoše dežurni baksuzi ovde?

Ako Đoković ispadne u 1/4 finalu a Madvedev ode u finale, Novak gubi prvo mesto.

Rafa osvaja 21. GS, ostavlja Novaka na 18 i rešava GOAT trku.😁😆😂


ps
Vreme vaših frustracija tek dolazi.👌

Nerad

pre 2 godine

Sta je sa hrvatima i bosancima???
Cemu sva ova ljubomora i mrznja??
Ovde su zaista suvisni komentari sa uvredama i provokacijama..
Pustite SRBIJU da uziva u ovoj velikoj pobedi.
Pozzz i nema ljutis :*

Mu

pre 2 godine

Nije ovo isti novak kao onaj sto je izgubio od vavrinke. Posle A opena sam napisao ovde da mislim da ce osvojiti RG szto se vidi po njemu i njegovim izjavama. Vidi se koliko je motivisan i siguran u sebe. Mislim da cicipas nema nikakve sanse, ali o tom potom. Cekamo nedelju i verujem veliko slavlje.

uplakani

pre 2 godine

Sutra da ti Cici smanji dozivljaj...
(Bosano Nero, 12. jun 2021 09:05)

Znači, sada čekaš "sutra" ?
Pa lepo, nada je sasvim ok stvar...
A, sta ces kada dodje to sutra , a on opet dobije ?
Nadam se da neces uciniti nista nazao sebi...

bozza

pre 2 godine

Neki dan je Nadal rekao da mu reflektori smetaju i malo posle posto su se upalili pao je u igri
(joks, 12. jun 2021 09:46)

zavera reflektorske mafije

//,

pre 2 godine

Mnogi su pisali da Rafa sigurno uzima ovaj i sledeci Rolang Garos. Ništa nije sigurno. Ja ne vidim Rafu ni u finalu. Ovaj GS može da uzme samo grk Cicipas ili Novak. Bravo za odličnu igru Novak u polufinalu. U finalu bice važan prvi set i dobra dnevna forma. Samo tako naprijed.
(Stojan

Stole, popijel` se kad?

Legolas

pre 2 godine

Nikada ovako smiren!
Nikada ovoliko fokusiran,kontrolisao emociju,samim tim i svaku kretnju i udarac!
Ključ uspeha.
Nadal kada dobije prvi set na RG NIKADA nije gubio.
SADA JESTE!!!
Neka ti mirnoća saveznik bude u narednim uspesima.
Savršen tenis,neponovljiv.
Dva velemajtora,svetu pružaju više od deset godina,zadovoljstvo i uživanje.
Hvala obojici,prave legende!
Sada,nakon ovog,Novak je mentalno ušao u mozak Nadalu,ima tu prednost.
Vidi se da je egal sa njim,prva da gema,mogla da odu i na Novakovu stranu,ovako teže,a lepše je dobio.
Nije ga vraćao u život,mučio ga i lomio,Nadal rudario teškom mukom za svaki poen,za svako nameštanje na udarac!
Danas junaku naš odmaraj,i pokaži sutra jako dobrom Grku,da si nedodirljiv i dalje!

Frank Underwood

pre 2 godine

"Zašto igra Beograd, umoriće se, ne treba mu to...".

Život nam vraća samo ono što drugima dajemo.

IDEMO PO TITULU, MAESTRO!

Mito

pre 2 godine

Novak je napravio lepu analizu susreta u Rimu. Nadal je u Rimu pokazao grimasama da ima strah od Novaka kada je došlo do izjednačenja na 1:1. Tu facu je Nadal pokazao sinoć kada je Novak smanjio na 5:3 u prvom setu. Tokom celog meća posle taj izraz lica nije se menjao kod Nadala, sem na dva do tri trenutka kada je poverovao da može nešto da uradi. Mislim da nikad nije mrzio da servira kao sinoć, jer taj grč lica posebno se video kada odlazi da servira.

bre

pre 2 godine

Grobari na aparatima! Sad u nedelju navijaju za Cicipasa i Megu, da i oni "osvoje" nešto ove godine...
(Master ekonomista, 12. jun 2021 08:54)
Zbog cega? Za Megu naravno da navijamo svi, mladi srpski igraci protiv legije stranaca.
Ali zasto bi navijali za Cicipasa? Zato sto Novak navija za cz? Kakv je to tvoj mentalni sklop, imas li ti drugove koji navijaju za Partizan? (retoricko pitanje, sumnjam da imas prijatelje).
Idemo Nole do 19.titule.

Aleksandar

pre 2 godine

Rafu mogu da zovu kralj šljake, ali Nole je kralj tenisa! Pokzao mu je sinoć da je bolji i na šljaci! Idemo do 4GS-a ove godine, ali prvo RG!

Kanuk

pre 2 godine

Nole nije samo prvi igrač nego i najbolji kada su u pitanju konferencije za štampu. To.je talenat ali i puno rada i inteligencije. Posle 5 sati ubitacne igre, on sedne pred mikrofone, smeška se, filozofira, odgovara na pitanja, i daje komplimente protivnicima. Car.

Djubre

pre 2 godine

Sutra da bije Cipiripija, znamo da je na Wibledonu i US openu glavni favorit, ovo je neverovatna šansa da osvoji sva 4 GS-a, jedino što ga taj US open iz ovog ili onog razloga nekako neće, mada verujem da može sa 34 godine da odigra savršenu sezonu, još zlati sa OI…

Nerad

pre 2 godine

Ctefanos Cicipas poslednja odbrana fer pleja u tenisu. Cici zaustavi velikog igraca Novaka i neobrazovanog Nola.
(Kosta, 12. jun 2021 09:02)

Rece obrazovani Kosta :D
Zvucis kao divan mladic,siguran sam da imas puno prijatelja..Probajte zajedno da prebolite Noleta..
Pozdrav!

ništa lično

pre 2 godine

@Mile

Au Mile šta napisa?

Nadal nije bio na svom nivou?

Nismo isti meč gledali. Nadal je sinoć igrao jako dobro što potvrđuje njegova defanziva i gomila pts koji su već bili viđeni.

Toliko je Novak sinoć bio bolji da i onaj prvi set Nadal je dobio jer je bukvalno izvukao iz džepa Novakovog desetak već dobijenih pts.
Razmontirao je Novak Rafinu igru i to jasnim planom ...bekhend bekhend i samo bekhend. Retko mu je dozvoljavao da pleše oko lopte i da ima vremena.
Ritern je bio ubitačan, duple greške su posledica toga.

Nije ni Novak blistao sa servisom ali videla se jasna razlika...Novak je mogao da "živi" sa Rafinim riternom ali ovaj nije mogao da se nosi sa Novakovim.
Izbacio ga je Novak skroz iz ritma.