Nova vest
Tenis

Utorak, 29.09.2020.

17:30

"Loptica u autu, a onda dođe sudija, pokaže trag od patike i kaže – dobra"

Dušan Lajović izgubio je svoj servis grem u trećem setu jer je glavni sudija napravio veliku grešku i pri brejk lopti dodelio gem Đanluki Mageru.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

(Photo by Alexander Scheuber/Getty Images for matchmaker)

Rezultat na semaforu bio je 30:40, Mager je poslao lopticu prema Lajoviću i srpski teniser je prekinuo igru jer je smatrao da je loptica u autu.

Glavni sudija je sišao sa stolice i došao do proveri trag, nakon čega je utvrdio da je loptica dobra.

To je iznerviralo Lajovića jer je bio ubeđen da sudija ne gleda dobar trag.

"On je reternirao i njegov trener je pokazao da je aut, sišao je sudija sa linijske stolice i pokazao trag od patike i rekao da je dobra. Takve situacije se dešavaju, teško mi je bilo da se iskuliram i da ostanem miran u toj situaciji pogotovo što mi se u Australiji na set loptu sa Švarcmanom desila slična situacija. Na takve rezultate kad se ovo dešava 'puknem' na neki način. Uspeo sam to danas da kanališem i da vratim brejk, ali sam i dalje bio malo poremećen mentalno. Sve me je iritiralo u tim trenucima. Dešavaju se te stvari, loša stvar je što se desila u takvom trenutnu i to je standardni deo ovog sporta", rekao je Lajović posle meča.

Opširnije o meču čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve