Zašto je Novak bio besan? VIDEO

Tokom meča trećeg kola Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Danijela Galana viđena je nesvakidašnja situacija.

Izvor: LN

Subota, 03.10.2020.

19:50

Zašto je Novak bio besan? VIDEO
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Bilo je 6:0, 2:1 za Đokovića kada je u Parizu krenula da pada poprilično jaka kiša.

Krov je krenuo da se spušta, ali nedovoljno brzo. Sudija Đaume Kampistol je odlučio da meč ne prekine već da se on nastavi dok se krov na terenu "Filip Šatrije" ne spusti.

Odmah u narednom poenu nakon što se Galan požalio na kišu desilo se da se Kolumbijac okliznuo i umalo povredio. To je razbesnelo Đokovića, koji je uputio ljutit pogled sudiji i rekao mu da prekine meč – što je Kampistol i uradio.

Sa Galanom je sve bilo u redu, a deo terena koji nije bio prekriven krovom je morao da bude "preuređen", odnosno da se na njemu zameni šljaka. Novak je mirno sedeo na klupi, a onda je u jednom trenutku rešio da pomogne osoblju Rolan Garosa, pa je preuzeo stvari u svoje ruke i sam krenuo da doteruje teren i "namešta" šljaku.

Nakon što je teren sređen, a krov spušten, meč se nastavio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: