Nova vest
Tenis

Četvrtak, 24.09.2020.

19:15

"Nadal je favorit, ali je Đoković silno motivisan"

Voditeljka televizije Eurosport Barbara Šet govorila je ekskluzivno za B92.net.

Izvor: SN/LN

Autor: SN/LN

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Uskoro kreće i Rolan Garos, a o tom turniru je za naš sajt govorila Barbara Šet.

Otkrila nam je i ko je prema njenom mišljenju najveći favorit za osvajanje Rolan Garosa.

"Budimo realni. Rafael Nadal je najveći favorit, osvojio je 12 titula i morate da ga shvatite ozbiljno. Biće interesantno ispratiti kako će se turnir odvijati s obzirom da je uvek znao šta ga tačnu čeka i uvek je imao te svoje rutine koje toliko voli. Ove godine će morati da ostane u hotelu, neće moći da posećuje omiljene restorane i slične stvari, pa će biti zanimljivo videti kako će se nositi sa takvom situacijom. Novak Đoković je takođe veliki favorit. On je silno motivisan da napravi dobar rezultat, pogotovo posle svega sa US Opena. Tu je i Dominik Tim koji voli da igra na šljaci, to mu je omiljena podloga i u prošlosti je pokazao koliko je opasan. Njih trojica su za mene najveći favoriti", rekla je Barbara Šet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

4 h

U fokusu

Vidi sve