Nova vest
Tenis

Četvrtak, 01.10.2020.

13:33

"Mi Britanci smo previše pošteni, oni su se sramno ponašali" VIDEO

Četvrtog dana Rolan Gorsa umalo je došlo do fizičkog obračuna na terenu, usred meča.

Izvor: LN

Autor: LN

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Sporna situacija se desila na dubl meču na kojem su na jednoj strani bili Den Evans i Hubert Hurkač, a na drugoj Marselo Demoliner i Matve Midelkup.

Britanac i Poljak su na kraju došli do pobde (7:6, 3:6, 7:5), ali to nije bilo ono zbog čega se priča na ovom meču.

Tokom trećeg seta Evans je glasno proslavio osvajanje jednog poena, i to posle greške protivnika, a to se nije svidelo Midelkupu koji je pored toga tvrdio da je loptica u jednom trenutku tokom nekog od prethodnih poena zakačila Britanca.

Zbog toga mu je uputio par reči, nakon čega je Evans ustao sa stolice i krenuo ka njemu, pa ga je zaustavio sudija koji je sišao sa stolice.

"Sedi na tu stolicu", rekao mu je Evans, na šta mu je Midlkup odgovorio sa "Ne ponašaj se kao dete, čoveče".

Evans je imao šta da kaže i posle meča.

"Neki momci su srećni kada pričaju šta god žel, ali onda se ljute kada im odgovorimo. Baš sam se naljutio na terenu. To baš ne volim. Ono što ja mislim je da smo mi Britanci previše pošteni. Rekao bih mu da me je pogodila (loptica), ali mislim da nije. Oni su čak osvojili taj poen tako da ne vidim u čemu je problem. Sramno je šta su nam pričali, bili su očajni. I dalje sam ljut", rekao je Evans.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve