"Inferioran sam možda samo protiv Nadala"

Nivo samopouzdanja španskog tenisera Pabla Karenja Buste je na zavidnom nivou.

Izvor: LN

Utorak, 29.09.2020.

13:45

Photo by Al Bello/Getty Images

Polufinalista US opena došao je na Rolan Garos sa visokim očekivanjima.

Iako je svoje najbolje rezultate u karijeri beležio na betonu, on uživa igrajući na šljaci.

"Igram na veoma visokom nivou. Na ovoj podlozi nisam inferioran ni protiv koga, možda samo protiv Rafe (Nadala)", izjavio je Karenjo Busta.

Karenjo Busta, 18. teniser planete, u prvom kolu lako je izašao na kraj sa Australijancem Džonom Milmanom – 6:3, 6:2, 7:5.

Njegov naredni rival je Argentinac Gvido Pelja.

Najbolji rezultat Španca na Rolan Garosu je četvrtfinale iz 2017. godine, kada je izgubio nakon predaje od upravo Nadala.

Đoković nastavlja pohod ka osvajanju Rolan Garosa, a danas od 13.30 ima još jednu za njega lakšu prepreku, pošto mu je rival Litvanac Berankis, 72. igrač sveta. Kvota da će Srbin slaviti sa 3:0 u setovima je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Berankis na Rolan Garosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: