Utorak, 06.10.2020.

15:00

Švarcman posle pet sati gladijatorske borbe "slomio" Tima za polufinale!

Argentinski teniser Dijego Švarcman plasirao se u polufinale Rolan Garosa.

Izvor:

Švarcman posle pet sati gladijatorske borbe "slomio" Tima za polufinale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

331 Komentari

Sortiraj po:

markus1975

pre 3 godine

Svi su oni prvoklasni igrači koje razlikuju nijanse i tu svako može da pobedi svakoga. Pitanje broja jedan, broja deset ili pedeset je bar pre ovog Covid ludila bilo da li taj neko može da pobeđuje iz turnira u turnir, iz nedelje u nedelju ... tog faktora iscrpljivanja sada nema i zato su svakakva "iznenađenja" moguća.

Srbendin klon

pre 3 godine

Haha, alal ti cufte na komentaru. Ostavio si Milosa bez municije, sta cemo sada.
(McKifla, 6. oktobar 2020 22:02)

Čekamo da @Will Mosley/Marcus Paige počne sa svojim fantazijama o Tvitero-Girosu.

Ljubitelj tenisa

pre 3 godine

Pobedio je Švarcman Tima posle velikog preokreta i velike velike borbe. Zasluženo, mora se priznati. Prosto je neverovatno koliko je Švarcman borben i uporan i koliko je brz, koliko mu je defanziva moćna, dovodio je Tima do totalne nervoze, zaista jako jako teško ga je pobediti kada uđe u taj svoj turbo mod.

bmiles

pre 3 godine

Prestanite sa komentarima Siner upravo brejknuo Nadala! To sto je bilo u proslosti nece Nadalu pomoci da dobije mec vec kako da igra na terenu sada!Siner igra fantasticno kao da gledam Novaka iz mladjih dana.Bez obzira na rezultat ovog seta "klinja" me je odusevi igrom!Kad savlada neke tehnike udarca (slajsdrop)i igru na mrezi bice opak igrac.

poljubismituki

pre 3 godine

Srkiiiii, hahahaha, opet si prso, rozije ima 0:6 protiv nadala, vidimo se u avgustu na popravnom hahaha. Au, kakav samar samom sebi

Ivan

pre 3 godine

Velika borba Tima i Švarcmana posle koje se omaleni Argentinac bolje snašao i mora se priznati zasluženo pobedio. Na ovom meču se desilo upravo ono što sam i očekivao, Švarcman je bio veoma borben i uporan, terao je Tima da gotovo na svakom poenu mora da juri u 10 i više razmena, pa je zato meč bio maratonski, trajao je celih 5 sati i 8 minuta. Zaista je teško igrati protiv Švarcmana kada je mali Argentinac u potpunom fokusu, onda ga je zaista veoma teško probiti, ima tu strahoviro snažnu odbranu, ima brzinu poput vetra i jednostavno tera vas u očaj, stiže na sve loptice, kao da te loptice šaljete ka zidu. Biće veoma teško Nadaluu polufinalu da probije Dijega. Naravno pre toga mora da pobedi Sinera koji igra fantastično, ali biće strašno teško eliminisati Dijega Švatcmana u polufinalu. Sve čestitke za Argentica, zaslužio je ovu pobedu.

drex

pre 3 godine

Lagan posao za Nadala u polufinalu. Em laksi protivnik, em izmoren protivnik. Ali ja navijam za finale Nadal-Djokovic. Potrebno je to i tenisu, a i Djokovicu

drex

pre 3 godine

Lagan posao za Nadala u polufinalu. Em laksi protivnik, em izmoren protivnik. Ali ja navijam za finale Nadal-Djokovic. Potrebno je to i tenisu, a i Djokovicu

zdenko

pre 3 godine

Ako Novak sutra pobedi Bustu, imaće priliku u polufinalu da poveća bodovnu razliku između njega i Nadala. Tada ostaje do kraja godine prvi na rang listi i zato je pobeda Švarcmana nad D. Timom veoma značajna. Teoretski je jedino Tim mogao da ga smeni na prvom mestu. Napred Novače u nove pobede.

McKifla

pre 3 godine

Sve je u životu prolazno, a ovo @Miloševo mucanje sa dve tačke i dalje ostaje isto... (Srbendin klon, 6. oktobar 2020 21:39)

Haha, alal ti cufte na komentaru. Ostavio si Milosa bez municije, sta cemo sada.

Slobodan

pre 3 godine

Ovo znaci da Nadal i Tim nece smanjiti razliku u odnosu na Novaka u ATP trci (samo je moze Novak povecati eventualnim ulaskom u finale). Sada je prvi od dva Novakova cilja (311 sedmica na broju 1) nesto blizi. Ipak, nadam se da ce Novak uciniti da i drugi cilj bude nesto blizi, a ovaj prvi skoro izvjestan.

lol

pre 3 godine

Tim je iznevjerio Rogera.
Obećao da mu čuva rekord osvojenih GS.
Drži se Roger! Ode mas' u propas'! Približiće ti se neko, ja bih volio da to bude Novak Đoković.

Tržankin Raša

pre 3 godine

Bravo za Švarcmana.Al je isti Tržankin Mali.
E moj Tim, treba onu babu da ljubiš u ---e,
što bi ti video GS titulu da Noleta nisu suspendovalai....

Kaiser Franc

pre 3 godine

Sad ce zbog ovakvog razvoja Nadal igrati i sutra i prekosutra(ako dobije naravno)..dakle ima i krov i reflektori a morati ce 2 dana zaredom igrati (bilo je toga i ranije,ali svaki put je kisa bila,nije bilo krova,to mogu razumjeti) Ovo meni izgleda kao namjerna sabotaza Nadala..ne znam sta bi drugo moglo biti..imas krov imas terena koliko hoces i guras covjeka u zavrsnici dan za danom igrati..ako to nije smisljeno ne znam sta je..jos je bilo za ocekivati dug mec ove dvojice..cista urota protiv Rafe!!
(Lazo, 06. oktobar 2020 20:27

A zamisli i da sutra Novak krene da igra u 22,30. Dva ženska meča i jedan muški. I sve može da se igra u tri i pet setova

Miodrag

pre 3 godine

Je li realno da ce sada organizatori staviti zenski mec na Satrijeu,pa tek onda Nadala i Sinera...Ovo je potpuno suluda odluka.Ovo znaci da Nadal i Siner nece danas igrati svoj mec.
(Simke_007, 6. oktobar 2020 20:49)
Igrače pa nije džabe reflektor stavljen na svim terenima. Drugo ne vidim da će mnogo dugo trajati ženski meč pre Nadala i Sinera, tako da ima vremena da se stigne sve to.

Dior

pre 3 godine

Očekivali ste svi mučenje Nadala i Thiema kako bi neko što umorniji igrao sa Novakom a ispade da će Schwartzman nakon 5 sati mrtav na Nadala za finale :)
To se dešava sve zbog takvih vaših želja.

срле

pre 3 godine

Доминик Тим би да је освојио овај Ролан Гарос, био озбиљан конкурент за прво место на крају године, смањио би драстично разлику у односу на Ђоковића. Овако, сада би Новак могао да зацементира прво место и још повећа разлику, Надал не може да освоји ни бод. Одлична игра Шварцмана, може он врло лако да намучи Рафу, не би га отписао иако је данас играо преко 5 сати.

Goran

pre 3 godine

Sramota za ovog.. Klipana od.. Komentatora sa.. Rts.. A.. Kada.. Tim igra dobro.. Onda je.. Los.. Tenis.. A kada.. Svarcman igra dobro.. Onda je dobar.. Tenis.. Debil
(Milos, 6. oktobar 2020 20:50)

Decko, a da se ti javis logopedu? Poceo si da mucas i kad pises komentar.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Poštena pobeda omalenog Argentinca i verovatno bi se ovaj meč završio mnogo ranije,da se nije desila kiša a onda je počeo i duvati vetar i pomislih evo sad,če Švarcmanu,da se desi slično što se desilo Đokoviču prošle godine kada je bio neki neverovatan vetar pa igrači nisu uspevali čak ni,da si dignu lopticu za serviranje.Ovakvi uslovi sa jakim vetrom odgovaraju igračima koji igraju jak spin udarac a to radi Nadal forhendom i Tim bekendom tda neodlučuje više znanje i nepomaže ni mentalna snaga.Noleta čeka sad izuzetno težak meč sa Špancem Bustom kome je pesak domača podloga i verovatno igra u životnoj formi.

Miodrag

pre 3 godine

Svaka čast obojici na terenu, ali neko je morao da prođe čim su igrali ovoliko dug meč. Švarcman je igrao zaista borbeno i jako. Isto tako sa druge strane borio se za prolaz Tim, ali je popustio u važnom trenutku i potrošio se na jučerašnji meč protiv Gastona.

Markobg

pre 3 godine

Tim koga inače mnogo cenim je danas totalno taktički zakazao.Igrao je na kartu da će pošto je dobio treći set , da će to biti dovoljno da slomi mališuslomi Diega.Ovaj našpinovan jer igra tenis života u poslednjih mesec dana, leti po terenu ne predaje se sve vraća i udara lopticu snažno.Tada je trebao da primeni Novakov recept od pre dve nedelje i da ga više poziva na mrežu i da mu šalje balone- visoke lopte.Umesto toga on je bio taj koji je više istrčavao ka mreži i takmičio se sa njim ko će jače i snažnije da udari po loptici i u toj razmeni se raspao na kraju

bradina

pre 3 godine

@Simke_007

Najduzi mec na svim GS je finale AO 2012 Novak- Nadal pobeda naseg sampiona tacno 5 sati i 53 minuta na visokoj temperaturi preko 35 stepeni celzijusa!

DRAGAN

pre 3 godine

Velika nepravda bi bila danas da je ovo Dijego
izgubio.Imao je Tima u svakom setu, a ono sto je sebi dozvolio u drugom i
trecem setu je za neverovat.
Ali svaka cast i Timu.
Ako bude Diego igrao sa
Rafom, u sta verujem,
bice pravi mec za gledanje
i uzivanje. Vreme je cudno
u Parizu, a samo jedan teren
pokriven. Kako ce se ovo
sve zavrsiti boga dragog
pitaj. Najgora stvar po
Novaka sto sutra igra
zadnji mec, a kada ce ga
poceti , boga dragog pitaj.
Uzivajmo ovu ludu sedmicu
u Parizu koja kljuca na sve
strane.Mozda je i dobro za
Rafu, sto je ispao Tim, ali
i ovaj maleni je vrlo opasan
i nezgodan.Nole budi zdrav
i spreman za nove izazove.

Mmmm brale

pre 3 godine

Sto se tice one zadnje recenice nisam igrao profi ovaj sport ali drugi jesam,kraj price.
(bmiles, 06. oktobar 2020 20:40)

Verovatno si igrao profesionalno ekstremni sport bocanje negde sa starcima pored sestalista cim se tako dobro razumes u fizicke i psiholske napore,kraj price.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Očekivali ste svi mučenje Nadala i Thiema kako bi neko što umorniji igrao sa Novakom a ispade da će Schwartzman nakon 5 sati mrtav na Nadala za finale :)
To se dešava sve zbog takvih vaših želja.
(Dior, 06. oktobar 2020 21:04)

Navijali za Svarcvalda i on dobio. Nesto sporno?

slaviša šmigič

pre 3 godine

Svarcman je bukvalno Tima nadvladao snagom.....Tim je izgubio snagu na kraju petog seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simke_007, 6. oktobar 2020 20:33)
Možda jesi u pravu za 5 set ali,da nije bilo onog prekida sa kišom i onda i vetrom što je pomoglo Timu a poremetilo Švarcmana verovatno bi švarcman dobio u 3.najviše 4.seta ali ovi nikako da zatvore krov.

bradina

pre 3 godine

@Dusanovo carstvo

Svarcvald je planina ispod Alpa!Svartcman je teniser iz Argentine,samo mala ispravka verujem da ti se slucajno omakla.

Beobrad

pre 3 godine

Diego takticar samo roka bekhend dijagonale, opteretio Timov bekhend maksimalno. Kad ga izbaci s terena, izadje na mrezu i pokupi laganu loptu.
Kao da sam šah gledao, a ne teniski mec.
Moze Svarc i Nadala namuciti, ako se odmori dovoljno.
A i sklonio je Tima Novaku sa puta u finalu koje se nece desiti.

kvisko

pre 3 godine

Imam osecaj da bi danas mogla da se dogode dva velika iznenadjenja na Roland Garros-u. Sad cu da pogledam malo i u staklenu kuglu da vidim sta ona kaze.
(kvisko, 6. oktobar 2020 16:40)

Na pola puta smo od moje prognoze, izdrzite jos malo ko zna sta jos moze da donese ova noc.

Chisho

pre 3 godine

Ko je ovaj Dominic? Jdl to onaj sto je obecao pomoci Federeru da ostane sa najvise GS?
Ono kad osvojis USO na guzive pa odlijepis totalno kao vjecni princ?!

Nole fan

pre 3 godine

Ali je problem ako se sutra tri muška i dva ženska meča budu igrala na jednom stadionu ako bude kiša, a Noletov je meč poslednji. Pitanje je hoće li se tada ceo program završiti. Danas je trebalo da se igraju tri ženska i dva muška meča, pa je opet nastao problem.
(brm, 06. oktobar 2020 20:17)

Kakve veze ima kiša kada se svi mečevi igraju na glavnom terenu koji ima krov

8.Mart

pre 3 godine

Posle ovog poraza Tima, definitivno se jos jedan rekord seli u "vitrine" Novaka Djokovica!Rekord duzine po nedeljama na prvom mestu stize na Dan Zena!
Da nije bilo ove Pandemije i nakaradne odluke da se ne racunaju poeni,odnosno zamrzne ATP nedeljna rank lista, taj datum bi bio za nedelju dana!Pa posle kazu nije protiv Novaka,pogotovo sto on u tom periodu zamrzavanja je imao priliku da uveca razliku zbog Nadalove uvek vidjene apstinencije na tvrdoj podlozi! Posle kazu nije protiv Novaka,a zatim ga pritom diskvalifikuju na US Openu kad uvide da Tim moze da se umesa i pokvari to i Rodzerov rekord opstane!Neverovatno,pa se poitam sta je sledece!?Voleo bih kad bi neko od komentatora objasnio bolje ovu situaciju jer ovo oko bodova je velika enigma,vaze se igrao ne igrao!?

Vanja

pre 3 godine

@Simke_007
Najduzi mec na svim GS je finale AO 2012 Novak- Nadal pobeda naseg sampiona tacno 5 sati i 53 minuta na visokoj temperaturi preko 35 stepeni celzijusa!
(bradina, 6. oktobar 2020 21:03)

Ne znam od kada pratis tenis, ali najduzi meč GS nije taj, najduzi mec u istoriji ovog sporta je onaj izmedju Isnera i Mahuta, Wimbledon 2010, 11 sati i 5 minuta.

matori

pre 3 godine

@Аууу какав меч! Можда и меч године.
(Charanko, 06. oktobar 2020 21:17)

da kao rolerkoster, ali po samom kvalitetu, ni blizu onoga što igra Novak ovih dana. mnogo je ovde bilo grešaka, mnogo brejkova. to Novaku ne može da se desi...

Jumko

pre 3 godine

@pod mac bato Ali sto volite toliko "sta ce biti i sbbkbb"? Sacekajmo da vidimo odluke organizatora, pa cemo onda suditi kome steti... I ko zna koji mec ce trajati 2 sata, koji 5, gde ce se igrati 3 seta a gde 5... Lako je sada biti general i pisati da se znalo da ce Svarcman i Tim igrati 5 sati. Vi se uvek u datom trenutku nervirate sta je lose za Djokovica kao da su zivoti u pitanju, pa se bavite sitnicama. Zasto danas u 11 casova niste pisali da raspored ne valja, nego trazite dlaku u jajetu dok traju mecevi i gledate gde mozete naci alibi za Djokovica ako nesto ne krene kako bi trebalo kada bude igrao. Krovovi, vetrovi, satnice, zrebovi, rasporedi, termini... Ubiste, covece!

Iw

pre 3 godine

Vrhunski meč, amplitudna igra obojice, Švarci je ostavio srce, jetru i bubrege na terenu, i da je Tim pobedio bilo bi zasluženo mada mi je ovako ipak draže.

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Dijego je bez ikakve sumnje ostavio srce na terenu. Čovek je od samog početka verovao u pobedu. Alal mu vera! Tim se jedino držao na iskustvo, kao i na nekarakteristične greške Argentinca u ključnim trenucima. Mada, i pored toga, Dominik me je prijatno iznenadio doguravši do ove faze Frenč Opena. Obično novopečeni Grend slem šampioni poispadaju u prvim kolima narednih nekoliko turnira. Možda i bude nešto od njega kada se povuku Novak, Rafa i Rodžer. Sve u svemu, bravo za obojicu, a najviše za Dijega zbog prikazane borbe.

OmOnIjAš

pre 3 godine

Kada je Tim pobedio Gastona, napisao sam da me ne bi iznenadilo da mu Dijego lupi 3:0 u 1/4 finalu zbog dosadašnjih partija Austrijanca. Na kraju sam samo omanuo konačan rezultat. Fantastičan meč i zaslužena pobeda Švarcmana, nema šta. Jedina loša stvar je da se mnogo istrošio pred polufinale sa Nadalom (koji sigurno prolazi Sinera).

alfabet

pre 3 godine

Bravo za Dijega,stvarno odličan meč samo šteta što posle ovako dugačkog meča dolazi premoren za zicer Nadalu...
(Lelemud, 06. oktobar 2020 20:45)

u petak su oba polufinala tako da ima 2 dana švarcman da dodje sebi.

Rocky

pre 3 godine

Tim se predao. Nije imao snage i nije očekivao da Diego može da odigra ovako.

Nije Tim još uvek taj format igrača....


Bravo, Diego.

vlada

pre 3 godine

Nisam siguran ali mislim da se polufinale igraju u petak, oba. Ako je tako onda Diego ima dva dana odmora. Dovoljno za novi dobar mec.

nislija

pre 3 godine

Nisam stručan da ocenjujem kvalitet tenisa ali momcima odajem priznanje za izuzetne napore koji su uložili u današnji meč. Bilo je prekrasnih poena i obostrano velike želje za pobedom, bravo!
(pc, Niš, 06. oktobar 2020 20:42)
u Nisu ne postoji rec ,,prekrasan,,

Milan_PT

pre 3 godine

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Mogao si u spisak odigranih mečeva da ponoviš dvaput još neku pobedu Nadala kao ovu iz 2007. Ne menja konačni zbir, ali bitno da je Tebi toplo oko srca. Kad ispravljaš tuđe greške, ne bi trebalo da nepotrebno lupetaš.
A Đoković ne može biti rekorder u porazima protiv Nadala sve dok Federer ima 0:6...

Ivan

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.
(Coabree, 6. oktobar 2020 20:16)

Na osnovu cega si leba ti oznacio Tima za favorita? US open zna se zasto je osvojio. Na sljaci je dobar, ali nikada nije bio bolji kada su u konkurenciji Nadal ili Djokovic. Nema neke ozbiljnije logike.

Schumy

pre 3 godine

Interesuje me ako dame zavrse svoj cetvrfinalni mec kasno i mec Nadal-Siner bude pomeren za sutra, da li to znaci da Djokovic mora cekati sva cetiri meca sutra da on zapocne svoj na centralnom terenu? Lagano ga po ko zna koji put dovode u nezavidnu situacije losom organizacijom. Rizik postoji da zavrsi svoj mec veoma kasno, mozda cak da bude zavrsen i u cetvrtak, da bi ga odmah u petak, u slucaju da pobedi, cekalo polufinale.Nadam se da do toga nece doci, ali organizatori svojom nesposobnoscu se svojski trude, namerno ili nenamerno, da prvom nosiocu, najboljem igracu na svetu danas, zakomplikuju zivot.

Lazo

pre 3 godine

Sad ce zbog ovakvog razvoja Nadal igrati i sutra i prekosutra(ako dobije naravno)..dakle ima i krov i reflektori a morati ce 2 dana zaredom igrati (bilo je toga i ranije,ali svaki put je kisa bila,nije bilo krova,to mogu razumjeti) Ovo meni izgleda kao namjerna sabotaza Nadala..ne znam sta bi drugo moglo biti..imas krov imas terena koliko hoces i guras covjeka u zavrsnici dan za danom igrati..ako to nije smisljeno ne znam sta je..jos je bilo za ocekivati dug mec ove dvojice..cista urota protiv Rafe!!

Mirko

pre 3 godine

Svarcman je bukvalno Tima nadvladao snagom.....Tim je izgubio snagu na kraju petog seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simke_007, 6. oktobar 2020 20:33)
Pa što Tim nije završio u tri seta iki meč rešio u četiri ako je samo snaga upitanju

pod mač bato

pre 3 godine

Svarci ima prvi servis 150km/h... ne znam koliko Serena ima ali sa tim servisom da ides Nadalu u polufinale ... idi bre.
(Pop, 6. oktobar 2020 20:34)

Čovek je visok 170cm, pa opet uspe da napravi jedan do dva asa po meču, on da je samo 15cm viši bio bi strašan igrač, ovako je zbog visine limitiran, ali opet u top 20, a od ponedeljka konačno u top 10.

Mmmm brale

pre 3 godine

Kakav lud mec bolji nisam gledo sto se kvaliteta tenisa tice jos od finala wimbldona rodzer nole,ovde je nadal svakako najzadovoljniji ko god da prodje bice rasturen fizicki,a on ce to onda lagano da resi.

Mmmm brale

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?
(bmiles, 06. oktobar 2020 19:56

Au sto nalupeta lik on u isti kos stavlja treniranje i sam mec sto je ne uporedivo ni u kakvom smislu,najace kad likovi koji macku nisu sutnuli potrcali na fizickom pocnu da pricaju o profesionalnom sportu i o tome dal je neko umoran posle pet sati neverovatne bitke kako fizicke tako i psiholoske,puna nam drzava takvih strucnjaka.

Milos

pre 3 godine

Sramota za ovog.. Klipana od.. Komentatora sa.. Rts.. A.. Kada.. Tim igra dobro.. Onda je.. Los.. Tenis.. A kada.. Svarcman igra dobro.. Onda je dobar.. Tenis.. Debil

brm

pre 3 godine

Nije problem i 6 sati da igraju. Oba muška polufinala se igraju tek u petak. Polufinale se igra tek u petak, tako da će današnji črtvrtfinalisti imati 2 dana odmora, za razliku od sutrašnjih koji će imati samo 1.
(boki, 6. oktobar 2020 19:32)

Ali je problem ako se sutra tri muška i dva ženska meča budu igrala na jednom stadionu ako bude kiša, a Noletov je meč poslednji. Pitanje je hoće li se tada ceo program završiti. Danas je trebalo da se igraju tri ženska i dva muška meča, pa je opet nastao problem.

Vladimir

pre 3 godine

Shorty D je igrač kome najviše odgovaraju ovi uslovi, videlo se to u Rimu. Svejedno, nije bolji igrač od Thiema, ali je zasluženo pobedio - imao je više snage i upornosti, Jedva čekam meč sa Nadalom. Ovoga puta siguran sam da će Nadal pobediti ali biće to epska borba. poz

Simke_007

pre 3 godine

Svaki set preko SAT vremena....Nikada nisam vidio da na jednom gren slemu svaki set traje preko sat vremena,NEVJEROVATNO.....Slijedi 5 set.

Jumko

pre 3 godine

Ljudi, da li je realno da komentator na Rts, gledajuci neiznudjene greske, kojih je Tim imao vise, kao i vinera, prokomentarise sav u cudu videvsi vecu cifru kod Tima, da je pravo cudo kako je Dijego dobio set!? Jer su brojevi i kod vinera i gresaka bile vece kod Timovog imena... Neverovatno! A pisete ovde da je neko u savezu i bivsi sudija...

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da ce svima pred njim same gace spadati.

артиљерац

pre 3 godine

Како ДАНАс играју ова двојица Ноле би их послео на туширање пре сат времена,
и то да један игра парне а други непарне гемове против Нолета.Понављам,како
ДАНАС играју.Умеју они боље,али не показују.

alfabet

pre 3 godine

eto ga taj moćni Princ Šljake sa 0 velikih titula na šljaci. Princ šljake koji je 2 puta dobio Novaka na šljaci, jednom u toku povrede, drugi put u onom blatu posle novakovih 3 dana igranja uzastopce prošle godine. To je taj princ šljake koji je 4 puta ( i dalje manje nego Novak) dobijao Nadal i nijednom u finalu, a samo jednom u polufinalu. Lažni princ šljake, lažni favorit ispred Novaka. Zapadni mediji...

Nebojša

pre 3 godine

Kakav lud mec bolji nisam gledo sto se kvaliteta tenisa tice jos od finala wimbldona rodzer nole,ovde je nadal svakako najzadovoljniji ko god da prodje bice rasturen fizicki,a on ce to onda lagano da resi.
(Mmmm brale, 06. oktobar 2020 20:07)

Pa nije nužno da će lako da reši polufinale se igra tek u petak Diego ima dovoljno vremena za oporavak a možda ni Nadal ne prođe bez da se dobro oznoji protiv Sinera.

Nebojša

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.
(Coabree, 06. oktobar 2020 20:16)

A zašto si očekivao da Tim osvoji? pogotovo sa ovim žrebom koji je dobio a kako smo videli pao je već na prvoj prepreci.

Darko

pre 3 godine

Auuu, kakav meč. Krenulo je kilavo, kilavo su i igrali (nenormalan broj neiznuđenih grešaka), toliko preokreta i na kraju pobeda Švarcija. Respekt.

mickey rudinsky

pre 3 godine

Mislim Uške je postao malo naporan sa prolazima iz kola u kolo 3:1, 3:2. Terijer bi hrabar i reče:"Dosta je bilo!". I ode on dalje rezultatom 3:2!

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da su svi sledeci GS njegovi.

Ivan

pre 3 godine

Valjalo bi ovde videti ledja Timu. Koliko god da igra dobro Svarcman na sljaci, i dalje mislim da bi Tim bio najtezi protivnik djokovicu u eventualnom finalu, tezi i od Nadala.

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da ce pred njim svima gace same spadati.

Sirano

pre 3 godine

2:1 u setovima je najopasniji rezultat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 6. oktobar 2020 19:40)


Ma bolje je kad gubis 1-2 u setovima nego kad vodis 2-1

Goran

pre 3 godine

Tim dokazuje da nema glavu da ne kazem nesto drugo. Pobedio je u finalu US Opena samo zato sto je igrao sa istim takvim luzerom a neko je morao da pobedi. Covek je tipican gubitnik. Kao Marej nekada. Novaku se sada otvara prazan prostor da ostane prvi na kraju sezone jer Tim ostaje zakucan daleko iza Nadala a Nadal tesko da moze da uradi nesto vise u Parizu i za zavrsnom mastersu. Svarcman ce sigurno izgubiti od Nadala a verujem da ovaj Nadal na ovoj podlozi protiv Novaka nema sanse.

miodrag

pre 3 godine

Nijedan ni drugi nisu zasluzili da prodju dalje! Takav "plimperski" tenis se igrao pre cetrdesat godina. Tim je potpuno bez snage, njega je trebao da izbaci Gaston a Diego ima najjacu servu oko 160 km/h.....uzas!

pod mač bato

pre 3 godine

Svarci ima prvi servis 150km/h... ne znam koliko Serena ima ali sa tim servisom da ides Nadalu u polufinale ... idi bre.
(Pop, 6. oktobar 2020 20:34)

Čovek je visok 170cm, pa opet uspe da napravi jedan do dva asa po meču, on da je samo 15cm viši bio bi strašan igrač, ovako je zbog visine limitiran, ali opet u top 20, a od ponedeljka konačno u top 10.

Stari čačanin

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?
(bmiles, 06. oktobar 2020 19:56

Au sto nalupeta lik on u isti kos stavlja treniranje i sam mec sto je ne uporedivo ni u kakvom smislu,najace kad likovi koji macku nisu sutnuli potrcali na fizickom pocnu da pricaju o profesionalnom sportu i o tome dal je neko umoran posle pet sati neverovatne bitke kako fizicke tako i psiholoske,puna nam drzava takvih strucnjaka.
(Mmmm brale, 06. oktobar 2020 20:17)

I usput napiše "tajmbrajk".

Mihael

pre 3 godine

Kako gotovim ovog Tima. Odigra vrhnunski, ostavi srce na terenu. Na kraju cestita protivniku uz osmijeh na licu posle 5 sati borbe. Svaka ti cast na ponasanju a i na tenisu. Gledaj Aleksandru Zverevu i uci se

miki

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da je nekome na +15C hladno dok trči i jurca. Pa pobogu mogu da obuku vunenu aktivnu majicu ispod. Ja bi svisnu na +35C ne bi 15 minuta izdržao. A ove temlerature su divota božja..Nije mi ovo nikako jasno kako može da im bude hladno dok igraju..

Милојица

pre 3 godine

Ако се помјери Надал и Синер за сутра,а врло је вјероватно зато што се игра пети сета,а има још женски меч да се одигра Новак би могао да игра у четвртак полуфинале јер сутра треба да игра последњи.Чак и да женски меч се помјери за сутра, што је врло могуће поново Новак мора да стрепи да ли ће имати дан одмора...плус киша може да прави проблем ако дође до промјене распореда и немогућности пребацивања на Сузан Ленглен...стварно какви пропусти да не пребаце један меч на Сузан Ленглен терен данас... најгоре организови Грен Слам у календару,чак су и неки мастерси појам за ово.

pc, Niš

pre 3 godine

Nisam stručan da ocenjujem kvalitet tenisa ali momcima odajem priznanje za izuzetne napore koji su uložili u današnji meč. Bilo je prekrasnih poena i obostrano velike želje za pobedom, bravo!

bradina

pre 3 godine

@Marko
Ne krivi Nadala sto su u njegom kosturu ispali Zverev,Sapovalov i ostali!
Tenis mecevi na sljaci daju podjednake sanse svim teniserima ispod stotog na rang listi ATP,pogotovo u ovakvim uslovima.Ali uzivajmo u duelu Tima i Svarcmana najboljeg do sada na turniru bez ikakve sumnje - atomski tenis!

1 Đoković

pre 3 godine

Ludaci,narod se smrzao.Sudija se ukočila.Ova deca cupkaju.Kakav bolestan čovek, može da bude supervizor i ova sudija iz Švedske.

Coabree

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.

Simke_007

pre 3 godine

Je li realno da ce sada organizatori staviti zenski mec na Satrijeu,pa tek onda Nadala i Sinera...Ovo je potpuno suluda odluka.Ovo znaci da Nadal i Siner nece danas igrati svoj mec.

djape

pre 3 godine

Teško da će Nadala dobiti dva puta zaredom i to na šljaci...99% u nedelju gledamo finale Djoković-Nadal i to će definitivno biti prelomni GS u borbi za najviše GS titula

DC fanboy

pre 3 godine

Kako vam ne pada na um da je Tim, na srbskom Thiem, osam godina mlađi od Vamos Rafe i sedam od naprednjaka Novaka? Sa 27 godina, izvanredno građen i snažan, brz, odličan u svim udarcima, njegov jednoručni troši manje snage od Vamos Rafinog i posebno Novakovog dvoručnog krivljenja kičme, a Novak je na poslednjim turnirima igrao sa slabim igračima, onaj Agut bio ga pobedio, misim stvarno, imaće dan duže za odmaranje, odmaraće se (nolomani, ne kaže se odmaraće!) kao grof, dok će žgolja na silu pokušavati da dođe do finala. Ako ikako dođe, živi bili pa "vidili", o tome može više da vam kaže Milan_PT, koji tenis preti već tisuću godina.
(komentar napisao @Turnir više odgovara Eskimima, 2. oktobar 2020 20:38, vest: "Tim je očigledan favorit za titulu u ovim uslovima")

Pozdravio te Dijego Švarcman!
Ne stvarno, ne zna se šta je sada ispalo gluplje u ovoj situaciji. Ovaj gorenapisani komentar, ili osoba koja je uopšte osmislila ovaj komentar. Ništa bolji nisu ni ova "gospoda" koja kažu da će Tim razbiti Noloa u polufinalu, a Nadala u finalu.

P.S. Omiljena rečenica Eurosport komentatora glasi ovako: "Ijaooooo, ovo boli!"

Skvo

pre 3 godine

Eh epski, epski je kad se kolje velika trojka udarcima na liniju i sl.
Ovo je jako dobar tenis, ne epski. Najgori servis verovatno u istoriji cetvrtfinala, mec je ko da se igra zenski tenis, padaju brejkovi na obe strane i obojica jedva zadrzavaju svoj servis. Svarcman moze ubiti Tima u pojam drop sotovima, medjutim radije ulazi u desetopotezne razmene koje pretezno gubi, svaki put kad je dobio poen bilo je skracuvanjem na mrezi ili drop shotom i naravno na gresku tima.

Nebojša

pre 3 godine

Bravo za Diega zasluženo polufinale mislim da će on biti bolji rival Nadalu(verovatno) nego Tiem koji nije bio na nivou nekih svojih ranijih nastupa ovde ili onih igara sa australian opena.

CroFed

pre 3 godine

Ovo je iscrpljujuće i za gledati kamoli ne igrati. Dobra vijest za pobjednika ovog dvoboja, igrat će polufinale u petak, dobro će mu doći tih 2 dana odmora...

pod mač bato

pre 3 godine

@pod mac bato Hahahahaha, i kako god okrenes, Djokovicu steti!? Hahahahaha, cudo noline, ali cudo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. oktobar 2020 20:18)

Šteti mu, naravno da nije zavera ako si na to mislio, ali bez veze je da stave Švarcman - Tim pre nego Siner - Nadal, znalo se da će ova dvojica igrati 4 i evo sad 5 setova, tako da su taj meč trebali da stave na sam kraj dana. Uz dužno poštovanje Sineru ali on sem jednog seta teško da može da parira Nadalu, a i dame ne mogu više od 3 sata da igraju, samo su Erani i Bertens išle preko 3, pa je tako mala verovatnoća da bi i Švontjek i Trevisan igrale preko 3 sata. Tako da su sad 2 meča na čekanju i pretpostavljam da će Nadala sad staviti za kraj dana, a da će dame da ostave za sutra, a pošto sutra prva dva meča igraju dame i ako na to dodaš i treći meč, dakle od 11 sati 3 ženska meča, ako uspeju do 16 sa završe bilo bi čudo i posle toga dolaze Rubljev i Cicipas koji vrlo lako mogu da odu na 4 ili 5 setova. Sve u svemu loša organizacija, ako već imaju reflektore na svim terenima a nije padala kiša, što onda nisu ženski meč stavili na drugi teren...I naravno da šteti Đokoviću, šteti i Busti takođe.

Ivan

pre 3 godine

Kakav je Tim bratina,izgubio i nikakve ljutnje,zlobe ili slično kod njega,sa osmijehom iskreno je čestitao Švarcmanu pobjedu,svaka čast obojici.

bmiles

pre 3 godine

Odgovor @Mmmm brale,

Demantuje te sam mec.Jos uvek igraju atomski pun neizvesnost.U pravu si da su poceli da pokazuju znake umora tek u ovom setu,Tim pogotovo.Ali kad se nadju ovakva dva tenisera energija moze biti odlucujuca,ali i ne.Nadal je u onom finalu imao daleko vise energije od Novaka pa ipak izgubio.Mentalni umor da ali fizikalija nije odlucujuca.Pre ce biti da posle US opena,a pokazao je to i u mecevima prethodnim ovom.Istina Tim je mentalno pao,a razloge treba traziti u malo vremena za oporavak do pocetka RG posle uS Opena.Vidi se po tome sto to Diego izdrzava fizicki ovaj mec,bolje nego Dominik.
Sto se tice one zadnje recenice nisam igrao profi ovaj sport ali drugi jesam,kraj price.

K.P.M.

pre 3 godine

2:1 u setovima je najopasniji rezultat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 6. oktobar 2020 19:40)

Mare care bravo za prognozu

boki

pre 3 godine

Nije problem i 6 sati da igraju. Oba muška polufinala se igraju tek u petak. Polufinale se igra tek u petak, tako da će današnji črtvrtfinalisti imati 2 dana odmora, za razliku od sutrašnjih koji će imati samo 1.

PAR

pre 3 godine

@A vi kako te
Pod Špancem je mislio na Bustu. Ali samo mogu da se nadaju Novakovi mrzitelji. Po svemu viđenom, šansa da Nole ispadne od Buste su skoro pa ravne nuli...

Jumko

pre 3 godine

@boki Strucnjak, problem je 6 sati, a i 4, pogotovu Dominiku koji ceo turnir igra bez potpune energije. Pa da ima i 4 dana odmora ovakvi mecevi jako trose snagu!

Aragorn

pre 3 godine

Kome smeta komentator na RTS-u, nek prebaci na Eurosport, sad je ovaj Ceronja zamenio ovog prvog što je isto navija za Švarcmana. On je onako ok, ne navija ni za koga, uživa u tenisu.

Zafir

pre 3 godine

@Anksiozan_91
Ne verujem da neko mrzi Đokicu, ali toliko se o njemu piše i peva, propaganda postaje opasna po zdrav razum, nolomani ne znaju za granicu, najveći je Srbin "svih vremena", naklonjen je režimu, favorizuje šamanske vračeve ispred medicinske nauke, na terenu ume da bude neotesan i bahat, i ljudi koji ne pripadaju ovom svetu iskazuju odbojnost prema njemu. Mene užasava ono tapkanje loptice: prvi servis 10 puta, nec 9 puta, drugi servis 12 puta, ukupno 31, ko to može da gleda?). A kad u jednom poenu pravi 29 prebacivanja, dok mučenik s druge strane mreže ne izgubi živce, jer ne zna za Imaza gurua, tako znači.

bmiles

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Švarcman ako izgubi sam je kriv.Tim ne moze da izvuce energiju jer ju je potrosio.Tako da u polufinalu Nadal dobija koga god sa 3 0.Nole ce morati da se malo pomuci sto je za eventualno finale mnogo bolje nego proci do finala tako reci kao u treningu.
Bez obzira na sve napet meč.
Bice ovo u pet setova pa ko ostane na nogama

kris

pre 3 godine

Ovako kako igra Svarcman protiv Tima,ocekujem da ce sutra Busta protiv Novaka.Sigurno nece biti lako.Jedino se Rafa zadovoljno smjeska,dok se ovi iscrpljuju,pa ko mu god dodje,jedva ce stajati na nogama.

a vi kako te

pre 3 godine

Tim uzima RG. Decko igra sa pola gasa i cuva se za Nadala. U finalu dobija ovog Španca koji ce da razbije Nola.
(Miki Miki veliki, 6. oktobar 2020 19:02)

Tim je u istom kosturu sa Nadalom, tako da je nemoguce da igra sa Spancem u finale.

Ako ces da trolujes onda se barem informisi malo.

abc

pre 3 godine

Mislim da je jasno da ko ovde pobedi osvaja Pariz. Nadal i Nolo su matori da izdrze 4 i vise sati igre.
(MILENA, 6. oktobar 2020 19:10)

Mislim da je jos jasnije da ti nemas pojma o tenisu.

Srki

pre 3 godine

Dopada mi se Austrijanac, no zašto je u dubokoj crnini?
(Mada, izblajhao je neke pramenove, valjda je OK kod muškića, 6. oktobar 2020 19:10)

Nisi pratio objave gđe na Instagramu? Pa Tesli je danas tri meseca haaaahaha

Vlada

pre 3 godine

Moglo je lako već da bude 3:0 za Švarcmana, da nije napravio 2-3 greške u ključnim momentima drugog i trećeg seta! Ali kako Tim izgleda totalno bez snage, verujem u preokret i pobedu Argentinca sa 3:2!

Marko

pre 3 godine

Ne znam sto se obazirate na negativne komentare prema Djokovicu. To su mahom ljudi koji sede po ceo dan kuci primaju tu invalidsku penziju i ceo dan provode uz internet jer jedino tu dobiju koliko toliko paznje. Treba im dati podrsku... Inace neverovatno mi je da nadal do polufinala nece igrati ni sa jednim igracem iz top 50.

ludovan

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.
(kompletni idiot, 06. oktobar 2020 18:36) Prvo decko je iz sveta tenisa, bivsi sudija i neki djavo u savezu. Sudio je kao linijski sudija ATP turinre. A kao drugo i ti kao i ia pratimo tenis par godina ovih 10/15 koliko je Novak prisutan i ne smemo sebi dati za pravo da pricamo o ljudima iz sveta tenisa jer u sustini mnogo malo znamo i da kvalitet tenisa je jako los.

Kraljevčanin

pre 3 godine

Nema sta da trazi Nolo protiv Tima i Nadala, vidi se da su za klasu bolji.Jedan od njih dvojice osvaja.
(King Roger, 06. oktobar 2020 19:01)


Ti si bolestan od bolestu “Nolofobija”.. moras da počneš da koristiš “PRIMICEL”.. ako ne pomogne idi na Zabiti Vr da prošetaš..

Srki

pre 3 godine

Gde su oni teniski stručnjaci Djido i Milan_PT? Zašto ne prate meč između Tima i Švarca? Izgleda da oni izmile iz svojih jazbina samo kada igra onaj haaaahahahahaaaa

Vanja

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kompletni idiot, 6. oktobar 2020 18:36)

Gledala malo na CH televiziji, malo na talijanskoj (prebacivali na druge programe od dosade). Na oba kanala komentatori govore to isto, tenis nekvalitetan, jedino cega ima puno su greske obojice).
E sad, ako je tebi mec zanimljiv i ako ti je ovo dobra igra, nista protiv, ali eto, to sto kaze taj komentator kazu i drugi. Thiem neprepoznatljiv, mozda zaista ima neki fizicki problem, to ne znam, ali patnja ovo gledati :) Nekad su mecevi od 5 setova bili praznik za oci i dusu za ljubitelje tenisa, pogledajte na ovom RG koji su se mecevi oduzili u 5 setova, zaspati se moglo u nekim setovima. Katastrofa. Duzina meca vise ne znaci kvalitet i "atomski" tenis, danas je to cesto samo mrcvarenje do bola.

pod mač bato

pre 3 godine

Stvarno su ovi organizatori sa Rolan Garosa najgori od svih, sinoć nisu stigle da odigraju svoj meč Džabur i Kolins, danas ga stavili u 11 kao prvi meč, meč trajao 2 sata, a Švarcman - Tim traje preko 4 sata kao drugi meč dana u četvrtfinalu, a znalo se da će ovaj meč biti najduži od svih danas, ne znam što je bio problem da se jedan meč dama prebaci na drugi teren...Švarcman prosuo 4 set lopte, ako Tim sad ovo dobije bilo bi super na kraju, jer će dame početi onda oko 20:15 i daj bože da će meč trajati minimum sat i po, da bi mogli u 22:00 da krenu Siner i Nadal, jer sinoć Džabur i Kolins nisu počele, a bilo je 23:20 kad je Busta završio. Ovo najviše škodi Noletu, jer on sutra igra poslednji, pa ako se sutra jedan meč više bude igrao, to će biti ukupno 4 meča pre Noleta, pa ko zna koliko će svi oni potrajati, a pošto da očigledno ne može posle 23 da se igra, onda je to još veći problem. Evo sad počinje tajbrejk četvrtog seta, nadam se da Tim uzima, kad je već 3 set lopte spasao i da se ovo skoro petočasovno čudo okonča...

Nemo

pre 3 godine

Ovaj Diego stvarno nema glavu za ovo. Pa on sam sebe pobeđuje, Tim jedva stoji na nogama. Biće interesanto videti kako će sa se odvija 4ti set.

Cipiripi

pre 3 godine

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa
(Srki, 06. oktobar 2020 17:37)

Srki hahahahahahahahaha
(King Roger, 6. oktobar 2020 17:51)

@Vuk Pa zasto je to bitno kada ga u finalu ceka Djokovic, koji je favorit, zar ne? A da, inace ta sreca mu je pomogla da osvoji 12 titula tamo... Da li ste vi noline svesne da je Rafa napravio najveci podvig u istoriji sporta osvojivsi 12 puta najzahtevniji Slem? Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!
(Jumko, 6. oktobar 2020 17:56)

---------

Koji si ti zalostan lik da sam sebi se smejes, odgovaras i lajkujes sa 3 drugacija imena.

Torrente

pre 3 godine

(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.
(King Roger, 06. oktobar 2020 16:01)

Auh, kakva isfrustriranost...

Ne bih bio na vašem mestu ni u nedelju, ni generalno sledeće tri godine.

King Roger

pre 3 godine

Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!
(Jumko, 6. oktobar 2020 17:56)

Ne znam samo kako te nije sramota da izjaviš da Federer neće osvojiti 12 Vimbldona? Sad ne igra jer je povređen, ali vratiće se on još jači!

Pop

pre 3 godine

Ovo se igralo pre 30 godina. Dominik igra beskonacni slajz jer nema snage a Djego nema udarac da poentira. Da ovo neko igra Nadalu ili Novaku bio bi zbrisan.

ccc

pre 3 godine

@slaviša šmigić
A je l, samo to što Djokoviću smeta ne daj bože da bude, i onda ceo meč slušamo vetar, vetar, vetar..a sve što smeta protivniku daj bože ali to nećemo ni da spomenemo. Ma sportsko razmišljanje nema šta, isto kao idol vam, fer pley šta je to samo da se dobije.

Anksiozan_91

pre 3 godine

Vise od polovine komentara o Djokovicu, iako se uopste ne prati njegov mec. Cesto je lakse biti ravnodusan, nego mrzeti bez razloga. U redu je biti ravnodusan, i to sto je Srbin, ne znaci da je obavezno navijati za njega, ali ne razumem cemu mrznja. Nikome od ljudi koji ostavljaju negativne komenta isti taj Djokovic nije nista lose uradio, rekao, i slicno. Ali, mrzeti nekoga zato sto je Srbin... svasta. Ako je Srbin, nije robovlasnik, nacista, ubica, silovatelj...

1 Đoković

pre 3 godine

Ovde će sreća presuditi.Tim umoran ali jači i pametniji.Švarcman odmorniji,brži ali mali i servis mu je očaj.Kao da igraju žene.Brejk za brejkom.

kompletni idiot

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.

Saša

pre 3 godine

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)


Onaj drži rekord u porazima, a ti držiš sve nas preostale.

Slavisa V.

pre 3 godine

Gledam Tima i pitam se kako on moze da pobedi Nadala i Djokovica kako rece Koreca. Da nije bilo vetra suocavao bi se sa dve brejk lopte, i ovako Svarcman ima brejk loptu i ponovo sreca na strani Tima. Inace, navijam za Tima, ali on ce tesko preziveti i Svarcmana. Jednolicna, iscroljujuca igra Tima, ne moze se tako dobiti niko od dvojice najboljih. Preziveo je nekako ovaj gem.

Srdjan

pre 3 godine

Tim je umoran, vidi se ali mislim da igra izuzetno pametan mec, ne forsira previse, igra dosta slajs bekend pa onda top spin bekend tako da ne dopusta Svarcmanu da udje u ritam, plus je iznenadjujuce miran s obzirom na to da ne igra dobro.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Samo se nadam,da sutra neče biti vetra kao ni u finalu bez obzira ko igrao ali vetar je Novaku zbog paralela iz bekenda največi neprijatelj jer po vetru taj udarac nemože koristiti a to mu je najjače oružje.

Tn

pre 3 godine

Ja sam uveren, slusajuci komentatora na RTS-u, da bi on kad bi izasao na teren pobedio ne samo Svarcmana i Tima, nego i Djokovica i Nadala.

aaa

pre 3 godine

@Jax Teller
Ne kaze se "dobijo", nego "dobio". Covek ne prica o tome, nego o cinjenici da je Djokovic rekorder po broju poraza na RG od Nadala.
Ali, pusti Nadala, reci ti meni koliko je puta Novak pobedio Tima na RG?
A Vavrinku?

Planina

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.

...

pre 3 godine

Swartzman za malog coveka udara loptu neverovatno jako i precizno. Obicno Tim je taj koji seta/diktira protivnike ali ovog puta ima mu ravnog.

Xyz

pre 3 godine

X, ne Nikola Jokic nije kao Nole, njega svi vole! Nolo je verovatno jedan od najantipatičnijih sportista svih vremena, za njega je i Luis Suarez iskren, uctiv gospodin blagih manira.

Riko

pre 3 godine

Neverovatne 2 vezane greske Svarcmana kod 5-4 i 15-30...Prvo zakucava zicer u mrezu, a posle salje u aut isto tako zicer... Tu je razlika izmedju Svarcmana i vrhunskih igraca, Novak i Rafa bi to rutinski završili... Tim jedva stoji na nogama, tesko ce moci do titule pa cak i da dobije Svarcmana, u sta ne verujem uopste...

Jumko

pre 3 godine

Obzirom da ovakav komentator kakav je na Rts nece primetiti tako nesto, Tim je u par situacija odigrao dvorucni bekhend... To se ne vidja u situacijama kada igrac igra jednorucni, u suprotnom slucaju da... Mozda dokaz da se Tim ne oseca dobro, pored ostalih vidljivih problema pogotovu kod izbora udaraca!

King Roger

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.
(Planina, 6. oktobar 2020 17:18)

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa
(Srki, 06. oktobar 2020 17:37)


Srki hahahahahahahahaha

Jumko

pre 3 godine

@misko ajkula Idemo ispocetka... Pobijamo lazi! Nadal protiv Djokovica ima pozitivan skor i na Us openu, i ima vise titula tamo! A skor na travi je 2-1 za Djokovica!

more

pre 3 godine

X, ne Nikola Jokic nije kao Nole, njega svi vole! Nolo je verovatno jedan od najantipatičnijih sportista svih vremena, za njega je i Luis Suarez iskren, uctiv gospodin blagih manira.
(Xyz, 06. oktobar 2020 17:37)

Srbin sam, kad Djokovic igra ja lomim stvari po kuci i nerviram se ko lud, al je ovo suva istina sto si rekao da je Djokovic vjerovatno najantipaticni vrhunski sportista. Njegova pojava van terena prosto iritira normalnog covjeka.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sramota više,da dozvoljavaju,da se tenis igra na ovom vetru inače bi ga švarcman odduvao sad postoje mnogo veče šanse za Tima kome odgovara vetar jer neigra toliko na preciznost več iz dubine šalje loptu u igru pošto imaju igru i Nadal i Tim sa mnogo spina jedan iz forhenda drugi iz bekenda njihove šanse po vetru su mnogo veče od igrača koji igraju ravne udarce u zadnjih nekoliko godina gledamo vetroviti tenis u Parizu gde odlučuje vetar umesto samih igrača jer se nemože uhvatiti ritam i tačnost udarca Francuzi,ko Francuzi nikad ljudi od ove nacije.Prošle godine je bio vetar prejak čak i za jedriličare Ovo je sramota Francuza i nekad se igralo po lepom vremenu a sad kako kome duvne vetar.

Jumko

pre 3 godine

@Vuk Pa zasto je to bitno kada ga u finalu ceka Djokovic, koji je favorit, zar ne? A da, inace ta sreca mu je pomogla da osvoji 12 titula tamo... Da li ste vi noline svesne da je Rafa napravio najveci podvig u istoriji sporta osvojivsi 12 puta najzahtevniji Slem? Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!

Вук

pre 3 godine

И, наравно, Надал иде на мегдан измореном противнику, јер ће меч трајати 5 сати. Апсолутно је невероватно колико овај човек има среће са жребом и са стицајем околности генерално.

Jumko

pre 3 godine

Sve mi cudno da ne negoduju zbog vetra, ne krevelje se, psuju, gledaju na tribine sa iskolacenim ocima... A pitam se da li i Austrijanci i Argentinci savetuju po forumima da se napusti turnir i nikada ne vrati nazad... Ili vetar i uslovi smetaju samo odredjenim tipovima licnosti?

Živeo austrougarski; a može i nemački unuk - meni sve jedno

pre 3 godine

Naravno da mi balkanski katolici, s lakoćom pljuckamo po traktorašima, posebno na rodbinu Novaka Đokovića i Nikole Tesle, tako da...

Poštovalac igre

pre 3 godine

Biće jako tesan meč ujedno moglo bi se dogodi otići u pet setova jer obojica su šljakaši po pravilu Tim ga dobijao na zemlji u Barseloni i Riju.

Tn

pre 3 godine

Istina je da je 6:1 za Nadala. To je jedini gs sa pozitivnim skorom sa djokovicem. Ali zato na ao ima krompir u pobjedama, ali bot sa 18 imena ce reci da je jedino mjerodavan skor na RG hahahahA..nego,kakav je skor kralja trave sa djokovicem u finalima na travi? 0:3??? Hahahaha! Zamisli da si kralj Wimbledona a sva tri finala si izgubio od igraca koji te redovno dere na svim podlogama. Jaoooo, tek ce da boli
(misko ajkula, 06. oktobar 2020 16:14)
Nisi cuo za US Open i meceve odigrane u finalima 2010. i 2013. godine?

Srki

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.
(Planina, 6. oktobar 2020 17:18)

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa

1 Đoković

pre 3 godine

Treba im uzeti turnir i dati Kini,Japanu nekoj ozbiljnoj državi.Sramota.Kao da treba milion evra da se baci, da se zatvori krov.

...

pre 3 godine

Sve mi cudno da ne negoduju zbog vetra, ne krevelje se, psuju, gledaju na tribine sa iskolacenim ocima... A pitam se da li i Austrijanci i Argentinci savetuju po forumima da se napusti turnir i nikada ne vrati nazad... Ili vetar i uslovi smetaju samo odredjenim tipovima licnosti?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. oktobar 2020 17:25)

Koji mec ti gledas? Swartzman se vec nekoliko puta bunio sudiji zbog raznoraznih Roland Garros propusta. Oba dvoje se deru i govore na svom jeziku.

Nastavi ti da trolujes, kompleksi su cudo...

Ivan27

pre 3 godine

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 6. oktobar 2020 15:59)

Normalno da je dobio toliko minusa, treba i vise. To, koliko ga boli Djokovic, se vidi cim ne sme da mu napise ime vec napise "onaj".

Filip

pre 3 godine

Uzivajte ljudi.. imamo živu legendu u jednom sportu koja će da se takmiči, naredne 3 godine(minimum)na vrhunskom nivou. Trenutno smo možda jedina zemlja sa takvom živom legendom(koja igra na tako visokom nivou)On je više od Dzejmsa u basketu, više od Mesija u fudbalu. On je Novak Djoković.

Beobrad

pre 3 godine

Vetar kvari mec. Nadam se da ce Novak igrati svoje meceve pod krovom, jer se zna koliko mu vetar smeta za tenis koji on igra. A i koliko Nole ne voli vetar. Kostao ga je direktno titule na Us openu 2012. protiv Mareja.

Jax Teller

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

5 15

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)

ja sam mu dao minus, samo zbog "onaj pobjedijo”! kad je neko takav hejter, i samo pluje, može i napisat, da je danas utorak, opet bi mu dao minus.

misko ajkula

pre 3 godine

Istina je da je 6:1 za Nadala. To je jedini gs sa pozitivnim skorom sa djokovicem. Ali zato na ao ima krompir u pobjedama, ali bot sa 18 imena ce reci da je jedino mjerodavan skor na RG hahahahA..nego,kakav je skor kralja trave sa djokovicem u finalima na travi? 0:3??? Hahahaha! Zamisli da si kralj Wimbledona a sva tri finala si izgubio od igraca koji te redovno dere na svim podlogama. Jaoooo, tek ce da boli

Jumko

pre 3 godine

Neverovatno da komentator na Rts ne vidi kako duva jak vetar pa sve poene pripisuje gresci i prica kako poklanjaju jedan drugome! Slika i prilika...

Jumko

pre 3 godine

Sredina drugog seta komentator na Rts jos nije shvatio da duva jak vetar pa prica o proklizavanju loptica, losem namestanju igraca, netipicnim greskama... Neverovatno! A toliko je ocigledno da im bas smeta...

saša

pre 3 godine

@srki
Iz tebe izbija zavist i mržnja čuj "onaj" pa neverovatno da nekoga koga ne poznaješ a koji je uz to i najbolji teniser sveta toliko mrziš da nećeš ni ime da mu napišeš, a pošto si ti niko i ništa nisi u stvari ni dostojan da mu spomeneš ime! Inače Novak Đoković najbolji teniser sveta pa mpžeš da ga mrziš koliko hoćeš jedino ti
to preostaje i da mu zavidiš!

lal

pre 3 godine

@xxx7: slavisa se ogradio i rekao da ga ispravimo ako gresi... doduse nije razmisljao logicno... da se djokovic samo 2 puta sastajao sa nadalom na RG sigurno bi imao jos koju titulu...
minusi su zbog bahatosti komentatora...
1. "vasim lazima"... ko su to oni?!? ili mi?!? i sve to dok brani onog poganog trola koji prica o porezu koji novak placa monaku (a cela poenta zivota u monaku je sto taj porez NE POSTOJI... ni porez na dohodak (osim za francuze koji ga placaju francuskoj)... ni porez na imovinu)...
2. nije pobednik 2015. bio "ONAJ", nego ONAJ sto ga je je.........

Djordje P

pre 3 godine

OK mi je Tim, ali ne lezi Noletu nikako. Mislim da mu i Nadal bolje lezi, ali svakako navijam da Dijego izbaci obojicu, a onda premoren u finalu izgubi od Noleta :-) Sad kad mi King Roger i ostali dosadnjakovici nalupaju minuseeeeeeeee :-D

Гиле

pre 3 godine

(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)
А можда је добио минусе и због речи "овај" . Треба све тенисере по имену звати. Сам однос јесте дебело на Надалову страну на РГ.

zelja

pre 3 godine

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)

ok,6:1 na rolan garosu ,a šta je sa ostalim podlogama?

x

pre 3 godine

Neka Busta sutra ponovo posalje kuci Djokovica pa neka osvoji i Ilija Bozoljac, nije bitno.
(Mikii, 06. oktobar 2020 15:51)

To si onako napisao, jer znaš da je Bozoljac u penziji. A pojeo bi se živ da Ilija Bozoljac osvoji. Ne smeta tebi konkretno Novak, njegovo ponašanje, karakter. Tebi smeta zato što je Srbin. Ti isto pljuješ i po Jokiću i po bilo kom drugom uspešnom Srbinu.
To je poenta.

Marko

pre 3 godine

Rafa ce proci Sinera lagano,ubice ga sa spinovima nece se uspeti snaci,eh sad ako rafa ne podigne nivo igre tesko ce proci po meni Thima,Svarcamn iz rima ne moze da pruzi vise istu partiju to se ne desava .Novak ce dobiti spanca svakako,u polufinalu ko god,grk ili rus,u takvim mecevima novak lomi,plus moze se odraziti umor ,veliki broj meceva od hamburga ba ovamo.Tako da projektujemo finale Novak-Nadal,jeste da Nadal vise nije onaj stari nepobedivi,nije ni novak mlad,mozda ima vece sanse nego ikad ali Nadal na garosu u finalu je uvek favorit koliko god mi navijali za Novaka.

King Roger

pre 3 godine

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.

Jax Teller

pre 3 godine

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.
(King Roger, 06. oktobar 2020 16:01)

čekaj, koliko puta je tvoj Federer dobijo Nadala na RG?

x

pre 3 godine

finale
Novak 3 - 0 Nadal
Otvoren krov, suvo, nema sunca, nema vetra, temperatura 16 stepeni
Novak 3 - 2 Nadal
Zatvoren krov

To je to do polufinala, samo ignor za mentalno bolesne, samo ignor.
(Kikujiro, 06. oktobar 2020


Odakle ti da Novaku odgovara da igra pod krovom? Pa Novaku bi bila idealna sitna kišica i hladno vreme na otvorenom.

Мистер но

pre 3 godine

Мислим да тим губи овај меч. Види се да је физички исцрпљен, зато игра све време слајс,или дроп шот. Наравно шварцман за сада игра фантастично.

kvisko

pre 3 godine

Imam osecaj da bi danas mogla da se dogode dva velika iznenadjenja na Roland Garros-u. Sad cu da pogledam malo i u staklenu kuglu da vidim sta ona kaze.

Srki

pre 3 godine

Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:21)

Nego, kako nas to ignorišeš i ne reaguješ na nas kada nedeljama na svakoj drugoj vesti jedan te isti komentar postavljaš? copy - paste

PS: Ostaćemo mi ovde još, barem dok onaj ne ode u penziju. A možda i posle toga....razmotrićemo :*

xxx7

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

5 15

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.

Simke_007

pre 3 godine

Glavne sudije treba izbaciti iz tenisa...Sramota kakve greske...Ispred nosa joj je pala lopta,vidjelo se da je cisti aut,i ona dodjeljuje poen Timu.

Jumko

pre 3 godine

@Kikijiro Pesnice, hoces li ti makar, pre nego sto pocnes da nas ignorises u potpunosti, odgovoriti sta se desilo sa namestaljkom da Svarcmana i Tima stave u Djokovicevu polovinu zreba? Evo bez zlobe, mrznje, zavisti, ako mozes lepo da odgovoris kako da se sada nije desila ta namestaljka kada je u toku jedan od najbitnijih Slemova u ispisivanju teniske istorije, a zrebom su puno olaksali Djokovicu da ga osvoji... Pozdrav i hvala unapred na odgovoru!

003

pre 3 godine

"Po meni, na osnovu taktičko-tehničkih katrakteristika Đoković je savršena teniska mašina. Kao nekog iz čije škole je izašlo deset prvaka svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji često me pitaju ko je najbolji. Ja ne želim da dam direktan odgovor, ali je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u mojih 60 godina praćenja tenisa, upravo Đoković. Od položaja tijela i njegove trajektorije tokom servisa, kretanja po terenu, mogućnosti da odgovori na napade pri bilo kojoj poziciji tijela, karakteristikama forhenda, bekenda, voleja, držanja tijela, ponašanja pri prijemu servisa, ali i fizičkih i karakteristika ličnosti, Đoković je savršena teniska mašina. On je, uostalom, u izvedbi svih taktičko-tehničkih djelova programa moje akademije, prototip ka kojem budući teniseri treba da teže", govorio je za "UK tennis" Nik Bolitijeri. Ako se uzmu u obzir svi podaci i svi faktori Najveći i Najbolji teniser u istoriji, već sada, bez sumnje i bez diskusije, ništa mu više nije potrebno, sve ovo što dolazi sada je bonus za njegove navijače.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:03)

Botino, šta želiš od priloga?

King Roger

pre 3 godine

Pa kako brate, ljubitelju Fabia, Fonjino jumko tako razmišljaš.
Kakve veze ima što su dvojicu stavili u Rafajilov deo kad samo s jednim može da igra do finala?

Srki

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha

krastavčević

pre 3 godine

U polufinale idu Švarcman i Nadal. Oba meča završiće se sa 3:1! Siner će sigurno veoma namučiti Rafu, a ne bih se šokirao i da ga pobedi.

Kikujiro

pre 3 godine

"Po meni, na osnovu taktičko-tehničkih katrakteristika Đoković je savršena teniska mašina. Kao nekog iz čije škole je izašlo deset prvaka svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji često me pitaju ko je najbolji. Ja ne želim da dam direktan odgovor, ali je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u mojih 60 godina praćenja tenisa, upravo Đoković. Od položaja tijela i njegove trajektorije tokom servisa, kretanja po terenu, mogućnosti da odgovori na napade pri bilo kojoj poziciji tijela, karakteristikama forhenda, bekenda, voleja, držanja tijela, ponašanja pri prijemu servisa, ali i fizičkih i karakteristika ličnosti, Đoković je savršena teniska mašina. On je, uostalom, u izvedbi svih taktičko-tehničkih djelova programa moje akademije, prototip ka kojem budući teniseri treba da teže", govorio je za "UK tennis" Nik Bolitijeri. Ako se uzmu u obzir svi podaci i svi faktori Najveći i Najbolji teniser u istoriji, već sada, bez sumnje i bez diskusije, ništa mu više nije potrebno, sve ovo što dolazi sada je bonus za njegove navijače.

Srki

pre 3 godine

oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:22)

hahahahaha koje idolopoklonstvo

Kikujiro

pre 3 godine

Gde je odjednom nestao Vilander sa Eurosporta, menja ga Henman, da nije zato što je kritikovao Mareja?

1/4

Novak - Busta
Novak je u dobroj ali još nije u odličnoj formi, Busta je spreman da pobedi, šljaka mu je kao kec na desetku, ako je krov zatvoren 3 - 2 Novak, ako je otvoren 3 -1 Novak

Rublev - Cicipas
I jedan i drugi igraju odličan tenis, u životnoj formi, Cicipas je kompletniji i raznovrsniji, Rublev je veliki borac i ima fenomenalan forhend, i do sada na turniru nema nijedan drop-šot, 3 - 2 Cicipas

Tim - Švarcman
Prva varijanta je tri nula za Tima, druga je tri dva za Tima, ako je krov otvoren 3 - 1 Tim, ako je zatvoren 3 - 2 Tim

Nadal - Siner
Nadal je nepobediv, Nadal je kralj, ako je krov zatvoren , 3 -0 Nadal, ako je otvoren 3 - 2 Nadal

1/2

Novak 3 - 1 Cicipas
Tim 1- 3 Nadal

finale
Novak 3 - 0 Nadal
Otvoren krov, suvo, nema sunca, nema vetra, temperatura 16 stepeni
Novak 3 - 2 Nadal
Zatvoren krov

To je to do polufinala, samo ignor za mentalno bolesne, samo ignor.

Kikujiro

pre 3 godine

Zemlja se "smeje" i raduje preko svoga cveća, oni koji zavide i mrze "smeju" se i pate preko svojih laži, nipodaštavanja, provokacija i neznanja, oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.

Poštovanje, i samo poštovanje za ovo Ljudsko Biće, sa svim svojim vrlinama i manama, takav kakav jeste, i nikako drugačije.

Živi život svoj i ne obaziri se ego-bolesni svet oko sebe.

Srki

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha

Pčelar iz kupinova

pre 3 godine

Tim i Švarcman su posle nadala najbolji teniseri na šljaci ove godine, i svi u istoj polovini žreba, jedan od ovo troje će uzeti trofej, verovatno rafa goat bogotac

Kikujiro

pre 3 godine

Ignorišite sve one "lažne" ljude koji kažu da su navijači Novaka i onda koriste "ali", one koji se prave fini prema Novaku, one koji se prave pametni kako se "osećaju", nemojte da "verujete" ljudima koji provociraju na taj način što zamenjuju teze, spinuju da bi mogli da napadaju Novaka a koriste nepostojeće jednoumlje i idolopoklonstvo koje realno ne postoji u odnosu na Novaka, nemojte da verujete ljudima koji su toliko kontaminirani i zaprljani da ne mogu da prepoznaju poštovanje i ljubav, nekima jednostavno smeta, grize ih i puni su zavisti i mržnje što ljudi vole i poštuju Novaka.

Šest "kvaliteta" ljudi koji cirkulišu sa provokacijama i vredjanjem: zloba, licemerje, zavist, mržnja, neznanje(glupost) i cinizam. Tako miriše zlo. Zlo se hrani rakcijama. Isključivo reakcijama. Bilo-kakvim reakcijama. Ne ulazite u diskusije, ne komentaripite ih, nemojte da im dajete minuse, oni ne postoje kao ljudska bića, normalna ljudska bića, ako ih ignorišete to je smrt za njih. Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.

Mikii

pre 3 godine

Neka Schwartzman pobedi Thiema, posle Nadala u polufinale i na kraju uzgubi od Noleta u finale - taman repriza iz Rima.
(..., 06. oktobar 2020 15:44)

Neka Busta sutra ponovo posalje kuci Djokovica pa neka osvoji i Ilija Bozoljac, nije bitno.

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Posle RG 2020. veliki teniski strucnjci ce dokazivati da su 2 GS, vredenija od 8 Mastersa da je 4.000 vise od 8.000 i da je 1 GS vredniji od 1 Mastersa i 5 Zavrsnih turnira najboljih 8, da je 2.000 vise od 8.500.

Kikujiro

pre 3 godine

"Po meni, na osnovu taktičko-tehničkih katrakteristika Đoković je savršena teniska mašina. Kao nekog iz čije škole je izašlo deset prvaka svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji često me pitaju ko je najbolji. Ja ne želim da dam direktan odgovor, ali je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u mojih 60 godina praćenja tenisa, upravo Đoković. Od položaja tijela i njegove trajektorije tokom servisa, kretanja po terenu, mogućnosti da odgovori na napade pri bilo kojoj poziciji tijela, karakteristikama forhenda, bekenda, voleja, držanja tijela, ponašanja pri prijemu servisa, ali i fizičkih i karakteristika ličnosti, Đoković je savršena teniska mašina. On je, uostalom, u izvedbi svih taktičko-tehničkih djelova programa moje akademije, prototip ka kojem budući teniseri treba da teže", govorio je za "UK tennis" Nik Bolitijeri. Ako se uzmu u obzir svi podaci i svi faktori Najveći i Najbolji teniser u istoriji, već sada, bez sumnje i bez diskusije, ništa mu više nije potrebno, sve ovo što dolazi sada je bonus za njegove navijače.

x

pre 3 godine

Neka Busta sutra ponovo posalje kuci Djokovica pa neka osvoji i Ilija Bozoljac, nije bitno.
(Mikii, 06. oktobar 2020 15:51)

To si onako napisao, jer znaš da je Bozoljac u penziji. A pojeo bi se živ da Ilija Bozoljac osvoji. Ne smeta tebi konkretno Novak, njegovo ponašanje, karakter. Tebi smeta zato što je Srbin. Ti isto pljuješ i po Jokiću i po bilo kom drugom uspešnom Srbinu.
To je poenta.

Jax Teller

pre 3 godine

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.
(King Roger, 06. oktobar 2020 16:01)

čekaj, koliko puta je tvoj Federer dobijo Nadala na RG?

Tržankin Raša

pre 3 godine

Bravo za Švarcmana.Al je isti Tržankin Mali.
E moj Tim, treba onu babu da ljubiš u ---e,
što bi ti video GS titulu da Noleta nisu suspendovalai....

Mihael

pre 3 godine

Kako gotovim ovog Tima. Odigra vrhnunski, ostavi srce na terenu. Na kraju cestita protivniku uz osmijeh na licu posle 5 sati borbe. Svaka ti cast na ponasanju a i na tenisu. Gledaj Aleksandru Zverevu i uci se

Simke_007

pre 3 godine

Glavne sudije treba izbaciti iz tenisa...Sramota kakve greske...Ispred nosa joj je pala lopta,vidjelo se da je cisti aut,i ona dodjeljuje poen Timu.

abc

pre 3 godine

Mislim da je jasno da ko ovde pobedi osvaja Pariz. Nadal i Nolo su matori da izdrze 4 i vise sati igre.
(MILENA, 6. oktobar 2020 19:10)

Mislim da je jos jasnije da ti nemas pojma o tenisu.

Mmmm brale

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?
(bmiles, 06. oktobar 2020 19:56

Au sto nalupeta lik on u isti kos stavlja treniranje i sam mec sto je ne uporedivo ni u kakvom smislu,najace kad likovi koji macku nisu sutnuli potrcali na fizickom pocnu da pricaju o profesionalnom sportu i o tome dal je neko umoran posle pet sati neverovatne bitke kako fizicke tako i psiholoske,puna nam drzava takvih strucnjaka.

Goran

pre 3 godine

Sramota za ovog.. Klipana od.. Komentatora sa.. Rts.. A.. Kada.. Tim igra dobro.. Onda je.. Los.. Tenis.. A kada.. Svarcman igra dobro.. Onda je dobar.. Tenis.. Debil
(Milos, 6. oktobar 2020 20:50)

Decko, a da se ti javis logopedu? Poceo si da mucas i kad pises komentar.

Iw

pre 3 godine

Vrhunski meč, amplitudna igra obojice, Švarci je ostavio srce, jetru i bubrege na terenu, i da je Tim pobedio bilo bi zasluženo mada mi je ovako ipak draže.

boki

pre 3 godine

Nije problem i 6 sati da igraju. Oba muška polufinala se igraju tek u petak. Polufinale se igra tek u petak, tako da će današnji črtvrtfinalisti imati 2 dana odmora, za razliku od sutrašnjih koji će imati samo 1.

Ivan

pre 3 godine

Kakav je Tim bratina,izgubio i nikakve ljutnje,zlobe ili slično kod njega,sa osmijehom iskreno je čestitao Švarcmanu pobjedu,svaka čast obojici.

alfabet

pre 3 godine

eto ga taj moćni Princ Šljake sa 0 velikih titula na šljaci. Princ šljake koji je 2 puta dobio Novaka na šljaci, jednom u toku povrede, drugi put u onom blatu posle novakovih 3 dana igranja uzastopce prošle godine. To je taj princ šljake koji je 4 puta ( i dalje manje nego Novak) dobijao Nadal i nijednom u finalu, a samo jednom u polufinalu. Lažni princ šljake, lažni favorit ispred Novaka. Zapadni mediji...

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Dijego je bez ikakve sumnje ostavio srce na terenu. Čovek je od samog početka verovao u pobedu. Alal mu vera! Tim se jedino držao na iskustvo, kao i na nekarakteristične greške Argentinca u ključnim trenucima. Mada, i pored toga, Dominik me je prijatno iznenadio doguravši do ove faze Frenč Opena. Obično novopečeni Grend slem šampioni poispadaju u prvim kolima narednih nekoliko turnira. Možda i bude nešto od njega kada se povuku Novak, Rafa i Rodžer. Sve u svemu, bravo za obojicu, a najviše za Dijega zbog prikazane borbe.

срле

pre 3 godine

Доминик Тим би да је освојио овај Ролан Гарос, био озбиљан конкурент за прво место на крају године, смањио би драстично разлику у односу на Ђоковића. Овако, сада би Новак могао да зацементира прво место и још повећа разлику, Надал не може да освоји ни бод. Одлична игра Шварцмана, може он врло лако да намучи Рафу, не би га отписао иако је данас играо преко 5 сати.

zdenko

pre 3 godine

Ako Novak sutra pobedi Bustu, imaće priliku u polufinalu da poveća bodovnu razliku između njega i Nadala. Tada ostaje do kraja godine prvi na rang listi i zato je pobeda Švarcmana nad D. Timom veoma značajna. Teoretski je jedino Tim mogao da ga smeni na prvom mestu. Napred Novače u nove pobede.

kompletni idiot

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.

Chisho

pre 3 godine

Ko je ovaj Dominic? Jdl to onaj sto je obecao pomoci Federeru da ostane sa najvise GS?
Ono kad osvojis USO na guzive pa odlijepis totalno kao vjecni princ?!

Marko

pre 3 godine

Ne znam sto se obazirate na negativne komentare prema Djokovicu. To su mahom ljudi koji sede po ceo dan kuci primaju tu invalidsku penziju i ceo dan provode uz internet jer jedino tu dobiju koliko toliko paznje. Treba im dati podrsku... Inace neverovatno mi je da nadal do polufinala nece igrati ni sa jednim igracem iz top 50.

drex

pre 3 godine

Lagan posao za Nadala u polufinalu. Em laksi protivnik, em izmoren protivnik. Ali ja navijam za finale Nadal-Djokovic. Potrebno je to i tenisu, a i Djokovicu

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Očekivali ste svi mučenje Nadala i Thiema kako bi neko što umorniji igrao sa Novakom a ispade da će Schwartzman nakon 5 sati mrtav na Nadala za finale :)
To se dešava sve zbog takvih vaših želja.
(Dior, 06. oktobar 2020 21:04)

Navijali za Svarcvalda i on dobio. Nesto sporno?

Srdjan

pre 3 godine

Tim je umoran, vidi se ali mislim da igra izuzetno pametan mec, ne forsira previse, igra dosta slajs bekend pa onda top spin bekend tako da ne dopusta Svarcmanu da udje u ritam, plus je iznenadjujuce miran s obzirom na to da ne igra dobro.

Vanja

pre 3 godine

@Simke_007
Najduzi mec na svim GS je finale AO 2012 Novak- Nadal pobeda naseg sampiona tacno 5 sati i 53 minuta na visokoj temperaturi preko 35 stepeni celzijusa!
(bradina, 6. oktobar 2020 21:03)

Ne znam od kada pratis tenis, ali najduzi meč GS nije taj, najduzi mec u istoriji ovog sporta je onaj izmedju Isnera i Mahuta, Wimbledon 2010, 11 sati i 5 minuta.

Filip

pre 3 godine

Uzivajte ljudi.. imamo živu legendu u jednom sportu koja će da se takmiči, naredne 3 godine(minimum)na vrhunskom nivou. Trenutno smo možda jedina zemlja sa takvom živom legendom(koja igra na tako visokom nivou)On je više od Dzejmsa u basketu, više od Mesija u fudbalu. On je Novak Djoković.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Svarcman je bukvalno Tima nadvladao snagom.....Tim je izgubio snagu na kraju petog seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simke_007, 6. oktobar 2020 20:33)
Možda jesi u pravu za 5 set ali,da nije bilo onog prekida sa kišom i onda i vetrom što je pomoglo Timu a poremetilo Švarcmana verovatno bi švarcman dobio u 3.najviše 4.seta ali ovi nikako da zatvore krov.

kris

pre 3 godine

Ovako kako igra Svarcman protiv Tima,ocekujem da ce sutra Busta protiv Novaka.Sigurno nece biti lako.Jedino se Rafa zadovoljno smjeska,dok se ovi iscrpljuju,pa ko mu god dodje,jedva ce stajati na nogama.

Markobg

pre 3 godine

Tim koga inače mnogo cenim je danas totalno taktički zakazao.Igrao je na kartu da će pošto je dobio treći set , da će to biti dovoljno da slomi mališuslomi Diega.Ovaj našpinovan jer igra tenis života u poslednjih mesec dana, leti po terenu ne predaje se sve vraća i udara lopticu snažno.Tada je trebao da primeni Novakov recept od pre dve nedelje i da ga više poziva na mrežu i da mu šalje balone- visoke lopte.Umesto toga on je bio taj koji je više istrčavao ka mreži i takmičio se sa njim ko će jače i snažnije da udari po loptici i u toj razmeni se raspao na kraju

Rocky

pre 3 godine

Tim se predao. Nije imao snage i nije očekivao da Diego može da odigra ovako.

Nije Tim još uvek taj format igrača....


Bravo, Diego.

8.Mart

pre 3 godine

Posle ovog poraza Tima, definitivno se jos jedan rekord seli u "vitrine" Novaka Djokovica!Rekord duzine po nedeljama na prvom mestu stize na Dan Zena!
Da nije bilo ove Pandemije i nakaradne odluke da se ne racunaju poeni,odnosno zamrzne ATP nedeljna rank lista, taj datum bi bio za nedelju dana!Pa posle kazu nije protiv Novaka,pogotovo sto on u tom periodu zamrzavanja je imao priliku da uveca razliku zbog Nadalove uvek vidjene apstinencije na tvrdoj podlozi! Posle kazu nije protiv Novaka,a zatim ga pritom diskvalifikuju na US Openu kad uvide da Tim moze da se umesa i pokvari to i Rodzerov rekord opstane!Neverovatno,pa se poitam sta je sledece!?Voleo bih kad bi neko od komentatora objasnio bolje ovu situaciju jer ovo oko bodova je velika enigma,vaze se igrao ne igrao!?

miki

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da je nekome na +15C hladno dok trči i jurca. Pa pobogu mogu da obuku vunenu aktivnu majicu ispod. Ja bi svisnu na +35C ne bi 15 minuta izdržao. A ove temlerature su divota božja..Nije mi ovo nikako jasno kako može da im bude hladno dok igraju..

pc, Niš

pre 3 godine

Nisam stručan da ocenjujem kvalitet tenisa ali momcima odajem priznanje za izuzetne napore koji su uložili u današnji meč. Bilo je prekrasnih poena i obostrano velike želje za pobedom, bravo!

Vlada

pre 3 godine

Moglo je lako već da bude 3:0 za Švarcmana, da nije napravio 2-3 greške u ključnim momentima drugog i trećeg seta! Ali kako Tim izgleda totalno bez snage, verujem u preokret i pobedu Argentinca sa 3:2!

Slobodan

pre 3 godine

Ovo znaci da Nadal i Tim nece smanjiti razliku u odnosu na Novaka u ATP trci (samo je moze Novak povecati eventualnim ulaskom u finale). Sada je prvi od dva Novakova cilja (311 sedmica na broju 1) nesto blizi. Ipak, nadam se da ce Novak uciniti da i drugi cilj bude nesto blizi, a ovaj prvi skoro izvjestan.

Sirano

pre 3 godine

2:1 u setovima je najopasniji rezultat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 6. oktobar 2020 19:40)


Ma bolje je kad gubis 1-2 u setovima nego kad vodis 2-1

Ivan

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.
(Coabree, 6. oktobar 2020 20:16)

Na osnovu cega si leba ti oznacio Tima za favorita? US open zna se zasto je osvojio. Na sljaci je dobar, ali nikada nije bio bolji kada su u konkurenciji Nadal ili Djokovic. Nema neke ozbiljnije logike.

lol

pre 3 godine

Tim je iznevjerio Rogera.
Obećao da mu čuva rekord osvojenih GS.
Drži se Roger! Ode mas' u propas'! Približiće ti se neko, ja bih volio da to bude Novak Đoković.

Kikujiro

pre 3 godine

Ignorišite sve one "lažne" ljude koji kažu da su navijači Novaka i onda koriste "ali", one koji se prave fini prema Novaku, one koji se prave pametni kako se "osećaju", nemojte da "verujete" ljudima koji provociraju na taj način što zamenjuju teze, spinuju da bi mogli da napadaju Novaka a koriste nepostojeće jednoumlje i idolopoklonstvo koje realno ne postoji u odnosu na Novaka, nemojte da verujete ljudima koji su toliko kontaminirani i zaprljani da ne mogu da prepoznaju poštovanje i ljubav, nekima jednostavno smeta, grize ih i puni su zavisti i mržnje što ljudi vole i poštuju Novaka.

Šest "kvaliteta" ljudi koji cirkulišu sa provokacijama i vredjanjem: zloba, licemerje, zavist, mržnja, neznanje(glupost) i cinizam. Tako miriše zlo. Zlo se hrani rakcijama. Isključivo reakcijama. Bilo-kakvim reakcijama. Ne ulazite u diskusije, ne komentaripite ih, nemojte da im dajete minuse, oni ne postoje kao ljudska bića, normalna ljudska bića, ako ih ignorišete to je smrt za njih. Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.

Ljubitelj tenisa

pre 3 godine

Pobedio je Švarcman Tima posle velikog preokreta i velike velike borbe. Zasluženo, mora se priznati. Prosto je neverovatno koliko je Švarcman borben i uporan i koliko je brz, koliko mu je defanziva moćna, dovodio je Tima do totalne nervoze, zaista jako jako teško ga je pobediti kada uđe u taj svoj turbo mod.

kvisko

pre 3 godine

Imam osecaj da bi danas mogla da se dogode dva velika iznenadjenja na Roland Garros-u. Sad cu da pogledam malo i u staklenu kuglu da vidim sta ona kaze.
(kvisko, 6. oktobar 2020 16:40)

Na pola puta smo od moje prognoze, izdrzite jos malo ko zna sta jos moze da donese ova noc.

matori

pre 3 godine

@Аууу какав меч! Можда и меч године.
(Charanko, 06. oktobar 2020 21:17)

da kao rolerkoster, ali po samom kvalitetu, ni blizu onoga što igra Novak ovih dana. mnogo je ovde bilo grešaka, mnogo brejkova. to Novaku ne može da se desi...

brm

pre 3 godine

Nije problem i 6 sati da igraju. Oba muška polufinala se igraju tek u petak. Polufinale se igra tek u petak, tako da će današnji črtvrtfinalisti imati 2 dana odmora, za razliku od sutrašnjih koji će imati samo 1.
(boki, 6. oktobar 2020 19:32)

Ali je problem ako se sutra tri muška i dva ženska meča budu igrala na jednom stadionu ako bude kiša, a Noletov je meč poslednji. Pitanje je hoće li se tada ceo program završiti. Danas je trebalo da se igraju tri ženska i dva muška meča, pa je opet nastao problem.

Kaiser Franc

pre 3 godine

Sad ce zbog ovakvog razvoja Nadal igrati i sutra i prekosutra(ako dobije naravno)..dakle ima i krov i reflektori a morati ce 2 dana zaredom igrati (bilo je toga i ranije,ali svaki put je kisa bila,nije bilo krova,to mogu razumjeti) Ovo meni izgleda kao namjerna sabotaza Nadala..ne znam sta bi drugo moglo biti..imas krov imas terena koliko hoces i guras covjeka u zavrsnici dan za danom igrati..ako to nije smisljeno ne znam sta je..jos je bilo za ocekivati dug mec ove dvojice..cista urota protiv Rafe!!
(Lazo, 06. oktobar 2020 20:27

A zamisli i da sutra Novak krene da igra u 22,30. Dva ženska meča i jedan muški. I sve može da se igra u tri i pet setova

a vi kako te

pre 3 godine

Tim uzima RG. Decko igra sa pola gasa i cuva se za Nadala. U finalu dobija ovog Španca koji ce da razbije Nola.
(Miki Miki veliki, 6. oktobar 2020 19:02)

Tim je u istom kosturu sa Nadalom, tako da je nemoguce da igra sa Spancem u finale.

Ako ces da trolujes onda se barem informisi malo.

Mirko

pre 3 godine

Svarcman je bukvalno Tima nadvladao snagom.....Tim je izgubio snagu na kraju petog seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simke_007, 6. oktobar 2020 20:33)
Pa što Tim nije završio u tri seta iki meč rešio u četiri ako je samo snaga upitanju

DC fanboy

pre 3 godine

Kako vam ne pada na um da je Tim, na srbskom Thiem, osam godina mlađi od Vamos Rafe i sedam od naprednjaka Novaka? Sa 27 godina, izvanredno građen i snažan, brz, odličan u svim udarcima, njegov jednoručni troši manje snage od Vamos Rafinog i posebno Novakovog dvoručnog krivljenja kičme, a Novak je na poslednjim turnirima igrao sa slabim igračima, onaj Agut bio ga pobedio, misim stvarno, imaće dan duže za odmaranje, odmaraće se (nolomani, ne kaže se odmaraće!) kao grof, dok će žgolja na silu pokušavati da dođe do finala. Ako ikako dođe, živi bili pa "vidili", o tome može više da vam kaže Milan_PT, koji tenis preti već tisuću godina.
(komentar napisao @Turnir više odgovara Eskimima, 2. oktobar 2020 20:38, vest: "Tim je očigledan favorit za titulu u ovim uslovima")

Pozdravio te Dijego Švarcman!
Ne stvarno, ne zna se šta je sada ispalo gluplje u ovoj situaciji. Ovaj gorenapisani komentar, ili osoba koja je uopšte osmislila ovaj komentar. Ništa bolji nisu ni ova "gospoda" koja kažu da će Tim razbiti Noloa u polufinalu, a Nadala u finalu.

P.S. Omiljena rečenica Eurosport komentatora glasi ovako: "Ijaooooo, ovo boli!"

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da ce svima pred njim same gace spadati.

nislija

pre 3 godine

Nisam stručan da ocenjujem kvalitet tenisa ali momcima odajem priznanje za izuzetne napore koji su uložili u današnji meč. Bilo je prekrasnih poena i obostrano velike želje za pobedom, bravo!
(pc, Niš, 06. oktobar 2020 20:42)
u Nisu ne postoji rec ,,prekrasan,,

Ivan

pre 3 godine

Velika borba Tima i Švarcmana posle koje se omaleni Argentinac bolje snašao i mora se priznati zasluženo pobedio. Na ovom meču se desilo upravo ono što sam i očekivao, Švarcman je bio veoma borben i uporan, terao je Tima da gotovo na svakom poenu mora da juri u 10 i više razmena, pa je zato meč bio maratonski, trajao je celih 5 sati i 8 minuta. Zaista je teško igrati protiv Švarcmana kada je mali Argentinac u potpunom fokusu, onda ga je zaista veoma teško probiti, ima tu strahoviro snažnu odbranu, ima brzinu poput vetra i jednostavno tera vas u očaj, stiže na sve loptice, kao da te loptice šaljete ka zidu. Biće veoma teško Nadaluu polufinalu da probije Dijega. Naravno pre toga mora da pobedi Sinera koji igra fantastično, ali biće strašno teško eliminisati Dijega Švatcmana u polufinalu. Sve čestitke za Argentica, zaslužio je ovu pobedu.

Nebojša

pre 3 godine

Kakav lud mec bolji nisam gledo sto se kvaliteta tenisa tice jos od finala wimbldona rodzer nole,ovde je nadal svakako najzadovoljniji ko god da prodje bice rasturen fizicki,a on ce to onda lagano da resi.
(Mmmm brale, 06. oktobar 2020 20:07)

Pa nije nužno da će lako da reši polufinale se igra tek u petak Diego ima dovoljno vremena za oporavak a možda ni Nadal ne prođe bez da se dobro oznoji protiv Sinera.

Riko

pre 3 godine

Neverovatne 2 vezane greske Svarcmana kod 5-4 i 15-30...Prvo zakucava zicer u mrezu, a posle salje u aut isto tako zicer... Tu je razlika izmedju Svarcmana i vrhunskih igraca, Novak i Rafa bi to rutinski završili... Tim jedva stoji na nogama, tesko ce moci do titule pa cak i da dobije Svarcmana, u sta ne verujem uopste...

Djordje P

pre 3 godine

OK mi je Tim, ali ne lezi Noletu nikako. Mislim da mu i Nadal bolje lezi, ali svakako navijam da Dijego izbaci obojicu, a onda premoren u finalu izgubi od Noleta :-) Sad kad mi King Roger i ostali dosadnjakovici nalupaju minuseeeeeeeee :-D

Ivan27

pre 3 godine

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 6. oktobar 2020 15:59)

Normalno da je dobio toliko minusa, treba i vise. To, koliko ga boli Djokovic, se vidi cim ne sme da mu napise ime vec napise "onaj".

...

pre 3 godine

Swartzman za malog coveka udara loptu neverovatno jako i precizno. Obicno Tim je taj koji seta/diktira protivnike ali ovog puta ima mu ravnog.

Milan_PT

pre 3 godine

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Mogao si u spisak odigranih mečeva da ponoviš dvaput još neku pobedu Nadala kao ovu iz 2007. Ne menja konačni zbir, ali bitno da je Tebi toplo oko srca. Kad ispravljaš tuđe greške, ne bi trebalo da nepotrebno lupetaš.
A Đoković ne može biti rekorder u porazima protiv Nadala sve dok Federer ima 0:6...

1 Đoković

pre 3 godine

Ludaci,narod se smrzao.Sudija se ukočila.Ova deca cupkaju.Kakav bolestan čovek, može da bude supervizor i ova sudija iz Švedske.

Goran

pre 3 godine

Tim dokazuje da nema glavu da ne kazem nesto drugo. Pobedio je u finalu US Opena samo zato sto je igrao sa istim takvim luzerom a neko je morao da pobedi. Covek je tipican gubitnik. Kao Marej nekada. Novaku se sada otvara prazan prostor da ostane prvi na kraju sezone jer Tim ostaje zakucan daleko iza Nadala a Nadal tesko da moze da uradi nesto vise u Parizu i za zavrsnom mastersu. Svarcman ce sigurno izgubiti od Nadala a verujem da ovaj Nadal na ovoj podlozi protiv Novaka nema sanse.

Beobrad

pre 3 godine

Diego takticar samo roka bekhend dijagonale, opteretio Timov bekhend maksimalno. Kad ga izbaci s terena, izadje na mrezu i pokupi laganu loptu.
Kao da sam šah gledao, a ne teniski mec.
Moze Svarc i Nadala namuciti, ako se odmori dovoljno.
A i sklonio je Tima Novaku sa puta u finalu koje se nece desiti.

vlada

pre 3 godine

Nisam siguran ali mislim da se polufinale igraju u petak, oba. Ako je tako onda Diego ima dva dana odmora. Dovoljno za novi dobar mec.

Planina

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Švarcman ako izgubi sam je kriv.Tim ne moze da izvuce energiju jer ju je potrosio.Tako da u polufinalu Nadal dobija koga god sa 3 0.Nole ce morati da se malo pomuci sto je za eventualno finale mnogo bolje nego proci do finala tako reci kao u treningu.
Bez obzira na sve napet meč.
Bice ovo u pet setova pa ko ostane na nogama

Милојица

pre 3 godine

Ако се помјери Надал и Синер за сутра,а врло је вјероватно зато што се игра пети сета,а има још женски меч да се одигра Новак би могао да игра у четвртак полуфинале јер сутра треба да игра последњи.Чак и да женски меч се помјери за сутра, што је врло могуће поново Новак мора да стрепи да ли ће имати дан одмора...плус киша може да прави проблем ако дође до промјене распореда и немогућности пребацивања на Сузан Ленглен...стварно какви пропусти да не пребаце један меч на Сузан Ленглен терен данас... најгоре организови Грен Слам у календару,чак су и неки мастерси појам за ово.

bradina

pre 3 godine

@Dusanovo carstvo

Svarcvald je planina ispod Alpa!Svartcman je teniser iz Argentine,samo mala ispravka verujem da ti se slucajno omakla.

xxx7

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

5 15

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.

Miodrag

pre 3 godine

Je li realno da ce sada organizatori staviti zenski mec na Satrijeu,pa tek onda Nadala i Sinera...Ovo je potpuno suluda odluka.Ovo znaci da Nadal i Siner nece danas igrati svoj mec.
(Simke_007, 6. oktobar 2020 20:49)
Igrače pa nije džabe reflektor stavljen na svim terenima. Drugo ne vidim da će mnogo dugo trajati ženski meč pre Nadala i Sinera, tako da ima vremena da se stigne sve to.

Darko

pre 3 godine

Auuu, kakav meč. Krenulo je kilavo, kilavo su i igrali (nenormalan broj neiznuđenih grešaka), toliko preokreta i na kraju pobeda Švarcija. Respekt.

артиљерац

pre 3 godine

Како ДАНАс играју ова двојица Ноле би их послео на туширање пре сат времена,
и то да један игра парне а други непарне гемове против Нолета.Понављам,како
ДАНАС играју.Умеју они боље,али не показују.

K.P.M.

pre 3 godine

2:1 u setovima je najopasniji rezultat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 6. oktobar 2020 19:40)

Mare care bravo za prognozu

bradina

pre 3 godine

@Marko
Ne krivi Nadala sto su u njegom kosturu ispali Zverev,Sapovalov i ostali!
Tenis mecevi na sljaci daju podjednake sanse svim teniserima ispod stotog na rang listi ATP,pogotovo u ovakvim uslovima.Ali uzivajmo u duelu Tima i Svarcmana najboljeg do sada na turniru bez ikakve sumnje - atomski tenis!

pod mač bato

pre 3 godine

Svarci ima prvi servis 150km/h... ne znam koliko Serena ima ali sa tim servisom da ides Nadalu u polufinale ... idi bre.
(Pop, 6. oktobar 2020 20:34)

Čovek je visok 170cm, pa opet uspe da napravi jedan do dva asa po meču, on da je samo 15cm viši bio bi strašan igrač, ovako je zbog visine limitiran, ali opet u top 20, a od ponedeljka konačno u top 10.

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da su svi sledeci GS njegovi.

Вук

pre 3 godine

И, наравно, Надал иде на мегдан измореном противнику, јер ће меч трајати 5 сати. Апсолутно је невероватно колико овај човек има среће са жребом и са стицајем околности генерално.

Coabree

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.

markus1975

pre 3 godine

Svi su oni prvoklasni igrači koje razlikuju nijanse i tu svako može da pobedi svakoga. Pitanje broja jedan, broja deset ili pedeset je bar pre ovog Covid ludila bilo da li taj neko može da pobeđuje iz turnira u turnir, iz nedelje u nedelju ... tog faktora iscrpljivanja sada nema i zato su svakakva "iznenađenja" moguća.

1 Đoković

pre 3 godine

Ovde će sreća presuditi.Tim umoran ali jači i pametniji.Švarcman odmorniji,brži ali mali i servis mu je očaj.Kao da igraju žene.Brejk za brejkom.

McKifla

pre 3 godine

Sve je u životu prolazno, a ovo @Miloševo mucanje sa dve tačke i dalje ostaje isto... (Srbendin klon, 6. oktobar 2020 21:39)

Haha, alal ti cufte na komentaru. Ostavio si Milosa bez municije, sta cemo sada.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Samo se nadam,da sutra neče biti vetra kao ni u finalu bez obzira ko igrao ali vetar je Novaku zbog paralela iz bekenda največi neprijatelj jer po vetru taj udarac nemože koristiti a to mu je najjače oružje.

Jumko

pre 3 godine

Ljudi, da li je realno da komentator na Rts, gledajuci neiznudjene greske, kojih je Tim imao vise, kao i vinera, prokomentarise sav u cudu videvsi vecu cifru kod Tima, da je pravo cudo kako je Dijego dobio set!? Jer su brojevi i kod vinera i gresaka bile vece kod Timovog imena... Neverovatno! A pisete ovde da je neko u savezu i bivsi sudija...

djape

pre 3 godine

Teško da će Nadala dobiti dva puta zaredom i to na šljaci...99% u nedelju gledamo finale Djoković-Nadal i to će definitivno biti prelomni GS u borbi za najviše GS titula

Nebojša

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.
(Coabree, 06. oktobar 2020 20:16)

A zašto si očekivao da Tim osvoji? pogotovo sa ovim žrebom koji je dobio a kako smo videli pao je već na prvoj prepreci.

misko ajkula

pre 3 godine

Istina je da je 6:1 za Nadala. To je jedini gs sa pozitivnim skorom sa djokovicem. Ali zato na ao ima krompir u pobjedama, ali bot sa 18 imena ce reci da je jedino mjerodavan skor na RG hahahahA..nego,kakav je skor kralja trave sa djokovicem u finalima na travi? 0:3??? Hahahaha! Zamisli da si kralj Wimbledona a sva tri finala si izgubio od igraca koji te redovno dere na svim podlogama. Jaoooo, tek ce da boli

Cipiripi

pre 3 godine

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa
(Srki, 06. oktobar 2020 17:37)

Srki hahahahahahahahaha
(King Roger, 6. oktobar 2020 17:51)

@Vuk Pa zasto je to bitno kada ga u finalu ceka Djokovic, koji je favorit, zar ne? A da, inace ta sreca mu je pomogla da osvoji 12 titula tamo... Da li ste vi noline svesne da je Rafa napravio najveci podvig u istoriji sporta osvojivsi 12 puta najzahtevniji Slem? Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!
(Jumko, 6. oktobar 2020 17:56)

---------

Koji si ti zalostan lik da sam sebi se smejes, odgovaras i lajkujes sa 3 drugacija imena.

Aragorn

pre 3 godine

Kome smeta komentator na RTS-u, nek prebaci na Eurosport, sad je ovaj Ceronja zamenio ovog prvog što je isto navija za Švarcmana. On je onako ok, ne navija ni za koga, uživa u tenisu.

Vladimir

pre 3 godine

Shorty D je igrač kome najviše odgovaraju ovi uslovi, videlo se to u Rimu. Svejedno, nije bolji igrač od Thiema, ali je zasluženo pobedio - imao je više snage i upornosti, Jedva čekam meč sa Nadalom. Ovoga puta siguran sam da će Nadal pobediti ali biće to epska borba. poz

DRAGAN

pre 3 godine

Velika nepravda bi bila danas da je ovo Dijego
izgubio.Imao je Tima u svakom setu, a ono sto je sebi dozvolio u drugom i
trecem setu je za neverovat.
Ali svaka cast i Timu.
Ako bude Diego igrao sa
Rafom, u sta verujem,
bice pravi mec za gledanje
i uzivanje. Vreme je cudno
u Parizu, a samo jedan teren
pokriven. Kako ce se ovo
sve zavrsiti boga dragog
pitaj. Najgora stvar po
Novaka sto sutra igra
zadnji mec, a kada ce ga
poceti , boga dragog pitaj.
Uzivajmo ovu ludu sedmicu
u Parizu koja kljuca na sve
strane.Mozda je i dobro za
Rafu, sto je ispao Tim, ali
i ovaj maleni je vrlo opasan
i nezgodan.Nole budi zdrav
i spreman za nove izazove.

bradina

pre 3 godine

@Simke_007

Najduzi mec na svim GS je finale AO 2012 Novak- Nadal pobeda naseg sampiona tacno 5 sati i 53 minuta na visokoj temperaturi preko 35 stepeni celzijusa!

Jumko

pre 3 godine

Sredina drugog seta komentator na Rts jos nije shvatio da duva jak vetar pa prica o proklizavanju loptica, losem namestanju igraca, netipicnim greskama... Neverovatno! A toliko je ocigledno da im bas smeta...

Simke_007

pre 3 godine

Svaki set preko SAT vremena....Nikada nisam vidio da na jednom gren slemu svaki set traje preko sat vremena,NEVJEROVATNO.....Slijedi 5 set.

CroFed

pre 3 godine

Ovo je iscrpljujuće i za gledati kamoli ne igrati. Dobra vijest za pobjednika ovog dvoboja, igrat će polufinale u petak, dobro će mu doći tih 2 dana odmora...

Ivan

pre 3 godine

Valjalo bi ovde videti ledja Timu. Koliko god da igra dobro Svarcman na sljaci, i dalje mislim da bi Tim bio najtezi protivnik djokovicu u eventualnom finalu, tezi i od Nadala.

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da ce pred njim svima gace same spadati.

Pop

pre 3 godine

Ovo se igralo pre 30 godina. Dominik igra beskonacni slajz jer nema snage a Djego nema udarac da poentira. Da ovo neko igra Nadalu ili Novaku bio bi zbrisan.

Stari čačanin

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?
(bmiles, 06. oktobar 2020 19:56

Au sto nalupeta lik on u isti kos stavlja treniranje i sam mec sto je ne uporedivo ni u kakvom smislu,najace kad likovi koji macku nisu sutnuli potrcali na fizickom pocnu da pricaju o profesionalnom sportu i o tome dal je neko umoran posle pet sati neverovatne bitke kako fizicke tako i psiholoske,puna nam drzava takvih strucnjaka.
(Mmmm brale, 06. oktobar 2020 20:17)

I usput napiše "tajmbrajk".

alfabet

pre 3 godine

Bravo za Dijega,stvarno odličan meč samo šteta što posle ovako dugačkog meča dolazi premoren za zicer Nadalu...
(Lelemud, 06. oktobar 2020 20:45)

u petak su oba polufinala tako da ima 2 dana švarcman da dodje sebi.

Kraljevčanin

pre 3 godine

Nema sta da trazi Nolo protiv Tima i Nadala, vidi se da su za klasu bolji.Jedan od njih dvojice osvaja.
(King Roger, 06. oktobar 2020 19:01)


Ti si bolestan od bolestu “Nolofobija”.. moras da počneš da koristiš “PRIMICEL”.. ako ne pomogne idi na Zabiti Vr da prošetaš..

Nebojša

pre 3 godine

Bravo za Diega zasluženo polufinale mislim da će on biti bolji rival Nadalu(verovatno) nego Tiem koji nije bio na nivou nekih svojih ranijih nastupa ovde ili onih igara sa australian opena.

Kikujiro

pre 3 godine

Zemlja se "smeje" i raduje preko svoga cveća, oni koji zavide i mrze "smeju" se i pate preko svojih laži, nipodaštavanja, provokacija i neznanja, oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.

Poštovanje, i samo poštovanje za ovo Ljudsko Biće, sa svim svojim vrlinama i manama, takav kakav jeste, i nikako drugačije.

Živi život svoj i ne obaziri se ego-bolesni svet oko sebe.

saša

pre 3 godine

@srki
Iz tebe izbija zavist i mržnja čuj "onaj" pa neverovatno da nekoga koga ne poznaješ a koji je uz to i najbolji teniser sveta toliko mrziš da nećeš ni ime da mu napišeš, a pošto si ti niko i ništa nisi u stvari ni dostojan da mu spomeneš ime! Inače Novak Đoković najbolji teniser sveta pa mpžeš da ga mrziš koliko hoćeš jedino ti
to preostaje i da mu zavidiš!

mickey rudinsky

pre 3 godine

Mislim Uške je postao malo naporan sa prolazima iz kola u kolo 3:1, 3:2. Terijer bi hrabar i reče:"Dosta je bilo!". I ode on dalje rezultatom 3:2!

drex

pre 3 godine

Lagan posao za Nadala u polufinalu. Em laksi protivnik, em izmoren protivnik. Ali ja navijam za finale Nadal-Djokovic. Potrebno je to i tenisu, a i Djokovicu

slaviša šmigič

pre 3 godine

Poštena pobeda omalenog Argentinca i verovatno bi se ovaj meč završio mnogo ranije,da se nije desila kiša a onda je počeo i duvati vetar i pomislih evo sad,če Švarcmanu,da se desi slično što se desilo Đokoviču prošle godine kada je bio neki neverovatan vetar pa igrači nisu uspevali čak ni,da si dignu lopticu za serviranje.Ovakvi uslovi sa jakim vetrom odgovaraju igračima koji igraju jak spin udarac a to radi Nadal forhendom i Tim bekendom tda neodlučuje više znanje i nepomaže ni mentalna snaga.Noleta čeka sad izuzetno težak meč sa Špancem Bustom kome je pesak domača podloga i verovatno igra u životnoj formi.

Miodrag

pre 3 godine

Svaka čast obojici na terenu, ali neko je morao da prođe čim su igrali ovoliko dug meč. Švarcman je igrao zaista borbeno i jako. Isto tako sa druge strane borio se za prolaz Tim, ali je popustio u važnom trenutku i potrošio se na jučerašnji meč protiv Gastona.

Nole fan

pre 3 godine

Ali je problem ako se sutra tri muška i dva ženska meča budu igrala na jednom stadionu ako bude kiša, a Noletov je meč poslednji. Pitanje je hoće li se tada ceo program završiti. Danas je trebalo da se igraju tri ženska i dva muška meča, pa je opet nastao problem.
(brm, 06. oktobar 2020 20:17)

Kakve veze ima kiša kada se svi mečevi igraju na glavnom terenu koji ima krov

poljubismituki

pre 3 godine

Srkiiiii, hahahaha, opet si prso, rozije ima 0:6 protiv nadala, vidimo se u avgustu na popravnom hahaha. Au, kakav samar samom sebi

Saša

pre 3 godine

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)


Onaj drži rekord u porazima, a ti držiš sve nas preostale.

Srbendin klon

pre 3 godine

Haha, alal ti cufte na komentaru. Ostavio si Milosa bez municije, sta cemo sada.
(McKifla, 6. oktobar 2020 22:02)

Čekamo da @Will Mosley/Marcus Paige počne sa svojim fantazijama o Tvitero-Girosu.

OmOnIjAš

pre 3 godine

Kada je Tim pobedio Gastona, napisao sam da me ne bi iznenadilo da mu Dijego lupi 3:0 u 1/4 finalu zbog dosadašnjih partija Austrijanca. Na kraju sam samo omanuo konačan rezultat. Fantastičan meč i zaslužena pobeda Švarcmana, nema šta. Jedina loša stvar je da se mnogo istrošio pred polufinale sa Nadalom (koji sigurno prolazi Sinera).

Гиле

pre 3 godine

(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)
А можда је добио минусе и због речи "овај" . Треба све тенисере по имену звати. Сам однос јесте дебело на Надалову страну на РГ.

1 Đoković

pre 3 godine

Treba im uzeti turnir i dati Kini,Japanu nekoj ozbiljnoj državi.Sramota.Kao da treba milion evra da se baci, da se zatvori krov.

ludovan

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.
(kompletni idiot, 06. oktobar 2020 18:36) Prvo decko je iz sveta tenisa, bivsi sudija i neki djavo u savezu. Sudio je kao linijski sudija ATP turinre. A kao drugo i ti kao i ia pratimo tenis par godina ovih 10/15 koliko je Novak prisutan i ne smemo sebi dati za pravo da pricamo o ljudima iz sveta tenisa jer u sustini mnogo malo znamo i da kvalitet tenisa je jako los.

Mmmm brale

pre 3 godine

Kakav lud mec bolji nisam gledo sto se kvaliteta tenisa tice jos od finala wimbldona rodzer nole,ovde je nadal svakako najzadovoljniji ko god da prodje bice rasturen fizicki,a on ce to onda lagano da resi.

...

pre 3 godine

Sve mi cudno da ne negoduju zbog vetra, ne krevelje se, psuju, gledaju na tribine sa iskolacenim ocima... A pitam se da li i Austrijanci i Argentinci savetuju po forumima da se napusti turnir i nikada ne vrati nazad... Ili vetar i uslovi smetaju samo odredjenim tipovima licnosti?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. oktobar 2020 17:25)

Koji mec ti gledas? Swartzman se vec nekoliko puta bunio sudiji zbog raznoraznih Roland Garros propusta. Oba dvoje se deru i govore na svom jeziku.

Nastavi ti da trolujes, kompleksi su cudo...

003

pre 3 godine

"Po meni, na osnovu taktičko-tehničkih katrakteristika Đoković je savršena teniska mašina. Kao nekog iz čije škole je izašlo deset prvaka svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji često me pitaju ko je najbolji. Ja ne želim da dam direktan odgovor, ali je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u mojih 60 godina praćenja tenisa, upravo Đoković. Od položaja tijela i njegove trajektorije tokom servisa, kretanja po terenu, mogućnosti da odgovori na napade pri bilo kojoj poziciji tijela, karakteristikama forhenda, bekenda, voleja, držanja tijela, ponašanja pri prijemu servisa, ali i fizičkih i karakteristika ličnosti, Đoković je savršena teniska mašina. On je, uostalom, u izvedbi svih taktičko-tehničkih djelova programa moje akademije, prototip ka kojem budući teniseri treba da teže", govorio je za "UK tennis" Nik Bolitijeri. Ako se uzmu u obzir svi podaci i svi faktori Najveći i Najbolji teniser u istoriji, već sada, bez sumnje i bez diskusije, ništa mu više nije potrebno, sve ovo što dolazi sada je bonus za njegove navijače.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:03)

Botino, šta želiš od priloga?

Tn

pre 3 godine

Ja sam uveren, slusajuci komentatora na RTS-u, da bi on kad bi izasao na teren pobedio ne samo Svarcmana i Tima, nego i Djokovica i Nadala.

Slavisa V.

pre 3 godine

Gledam Tima i pitam se kako on moze da pobedi Nadala i Djokovica kako rece Koreca. Da nije bilo vetra suocavao bi se sa dve brejk lopte, i ovako Svarcman ima brejk loptu i ponovo sreca na strani Tima. Inace, navijam za Tima, ali on ce tesko preziveti i Svarcmana. Jednolicna, iscroljujuca igra Tima, ne moze se tako dobiti niko od dvojice najboljih. Preziveo je nekako ovaj gem.

Simke_007

pre 3 godine

Je li realno da ce sada organizatori staviti zenski mec na Satrijeu,pa tek onda Nadala i Sinera...Ovo je potpuno suluda odluka.Ovo znaci da Nadal i Siner nece danas igrati svoj mec.

pod mač bato

pre 3 godine

Stvarno su ovi organizatori sa Rolan Garosa najgori od svih, sinoć nisu stigle da odigraju svoj meč Džabur i Kolins, danas ga stavili u 11 kao prvi meč, meč trajao 2 sata, a Švarcman - Tim traje preko 4 sata kao drugi meč dana u četvrtfinalu, a znalo se da će ovaj meč biti najduži od svih danas, ne znam što je bio problem da se jedan meč dama prebaci na drugi teren...Švarcman prosuo 4 set lopte, ako Tim sad ovo dobije bilo bi super na kraju, jer će dame početi onda oko 20:15 i daj bože da će meč trajati minimum sat i po, da bi mogli u 22:00 da krenu Siner i Nadal, jer sinoć Džabur i Kolins nisu počele, a bilo je 23:20 kad je Busta završio. Ovo najviše škodi Noletu, jer on sutra igra poslednji, pa ako se sutra jedan meč više bude igrao, to će biti ukupno 4 meča pre Noleta, pa ko zna koliko će svi oni potrajati, a pošto da očigledno ne može posle 23 da se igra, onda je to još veći problem. Evo sad počinje tajbrejk četvrtog seta, nadam se da Tim uzima, kad je već 3 set lopte spasao i da se ovo skoro petočasovno čudo okonča...

Mmmm brale

pre 3 godine

Sto se tice one zadnje recenice nisam igrao profi ovaj sport ali drugi jesam,kraj price.
(bmiles, 06. oktobar 2020 20:40)

Verovatno si igrao profesionalno ekstremni sport bocanje negde sa starcima pored sestalista cim se tako dobro razumes u fizicke i psiholske napore,kraj price.

Schumy

pre 3 godine

Interesuje me ako dame zavrse svoj cetvrfinalni mec kasno i mec Nadal-Siner bude pomeren za sutra, da li to znaci da Djokovic mora cekati sva cetiri meca sutra da on zapocne svoj na centralnom terenu? Lagano ga po ko zna koji put dovode u nezavidnu situacije losom organizacijom. Rizik postoji da zavrsi svoj mec veoma kasno, mozda cak da bude zavrsen i u cetvrtak, da bi ga odmah u petak, u slucaju da pobedi, cekalo polufinale.Nadam se da do toga nece doci, ali organizatori svojom nesposobnoscu se svojski trude, namerno ili nenamerno, da prvom nosiocu, najboljem igracu na svetu danas, zakomplikuju zivot.

pod mač bato

pre 3 godine

@pod mac bato Hahahahaha, i kako god okrenes, Djokovicu steti!? Hahahahaha, cudo noline, ali cudo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. oktobar 2020 20:18)

Šteti mu, naravno da nije zavera ako si na to mislio, ali bez veze je da stave Švarcman - Tim pre nego Siner - Nadal, znalo se da će ova dvojica igrati 4 i evo sad 5 setova, tako da su taj meč trebali da stave na sam kraj dana. Uz dužno poštovanje Sineru ali on sem jednog seta teško da može da parira Nadalu, a i dame ne mogu više od 3 sata da igraju, samo su Erani i Bertens išle preko 3, pa je tako mala verovatnoća da bi i Švontjek i Trevisan igrale preko 3 sata. Tako da su sad 2 meča na čekanju i pretpostavljam da će Nadala sad staviti za kraj dana, a da će dame da ostave za sutra, a pošto sutra prva dva meča igraju dame i ako na to dodaš i treći meč, dakle od 11 sati 3 ženska meča, ako uspeju do 16 sa završe bilo bi čudo i posle toga dolaze Rubljev i Cicipas koji vrlo lako mogu da odu na 4 ili 5 setova. Sve u svemu loša organizacija, ako već imaju reflektore na svim terenima a nije padala kiša, što onda nisu ženski meč stavili na drugi teren...I naravno da šteti Đokoviću, šteti i Busti takođe.

Marko

pre 3 godine

Rafa ce proci Sinera lagano,ubice ga sa spinovima nece se uspeti snaci,eh sad ako rafa ne podigne nivo igre tesko ce proci po meni Thima,Svarcamn iz rima ne moze da pruzi vise istu partiju to se ne desava .Novak ce dobiti spanca svakako,u polufinalu ko god,grk ili rus,u takvim mecevima novak lomi,plus moze se odraziti umor ,veliki broj meceva od hamburga ba ovamo.Tako da projektujemo finale Novak-Nadal,jeste da Nadal vise nije onaj stari nepobedivi,nije ni novak mlad,mozda ima vece sanse nego ikad ali Nadal na garosu u finalu je uvek favorit koliko god mi navijali za Novaka.

Мистер но

pre 3 godine

Мислим да тим губи овај меч. Види се да је физички исцрпљен, зато игра све време слајс,или дроп шот. Наравно шварцман за сада игра фантастично.

Vanja

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kompletni idiot, 6. oktobar 2020 18:36)

Gledala malo na CH televiziji, malo na talijanskoj (prebacivali na druge programe od dosade). Na oba kanala komentatori govore to isto, tenis nekvalitetan, jedino cega ima puno su greske obojice).
E sad, ako je tebi mec zanimljiv i ako ti je ovo dobra igra, nista protiv, ali eto, to sto kaze taj komentator kazu i drugi. Thiem neprepoznatljiv, mozda zaista ima neki fizicki problem, to ne znam, ali patnja ovo gledati :) Nekad su mecevi od 5 setova bili praznik za oci i dusu za ljubitelje tenisa, pogledajte na ovom RG koji su se mecevi oduzili u 5 setova, zaspati se moglo u nekim setovima. Katastrofa. Duzina meca vise ne znaci kvalitet i "atomski" tenis, danas je to cesto samo mrcvarenje do bola.

kvisko

pre 3 godine

Imam osecaj da bi danas mogla da se dogode dva velika iznenadjenja na Roland Garros-u. Sad cu da pogledam malo i u staklenu kuglu da vidim sta ona kaze.

bmiles

pre 3 godine

Odgovor @Mmmm brale,

Demantuje te sam mec.Jos uvek igraju atomski pun neizvesnost.U pravu si da su poceli da pokazuju znake umora tek u ovom setu,Tim pogotovo.Ali kad se nadju ovakva dva tenisera energija moze biti odlucujuca,ali i ne.Nadal je u onom finalu imao daleko vise energije od Novaka pa ipak izgubio.Mentalni umor da ali fizikalija nije odlucujuca.Pre ce biti da posle US opena,a pokazao je to i u mecevima prethodnim ovom.Istina Tim je mentalno pao,a razloge treba traziti u malo vremena za oporavak do pocetka RG posle uS Opena.Vidi se po tome sto to Diego izdrzava fizicki ovaj mec,bolje nego Dominik.
Sto se tice one zadnje recenice nisam igrao profi ovaj sport ali drugi jesam,kraj price.

Srki

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha

Kikujiro

pre 3 godine

Gde je odjednom nestao Vilander sa Eurosporta, menja ga Henman, da nije zato što je kritikovao Mareja?

1/4

Novak - Busta
Novak je u dobroj ali još nije u odličnoj formi, Busta je spreman da pobedi, šljaka mu je kao kec na desetku, ako je krov zatvoren 3 - 2 Novak, ako je otvoren 3 -1 Novak

Rublev - Cicipas
I jedan i drugi igraju odličan tenis, u životnoj formi, Cicipas je kompletniji i raznovrsniji, Rublev je veliki borac i ima fenomenalan forhend, i do sada na turniru nema nijedan drop-šot, 3 - 2 Cicipas

Tim - Švarcman
Prva varijanta je tri nula za Tima, druga je tri dva za Tima, ako je krov otvoren 3 - 1 Tim, ako je zatvoren 3 - 2 Tim

Nadal - Siner
Nadal je nepobediv, Nadal je kralj, ako je krov zatvoren , 3 -0 Nadal, ako je otvoren 3 - 2 Nadal

1/2

Novak 3 - 1 Cicipas
Tim 1- 3 Nadal

finale
Novak 3 - 0 Nadal
Otvoren krov, suvo, nema sunca, nema vetra, temperatura 16 stepeni
Novak 3 - 2 Nadal
Zatvoren krov

To je to do polufinala, samo ignor za mentalno bolesne, samo ignor.

King Roger

pre 3 godine

Pa kako brate, ljubitelju Fabia, Fonjino jumko tako razmišljaš.
Kakve veze ima što su dvojicu stavili u Rafajilov deo kad samo s jednim može da igra do finala?

Jax Teller

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

5 15

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)

ja sam mu dao minus, samo zbog "onaj pobjedijo”! kad je neko takav hejter, i samo pluje, može i napisat, da je danas utorak, opet bi mu dao minus.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Biće jako tesan meč ujedno moglo bi se dogodi otići u pet setova jer obojica su šljakaši po pravilu Tim ga dobijao na zemlji u Barseloni i Riju.

Torrente

pre 3 godine

(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.
(King Roger, 06. oktobar 2020 16:01)

Auh, kakva isfrustriranost...

Ne bih bio na vašem mestu ni u nedelju, ni generalno sledeće tri godine.

Skvo

pre 3 godine

Eh epski, epski je kad se kolje velika trojka udarcima na liniju i sl.
Ovo je jako dobar tenis, ne epski. Najgori servis verovatno u istoriji cetvrtfinala, mec je ko da se igra zenski tenis, padaju brejkovi na obe strane i obojica jedva zadrzavaju svoj servis. Svarcman moze ubiti Tima u pojam drop sotovima, medjutim radije ulazi u desetopotezne razmene koje pretezno gubi, svaki put kad je dobio poen bilo je skracuvanjem na mrezi ili drop shotom i naravno na gresku tima.

Jumko

pre 3 godine

@boki Strucnjak, problem je 6 sati, a i 4, pogotovu Dominiku koji ceo turnir igra bez potpune energije. Pa da ima i 4 dana odmora ovakvi mecevi jako trose snagu!

bmiles

pre 3 godine

Prestanite sa komentarima Siner upravo brejknuo Nadala! To sto je bilo u proslosti nece Nadalu pomoci da dobije mec vec kako da igra na terenu sada!Siner igra fantasticno kao da gledam Novaka iz mladjih dana.Bez obzira na rezultat ovog seta "klinja" me je odusevi igrom!Kad savlada neke tehnike udarca (slajsdrop)i igru na mrezi bice opak igrac.

Anksiozan_91

pre 3 godine

Vise od polovine komentara o Djokovicu, iako se uopste ne prati njegov mec. Cesto je lakse biti ravnodusan, nego mrzeti bez razloga. U redu je biti ravnodusan, i to sto je Srbin, ne znaci da je obavezno navijati za njega, ali ne razumem cemu mrznja. Nikome od ljudi koji ostavljaju negativne komenta isti taj Djokovic nije nista lose uradio, rekao, i slicno. Ali, mrzeti nekoga zato sto je Srbin... svasta. Ako je Srbin, nije robovlasnik, nacista, ubica, silovatelj...

pod mač bato

pre 3 godine

Svarci ima prvi servis 150km/h... ne znam koliko Serena ima ali sa tim servisom da ides Nadalu u polufinale ... idi bre.
(Pop, 6. oktobar 2020 20:34)

Čovek je visok 170cm, pa opet uspe da napravi jedan do dva asa po meču, on da je samo 15cm viši bio bi strašan igrač, ovako je zbog visine limitiran, ali opet u top 20, a od ponedeljka konačno u top 10.

Mikii

pre 3 godine

Neka Schwartzman pobedi Thiema, posle Nadala u polufinale i na kraju uzgubi od Noleta u finale - taman repriza iz Rima.
(..., 06. oktobar 2020 15:44)

Neka Busta sutra ponovo posalje kuci Djokovica pa neka osvoji i Ilija Bozoljac, nije bitno.

krastavčević

pre 3 godine

U polufinale idu Švarcman i Nadal. Oba meča završiće se sa 3:1! Siner će sigurno veoma namučiti Rafu, a ne bih se šokirao i da ga pobedi.

zelja

pre 3 godine

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)

ok,6:1 na rolan garosu ,a šta je sa ostalim podlogama?

Jumko

pre 3 godine

Neverovatno da komentator na Rts ne vidi kako duva jak vetar pa sve poene pripisuje gresci i prica kako poklanjaju jedan drugome! Slika i prilika...

Jumko

pre 3 godine

Sve mi cudno da ne negoduju zbog vetra, ne krevelje se, psuju, gledaju na tribine sa iskolacenim ocima... A pitam se da li i Austrijanci i Argentinci savetuju po forumima da se napusti turnir i nikada ne vrati nazad... Ili vetar i uslovi smetaju samo odredjenim tipovima licnosti?

Srki

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.
(Planina, 6. oktobar 2020 17:18)

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa

Xyz

pre 3 godine

X, ne Nikola Jokic nije kao Nole, njega svi vole! Nolo je verovatno jedan od najantipatičnijih sportista svih vremena, za njega je i Luis Suarez iskren, uctiv gospodin blagih manira.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sramota više,da dozvoljavaju,da se tenis igra na ovom vetru inače bi ga švarcman odduvao sad postoje mnogo veče šanse za Tima kome odgovara vetar jer neigra toliko na preciznost več iz dubine šalje loptu u igru pošto imaju igru i Nadal i Tim sa mnogo spina jedan iz forhenda drugi iz bekenda njihove šanse po vetru su mnogo veče od igrača koji igraju ravne udarce u zadnjih nekoliko godina gledamo vetroviti tenis u Parizu gde odlučuje vetar umesto samih igrača jer se nemože uhvatiti ritam i tačnost udarca Francuzi,ko Francuzi nikad ljudi od ove nacije.Prošle godine je bio vetar prejak čak i za jedriličare Ovo je sramota Francuza i nekad se igralo po lepom vremenu a sad kako kome duvne vetar.

Jumko

pre 3 godine

@Vuk Pa zasto je to bitno kada ga u finalu ceka Djokovic, koji je favorit, zar ne? A da, inace ta sreca mu je pomogla da osvoji 12 titula tamo... Da li ste vi noline svesne da je Rafa napravio najveci podvig u istoriji sporta osvojivsi 12 puta najzahtevniji Slem? Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!

Srki

pre 3 godine

oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:22)

hahahahaha koje idolopoklonstvo

Tn

pre 3 godine

Istina je da je 6:1 za Nadala. To je jedini gs sa pozitivnim skorom sa djokovicem. Ali zato na ao ima krompir u pobjedama, ali bot sa 18 imena ce reci da je jedino mjerodavan skor na RG hahahahA..nego,kakav je skor kralja trave sa djokovicem u finalima na travi? 0:3??? Hahahaha! Zamisli da si kralj Wimbledona a sva tri finala si izgubio od igraca koji te redovno dere na svim podlogama. Jaoooo, tek ce da boli
(misko ajkula, 06. oktobar 2020 16:14)
Nisi cuo za US Open i meceve odigrane u finalima 2010. i 2013. godine?

King Roger

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.
(Planina, 6. oktobar 2020 17:18)

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa
(Srki, 06. oktobar 2020 17:37)


Srki hahahahahahahahaha

Nemo

pre 3 godine

Ovaj Diego stvarno nema glavu za ovo. Pa on sam sebe pobeđuje, Tim jedva stoji na nogama. Biće interesanto videti kako će sa se odvija 4ti set.

Zafir

pre 3 godine

@Anksiozan_91
Ne verujem da neko mrzi Đokicu, ali toliko se o njemu piše i peva, propaganda postaje opasna po zdrav razum, nolomani ne znaju za granicu, najveći je Srbin "svih vremena", naklonjen je režimu, favorizuje šamanske vračeve ispred medicinske nauke, na terenu ume da bude neotesan i bahat, i ljudi koji ne pripadaju ovom svetu iskazuju odbojnost prema njemu. Mene užasava ono tapkanje loptice: prvi servis 10 puta, nec 9 puta, drugi servis 12 puta, ukupno 31, ko to može da gleda?). A kad u jednom poenu pravi 29 prebacivanja, dok mučenik s druge strane mreže ne izgubi živce, jer ne zna za Imaza gurua, tako znači.

Pčelar iz kupinova

pre 3 godine

Tim i Švarcman su posle nadala najbolji teniseri na šljaci ove godine, i svi u istoj polovini žreba, jedan od ovo troje će uzeti trofej, verovatno rafa goat bogotac

Jumko

pre 3 godine

Obzirom da ovakav komentator kakav je na Rts nece primetiti tako nesto, Tim je u par situacija odigrao dvorucni bekhend... To se ne vidja u situacijama kada igrac igra jednorucni, u suprotnom slucaju da... Mozda dokaz da se Tim ne oseca dobro, pored ostalih vidljivih problema pogotovu kod izbora udaraca!

Srki

pre 3 godine

Gde su oni teniski stručnjaci Djido i Milan_PT? Zašto ne prate meč između Tima i Švarca? Izgleda da oni izmile iz svojih jazbina samo kada igra onaj haaaahahahahaaaa

Milos

pre 3 godine

Sramota za ovog.. Klipana od.. Komentatora sa.. Rts.. A.. Kada.. Tim igra dobro.. Onda je.. Los.. Tenis.. A kada.. Svarcman igra dobro.. Onda je dobar.. Tenis.. Debil

Beobrad

pre 3 godine

Vetar kvari mec. Nadam se da ce Novak igrati svoje meceve pod krovom, jer se zna koliko mu vetar smeta za tenis koji on igra. A i koliko Nole ne voli vetar. Kostao ga je direktno titule na Us openu 2012. protiv Mareja.

PAR

pre 3 godine

@A vi kako te
Pod Špancem je mislio na Bustu. Ali samo mogu da se nadaju Novakovi mrzitelji. Po svemu viđenom, šansa da Nole ispadne od Buste su skoro pa ravne nuli...

Jumko

pre 3 godine

@Kikijiro Pesnice, hoces li ti makar, pre nego sto pocnes da nas ignorises u potpunosti, odgovoriti sta se desilo sa namestaljkom da Svarcmana i Tima stave u Djokovicevu polovinu zreba? Evo bez zlobe, mrznje, zavisti, ako mozes lepo da odgovoris kako da se sada nije desila ta namestaljka kada je u toku jedan od najbitnijih Slemova u ispisivanju teniske istorije, a zrebom su puno olaksali Djokovicu da ga osvoji... Pozdrav i hvala unapred na odgovoru!

lal

pre 3 godine

@xxx7: slavisa se ogradio i rekao da ga ispravimo ako gresi... doduse nije razmisljao logicno... da se djokovic samo 2 puta sastajao sa nadalom na RG sigurno bi imao jos koju titulu...
minusi su zbog bahatosti komentatora...
1. "vasim lazima"... ko su to oni?!? ili mi?!? i sve to dok brani onog poganog trola koji prica o porezu koji novak placa monaku (a cela poenta zivota u monaku je sto taj porez NE POSTOJI... ni porez na dohodak (osim za francuze koji ga placaju francuskoj)... ni porez na imovinu)...
2. nije pobednik 2015. bio "ONAJ", nego ONAJ sto ga je je.........

x

pre 3 godine

finale
Novak 3 - 0 Nadal
Otvoren krov, suvo, nema sunca, nema vetra, temperatura 16 stepeni
Novak 3 - 2 Nadal
Zatvoren krov

To je to do polufinala, samo ignor za mentalno bolesne, samo ignor.
(Kikujiro, 06. oktobar 2020


Odakle ti da Novaku odgovara da igra pod krovom? Pa Novaku bi bila idealna sitna kišica i hladno vreme na otvorenom.

aaa

pre 3 godine

@Jax Teller
Ne kaze se "dobijo", nego "dobio". Covek ne prica o tome, nego o cinjenici da je Djokovic rekorder po broju poraza na RG od Nadala.
Ali, pusti Nadala, reci ti meni koliko je puta Novak pobedio Tima na RG?
A Vavrinku?

more

pre 3 godine

X, ne Nikola Jokic nije kao Nole, njega svi vole! Nolo je verovatno jedan od najantipatičnijih sportista svih vremena, za njega je i Luis Suarez iskren, uctiv gospodin blagih manira.
(Xyz, 06. oktobar 2020 17:37)

Srbin sam, kad Djokovic igra ja lomim stvari po kuci i nerviram se ko lud, al je ovo suva istina sto si rekao da je Djokovic vjerovatno najantipaticni vrhunski sportista. Njegova pojava van terena prosto iritira normalnog covjeka.

Jumko

pre 3 godine

@pod mac bato Ali sto volite toliko "sta ce biti i sbbkbb"? Sacekajmo da vidimo odluke organizatora, pa cemo onda suditi kome steti... I ko zna koji mec ce trajati 2 sata, koji 5, gde ce se igrati 3 seta a gde 5... Lako je sada biti general i pisati da se znalo da ce Svarcman i Tim igrati 5 sati. Vi se uvek u datom trenutku nervirate sta je lose za Djokovica kao da su zivoti u pitanju, pa se bavite sitnicama. Zasto danas u 11 casova niste pisali da raspored ne valja, nego trazite dlaku u jajetu dok traju mecevi i gledate gde mozete naci alibi za Djokovica ako nesto ne krene kako bi trebalo kada bude igrao. Krovovi, vetrovi, satnice, zrebovi, rasporedi, termini... Ubiste, covece!

Dior

pre 3 godine

Očekivali ste svi mučenje Nadala i Thiema kako bi neko što umorniji igrao sa Novakom a ispade da će Schwartzman nakon 5 sati mrtav na Nadala za finale :)
To se dešava sve zbog takvih vaših želja.

Srki

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha

ccc

pre 3 godine

@slaviša šmigić
A je l, samo to što Djokoviću smeta ne daj bože da bude, i onda ceo meč slušamo vetar, vetar, vetar..a sve što smeta protivniku daj bože ali to nećemo ni da spomenemo. Ma sportsko razmišljanje nema šta, isto kao idol vam, fer pley šta je to samo da se dobije.

miodrag

pre 3 godine

Nijedan ni drugi nisu zasluzili da prodju dalje! Takav "plimperski" tenis se igrao pre cetrdesat godina. Tim je potpuno bez snage, njega je trebao da izbaci Gaston a Diego ima najjacu servu oko 160 km/h.....uzas!

Jumko

pre 3 godine

@misko ajkula Idemo ispocetka... Pobijamo lazi! Nadal protiv Djokovica ima pozitivan skor i na Us openu, i ima vise titula tamo! A skor na travi je 2-1 za Djokovica!

King Roger

pre 3 godine

Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!
(Jumko, 6. oktobar 2020 17:56)

Ne znam samo kako te nije sramota da izjaviš da Federer neće osvojiti 12 Vimbldona? Sad ne igra jer je povređen, ali vratiće se on još jači!

Srki

pre 3 godine

Dopada mi se Austrijanac, no zašto je u dubokoj crnini?
(Mada, izblajhao je neke pramenove, valjda je OK kod muškića, 6. oktobar 2020 19:10)

Nisi pratio objave gđe na Instagramu? Pa Tesli je danas tri meseca haaaahaha

Živeo austrougarski; a može i nemački unuk - meni sve jedno

pre 3 godine

Naravno da mi balkanski katolici, s lakoćom pljuckamo po traktorašima, posebno na rodbinu Novaka Đokovića i Nikole Tesle, tako da...

bmiles

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Posle RG 2020. veliki teniski strucnjci ce dokazivati da su 2 GS, vredenija od 8 Mastersa da je 4.000 vise od 8.000 i da je 1 GS vredniji od 1 Mastersa i 5 Zavrsnih turnira najboljih 8, da je 2.000 vise od 8.500.

Srki

pre 3 godine

Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:21)

Nego, kako nas to ignorišeš i ne reaguješ na nas kada nedeljama na svakoj drugoj vesti jedan te isti komentar postavljaš? copy - paste

PS: Ostaćemo mi ovde još, barem dok onaj ne ode u penziju. A možda i posle toga....razmotrićemo :*

Lazo

pre 3 godine

Sad ce zbog ovakvog razvoja Nadal igrati i sutra i prekosutra(ako dobije naravno)..dakle ima i krov i reflektori a morati ce 2 dana zaredom igrati (bilo je toga i ranije,ali svaki put je kisa bila,nije bilo krova,to mogu razumjeti) Ovo meni izgleda kao namjerna sabotaza Nadala..ne znam sta bi drugo moglo biti..imas krov imas terena koliko hoces i guras covjeka u zavrsnici dan za danom igrati..ako to nije smisljeno ne znam sta je..jos je bilo za ocekivati dug mec ove dvojice..cista urota protiv Rafe!!

King Roger

pre 3 godine

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.

xxx7

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

5 15

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.

Pčelar iz kupinova

pre 3 godine

Tim i Švarcman su posle nadala najbolji teniseri na šljaci ove godine, i svi u istoj polovini žreba, jedan od ovo troje će uzeti trofej, verovatno rafa goat bogotac

Mikii

pre 3 godine

Neka Schwartzman pobedi Thiema, posle Nadala u polufinale i na kraju uzgubi od Noleta u finale - taman repriza iz Rima.
(..., 06. oktobar 2020 15:44)

Neka Busta sutra ponovo posalje kuci Djokovica pa neka osvoji i Ilija Bozoljac, nije bitno.

Xyz

pre 3 godine

X, ne Nikola Jokic nije kao Nole, njega svi vole! Nolo je verovatno jedan od najantipatičnijih sportista svih vremena, za njega je i Luis Suarez iskren, uctiv gospodin blagih manira.

Srki

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha

Jumko

pre 3 godine

Sve mi cudno da ne negoduju zbog vetra, ne krevelje se, psuju, gledaju na tribine sa iskolacenim ocima... A pitam se da li i Austrijanci i Argentinci savetuju po forumima da se napusti turnir i nikada ne vrati nazad... Ili vetar i uslovi smetaju samo odredjenim tipovima licnosti?

Kikujiro

pre 3 godine

"Po meni, na osnovu taktičko-tehničkih katrakteristika Đoković je savršena teniska mašina. Kao nekog iz čije škole je izašlo deset prvaka svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji često me pitaju ko je najbolji. Ja ne želim da dam direktan odgovor, ali je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u mojih 60 godina praćenja tenisa, upravo Đoković. Od položaja tijela i njegove trajektorije tokom servisa, kretanja po terenu, mogućnosti da odgovori na napade pri bilo kojoj poziciji tijela, karakteristikama forhenda, bekenda, voleja, držanja tijela, ponašanja pri prijemu servisa, ali i fizičkih i karakteristika ličnosti, Đoković je savršena teniska mašina. On je, uostalom, u izvedbi svih taktičko-tehničkih djelova programa moje akademije, prototip ka kojem budući teniseri treba da teže", govorio je za "UK tennis" Nik Bolitijeri. Ako se uzmu u obzir svi podaci i svi faktori Najveći i Najbolji teniser u istoriji, već sada, bez sumnje i bez diskusije, ništa mu više nije potrebno, sve ovo što dolazi sada je bonus za njegove navijače.

003

pre 3 godine

"Po meni, na osnovu taktičko-tehničkih katrakteristika Đoković je savršena teniska mašina. Kao nekog iz čije škole je izašlo deset prvaka svijeta u muškoj i ženskoj konkurenciji često me pitaju ko je najbolji. Ja ne želim da dam direktan odgovor, ali je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u mojih 60 godina praćenja tenisa, upravo Đoković. Od položaja tijela i njegove trajektorije tokom servisa, kretanja po terenu, mogućnosti da odgovori na napade pri bilo kojoj poziciji tijela, karakteristikama forhenda, bekenda, voleja, držanja tijela, ponašanja pri prijemu servisa, ali i fizičkih i karakteristika ličnosti, Đoković je savršena teniska mašina. On je, uostalom, u izvedbi svih taktičko-tehničkih djelova programa moje akademije, prototip ka kojem budući teniseri treba da teže", govorio je za "UK tennis" Nik Bolitijeri. Ako se uzmu u obzir svi podaci i svi faktori Najveći i Najbolji teniser u istoriji, već sada, bez sumnje i bez diskusije, ništa mu više nije potrebno, sve ovo što dolazi sada je bonus za njegove navijače.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:03)

Botino, šta želiš od priloga?

Zafir

pre 3 godine

@Anksiozan_91
Ne verujem da neko mrzi Đokicu, ali toliko se o njemu piše i peva, propaganda postaje opasna po zdrav razum, nolomani ne znaju za granicu, najveći je Srbin "svih vremena", naklonjen je režimu, favorizuje šamanske vračeve ispred medicinske nauke, na terenu ume da bude neotesan i bahat, i ljudi koji ne pripadaju ovom svetu iskazuju odbojnost prema njemu. Mene užasava ono tapkanje loptice: prvi servis 10 puta, nec 9 puta, drugi servis 12 puta, ukupno 31, ko to može da gleda?). A kad u jednom poenu pravi 29 prebacivanja, dok mučenik s druge strane mreže ne izgubi živce, jer ne zna za Imaza gurua, tako znači.

Dior

pre 3 godine

Očekivali ste svi mučenje Nadala i Thiema kako bi neko što umorniji igrao sa Novakom a ispade da će Schwartzman nakon 5 sati mrtav na Nadala za finale :)
To se dešava sve zbog takvih vaših želja.

Srki

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha

more

pre 3 godine

X, ne Nikola Jokic nije kao Nole, njega svi vole! Nolo je verovatno jedan od najantipatičnijih sportista svih vremena, za njega je i Luis Suarez iskren, uctiv gospodin blagih manira.
(Xyz, 06. oktobar 2020 17:37)

Srbin sam, kad Djokovic igra ja lomim stvari po kuci i nerviram se ko lud, al je ovo suva istina sto si rekao da je Djokovic vjerovatno najantipaticni vrhunski sportista. Njegova pojava van terena prosto iritira normalnog covjeka.

Jumko

pre 3 godine

@Vuk Pa zasto je to bitno kada ga u finalu ceka Djokovic, koji je favorit, zar ne? A da, inace ta sreca mu je pomogla da osvoji 12 titula tamo... Da li ste vi noline svesne da je Rafa napravio najveci podvig u istoriji sporta osvojivsi 12 puta najzahtevniji Slem? Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!

Milos

pre 3 godine

Sramota za ovog.. Klipana od.. Komentatora sa.. Rts.. A.. Kada.. Tim igra dobro.. Onda je.. Los.. Tenis.. A kada.. Svarcman igra dobro.. Onda je dobar.. Tenis.. Debil

King Roger

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.
(Planina, 6. oktobar 2020 17:18)

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa
(Srki, 06. oktobar 2020 17:37)


Srki hahahahahahahahaha

Srki

pre 3 godine

oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:22)

hahahahaha koje idolopoklonstvo

Kikujiro

pre 3 godine

Gde je odjednom nestao Vilander sa Eurosporta, menja ga Henman, da nije zato što je kritikovao Mareja?

1/4

Novak - Busta
Novak je u dobroj ali još nije u odličnoj formi, Busta je spreman da pobedi, šljaka mu je kao kec na desetku, ako je krov zatvoren 3 - 2 Novak, ako je otvoren 3 -1 Novak

Rublev - Cicipas
I jedan i drugi igraju odličan tenis, u životnoj formi, Cicipas je kompletniji i raznovrsniji, Rublev je veliki borac i ima fenomenalan forhend, i do sada na turniru nema nijedan drop-šot, 3 - 2 Cicipas

Tim - Švarcman
Prva varijanta je tri nula za Tima, druga je tri dva za Tima, ako je krov otvoren 3 - 1 Tim, ako je zatvoren 3 - 2 Tim

Nadal - Siner
Nadal je nepobediv, Nadal je kralj, ako je krov zatvoren , 3 -0 Nadal, ako je otvoren 3 - 2 Nadal

1/2

Novak 3 - 1 Cicipas
Tim 1- 3 Nadal

finale
Novak 3 - 0 Nadal
Otvoren krov, suvo, nema sunca, nema vetra, temperatura 16 stepeni
Novak 3 - 2 Nadal
Zatvoren krov

To je to do polufinala, samo ignor za mentalno bolesne, samo ignor.

x

pre 3 godine

Neka Busta sutra ponovo posalje kuci Djokovica pa neka osvoji i Ilija Bozoljac, nije bitno.
(Mikii, 06. oktobar 2020 15:51)

To si onako napisao, jer znaš da je Bozoljac u penziji. A pojeo bi se živ da Ilija Bozoljac osvoji. Ne smeta tebi konkretno Novak, njegovo ponašanje, karakter. Tebi smeta zato što je Srbin. Ti isto pljuješ i po Jokiću i po bilo kom drugom uspešnom Srbinu.
To je poenta.

Tn

pre 3 godine

Istina je da je 6:1 za Nadala. To je jedini gs sa pozitivnim skorom sa djokovicem. Ali zato na ao ima krompir u pobjedama, ali bot sa 18 imena ce reci da je jedino mjerodavan skor na RG hahahahA..nego,kakav je skor kralja trave sa djokovicem u finalima na travi? 0:3??? Hahahaha! Zamisli da si kralj Wimbledona a sva tri finala si izgubio od igraca koji te redovno dere na svim podlogama. Jaoooo, tek ce da boli
(misko ajkula, 06. oktobar 2020 16:14)
Nisi cuo za US Open i meceve odigrane u finalima 2010. i 2013. godine?

bmiles

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?

Lazo

pre 3 godine

Sad ce zbog ovakvog razvoja Nadal igrati i sutra i prekosutra(ako dobije naravno)..dakle ima i krov i reflektori a morati ce 2 dana zaredom igrati (bilo je toga i ranije,ali svaki put je kisa bila,nije bilo krova,to mogu razumjeti) Ovo meni izgleda kao namjerna sabotaza Nadala..ne znam sta bi drugo moglo biti..imas krov imas terena koliko hoces i guras covjeka u zavrsnici dan za danom igrati..ako to nije smisljeno ne znam sta je..jos je bilo za ocekivati dug mec ove dvojice..cista urota protiv Rafe!!

Srki

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.
(Planina, 6. oktobar 2020 17:18)

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa

miodrag

pre 3 godine

Nijedan ni drugi nisu zasluzili da prodju dalje! Takav "plimperski" tenis se igrao pre cetrdesat godina. Tim je potpuno bez snage, njega je trebao da izbaci Gaston a Diego ima najjacu servu oko 160 km/h.....uzas!

Jumko

pre 3 godine

@pod mac bato Ali sto volite toliko "sta ce biti i sbbkbb"? Sacekajmo da vidimo odluke organizatora, pa cemo onda suditi kome steti... I ko zna koji mec ce trajati 2 sata, koji 5, gde ce se igrati 3 seta a gde 5... Lako je sada biti general i pisati da se znalo da ce Svarcman i Tim igrati 5 sati. Vi se uvek u datom trenutku nervirate sta je lose za Djokovica kao da su zivoti u pitanju, pa se bavite sitnicama. Zasto danas u 11 casova niste pisali da raspored ne valja, nego trazite dlaku u jajetu dok traju mecevi i gledate gde mozete naci alibi za Djokovica ako nesto ne krene kako bi trebalo kada bude igrao. Krovovi, vetrovi, satnice, zrebovi, rasporedi, termini... Ubiste, covece!

Srki

pre 3 godine

Dopada mi se Austrijanac, no zašto je u dubokoj crnini?
(Mada, izblajhao je neke pramenove, valjda je OK kod muškića, 6. oktobar 2020 19:10)

Nisi pratio objave gđe na Instagramu? Pa Tesli je danas tri meseca haaaahaha

pod mač bato

pre 3 godine

Stvarno su ovi organizatori sa Rolan Garosa najgori od svih, sinoć nisu stigle da odigraju svoj meč Džabur i Kolins, danas ga stavili u 11 kao prvi meč, meč trajao 2 sata, a Švarcman - Tim traje preko 4 sata kao drugi meč dana u četvrtfinalu, a znalo se da će ovaj meč biti najduži od svih danas, ne znam što je bio problem da se jedan meč dama prebaci na drugi teren...Švarcman prosuo 4 set lopte, ako Tim sad ovo dobije bilo bi super na kraju, jer će dame početi onda oko 20:15 i daj bože da će meč trajati minimum sat i po, da bi mogli u 22:00 da krenu Siner i Nadal, jer sinoć Džabur i Kolins nisu počele, a bilo je 23:20 kad je Busta završio. Ovo najviše škodi Noletu, jer on sutra igra poslednji, pa ako se sutra jedan meč više bude igrao, to će biti ukupno 4 meča pre Noleta, pa ko zna koliko će svi oni potrajati, a pošto da očigledno ne može posle 23 da se igra, onda je to još veći problem. Evo sad počinje tajbrejk četvrtog seta, nadam se da Tim uzima, kad je već 3 set lopte spasao i da se ovo skoro petočasovno čudo okonča...

Jumko

pre 3 godine

@Kikijiro Pesnice, hoces li ti makar, pre nego sto pocnes da nas ignorises u potpunosti, odgovoriti sta se desilo sa namestaljkom da Svarcmana i Tima stave u Djokovicevu polovinu zreba? Evo bez zlobe, mrznje, zavisti, ako mozes lepo da odgovoris kako da se sada nije desila ta namestaljka kada je u toku jedan od najbitnijih Slemova u ispisivanju teniske istorije, a zrebom su puno olaksali Djokovicu da ga osvoji... Pozdrav i hvala unapred na odgovoru!

Goran

pre 3 godine

Tim dokazuje da nema glavu da ne kazem nesto drugo. Pobedio je u finalu US Opena samo zato sto je igrao sa istim takvim luzerom a neko je morao da pobedi. Covek je tipican gubitnik. Kao Marej nekada. Novaku se sada otvara prazan prostor da ostane prvi na kraju sezone jer Tim ostaje zakucan daleko iza Nadala a Nadal tesko da moze da uradi nesto vise u Parizu i za zavrsnom mastersu. Svarcman ce sigurno izgubiti od Nadala a verujem da ovaj Nadal na ovoj podlozi protiv Novaka nema sanse.

nislija

pre 3 godine

Nisam stručan da ocenjujem kvalitet tenisa ali momcima odajem priznanje za izuzetne napore koji su uložili u današnji meč. Bilo je prekrasnih poena i obostrano velike želje za pobedom, bravo!
(pc, Niš, 06. oktobar 2020 20:42)
u Nisu ne postoji rec ,,prekrasan,,

Kikujiro

pre 3 godine

Ignorišite sve one "lažne" ljude koji kažu da su navijači Novaka i onda koriste "ali", one koji se prave fini prema Novaku, one koji se prave pametni kako se "osećaju", nemojte da "verujete" ljudima koji provociraju na taj način što zamenjuju teze, spinuju da bi mogli da napadaju Novaka a koriste nepostojeće jednoumlje i idolopoklonstvo koje realno ne postoji u odnosu na Novaka, nemojte da verujete ljudima koji su toliko kontaminirani i zaprljani da ne mogu da prepoznaju poštovanje i ljubav, nekima jednostavno smeta, grize ih i puni su zavisti i mržnje što ljudi vole i poštuju Novaka.

Šest "kvaliteta" ljudi koji cirkulišu sa provokacijama i vredjanjem: zloba, licemerje, zavist, mržnja, neznanje(glupost) i cinizam. Tako miriše zlo. Zlo se hrani rakcijama. Isključivo reakcijama. Bilo-kakvim reakcijama. Ne ulazite u diskusije, ne komentaripite ih, nemojte da im dajete minuse, oni ne postoje kao ljudska bića, normalna ljudska bića, ako ih ignorišete to je smrt za njih. Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.

Kikujiro

pre 3 godine

Zemlja se "smeje" i raduje preko svoga cveća, oni koji zavide i mrze "smeju" se i pate preko svojih laži, nipodaštavanja, provokacija i neznanja, oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.

Poštovanje, i samo poštovanje za ovo Ljudsko Biće, sa svim svojim vrlinama i manama, takav kakav jeste, i nikako drugačije.

Živi život svoj i ne obaziri se ego-bolesni svet oko sebe.

Srki

pre 3 godine

Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.
(Kikujiro, 6. oktobar 2020 15:21)

Nego, kako nas to ignorišeš i ne reaguješ na nas kada nedeljama na svakoj drugoj vesti jedan te isti komentar postavljaš? copy - paste

PS: Ostaćemo mi ovde još, barem dok onaj ne ode u penziju. A možda i posle toga....razmotrićemo :*

bradina

pre 3 godine

@Simke_007

Najduzi mec na svim GS je finale AO 2012 Novak- Nadal pobeda naseg sampiona tacno 5 sati i 53 minuta na visokoj temperaturi preko 35 stepeni celzijusa!

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Posle RG 2020. veliki teniski strucnjci ce dokazivati da su 2 GS, vredenija od 8 Mastersa da je 4.000 vise od 8.000 i da je 1 GS vredniji od 1 Mastersa i 5 Zavrsnih turnira najboljih 8, da je 2.000 vise od 8.500.

ccc

pre 3 godine

@slaviša šmigić
A je l, samo to što Djokoviću smeta ne daj bože da bude, i onda ceo meč slušamo vetar, vetar, vetar..a sve što smeta protivniku daj bože ali to nećemo ni da spomenemo. Ma sportsko razmišljanje nema šta, isto kao idol vam, fer pley šta je to samo da se dobije.

Živeo austrougarski; a može i nemački unuk - meni sve jedno

pre 3 godine

Naravno da mi balkanski katolici, s lakoćom pljuckamo po traktorašima, posebno na rodbinu Novaka Đokovića i Nikole Tesle, tako da...

Srki

pre 3 godine

Gde su oni teniski stručnjaci Djido i Milan_PT? Zašto ne prate meč između Tima i Švarca? Izgleda da oni izmile iz svojih jazbina samo kada igra onaj haaaahahahahaaaa

kris

pre 3 godine

Ovako kako igra Svarcman protiv Tima,ocekujem da ce sutra Busta protiv Novaka.Sigurno nece biti lako.Jedino se Rafa zadovoljno smjeska,dok se ovi iscrpljuju,pa ko mu god dodje,jedva ce stajati na nogama.

King Roger

pre 3 godine

Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!
(Jumko, 6. oktobar 2020 17:56)

Ne znam samo kako te nije sramota da izjaviš da Federer neće osvojiti 12 Vimbldona? Sad ne igra jer je povređen, ali vratiće se on još jači!

Mmmm brale

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?
(bmiles, 06. oktobar 2020 19:56

Au sto nalupeta lik on u isti kos stavlja treniranje i sam mec sto je ne uporedivo ni u kakvom smislu,najace kad likovi koji macku nisu sutnuli potrcali na fizickom pocnu da pricaju o profesionalnom sportu i o tome dal je neko umoran posle pet sati neverovatne bitke kako fizicke tako i psiholoske,puna nam drzava takvih strucnjaka.

Chisho

pre 3 godine

Ko je ovaj Dominic? Jdl to onaj sto je obecao pomoci Federeru da ostane sa najvise GS?
Ono kad osvojis USO na guzive pa odlijepis totalno kao vjecni princ?!

aaa

pre 3 godine

@Jax Teller
Ne kaze se "dobijo", nego "dobio". Covek ne prica o tome, nego o cinjenici da je Djokovic rekorder po broju poraza na RG od Nadala.
Ali, pusti Nadala, reci ti meni koliko je puta Novak pobedio Tima na RG?
A Vavrinku?

Вук

pre 3 godine

И, наравно, Надал иде на мегдан измореном противнику, јер ће меч трајати 5 сати. Апсолутно је невероватно колико овај човек има среће са жребом и са стицајем околности генерално.

a vi kako te

pre 3 godine

Tim uzima RG. Decko igra sa pola gasa i cuva se za Nadala. U finalu dobija ovog Španca koji ce da razbije Nola.
(Miki Miki veliki, 6. oktobar 2020 19:02)

Tim je u istom kosturu sa Nadalom, tako da je nemoguce da igra sa Spancem u finale.

Ako ces da trolujes onda se barem informisi malo.

ludovan

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.
(kompletni idiot, 06. oktobar 2020 18:36) Prvo decko je iz sveta tenisa, bivsi sudija i neki djavo u savezu. Sudio je kao linijski sudija ATP turinre. A kao drugo i ti kao i ia pratimo tenis par godina ovih 10/15 koliko je Novak prisutan i ne smemo sebi dati za pravo da pricamo o ljudima iz sveta tenisa jer u sustini mnogo malo znamo i da kvalitet tenisa je jako los.

Marko

pre 3 godine

Ne znam sto se obazirate na negativne komentare prema Djokovicu. To su mahom ljudi koji sede po ceo dan kuci primaju tu invalidsku penziju i ceo dan provode uz internet jer jedino tu dobiju koliko toliko paznje. Treba im dati podrsku... Inace neverovatno mi je da nadal do polufinala nece igrati ni sa jednim igracem iz top 50.

alfabet

pre 3 godine

eto ga taj moćni Princ Šljake sa 0 velikih titula na šljaci. Princ šljake koji je 2 puta dobio Novaka na šljaci, jednom u toku povrede, drugi put u onom blatu posle novakovih 3 dana igranja uzastopce prošle godine. To je taj princ šljake koji je 4 puta ( i dalje manje nego Novak) dobijao Nadal i nijednom u finalu, a samo jednom u polufinalu. Lažni princ šljake, lažni favorit ispred Novaka. Zapadni mediji...

Jax Teller

pre 3 godine

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.
(King Roger, 06. oktobar 2020 16:01)

čekaj, koliko puta je tvoj Federer dobijo Nadala na RG?

Coabree

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.

Tržankin Raša

pre 3 godine

Bravo za Švarcmana.Al je isti Tržankin Mali.
E moj Tim, treba onu babu da ljubiš u ---e,
što bi ti video GS titulu da Noleta nisu suspendovalai....

King Roger

pre 3 godine

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.

Jumko

pre 3 godine

@misko ajkula Idemo ispocetka... Pobijamo lazi! Nadal protiv Djokovica ima pozitivan skor i na Us openu, i ima vise titula tamo! A skor na travi je 2-1 za Djokovica!

OmOnIjAš

pre 3 godine

Kada je Tim pobedio Gastona, napisao sam da me ne bi iznenadilo da mu Dijego lupi 3:0 u 1/4 finalu zbog dosadašnjih partija Austrijanca. Na kraju sam samo omanuo konačan rezultat. Fantastičan meč i zaslužena pobeda Švarcmana, nema šta. Jedina loša stvar je da se mnogo istrošio pred polufinale sa Nadalom (koji sigurno prolazi Sinera).

x

pre 3 godine

finale
Novak 3 - 0 Nadal
Otvoren krov, suvo, nema sunca, nema vetra, temperatura 16 stepeni
Novak 3 - 2 Nadal
Zatvoren krov

To je to do polufinala, samo ignor za mentalno bolesne, samo ignor.
(Kikujiro, 06. oktobar 2020


Odakle ti da Novaku odgovara da igra pod krovom? Pa Novaku bi bila idealna sitna kišica i hladno vreme na otvorenom.

Nole fan

pre 3 godine

Ali je problem ako se sutra tri muška i dva ženska meča budu igrala na jednom stadionu ako bude kiša, a Noletov je meč poslednji. Pitanje je hoće li se tada ceo program završiti. Danas je trebalo da se igraju tri ženska i dva muška meča, pa je opet nastao problem.
(brm, 06. oktobar 2020 20:17)

Kakve veze ima kiša kada se svi mečevi igraju na glavnom terenu koji ima krov

Simke_007

pre 3 godine

Glavne sudije treba izbaciti iz tenisa...Sramota kakve greske...Ispred nosa joj je pala lopta,vidjelo se da je cisti aut,i ona dodjeljuje poen Timu.

Jumko

pre 3 godine

Sredina drugog seta komentator na Rts jos nije shvatio da duva jak vetar pa prica o proklizavanju loptica, losem namestanju igraca, netipicnim greskama... Neverovatno! A toliko je ocigledno da im bas smeta...

Vanja

pre 3 godine

@Simke_007
Najduzi mec na svim GS je finale AO 2012 Novak- Nadal pobeda naseg sampiona tacno 5 sati i 53 minuta na visokoj temperaturi preko 35 stepeni celzijusa!
(bradina, 6. oktobar 2020 21:03)

Ne znam od kada pratis tenis, ali najduzi meč GS nije taj, najduzi mec u istoriji ovog sporta je onaj izmedju Isnera i Mahuta, Wimbledon 2010, 11 sati i 5 minuta.

bmiles

pre 3 godine

Prestanite sa komentarima Siner upravo brejknuo Nadala! To sto je bilo u proslosti nece Nadalu pomoci da dobije mec vec kako da igra na terenu sada!Siner igra fantasticno kao da gledam Novaka iz mladjih dana.Bez obzira na rezultat ovog seta "klinja" me je odusevi igrom!Kad savlada neke tehnike udarca (slajsdrop)i igru na mrezi bice opak igrac.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sramota više,da dozvoljavaju,da se tenis igra na ovom vetru inače bi ga švarcman odduvao sad postoje mnogo veče šanse za Tima kome odgovara vetar jer neigra toliko na preciznost več iz dubine šalje loptu u igru pošto imaju igru i Nadal i Tim sa mnogo spina jedan iz forhenda drugi iz bekenda njihove šanse po vetru su mnogo veče od igrača koji igraju ravne udarce u zadnjih nekoliko godina gledamo vetroviti tenis u Parizu gde odlučuje vetar umesto samih igrača jer se nemože uhvatiti ritam i tačnost udarca Francuzi,ko Francuzi nikad ljudi od ove nacije.Prošle godine je bio vetar prejak čak i za jedriličare Ovo je sramota Francuza i nekad se igralo po lepom vremenu a sad kako kome duvne vetar.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Samo se nadam,da sutra neče biti vetra kao ni u finalu bez obzira ko igrao ali vetar je Novaku zbog paralela iz bekenda največi neprijatelj jer po vetru taj udarac nemože koristiti a to mu je najjače oružje.

Kraljevčanin

pre 3 godine

Nema sta da trazi Nolo protiv Tima i Nadala, vidi se da su za klasu bolji.Jedan od njih dvojice osvaja.
(King Roger, 06. oktobar 2020 19:01)


Ti si bolestan od bolestu “Nolofobija”.. moras da počneš da koristiš “PRIMICEL”.. ako ne pomogne idi na Zabiti Vr da prošetaš..

miki

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da je nekome na +15C hladno dok trči i jurca. Pa pobogu mogu da obuku vunenu aktivnu majicu ispod. Ja bi svisnu na +35C ne bi 15 minuta izdržao. A ove temlerature su divota božja..Nije mi ovo nikako jasno kako može da im bude hladno dok igraju..

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da ce svima pred njim same gace spadati.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Poštena pobeda omalenog Argentinca i verovatno bi se ovaj meč završio mnogo ranije,da se nije desila kiša a onda je počeo i duvati vetar i pomislih evo sad,če Švarcmanu,da se desi slično što se desilo Đokoviču prošle godine kada je bio neki neverovatan vetar pa igrači nisu uspevali čak ni,da si dignu lopticu za serviranje.Ovakvi uslovi sa jakim vetrom odgovaraju igračima koji igraju jak spin udarac a to radi Nadal forhendom i Tim bekendom tda neodlučuje više znanje i nepomaže ni mentalna snaga.Noleta čeka sad izuzetno težak meč sa Špancem Bustom kome je pesak domača podloga i verovatno igra u životnoj formi.

Planina

pre 3 godine

Nisam strucnjak za tenis, ali sam strucnjak za statistiku, i sa velikom vjerovatnocom mogu da kazem da je Novak Djokovic najbolji tenisrer svih vremena, GOAT.

kompletni idiot

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.

Srdjan

pre 3 godine

Tim je umoran, vidi se ali mislim da igra izuzetno pametan mec, ne forsira previse, igra dosta slajs bekend pa onda top spin bekend tako da ne dopusta Svarcmanu da udje u ritam, plus je iznenadjujuce miran s obzirom na to da ne igra dobro.

boki

pre 3 godine

Nije problem i 6 sati da igraju. Oba muška polufinala se igraju tek u petak. Polufinale se igra tek u petak, tako da će današnji črtvrtfinalisti imati 2 dana odmora, za razliku od sutrašnjih koji će imati samo 1.

Mmmm brale

pre 3 godine

Kakav lud mec bolji nisam gledo sto se kvaliteta tenisa tice jos od finala wimbldona rodzer nole,ovde je nadal svakako najzadovoljniji ko god da prodje bice rasturen fizicki,a on ce to onda lagano da resi.

Sirano

pre 3 godine

2:1 u setovima je najopasniji rezultat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 6. oktobar 2020 19:40)


Ma bolje je kad gubis 1-2 u setovima nego kad vodis 2-1

Mihael

pre 3 godine

Kako gotovim ovog Tima. Odigra vrhnunski, ostavi srce na terenu. Na kraju cestita protivniku uz osmijeh na licu posle 5 sati borbe. Svaka ti cast na ponasanju a i na tenisu. Gledaj Aleksandru Zverevu i uci se

8.Mart

pre 3 godine

Posle ovog poraza Tima, definitivno se jos jedan rekord seli u "vitrine" Novaka Djokovica!Rekord duzine po nedeljama na prvom mestu stize na Dan Zena!
Da nije bilo ove Pandemije i nakaradne odluke da se ne racunaju poeni,odnosno zamrzne ATP nedeljna rank lista, taj datum bi bio za nedelju dana!Pa posle kazu nije protiv Novaka,pogotovo sto on u tom periodu zamrzavanja je imao priliku da uveca razliku zbog Nadalove uvek vidjene apstinencije na tvrdoj podlozi! Posle kazu nije protiv Novaka,a zatim ga pritom diskvalifikuju na US Openu kad uvide da Tim moze da se umesa i pokvari to i Rodzerov rekord opstane!Neverovatno,pa se poitam sta je sledece!?Voleo bih kad bi neko od komentatora objasnio bolje ovu situaciju jer ovo oko bodova je velika enigma,vaze se igrao ne igrao!?

krastavčević

pre 3 godine

U polufinale idu Švarcman i Nadal. Oba meča završiće se sa 3:1! Siner će sigurno veoma namučiti Rafu, a ne bih se šokirao i da ga pobedi.

Filip

pre 3 godine

Uzivajte ljudi.. imamo živu legendu u jednom sportu koja će da se takmiči, naredne 3 godine(minimum)na vrhunskom nivou. Trenutno smo možda jedina zemlja sa takvom živom legendom(koja igra na tako visokom nivou)On je više od Dzejmsa u basketu, više od Mesija u fudbalu. On je Novak Djoković.

saša

pre 3 godine

@srki
Iz tebe izbija zavist i mržnja čuj "onaj" pa neverovatno da nekoga koga ne poznaješ a koji je uz to i najbolji teniser sveta toliko mrziš da nećeš ni ime da mu napišeš, a pošto si ti niko i ništa nisi u stvari ni dostojan da mu spomeneš ime! Inače Novak Đoković najbolji teniser sveta pa mpžeš da ga mrziš koliko hoćeš jedino ti
to preostaje i da mu zavidiš!

Ivan27

pre 3 godine

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 6. oktobar 2020 15:59)

Normalno da je dobio toliko minusa, treba i vise. To, koliko ga boli Djokovic, se vidi cim ne sme da mu napise ime vec napise "onaj".

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Švarcman ako izgubi sam je kriv.Tim ne moze da izvuce energiju jer ju je potrosio.Tako da u polufinalu Nadal dobija koga god sa 3 0.Nole ce morati da se malo pomuci sto je za eventualno finale mnogo bolje nego proci do finala tako reci kao u treningu.
Bez obzira na sve napet meč.
Bice ovo u pet setova pa ko ostane na nogama

Jumko

pre 3 godine

@boki Strucnjak, problem je 6 sati, a i 4, pogotovu Dominiku koji ceo turnir igra bez potpune energije. Pa da ima i 4 dana odmora ovakvi mecevi jako trose snagu!

Simke_007

pre 3 godine

Je li realno da ce sada organizatori staviti zenski mec na Satrijeu,pa tek onda Nadala i Sinera...Ovo je potpuno suluda odluka.Ovo znaci da Nadal i Siner nece danas igrati svoj mec.

matori

pre 3 godine

@Аууу какав меч! Можда и меч године.
(Charanko, 06. oktobar 2020 21:17)

da kao rolerkoster, ali po samom kvalitetu, ni blizu onoga što igra Novak ovih dana. mnogo je ovde bilo grešaka, mnogo brejkova. to Novaku ne može da se desi...

drex

pre 3 godine

Lagan posao za Nadala u polufinalu. Em laksi protivnik, em izmoren protivnik. Ali ja navijam za finale Nadal-Djokovic. Potrebno je to i tenisu, a i Djokovicu

Djordje P

pre 3 godine

OK mi je Tim, ali ne lezi Noletu nikako. Mislim da mu i Nadal bolje lezi, ali svakako navijam da Dijego izbaci obojicu, a onda premoren u finalu izgubi od Noleta :-) Sad kad mi King Roger i ostali dosadnjakovici nalupaju minuseeeeeeeee :-D

Ivan

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.
(Coabree, 6. oktobar 2020 20:16)

Na osnovu cega si leba ti oznacio Tima za favorita? US open zna se zasto je osvojio. Na sljaci je dobar, ali nikada nije bio bolji kada su u konkurenciji Nadal ili Djokovic. Nema neke ozbiljnije logike.

Vladimir

pre 3 godine

Shorty D je igrač kome najviše odgovaraju ovi uslovi, videlo se to u Rimu. Svejedno, nije bolji igrač od Thiema, ali je zasluženo pobedio - imao je više snage i upornosti, Jedva čekam meč sa Nadalom. Ovoga puta siguran sam da će Nadal pobediti ali biće to epska borba. poz

Goran

pre 3 godine

Sramota za ovog.. Klipana od.. Komentatora sa.. Rts.. A.. Kada.. Tim igra dobro.. Onda je.. Los.. Tenis.. A kada.. Svarcman igra dobro.. Onda je dobar.. Tenis.. Debil
(Milos, 6. oktobar 2020 20:50)

Decko, a da se ti javis logopedu? Poceo si da mucas i kad pises komentar.

drex

pre 3 godine

Lagan posao za Nadala u polufinalu. Em laksi protivnik, em izmoren protivnik. Ali ja navijam za finale Nadal-Djokovic. Potrebno je to i tenisu, a i Djokovicu

King Roger

pre 3 godine

Pa kako brate, ljubitelju Fabia, Fonjino jumko tako razmišljaš.
Kakve veze ima što su dvojicu stavili u Rafajilov deo kad samo s jednim može da igra do finala?

Jumko

pre 3 godine

Obzirom da ovakav komentator kakav je na Rts nece primetiti tako nesto, Tim je u par situacija odigrao dvorucni bekhend... To se ne vidja u situacijama kada igrac igra jednorucni, u suprotnom slucaju da... Mozda dokaz da se Tim ne oseca dobro, pored ostalih vidljivih problema pogotovu kod izbora udaraca!

1 Đoković

pre 3 godine

Ludaci,narod se smrzao.Sudija se ukočila.Ova deca cupkaju.Kakav bolestan čovek, može da bude supervizor i ova sudija iz Švedske.

pod mač bato

pre 3 godine

@pod mac bato Hahahahaha, i kako god okrenes, Djokovicu steti!? Hahahahaha, cudo noline, ali cudo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. oktobar 2020 20:18)

Šteti mu, naravno da nije zavera ako si na to mislio, ali bez veze je da stave Švarcman - Tim pre nego Siner - Nadal, znalo se da će ova dvojica igrati 4 i evo sad 5 setova, tako da su taj meč trebali da stave na sam kraj dana. Uz dužno poštovanje Sineru ali on sem jednog seta teško da može da parira Nadalu, a i dame ne mogu više od 3 sata da igraju, samo su Erani i Bertens išle preko 3, pa je tako mala verovatnoća da bi i Švontjek i Trevisan igrale preko 3 sata. Tako da su sad 2 meča na čekanju i pretpostavljam da će Nadala sad staviti za kraj dana, a da će dame da ostave za sutra, a pošto sutra prva dva meča igraju dame i ako na to dodaš i treći meč, dakle od 11 sati 3 ženska meča, ako uspeju do 16 sa završe bilo bi čudo i posle toga dolaze Rubljev i Cicipas koji vrlo lako mogu da odu na 4 ili 5 setova. Sve u svemu loša organizacija, ako već imaju reflektore na svim terenima a nije padala kiša, što onda nisu ženski meč stavili na drugi teren...I naravno da šteti Đokoviću, šteti i Busti takođe.

Cipiripi

pre 3 godine

Da, znamo. Rekao nam je njegov otac i rodbina haaaaaaaaahahahahahahahahaaaa
(Srki, 06. oktobar 2020 17:37)

Srki hahahahahahahahaha
(King Roger, 6. oktobar 2020 17:51)

@Vuk Pa zasto je to bitno kada ga u finalu ceka Djokovic, koji je favorit, zar ne? A da, inace ta sreca mu je pomogla da osvoji 12 titula tamo... Da li ste vi noline svesne da je Rafa napravio najveci podvig u istoriji sporta osvojivsi 12 puta najzahtevniji Slem? Mozda ce neko i osvojiti 25 Slemova u buducnosti, ali isti 12 puta nikada!
(Jumko, 6. oktobar 2020 17:56)

---------

Koji si ti zalostan lik da sam sebi se smejes, odgovaras i lajkujes sa 3 drugacija imena.

Jumko

pre 3 godine

Ljudi, da li je realno da komentator na Rts, gledajuci neiznudjene greske, kojih je Tim imao vise, kao i vinera, prokomentarise sav u cudu videvsi vecu cifru kod Tima, da je pravo cudo kako je Dijego dobio set!? Jer su brojevi i kod vinera i gresaka bile vece kod Timovog imena... Neverovatno! A pisete ovde da je neko u savezu i bivsi sudija...

артиљерац

pre 3 godine

Како ДАНАс играју ова двојица Ноле би их послео на туширање пре сат времена,
и то да један игра парне а други непарне гемове против Нолета.Понављам,како
ДАНАС играју.Умеју они боље,али не показују.

Kaiser Franc

pre 3 godine

Sad ce zbog ovakvog razvoja Nadal igrati i sutra i prekosutra(ako dobije naravno)..dakle ima i krov i reflektori a morati ce 2 dana zaredom igrati (bilo je toga i ranije,ali svaki put je kisa bila,nije bilo krova,to mogu razumjeti) Ovo meni izgleda kao namjerna sabotaza Nadala..ne znam sta bi drugo moglo biti..imas krov imas terena koliko hoces i guras covjeka u zavrsnici dan za danom igrati..ako to nije smisljeno ne znam sta je..jos je bilo za ocekivati dug mec ove dvojice..cista urota protiv Rafe!!
(Lazo, 06. oktobar 2020 20:27

A zamisli i da sutra Novak krene da igra u 22,30. Dva ženska meča i jedan muški. I sve može da se igra u tri i pet setova

Beobrad

pre 3 godine

Diego takticar samo roka bekhend dijagonale, opteretio Timov bekhend maksimalno. Kad ga izbaci s terena, izadje na mrezu i pokupi laganu loptu.
Kao da sam šah gledao, a ne teniski mec.
Moze Svarc i Nadala namuciti, ako se odmori dovoljno.
A i sklonio je Tima Novaku sa puta u finalu koje se nece desiti.

kvisko

pre 3 godine

Imam osecaj da bi danas mogla da se dogode dva velika iznenadjenja na Roland Garros-u. Sad cu da pogledam malo i u staklenu kuglu da vidim sta ona kaze.
(kvisko, 6. oktobar 2020 16:40)

Na pola puta smo od moje prognoze, izdrzite jos malo ko zna sta jos moze da donese ova noc.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Svarcman je bukvalno Tima nadvladao snagom.....Tim je izgubio snagu na kraju petog seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simke_007, 6. oktobar 2020 20:33)
Možda jesi u pravu za 5 set ali,da nije bilo onog prekida sa kišom i onda i vetrom što je pomoglo Timu a poremetilo Švarcmana verovatno bi švarcman dobio u 3.najviše 4.seta ali ovi nikako da zatvore krov.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Očekivali ste svi mučenje Nadala i Thiema kako bi neko što umorniji igrao sa Novakom a ispade da će Schwartzman nakon 5 sati mrtav na Nadala za finale :)
To se dešava sve zbog takvih vaših želja.
(Dior, 06. oktobar 2020 21:04)

Navijali za Svarcvalda i on dobio. Nesto sporno?

Jumko

pre 3 godine

Neverovatno da komentator na Rts ne vidi kako duva jak vetar pa sve poene pripisuje gresci i prica kako poklanjaju jedan drugome! Slika i prilika...

Nemo

pre 3 godine

Ovaj Diego stvarno nema glavu za ovo. Pa on sam sebe pobeđuje, Tim jedva stoji na nogama. Biće interesanto videti kako će sa se odvija 4ti set.

Vanja

pre 3 godine

Nemam naviku da kritikujem komentatore, ali ovaj momak sa rts-a veze nema... Kao prvo, govori da je kvalitet tenisa loš, a ustvari je suprotno... Ima dosta iscrpljujućih razmena, varijacija u igri, samim tim je i normalno da ima malo više grešaka kod obojice. Kao drugo, izgleda da nije obavešten da je Tim imao problem sa zdravljem ovih dana, čini mi se da ga je boleo stomak. Očigledno je da zbog toga ne može da igra sa punom snagom. Realnost je da koji god igrač prođe u polufinale, nema nikakvih šansi protiv Nadala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kompletni idiot, 6. oktobar 2020 18:36)

Gledala malo na CH televiziji, malo na talijanskoj (prebacivali na druge programe od dosade). Na oba kanala komentatori govore to isto, tenis nekvalitetan, jedino cega ima puno su greske obojice).
E sad, ako je tebi mec zanimljiv i ako ti je ovo dobra igra, nista protiv, ali eto, to sto kaze taj komentator kazu i drugi. Thiem neprepoznatljiv, mozda zaista ima neki fizicki problem, to ne znam, ali patnja ovo gledati :) Nekad su mecevi od 5 setova bili praznik za oci i dusu za ljubitelje tenisa, pogledajte na ovom RG koji su se mecevi oduzili u 5 setova, zaspati se moglo u nekim setovima. Katastrofa. Duzina meca vise ne znaci kvalitet i "atomski" tenis, danas je to cesto samo mrcvarenje do bola.

brm

pre 3 godine

Nije problem i 6 sati da igraju. Oba muška polufinala se igraju tek u petak. Polufinale se igra tek u petak, tako da će današnji črtvrtfinalisti imati 2 dana odmora, za razliku od sutrašnjih koji će imati samo 1.
(boki, 6. oktobar 2020 19:32)

Ali je problem ako se sutra tri muška i dva ženska meča budu igrala na jednom stadionu ako bude kiša, a Noletov je meč poslednji. Pitanje je hoće li se tada ceo program završiti. Danas je trebalo da se igraju tri ženska i dva muška meča, pa je opet nastao problem.

Ivan

pre 3 godine

Valjalo bi ovde videti ledja Timu. Koliko god da igra dobro Svarcman na sljaci, i dalje mislim da bi Tim bio najtezi protivnik djokovicu u eventualnom finalu, tezi i od Nadala.

Skvo

pre 3 godine

Eh epski, epski je kad se kolje velika trojka udarcima na liniju i sl.
Ovo je jako dobar tenis, ne epski. Najgori servis verovatno u istoriji cetvrtfinala, mec je ko da se igra zenski tenis, padaju brejkovi na obe strane i obojica jedva zadrzavaju svoj servis. Svarcman moze ubiti Tima u pojam drop sotovima, medjutim radije ulazi u desetopotezne razmene koje pretezno gubi, svaki put kad je dobio poen bilo je skracuvanjem na mrezi ili drop shotom i naravno na gresku tima.

Nebojša

pre 3 godine

Ocekivao sam da ce Tim osvojiti rolan garos... Cak I da nekako prodje svarcmana, tesko da moze posle ovakvog maratona da bude 100% spreman za rafu. A to je neophodno da bi imao neku sansu.
(Coabree, 06. oktobar 2020 20:16)

A zašto si očekivao da Tim osvoji? pogotovo sa ovim žrebom koji je dobio a kako smo videli pao je već na prvoj prepreci.

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da su svi sledeci GS njegovi.

K.P.M.

pre 3 godine

2:1 u setovima je najopasniji rezultat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 6. oktobar 2020 19:40)

Mare care bravo za prognozu

misko ajkula

pre 3 godine

Istina je da je 6:1 za Nadala. To je jedini gs sa pozitivnim skorom sa djokovicem. Ali zato na ao ima krompir u pobjedama, ali bot sa 18 imena ce reci da je jedino mjerodavan skor na RG hahahahA..nego,kakav je skor kralja trave sa djokovicem u finalima na travi? 0:3??? Hahahaha! Zamisli da si kralj Wimbledona a sva tri finala si izgubio od igraca koji te redovno dere na svim podlogama. Jaoooo, tek ce da boli

...

pre 3 godine

Sve mi cudno da ne negoduju zbog vetra, ne krevelje se, psuju, gledaju na tribine sa iskolacenim ocima... A pitam se da li i Austrijanci i Argentinci savetuju po forumima da se napusti turnir i nikada ne vrati nazad... Ili vetar i uslovi smetaju samo odredjenim tipovima licnosti?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 6. oktobar 2020 17:25)

Koji mec ti gledas? Swartzman se vec nekoliko puta bunio sudiji zbog raznoraznih Roland Garros propusta. Oba dvoje se deru i govore na svom jeziku.

Nastavi ti da trolujes, kompleksi su cudo...

Slavisa V.

pre 3 godine

Gledam Tima i pitam se kako on moze da pobedi Nadala i Djokovica kako rece Koreca. Da nije bilo vetra suocavao bi se sa dve brejk lopte, i ovako Svarcman ima brejk loptu i ponovo sreca na strani Tima. Inace, navijam za Tima, ali on ce tesko preziveti i Svarcmana. Jednolicna, iscroljujuca igra Tima, ne moze se tako dobiti niko od dvojice najboljih. Preziveo je nekako ovaj gem.

Torrente

pre 3 godine

(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Hahahaah pravo u centar.
(King Roger, 06. oktobar 2020 16:01)

Auh, kakva isfrustriranost...

Ne bih bio na vašem mestu ni u nedelju, ni generalno sledeće tri godine.

abc

pre 3 godine

Mislim da je jasno da ko ovde pobedi osvaja Pariz. Nadal i Nolo su matori da izdrze 4 i vise sati igre.
(MILENA, 6. oktobar 2020 19:10)

Mislim da je jos jasnije da ti nemas pojma o tenisu.

CroFed

pre 3 godine

Ovo je iscrpljujuće i za gledati kamoli ne igrati. Dobra vijest za pobjednika ovog dvoboja, igrat će polufinale u petak, dobro će mu doći tih 2 dana odmora...

Ivan

pre 3 godine

Kakav je Tim bratina,izgubio i nikakve ljutnje,zlobe ili slično kod njega,sa osmijehom iskreno je čestitao Švarcmanu pobjedu,svaka čast obojici.

Niko ni blizu vel. trojke

pre 3 godine

Tim se jedva provukao i u prethodnom kolu protiv Gastona.

Eto zasto je VELIKA TROJKA velika: kad osvoje turnir, na sledecem ne misle vise o tome. Samo o sledecem potezu i sledecem trofeju. A Tim pre nekoliko dana rece: Ranije nisam znao da podnesem pobedu (otprilike tako). Sad je, valjda, uobrazio da ce pred njim svima gace same spadati.

lol

pre 3 godine

Tim je iznevjerio Rogera.
Obećao da mu čuva rekord osvojenih GS.
Drži se Roger! Ode mas' u propas'! Približiće ti se neko, ja bih volio da to bude Novak Đoković.

zdenko

pre 3 godine

Ako Novak sutra pobedi Bustu, imaće priliku u polufinalu da poveća bodovnu razliku između njega i Nadala. Tada ostaje do kraja godine prvi na rang listi i zato je pobeda Švarcmana nad D. Timom veoma značajna. Teoretski je jedino Tim mogao da ga smeni na prvom mestu. Napred Novače u nove pobede.

Pop

pre 3 godine

Ovo se igralo pre 30 godina. Dominik igra beskonacni slajz jer nema snage a Djego nema udarac da poentira. Da ovo neko igra Nadalu ili Novaku bio bi zbrisan.

Anksiozan_91

pre 3 godine

Vise od polovine komentara o Djokovicu, iako se uopste ne prati njegov mec. Cesto je lakse biti ravnodusan, nego mrzeti bez razloga. U redu je biti ravnodusan, i to sto je Srbin, ne znaci da je obavezno navijati za njega, ali ne razumem cemu mrznja. Nikome od ljudi koji ostavljaju negativne komenta isti taj Djokovic nije nista lose uradio, rekao, i slicno. Ali, mrzeti nekoga zato sto je Srbin... svasta. Ako je Srbin, nije robovlasnik, nacista, ubica, silovatelj...

1 Đoković

pre 3 godine

Ovde će sreća presuditi.Tim umoran ali jači i pametniji.Švarcman odmorniji,brži ali mali i servis mu je očaj.Kao da igraju žene.Brejk za brejkom.

Aragorn

pre 3 godine

Kome smeta komentator na RTS-u, nek prebaci na Eurosport, sad je ovaj Ceronja zamenio ovog prvog što je isto navija za Švarcmana. On je onako ok, ne navija ni za koga, uživa u tenisu.

Vlada

pre 3 godine

Moglo je lako već da bude 3:0 za Švarcmana, da nije napravio 2-3 greške u ključnim momentima drugog i trećeg seta! Ali kako Tim izgleda totalno bez snage, verujem u preokret i pobedu Argentinca sa 3:2!

PAR

pre 3 godine

@A vi kako te
Pod Špancem je mislio na Bustu. Ali samo mogu da se nadaju Novakovi mrzitelji. Po svemu viđenom, šansa da Nole ispadne od Buste su skoro pa ravne nuli...

bradina

pre 3 godine

@Marko
Ne krivi Nadala sto su u njegom kosturu ispali Zverev,Sapovalov i ostali!
Tenis mecevi na sljaci daju podjednake sanse svim teniserima ispod stotog na rang listi ATP,pogotovo u ovakvim uslovima.Ali uzivajmo u duelu Tima i Svarcmana najboljeg do sada na turniru bez ikakve sumnje - atomski tenis!

Schumy

pre 3 godine

Interesuje me ako dame zavrse svoj cetvrfinalni mec kasno i mec Nadal-Siner bude pomeren za sutra, da li to znaci da Djokovic mora cekati sva cetiri meca sutra da on zapocne svoj na centralnom terenu? Lagano ga po ko zna koji put dovode u nezavidnu situacije losom organizacijom. Rizik postoji da zavrsi svoj mec veoma kasno, mozda cak da bude zavrsen i u cetvrtak, da bi ga odmah u petak, u slucaju da pobedi, cekalo polufinale.Nadam se da do toga nece doci, ali organizatori svojom nesposobnoscu se svojski trude, namerno ili nenamerno, da prvom nosiocu, najboljem igracu na svetu danas, zakomplikuju zivot.

Милојица

pre 3 godine

Ако се помјери Надал и Синер за сутра,а врло је вјероватно зато што се игра пети сета,а има још женски меч да се одигра Новак би могао да игра у четвртак полуфинале јер сутра треба да игра последњи.Чак и да женски меч се помјери за сутра, што је врло могуће поново Новак мора да стрепи да ли ће имати дан одмора...плус киша може да прави проблем ако дође до промјене распореда и немогућности пребацивања на Сузан Ленглен...стварно какви пропусти да не пребаце један меч на Сузан Ленглен терен данас... најгоре организови Грен Слам у календару,чак су и неки мастерси појам за ово.

Mirko

pre 3 godine

Svarcman je bukvalno Tima nadvladao snagom.....Tim je izgubio snagu na kraju petog seta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simke_007, 6. oktobar 2020 20:33)
Pa što Tim nije završio u tri seta iki meč rešio u četiri ako je samo snaga upitanju

срле

pre 3 godine

Доминик Тим би да је освојио овај Ролан Гарос, био озбиљан конкурент за прво место на крају године, смањио би драстично разлику у односу на Ђоковића. Овако, сада би Новак могао да зацементира прво место и још повећа разлику, Надал не може да освоји ни бод. Одлична игра Шварцмана, може он врло лако да намучи Рафу, не би га отписао иако је данас играо преко 5 сати.

Rocky

pre 3 godine

Tim se predao. Nije imao snage i nije očekivao da Diego može da odigra ovako.

Nije Tim još uvek taj format igrača....


Bravo, Diego.

Ivan

pre 3 godine

Velika borba Tima i Švarcmana posle koje se omaleni Argentinac bolje snašao i mora se priznati zasluženo pobedio. Na ovom meču se desilo upravo ono što sam i očekivao, Švarcman je bio veoma borben i uporan, terao je Tima da gotovo na svakom poenu mora da juri u 10 i više razmena, pa je zato meč bio maratonski, trajao je celih 5 sati i 8 minuta. Zaista je teško igrati protiv Švarcmana kada je mali Argentinac u potpunom fokusu, onda ga je zaista veoma teško probiti, ima tu strahoviro snažnu odbranu, ima brzinu poput vetra i jednostavno tera vas u očaj, stiže na sve loptice, kao da te loptice šaljete ka zidu. Biće veoma teško Nadaluu polufinalu da probije Dijega. Naravno pre toga mora da pobedi Sinera koji igra fantastično, ali biće strašno teško eliminisati Dijega Švatcmana u polufinalu. Sve čestitke za Argentica, zaslužio je ovu pobedu.

Jax Teller

pre 3 godine

Ako te baš interesuje u Parizu su se susreli 2.puta i rezultat je 1-1 neka me neko ispravi ako grešim Nadal je dobio jedno finale u 5.setova a jednom ga je Novak izbacio u četvrtfinalu.
(slaviša šmigič, 6. oktobar 2020 14:52)

Evo ja ću da te ispravim, jer se vašim lažima mora stati na put.

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

5 15

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)

ja sam mu dao minus, samo zbog "onaj pobjedijo”! kad je neko takav hejter, i samo pluje, može i napisat, da je danas utorak, opet bi mu dao minus.

Beobrad

pre 3 godine

Vetar kvari mec. Nadam se da ce Novak igrati svoje meceve pod krovom, jer se zna koliko mu vetar smeta za tenis koji on igra. A i koliko Nole ne voli vetar. Kostao ga je direktno titule na Us openu 2012. protiv Mareja.

Marko

pre 3 godine

Rafa ce proci Sinera lagano,ubice ga sa spinovima nece se uspeti snaci,eh sad ako rafa ne podigne nivo igre tesko ce proci po meni Thima,Svarcamn iz rima ne moze da pruzi vise istu partiju to se ne desava .Novak ce dobiti spanca svakako,u polufinalu ko god,grk ili rus,u takvim mecevima novak lomi,plus moze se odraziti umor ,veliki broj meceva od hamburga ba ovamo.Tako da projektujemo finale Novak-Nadal,jeste da Nadal vise nije onaj stari nepobedivi,nije ni novak mlad,mozda ima vece sanse nego ikad ali Nadal na garosu u finalu je uvek favorit koliko god mi navijali za Novaka.

lal

pre 3 godine

@xxx7: slavisa se ogradio i rekao da ga ispravimo ako gresi... doduse nije razmisljao logicno... da se djokovic samo 2 puta sastajao sa nadalom na RG sigurno bi imao jos koju titulu...
minusi su zbog bahatosti komentatora...
1. "vasim lazima"... ko su to oni?!? ili mi?!? i sve to dok brani onog poganog trola koji prica o porezu koji novak placa monaku (a cela poenta zivota u monaku je sto taj porez NE POSTOJI... ni porez na dohodak (osim za francuze koji ga placaju francuskoj)... ni porez na imovinu)...
2. nije pobednik 2015. bio "ONAJ", nego ONAJ sto ga je je.........

Riko

pre 3 godine

Neverovatne 2 vezane greske Svarcmana kod 5-4 i 15-30...Prvo zakucava zicer u mrezu, a posle salje u aut isto tako zicer... Tu je razlika izmedju Svarcmana i vrhunskih igraca, Novak i Rafa bi to rutinski završili... Tim jedva stoji na nogama, tesko ce moci do titule pa cak i da dobije Svarcmana, u sta ne verujem uopste...

Saša

pre 3 godine

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)


Onaj drži rekord u porazima, a ti držiš sve nas preostale.

Simke_007

pre 3 godine

Svaki set preko SAT vremena....Nikada nisam vidio da na jednom gren slemu svaki set traje preko sat vremena,NEVJEROVATNO.....Slijedi 5 set.

Darko

pre 3 godine

Auuu, kakav meč. Krenulo je kilavo, kilavo su i igrali (nenormalan broj neiznuđenih grešaka), toliko preokreta i na kraju pobeda Švarcija. Respekt.

djape

pre 3 godine

Teško da će Nadala dobiti dva puta zaredom i to na šljaci...99% u nedelju gledamo finale Djoković-Nadal i to će definitivno biti prelomni GS u borbi za najviše GS titula

pod mač bato

pre 3 godine

Svarci ima prvi servis 150km/h... ne znam koliko Serena ima ali sa tim servisom da ides Nadalu u polufinale ... idi bre.
(Pop, 6. oktobar 2020 20:34)

Čovek je visok 170cm, pa opet uspe da napravi jedan do dva asa po meču, on da je samo 15cm viši bio bi strašan igrač, ovako je zbog visine limitiran, ali opet u top 20, a od ponedeljka konačno u top 10.

Stari čačanin

pre 3 godine

Prestanite sa tim da je Dominik ili bilo koji teniser umoran!Ovo su vrhunski sportisti koji treniraju od 6-8 sati dnevno,pa mec koji sve ukupno kao ovaj traje preko 4 sata nije zamarajuci jer je temperatura podnosljiva nije vrucina i sunce da oduzima dodatnu energiju.Ono finale na AO i duzina od prko 6 sati bila je iscrpljujuca na temperaturi od preko 35 stepeni!
Dobija ovo Dominik sigurno,bar po razvoju u 4 setu.Neverovatan je propust Diega na vodstvo od 40:0 na svoj servis.Gledacemo tajmbrajk pa da vidimo ko ide dalje?
(bmiles, 06. oktobar 2020 19:56

Au sto nalupeta lik on u isti kos stavlja treniranje i sam mec sto je ne uporedivo ni u kakvom smislu,najace kad likovi koji macku nisu sutnuli potrcali na fizickom pocnu da pricaju o profesionalnom sportu i o tome dal je neko umoran posle pet sati neverovatne bitke kako fizicke tako i psiholoske,puna nam drzava takvih strucnjaka.
(Mmmm brale, 06. oktobar 2020 20:17)

I usput napiše "tajmbrajk".

DRAGAN

pre 3 godine

Velika nepravda bi bila danas da je ovo Dijego
izgubio.Imao je Tima u svakom setu, a ono sto je sebi dozvolio u drugom i
trecem setu je za neverovat.
Ali svaka cast i Timu.
Ako bude Diego igrao sa
Rafom, u sta verujem,
bice pravi mec za gledanje
i uzivanje. Vreme je cudno
u Parizu, a samo jedan teren
pokriven. Kako ce se ovo
sve zavrsiti boga dragog
pitaj. Najgora stvar po
Novaka sto sutra igra
zadnji mec, a kada ce ga
poceti , boga dragog pitaj.
Uzivajmo ovu ludu sedmicu
u Parizu koja kljuca na sve
strane.Mozda je i dobro za
Rafu, sto je ispao Tim, ali
i ovaj maleni je vrlo opasan
i nezgodan.Nole budi zdrav
i spreman za nove izazove.

alfabet

pre 3 godine

Bravo za Dijega,stvarno odličan meč samo šteta što posle ovako dugačkog meča dolazi premoren za zicer Nadalu...
(Lelemud, 06. oktobar 2020 20:45)

u petak su oba polufinala tako da ima 2 dana švarcman da dodje sebi.

vlada

pre 3 godine

Nisam siguran ali mislim da se polufinale igraju u petak, oba. Ako je tako onda Diego ima dva dana odmora. Dovoljno za novi dobar mec.

Miodrag

pre 3 godine

Svaka čast obojici na terenu, ali neko je morao da prođe čim su igrali ovoliko dug meč. Švarcman je igrao zaista borbeno i jako. Isto tako sa druge strane borio se za prolaz Tim, ali je popustio u važnom trenutku i potrošio se na jučerašnji meč protiv Gastona.

Miodrag

pre 3 godine

Je li realno da ce sada organizatori staviti zenski mec na Satrijeu,pa tek onda Nadala i Sinera...Ovo je potpuno suluda odluka.Ovo znaci da Nadal i Siner nece danas igrati svoj mec.
(Simke_007, 6. oktobar 2020 20:49)
Igrače pa nije džabe reflektor stavljen na svim terenima. Drugo ne vidim da će mnogo dugo trajati ženski meč pre Nadala i Sinera, tako da ima vremena da se stigne sve to.

Mmmm brale

pre 3 godine

Sto se tice one zadnje recenice nisam igrao profi ovaj sport ali drugi jesam,kraj price.
(bmiles, 06. oktobar 2020 20:40)

Verovatno si igrao profesionalno ekstremni sport bocanje negde sa starcima pored sestalista cim se tako dobro razumes u fizicke i psiholske napore,kraj price.

R. J. Goku Black

pre 3 godine

Dijego je bez ikakve sumnje ostavio srce na terenu. Čovek je od samog početka verovao u pobedu. Alal mu vera! Tim se jedino držao na iskustvo, kao i na nekarakteristične greške Argentinca u ključnim trenucima. Mada, i pored toga, Dominik me je prijatno iznenadio doguravši do ove faze Frenč Opena. Obično novopečeni Grend slem šampioni poispadaju u prvim kolima narednih nekoliko turnira. Možda i bude nešto od njega kada se povuku Novak, Rafa i Rodžer. Sve u svemu, bravo za obojicu, a najviše za Dijega zbog prikazane borbe.

Iw

pre 3 godine

Vrhunski meč, amplitudna igra obojice, Švarci je ostavio srce, jetru i bubrege na terenu, i da je Tim pobedio bilo bi zasluženo mada mi je ovako ipak draže.

Milan_PT

pre 3 godine

RG 2006 četvrtfinale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2008 polufinale - pobednik Nadal
RG 2012 finale - pobednik Nadal
RG 2007 polufinale - pobednik Nadal
RG 2013 polufinale - pobednik Nadal
RG 2014 finale - pobednik Nadal
RG 2015 četvrtfinale - pobednik onaj

Tako da je gospodin Mikii lepo rekao. Onaj drži rekord u porazima od Nadala na RG: 1 pobeda i 6 poraza! haaaaahahahaha
(Srki, 06. oktobar 2020 15:10)

Mogao si u spisak odigranih mečeva da ponoviš dvaput još neku pobedu Nadala kao ovu iz 2007. Ne menja konačni zbir, ali bitno da je Tebi toplo oko srca. Kad ispravljaš tuđe greške, ne bi trebalo da nepotrebno lupetaš.
A Đoković ne može biti rekorder u porazima protiv Nadala sve dok Federer ima 0:6...

Slobodan

pre 3 godine

Ovo znaci da Nadal i Tim nece smanjiti razliku u odnosu na Novaka u ATP trci (samo je moze Novak povecati eventualnim ulaskom u finale). Sada je prvi od dva Novakova cilja (311 sedmica na broju 1) nesto blizi. Ipak, nadam se da ce Novak uciniti da i drugi cilj bude nesto blizi, a ovaj prvi skoro izvjestan.

poljubismituki

pre 3 godine

Srkiiiii, hahahaha, opet si prso, rozije ima 0:6 protiv nadala, vidimo se u avgustu na popravnom hahaha. Au, kakav samar samom sebi

zelja

pre 3 godine

pa cekajte, jel reano da covek dobije ovoliko minusa,a samo izneo tacne podatke? Ja sve razumem,ali ovoliku ostrascenost Novakovih navijaca ne mogu. Novak gubi od Nadala na RG 6:1 pa svidjalo se to vama ili ne, to je tako.
(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)

ok,6:1 na rolan garosu ,a šta je sa ostalim podlogama?

Мистер но

pre 3 godine

Мислим да тим губи овај меч. Види се да је физички исцрпљен, зато игра све време слајс,или дроп шот. Наравно шварцман за сада игра фантастично.

Гиле

pre 3 godine

(xxx7, 06. oktobar 2020 15:59)
А можда је добио минусе и због речи "овај" . Треба све тенисере по имену звати. Сам однос јесте дебело на Надалову страну на РГ.

1 Đoković

pre 3 godine

Treba im uzeti turnir i dati Kini,Japanu nekoj ozbiljnoj državi.Sramota.Kao da treba milion evra da se baci, da se zatvori krov.

bmiles

pre 3 godine

Odgovor @Mmmm brale,

Demantuje te sam mec.Jos uvek igraju atomski pun neizvesnost.U pravu si da su poceli da pokazuju znake umora tek u ovom setu,Tim pogotovo.Ali kad se nadju ovakva dva tenisera energija moze biti odlucujuca,ali i ne.Nadal je u onom finalu imao daleko vise energije od Novaka pa ipak izgubio.Mentalni umor da ali fizikalija nije odlucujuca.Pre ce biti da posle US opena,a pokazao je to i u mecevima prethodnim ovom.Istina Tim je mentalno pao,a razloge treba traziti u malo vremena za oporavak do pocetka RG posle uS Opena.Vidi se po tome sto to Diego izdrzava fizicki ovaj mec,bolje nego Dominik.
Sto se tice one zadnje recenice nisam igrao profi ovaj sport ali drugi jesam,kraj price.

DC fanboy

pre 3 godine

Kako vam ne pada na um da je Tim, na srbskom Thiem, osam godina mlađi od Vamos Rafe i sedam od naprednjaka Novaka? Sa 27 godina, izvanredno građen i snažan, brz, odličan u svim udarcima, njegov jednoručni troši manje snage od Vamos Rafinog i posebno Novakovog dvoručnog krivljenja kičme, a Novak je na poslednjim turnirima igrao sa slabim igračima, onaj Agut bio ga pobedio, misim stvarno, imaće dan duže za odmaranje, odmaraće se (nolomani, ne kaže se odmaraće!) kao grof, dok će žgolja na silu pokušavati da dođe do finala. Ako ikako dođe, živi bili pa "vidili", o tome može više da vam kaže Milan_PT, koji tenis preti već tisuću godina.
(komentar napisao @Turnir više odgovara Eskimima, 2. oktobar 2020 20:38, vest: "Tim je očigledan favorit za titulu u ovim uslovima")

Pozdravio te Dijego Švarcman!
Ne stvarno, ne zna se šta je sada ispalo gluplje u ovoj situaciji. Ovaj gorenapisani komentar, ili osoba koja je uopšte osmislila ovaj komentar. Ništa bolji nisu ni ova "gospoda" koja kažu da će Tim razbiti Noloa u polufinalu, a Nadala u finalu.

P.S. Omiljena rečenica Eurosport komentatora glasi ovako: "Ijaooooo, ovo boli!"

Nebojša

pre 3 godine

Kakav lud mec bolji nisam gledo sto se kvaliteta tenisa tice jos od finala wimbldona rodzer nole,ovde je nadal svakako najzadovoljniji ko god da prodje bice rasturen fizicki,a on ce to onda lagano da resi.
(Mmmm brale, 06. oktobar 2020 20:07)

Pa nije nužno da će lako da reši polufinale se igra tek u petak Diego ima dovoljno vremena za oporavak a možda ni Nadal ne prođe bez da se dobro oznoji protiv Sinera.

Markobg

pre 3 godine

Tim koga inače mnogo cenim je danas totalno taktički zakazao.Igrao je na kartu da će pošto je dobio treći set , da će to biti dovoljno da slomi mališuslomi Diega.Ovaj našpinovan jer igra tenis života u poslednjih mesec dana, leti po terenu ne predaje se sve vraća i udara lopticu snažno.Tada je trebao da primeni Novakov recept od pre dve nedelje i da ga više poziva na mrežu i da mu šalje balone- visoke lopte.Umesto toga on je bio taj koji je više istrčavao ka mreži i takmičio se sa njim ko će jače i snažnije da udari po loptici i u toj razmeni se raspao na kraju

bradina

pre 3 godine

@Dusanovo carstvo

Svarcvald je planina ispod Alpa!Svartcman je teniser iz Argentine,samo mala ispravka verujem da ti se slucajno omakla.

Srbendin klon

pre 3 godine

Haha, alal ti cufte na komentaru. Ostavio si Milosa bez municije, sta cemo sada.
(McKifla, 6. oktobar 2020 22:02)

Čekamo da @Will Mosley/Marcus Paige počne sa svojim fantazijama o Tvitero-Girosu.

kvisko

pre 3 godine

Imam osecaj da bi danas mogla da se dogode dva velika iznenadjenja na Roland Garros-u. Sad cu da pogledam malo i u staklenu kuglu da vidim sta ona kaze.

...

pre 3 godine

Swartzman za malog coveka udara loptu neverovatno jako i precizno. Obicno Tim je taj koji seta/diktira protivnike ali ovog puta ima mu ravnog.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Biće jako tesan meč ujedno moglo bi se dogodi otići u pet setova jer obojica su šljakaši po pravilu Tim ga dobijao na zemlji u Barseloni i Riju.

Tn

pre 3 godine

Ja sam uveren, slusajuci komentatora na RTS-u, da bi on kad bi izasao na teren pobedio ne samo Svarcmana i Tima, nego i Djokovica i Nadala.

pc, Niš

pre 3 godine

Nisam stručan da ocenjujem kvalitet tenisa ali momcima odajem priznanje za izuzetne napore koji su uložili u današnji meč. Bilo je prekrasnih poena i obostrano velike želje za pobedom, bravo!

pod mač bato

pre 3 godine

Svarci ima prvi servis 150km/h... ne znam koliko Serena ima ali sa tim servisom da ides Nadalu u polufinale ... idi bre.
(Pop, 6. oktobar 2020 20:34)

Čovek je visok 170cm, pa opet uspe da napravi jedan do dva asa po meču, on da je samo 15cm viši bio bi strašan igrač, ovako je zbog visine limitiran, ali opet u top 20, a od ponedeljka konačno u top 10.

McKifla

pre 3 godine

Sve je u životu prolazno, a ovo @Miloševo mucanje sa dve tačke i dalje ostaje isto... (Srbendin klon, 6. oktobar 2020 21:39)

Haha, alal ti cufte na komentaru. Ostavio si Milosa bez municije, sta cemo sada.

Ljubitelj tenisa

pre 3 godine

Pobedio je Švarcman Tima posle velikog preokreta i velike velike borbe. Zasluženo, mora se priznati. Prosto je neverovatno koliko je Švarcman borben i uporan i koliko je brz, koliko mu je defanziva moćna, dovodio je Tima do totalne nervoze, zaista jako jako teško ga je pobediti kada uđe u taj svoj turbo mod.

markus1975

pre 3 godine

Svi su oni prvoklasni igrači koje razlikuju nijanse i tu svako može da pobedi svakoga. Pitanje broja jedan, broja deset ili pedeset je bar pre ovog Covid ludila bilo da li taj neko može da pobeđuje iz turnira u turnir, iz nedelje u nedelju ... tog faktora iscrpljivanja sada nema i zato su svakakva "iznenađenja" moguća.

Nebojša

pre 3 godine

Bravo za Diega zasluženo polufinale mislim da će on biti bolji rival Nadalu(verovatno) nego Tiem koji nije bio na nivou nekih svojih ranijih nastupa ovde ili onih igara sa australian opena.

mickey rudinsky

pre 3 godine

Mislim Uške je postao malo naporan sa prolazima iz kola u kolo 3:1, 3:2. Terijer bi hrabar i reče:"Dosta je bilo!". I ode on dalje rezultatom 3:2!