Britanac podržao Đokovića u besu: Bilo je opasno VIDEO

Novak Đoković imao je zamerke na odliku sudije da ne prekine meč uprkos kiši.

Izvor: MS

Nedelja, 04.10.2020.

13:42

Britanac podržao Đokovića u besu: Bilo je opasno VIDEO
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

U meču protiv Danijela Galana, na terenu "Filip Šatrije" krov je počeo sporo da se spušta, ali sudija Đaume Kampistol nije mario zbog kiše.

Đoković je bio zbunjen i tražio da se zaustavi meč, pre nego što se steknu "normalni" uslovi pod krovom, ali se nastavio tek kada se Đoković razbesneo u trenutku kada je Galan mogao da se povredi prilikom klizanja.

Taj detelj je prokomentarisao legendarni Britanac Tim Henman.

"Ne bi smelo da se dešava da Đoković kaže sudiji da je klizav teren, to može da bude veoma opasno. Definitivno je prekinut meč prekasno. To nije dobro za ugled tenisa i uopšte turnira", rekao je Henman gostujući u studiju Eurosport.

Henman se složio sa prvim teniserom sveta.

"Zanimljivo je da se krov na 'Šatrijeu' sa jedne strane veoma brzo zatvori, a sa druge nije taj slučaj. Krov bi morao da se zatvori do kraja", dodao je.

Đoković se u osmini finala sastaje sa Rusom Karenom Hačanovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: