Nedelja, 27.09.2020.

08:00

Skandal drma Rolan Garos: "Promenili su pravila, osećam nemoć"

Španski teniser Fernando Verdasko doživeo je ogromnu nepravdu na Rolan Garosu.

Izvor: LN

Skandal drma Rolan Garos: "Promenili su pravila, oseæam nemoæ" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

veljko

pre 3 godine

Највише ме буни ово, човек има тест на антитела који је показао да су антитела присутна, што значи да је особа имуна на вирус. Ако је неко имун, то значи да његов организам може да победи вирус, и да он тај исти вирус неће ширити. Свеједно та иста особа мора да уради ПЦР тест. Онда не разумем зашто би се неко вакцинисао? Јер вакцинација је у ствари подстицање организма да произведе антитела.

Kralj mača

pre 3 godine

За све оне који не знају како функционише Карма, ево једног интересантног тумачења. На Аустралијен Опену ове године у мечу четвртфинала између Пабла Карења Бусте и Кеија Нишикорија при резултату 8:5 за Бусту у супер тај-брејку петог сета, судија је брутално покрао шпанског тенисера, због ког је он изгубио меч. Свађа са судијом, бацање торбе и плач Карења Бусте остао је записан у космосу, јер му је учињена огромна неправда када није прошао у полуфинале. Карма је морала да му надокнади изгубљено. И гле, баш на УС Опену у мечу против Новака Ђоковића, који лоптицом погађа судију у врат, Карењо Буста бива награђен пролазом даље и стигао је баш до полуфинала. Њему је Карма надокнадила изгубљено. Међутим, Карма са Аустралијен Опена одрадила је ту неправедан посао, на погрешног човека - Новака Ђоковића, који није ни у бесу ни намерно напуцао лоптицу у судију, како су то нетачно преносили западни медији, који су након тога поново разапели нашег Нолета на стуб срама. Тада је и Новаку учињена неправда и Карма је наставила да ради свој посао даље. Шпанац је на УС Опену награђен због несреће Србина и прошао даље, па је на Ролан Гаросу морало да се то врати НА ШПАНЦА и Карма овог пута пала на Вердаска, али поново неправедно, јер је он био лажно позитиван на тесту и самим тим неправедно дисквалификован. Од дисквалификације Новака на УС Опену профитирао је Доминик Тим и освојио тај турнир, тако да Карма мора завршити посао до краја овог Ролан Гароса, довести Новака и Тима до финала, где ће га Новак добити, или где ће Тим несрећно изгубити, или неки трећи сценарио типа - да Новак добије Надала у финалу (баш зато јер је Шпанац - од Шпанца је Карма и почела да ради), а да пре тога Тим несрећно испадне од Надала у полуфиналу. Док год се тако нешто не деси, ова зла Карма ће наставити да ради свој посао на наредним Грен Слем турнирима, док не изједначи ствари до краја!

Ahtung

pre 3 godine

Savetovao bih teniserima da pri testiranju istovremeno uzmu dva uzorka, pa da onaj drugi upute u nezavisnu laboratoriju. Ukoliko se rezultati ne slažu, imaće dovoljno dokaza za tužbu.

irelandcalling

pre 3 godine

Aleksa78, kritikuješ Sirmiuma, a ti si još gori, još kuneš i prizivaš na zlo...gde smo stigli...
Jel onaj asterod promašio il' tek treba da naiđe. Jedan žešči reset ljudske populacije nam je neophodan.

podrška Verdasku i Novaku!!!

Kosta®

pre 3 godine

@Aleksa78 Moje iskustvo, iz mog mesta je da poznajem desetine inficiranih, od kojih su neki bili i u bolnici, da su zajedno sa višečlanim porodicama bili u izolaciji a da niko drugi nije ni kinuo a testovi negtivni. Kako to?

magla svuda oko nas

pre 3 godine

znaci ko ima vise srece bukvalno jer su testovi nepouzdani, Moj drugarica je isto imala lazno pozitivan test na koronu, trebali su ici Van zemlje, ona i muz, muz negativan, ona pozitivna, ona morala u izolaciju, u neverici, kako im nista nije bilo jasno a ona nije imala nikakve simptome, odradila je jos jedan test nakon dva dana, koji je pokazao negativan, pa sutradan jos jedan koji je pokazao isto negativan, generalno, testiranja su bukvalno 100% bespotrebna i apsolutno nista nece resiti, jer su i ovako prilicno nepouzdana! jedina metoda je kada neko ima simptome da ga sklonite u izolaciju, opet, Virus nije ni 5% toliko jak koliko ga predstavljaju u medijima, i verovatno cemo svi ga morati prelazati u nekom obliku, ne vidim svrhu onda u Celoj ovoj sprdacini, jedini razlog jeste sto Bolnice nisu u stanju da prime sve pacijente jer su prebukirane, a opet ne shvatam i ljude koji zbog sitnih simpotma trce lekaru, odlezi kuci 10 ak dana, nakon toga izbegavaj kontakt sa ljudima jos par nedelja i kraj price..

Mionica

pre 3 godine

@Siniša... Nadal se nije oglasio zato sto organizator odgovara za turnir a ne Nadal. U svetu stvari tako funkcionisu. A organizator je imao dobru nameru isto kao i Nolo sa Adria turom... Necemo imati duple standarde od turnira do turnira.

Dorćol

pre 3 godine

Jel vi stvarno mislite da igraci mogu da propisuju pravila i menjaju odluke turnira. Pa GS turniri imaju tradiciju od sto godina, tu samoupravljanje nema. Pravila su pravila i kome se ne svidjaju ĆAO! Igraci su tu da igraju a ne da vode politiku. Ali ko to vama da objasni kada vi verujete da nema Korone i da čovek mislima čisti zatrovanu vodu.

Sinisa

pre 3 godine

Dje je Nadal da pomogne svom zemljaku,valjda ima dovoljno autoriteta kod organizatora turnira,jer je osvojio Rolan Garos 12 puta.Ne mogu da shvatim da se nije oglasio,barem da kaze da ovo nije u redu sto su uradili,kao sto je to uradio Djokovic.

Marko

pre 3 godine

Sveo ovo je jako providno. Spremaju izbacivanje Novaka. Ovi ostali su samo priprema da Novak neće moći da kaže kako je jedini izbačen.
Sve će uraditi da ga spreče da bude najbolji svih vremena. Samo posmatrate. ..

Mrkva

pre 3 godine

Da, da, opet su vam oni krivi...Neka se Verdasko učlani u PTPA pa neka se žali onome. Ionako mu kličete kako je jedino svetlo na kraju tunela i jedini borac za prava tenisera.
(Srki, 27. septembar 2020 10:40)

Naravno da su krivi i biće uvek krivi dok su živi, zato što je Novak napustio savet igrača, a ostali su tamo Nadal i Federer koji na Tviteru sole pamet kako PTPA nije pametna stvar, pa ako nije pametna stvar šta onda njih dvojica rade sa savetom igrača sada kada ga je Novak napustio i što ne brane igrače?


Da je Novak još uvek predsednik tog smeća, svi licemeri bi sada osuli drvlje i kamenje na njega po društvenim mrežama jer eto, ne štiti igrače.
A, sada kada ga je napustio i tamo su Federer i Nadal, njih niko ne pita ništa i svi se prave ludi.

Prošle godine su Novaka, zato što je predsednik saveta, pitali i tokom Vimbldona šta misli o kažnjavanju Tomića jer je opet tankovao.

Da vidimo da li će i sledećeg predsednika saveta igrača novinari pitati posle meča takve stvari, kao što su Novaka i okrivljivali ga za sve loše što se dešava u tenisu. "Tomić tankovao, kažnjen, šta misliš o tome?", a Novak upravo došao sa svog meča na konferenciju.

anfakbls

pre 3 godine

Zbog ovakvih situacija je bilo potrebno ovo što je Novak osnovao. Kada bi većina igrača stala iza Novaka drugačije bi se i organizatori ponašali. Zamislite npr prvih 100 igrača zbog ovakvih situacija sa Verdaskom i Dzumhurom bojkotuje RG. Ćao zdravo. Naravno pod uslovom da se ozbiljno krše prava igrača, kao u ovom slučaju.
Koliko je Novak intelektualno iznad ostalih, i koliko radi za dobrobit svih tenisera , svaka čast. Naklon do poda. A ovi što "ne smiju" od sponzora u rupe miševi.

Beobrad

pre 3 godine

Samo pominjete Verdaska i Dzumhura, a sta je sa srpskim teniserom Pedjom Krstinom!?
Valjda je on za nas vazniji od ove dvojice, iako nije toliko visoko rangiran igrac.

Dott

pre 3 godine

Nakon pozitivnog testa, nezbiljno bi bilo da nakon sledeceg negativnog, odmah dozvole teniseru da igra. Poznato je pravlo 2 negativna testa, a za to je ipak potrebno neko vreme, plasim se da se za to nema vremena, jer to su ukupno 3 testa fakticki.

Bili boj

pre 3 godine

Verdasko je imao 67 uzastopno odigranih GS turnira - 17 godina čovek učestvuje na svakom turniru. Apsolutni rekorder po tome. I sad ga ovako izbace.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Za po sopstvenim rečima,onemoćalog Verdaska,koji beše simbol moći i potencije, koji se bacakaše na sve što se mrda,uključujući Ivanovićku, dođoše avaj teški dani...Sinko,znaj samo da je "Vijagra" ubila više ljudi nego nošenje partizanske spomenice 1942.god. Toliko.

Dott

pre 3 godine

(Edin, 27. septembar 2020 10:30)

Edine pa nije resenje uraditi vise testova za dan, verovatno bi pokazali isto, stvar je u tome da prodje vise dana, pa da se uradi test, to je nacin da je validnost rezltata relevantna.

Kikujiro

pre 3 godine

Ma ne treba vam sindikat, neka vas kljucaju u mali mozak, živite u 18 veku, neka Rafal i Feder to reše svojom savršenim reputacijom i svojom brigom o igračima.

Sirmium

pre 3 godine

kakva budalaština...treba jedna velika svetska revolucija...da počisti ovu vladajuću garnituru i normalan narod da živi u miru i slozi...bez lažnih bolesti..lažnog novca lažne nauke...i ostalih laži...

Edin

pre 3 godine

Dott, pa i nije bas, PCR test je gotov za par sati (ako ne i krace), sve to moze da se uradi za jedan dan, odradis dva brisa sa sat ili dva izmedju i to je to

dakiliz

pre 3 godine

Verdasko je imao 67 uzastopno odigranih GS turnira - 17 godina čovek učestvuje na svakom turniru. Apsolutni rekorder po tome. I sad ga ovako izbace.
(Bili boj, 27. septembar 2020 10:24)

Nisam znao za taj podatak. Znao sam da se nešto krije iza toga. Verovatno je ugrožen Rogerov rekord po tom pitanju jer znam da je i on imao veliki uzastopni broj učešća na GSlemovima.

Aleksa78

pre 3 godine

Sirmium, sram te bilo. Poznajem ljude iz mog mesta koji su preminuli od corone. Drug mi se jedva izvukao, bio više od 20 dana u bolnici. Nadam se da ce i tebe strefiti pa ćeš razmisliti. Primitivizam je jako opasna bolest. Jako!

Srki

pre 3 godine

Sramota jedna koliko su neaktivni Federer i Nadal. Nikakav apel za pomoc saigracima. Sramota !
(proliver, 27. septembar 2020 10:24)

Da, da, opet su vam oni krivi...Neka se Verdasko učlani u PTPA pa neka se žali onome. Ionako mu kličete kako je jedino svetlo na kraju tunela i jedini borac za prava tenisera.

Pjer

pre 3 godine

Prozivate Nadala i Federera sto su neutralni po ovom pitanju, a sa druge strane kritikujete Noxu sto je uvek zagovornik drugih tema van tenisa i predlazete mu da cuti kao ova dvojica za njegovu dobrobit. Odlucite se sta zelite, nemojte samo da hejtujete.

Kole

pre 3 godine

@ bili boj

Slično je prošao i legenda NASCAR-a Jimmie Johnson, odvezao 663 trka uzastopno u najvišoj seriji, i onda je pre jedne ovogodišnje testiran na koronavirus, pa je morao da izostane. Kasnije se ispostavilo da je test bio lažno pozitivan.

Bili boj

pre 3 godine

Verdasko je imao 67 uzastopno odigranih GS turnira - 17 godina čovek učestvuje na svakom turniru. Apsolutni rekorder po tome. I sad ga ovako izbace.

Kikujiro

pre 3 godine

Ma ne treba vam sindikat, neka vas kljucaju u mali mozak, živite u 18 veku, neka Rafal i Feder to reše svojom savršenim reputacijom i svojom brigom o igračima.

Sirmium

pre 3 godine

kakva budalaština...treba jedna velika svetska revolucija...da počisti ovu vladajuću garnituru i normalan narod da živi u miru i slozi...bez lažnih bolesti..lažnog novca lažne nauke...i ostalih laži...

anfakbls

pre 3 godine

Zbog ovakvih situacija je bilo potrebno ovo što je Novak osnovao. Kada bi većina igrača stala iza Novaka drugačije bi se i organizatori ponašali. Zamislite npr prvih 100 igrača zbog ovakvih situacija sa Verdaskom i Dzumhurom bojkotuje RG. Ćao zdravo. Naravno pod uslovom da se ozbiljno krše prava igrača, kao u ovom slučaju.
Koliko je Novak intelektualno iznad ostalih, i koliko radi za dobrobit svih tenisera , svaka čast. Naklon do poda. A ovi što "ne smiju" od sponzora u rupe miševi.

Sinisa

pre 3 godine

Dje je Nadal da pomogne svom zemljaku,valjda ima dovoljno autoriteta kod organizatora turnira,jer je osvojio Rolan Garos 12 puta.Ne mogu da shvatim da se nije oglasio,barem da kaze da ovo nije u redu sto su uradili,kao sto je to uradio Djokovic.

Edin

pre 3 godine

Dott, pa i nije bas, PCR test je gotov za par sati (ako ne i krace), sve to moze da se uradi za jedan dan, odradis dva brisa sa sat ili dva izmedju i to je to

Kole

pre 3 godine

@ bili boj

Slično je prošao i legenda NASCAR-a Jimmie Johnson, odvezao 663 trka uzastopno u najvišoj seriji, i onda je pre jedne ovogodišnje testiran na koronavirus, pa je morao da izostane. Kasnije se ispostavilo da je test bio lažno pozitivan.

dakiliz

pre 3 godine

Verdasko je imao 67 uzastopno odigranih GS turnira - 17 godina čovek učestvuje na svakom turniru. Apsolutni rekorder po tome. I sad ga ovako izbace.
(Bili boj, 27. septembar 2020 10:24)

Nisam znao za taj podatak. Znao sam da se nešto krije iza toga. Verovatno je ugrožen Rogerov rekord po tom pitanju jer znam da je i on imao veliki uzastopni broj učešća na GSlemovima.

Beobrad

pre 3 godine

Samo pominjete Verdaska i Dzumhura, a sta je sa srpskim teniserom Pedjom Krstinom!?
Valjda je on za nas vazniji od ove dvojice, iako nije toliko visoko rangiran igrac.

Marko

pre 3 godine

Sveo ovo je jako providno. Spremaju izbacivanje Novaka. Ovi ostali su samo priprema da Novak neće moći da kaže kako je jedini izbačen.
Sve će uraditi da ga spreče da bude najbolji svih vremena. Samo posmatrate. ..

Mrkva

pre 3 godine

Da, da, opet su vam oni krivi...Neka se Verdasko učlani u PTPA pa neka se žali onome. Ionako mu kličete kako je jedino svetlo na kraju tunela i jedini borac za prava tenisera.
(Srki, 27. septembar 2020 10:40)

Naravno da su krivi i biće uvek krivi dok su živi, zato što je Novak napustio savet igrača, a ostali su tamo Nadal i Federer koji na Tviteru sole pamet kako PTPA nije pametna stvar, pa ako nije pametna stvar šta onda njih dvojica rade sa savetom igrača sada kada ga je Novak napustio i što ne brane igrače?


Da je Novak još uvek predsednik tog smeća, svi licemeri bi sada osuli drvlje i kamenje na njega po društvenim mrežama jer eto, ne štiti igrače.
A, sada kada ga je napustio i tamo su Federer i Nadal, njih niko ne pita ništa i svi se prave ludi.

Prošle godine su Novaka, zato što je predsednik saveta, pitali i tokom Vimbldona šta misli o kažnjavanju Tomića jer je opet tankovao.

Da vidimo da li će i sledećeg predsednika saveta igrača novinari pitati posle meča takve stvari, kao što su Novaka i okrivljivali ga za sve loše što se dešava u tenisu. "Tomić tankovao, kažnjen, šta misliš o tome?", a Novak upravo došao sa svog meča na konferenciju.

magla svuda oko nas

pre 3 godine

znaci ko ima vise srece bukvalno jer su testovi nepouzdani, Moj drugarica je isto imala lazno pozitivan test na koronu, trebali su ici Van zemlje, ona i muz, muz negativan, ona pozitivna, ona morala u izolaciju, u neverici, kako im nista nije bilo jasno a ona nije imala nikakve simptome, odradila je jos jedan test nakon dva dana, koji je pokazao negativan, pa sutradan jos jedan koji je pokazao isto negativan, generalno, testiranja su bukvalno 100% bespotrebna i apsolutno nista nece resiti, jer su i ovako prilicno nepouzdana! jedina metoda je kada neko ima simptome da ga sklonite u izolaciju, opet, Virus nije ni 5% toliko jak koliko ga predstavljaju u medijima, i verovatno cemo svi ga morati prelazati u nekom obliku, ne vidim svrhu onda u Celoj ovoj sprdacini, jedini razlog jeste sto Bolnice nisu u stanju da prime sve pacijente jer su prebukirane, a opet ne shvatam i ljude koji zbog sitnih simpotma trce lekaru, odlezi kuci 10 ak dana, nakon toga izbegavaj kontakt sa ljudima jos par nedelja i kraj price..

Dott

pre 3 godine

Nakon pozitivnog testa, nezbiljno bi bilo da nakon sledeceg negativnog, odmah dozvole teniseru da igra. Poznato je pravlo 2 negativna testa, a za to je ipak potrebno neko vreme, plasim se da se za to nema vremena, jer to su ukupno 3 testa fakticki.

Ahtung

pre 3 godine

Savetovao bih teniserima da pri testiranju istovremeno uzmu dva uzorka, pa da onaj drugi upute u nezavisnu laboratoriju. Ukoliko se rezultati ne slažu, imaće dovoljno dokaza za tužbu.

Pjer

pre 3 godine

Prozivate Nadala i Federera sto su neutralni po ovom pitanju, a sa druge strane kritikujete Noxu sto je uvek zagovornik drugih tema van tenisa i predlazete mu da cuti kao ova dvojica za njegovu dobrobit. Odlucite se sta zelite, nemojte samo da hejtujete.

Aleksa78

pre 3 godine

Sirmium, sram te bilo. Poznajem ljude iz mog mesta koji su preminuli od corone. Drug mi se jedva izvukao, bio više od 20 dana u bolnici. Nadam se da ce i tebe strefiti pa ćeš razmisliti. Primitivizam je jako opasna bolest. Jako!

irelandcalling

pre 3 godine

Aleksa78, kritikuješ Sirmiuma, a ti si još gori, još kuneš i prizivaš na zlo...gde smo stigli...
Jel onaj asterod promašio il' tek treba da naiđe. Jedan žešči reset ljudske populacije nam je neophodan.

podrška Verdasku i Novaku!!!

Srki

pre 3 godine

Sramota jedna koliko su neaktivni Federer i Nadal. Nikakav apel za pomoc saigracima. Sramota !
(proliver, 27. septembar 2020 10:24)

Da, da, opet su vam oni krivi...Neka se Verdasko učlani u PTPA pa neka se žali onome. Ionako mu kličete kako je jedino svetlo na kraju tunela i jedini borac za prava tenisera.

Kosta®

pre 3 godine

@Aleksa78 Moje iskustvo, iz mog mesta je da poznajem desetine inficiranih, od kojih su neki bili i u bolnici, da su zajedno sa višečlanim porodicama bili u izolaciji a da niko drugi nije ni kinuo a testovi negtivni. Kako to?

Dott

pre 3 godine

(Edin, 27. septembar 2020 10:30)

Edine pa nije resenje uraditi vise testova za dan, verovatno bi pokazali isto, stvar je u tome da prodje vise dana, pa da se uradi test, to je nacin da je validnost rezltata relevantna.

Mionica

pre 3 godine

@Siniša... Nadal se nije oglasio zato sto organizator odgovara za turnir a ne Nadal. U svetu stvari tako funkcionisu. A organizator je imao dobru nameru isto kao i Nolo sa Adria turom... Necemo imati duple standarde od turnira do turnira.

veljko

pre 3 godine

Највише ме буни ово, човек има тест на антитела који је показао да су антитела присутна, што значи да је особа имуна на вирус. Ако је неко имун, то значи да његов организам може да победи вирус, и да он тај исти вирус неће ширити. Свеједно та иста особа мора да уради ПЦР тест. Онда не разумем зашто би се неко вакцинисао? Јер вакцинација је у ствари подстицање организма да произведе антитела.

Dorćol

pre 3 godine

Jel vi stvarno mislite da igraci mogu da propisuju pravila i menjaju odluke turnira. Pa GS turniri imaju tradiciju od sto godina, tu samoupravljanje nema. Pravila su pravila i kome se ne svidjaju ĆAO! Igraci su tu da igraju a ne da vode politiku. Ali ko to vama da objasni kada vi verujete da nema Korone i da čovek mislima čisti zatrovanu vodu.

Kralj mača

pre 3 godine

За све оне који не знају како функционише Карма, ево једног интересантног тумачења. На Аустралијен Опену ове године у мечу четвртфинала између Пабла Карења Бусте и Кеија Нишикорија при резултату 8:5 за Бусту у супер тај-брејку петог сета, судија је брутално покрао шпанског тенисера, због ког је он изгубио меч. Свађа са судијом, бацање торбе и плач Карења Бусте остао је записан у космосу, јер му је учињена огромна неправда када није прошао у полуфинале. Карма је морала да му надокнади изгубљено. И гле, баш на УС Опену у мечу против Новака Ђоковића, који лоптицом погађа судију у врат, Карењо Буста бива награђен пролазом даље и стигао је баш до полуфинала. Њему је Карма надокнадила изгубљено. Међутим, Карма са Аустралијен Опена одрадила је ту неправедан посао, на погрешног човека - Новака Ђоковића, који није ни у бесу ни намерно напуцао лоптицу у судију, како су то нетачно преносили западни медији, који су након тога поново разапели нашег Нолета на стуб срама. Тада је и Новаку учињена неправда и Карма је наставила да ради свој посао даље. Шпанац је на УС Опену награђен због несреће Србина и прошао даље, па је на Ролан Гаросу морало да се то врати НА ШПАНЦА и Карма овог пута пала на Вердаска, али поново неправедно, јер је он био лажно позитиван на тесту и самим тим неправедно дисквалификован. Од дисквалификације Новака на УС Опену профитирао је Доминик Тим и освојио тај турнир, тако да Карма мора завршити посао до краја овог Ролан Гароса, довести Новака и Тима до финала, где ће га Новак добити, или где ће Тим несрећно изгубити, или неки трећи сценарио типа - да Новак добије Надала у финалу (баш зато јер је Шпанац - од Шпанца је Карма и почела да ради), а да пре тога Тим несрећно испадне од Надала у полуфиналу. Док год се тако нешто не деси, ова зла Карма ће наставити да ради свој посао на наредним Грен Слем турнирима, док не изједначи ствари до краја!

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Za po sopstvenim rečima,onemoćalog Verdaska,koji beše simbol moći i potencije, koji se bacakaše na sve što se mrda,uključujući Ivanovićku, dođoše avaj teški dani...Sinko,znaj samo da je "Vijagra" ubila više ljudi nego nošenje partizanske spomenice 1942.god. Toliko.

Dott

pre 3 godine

Nakon pozitivnog testa, nezbiljno bi bilo da nakon sledeceg negativnog, odmah dozvole teniseru da igra. Poznato je pravlo 2 negativna testa, a za to je ipak potrebno neko vreme, plasim se da se za to nema vremena, jer to su ukupno 3 testa fakticki.

Srki

pre 3 godine

Sramota jedna koliko su neaktivni Federer i Nadal. Nikakav apel za pomoc saigracima. Sramota !
(proliver, 27. septembar 2020 10:24)

Da, da, opet su vam oni krivi...Neka se Verdasko učlani u PTPA pa neka se žali onome. Ionako mu kličete kako je jedino svetlo na kraju tunela i jedini borac za prava tenisera.

Dorćol

pre 3 godine

Jel vi stvarno mislite da igraci mogu da propisuju pravila i menjaju odluke turnira. Pa GS turniri imaju tradiciju od sto godina, tu samoupravljanje nema. Pravila su pravila i kome se ne svidjaju ĆAO! Igraci su tu da igraju a ne da vode politiku. Ali ko to vama da objasni kada vi verujete da nema Korone i da čovek mislima čisti zatrovanu vodu.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Za po sopstvenim rečima,onemoćalog Verdaska,koji beše simbol moći i potencije, koji se bacakaše na sve što se mrda,uključujući Ivanovićku, dođoše avaj teški dani...Sinko,znaj samo da je "Vijagra" ubila više ljudi nego nošenje partizanske spomenice 1942.god. Toliko.

Aleksa78

pre 3 godine

Sirmium, sram te bilo. Poznajem ljude iz mog mesta koji su preminuli od corone. Drug mi se jedva izvukao, bio više od 20 dana u bolnici. Nadam se da ce i tebe strefiti pa ćeš razmisliti. Primitivizam je jako opasna bolest. Jako!

Dott

pre 3 godine

(Edin, 27. septembar 2020 10:30)

Edine pa nije resenje uraditi vise testova za dan, verovatno bi pokazali isto, stvar je u tome da prodje vise dana, pa da se uradi test, to je nacin da je validnost rezltata relevantna.

Mionica

pre 3 godine

@Siniša... Nadal se nije oglasio zato sto organizator odgovara za turnir a ne Nadal. U svetu stvari tako funkcionisu. A organizator je imao dobru nameru isto kao i Nolo sa Adria turom... Necemo imati duple standarde od turnira do turnira.

Sirmium

pre 3 godine

kakva budalaština...treba jedna velika svetska revolucija...da počisti ovu vladajuću garnituru i normalan narod da živi u miru i slozi...bez lažnih bolesti..lažnog novca lažne nauke...i ostalih laži...

Pjer

pre 3 godine

Prozivate Nadala i Federera sto su neutralni po ovom pitanju, a sa druge strane kritikujete Noxu sto je uvek zagovornik drugih tema van tenisa i predlazete mu da cuti kao ova dvojica za njegovu dobrobit. Odlucite se sta zelite, nemojte samo da hejtujete.

Marko

pre 3 godine

Sveo ovo je jako providno. Spremaju izbacivanje Novaka. Ovi ostali su samo priprema da Novak neće moći da kaže kako je jedini izbačen.
Sve će uraditi da ga spreče da bude najbolji svih vremena. Samo posmatrate. ..

Kralj mača

pre 3 godine

За све оне који не знају како функционише Карма, ево једног интересантног тумачења. На Аустралијен Опену ове године у мечу четвртфинала између Пабла Карења Бусте и Кеија Нишикорија при резултату 8:5 за Бусту у супер тај-брејку петог сета, судија је брутално покрао шпанског тенисера, због ког је он изгубио меч. Свађа са судијом, бацање торбе и плач Карења Бусте остао је записан у космосу, јер му је учињена огромна неправда када није прошао у полуфинале. Карма је морала да му надокнади изгубљено. И гле, баш на УС Опену у мечу против Новака Ђоковића, који лоптицом погађа судију у врат, Карењо Буста бива награђен пролазом даље и стигао је баш до полуфинала. Њему је Карма надокнадила изгубљено. Међутим, Карма са Аустралијен Опена одрадила је ту неправедан посао, на погрешног човека - Новака Ђоковића, који није ни у бесу ни намерно напуцао лоптицу у судију, како су то нетачно преносили западни медији, који су након тога поново разапели нашег Нолета на стуб срама. Тада је и Новаку учињена неправда и Карма је наставила да ради свој посао даље. Шпанац је на УС Опену награђен због несреће Србина и прошао даље, па је на Ролан Гаросу морало да се то врати НА ШПАНЦА и Карма овог пута пала на Вердаска, али поново неправедно, јер је он био лажно позитиван на тесту и самим тим неправедно дисквалификован. Од дисквалификације Новака на УС Опену профитирао је Доминик Тим и освојио тај турнир, тако да Карма мора завршити посао до краја овог Ролан Гароса, довести Новака и Тима до финала, где ће га Новак добити, или где ће Тим несрећно изгубити, или неки трећи сценарио типа - да Новак добије Надала у финалу (баш зато јер је Шпанац - од Шпанца је Карма и почела да ради), а да пре тога Тим несрећно испадне од Надала у полуфиналу. Док год се тако нешто не деси, ова зла Карма ће наставити да ради свој посао на наредним Грен Слем турнирима, док не изједначи ствари до краја!

Kikujiro

pre 3 godine

Ma ne treba vam sindikat, neka vas kljucaju u mali mozak, živite u 18 veku, neka Rafal i Feder to reše svojom savršenim reputacijom i svojom brigom o igračima.

Mrkva

pre 3 godine

Da, da, opet su vam oni krivi...Neka se Verdasko učlani u PTPA pa neka se žali onome. Ionako mu kličete kako je jedino svetlo na kraju tunela i jedini borac za prava tenisera.
(Srki, 27. septembar 2020 10:40)

Naravno da su krivi i biće uvek krivi dok su živi, zato što je Novak napustio savet igrača, a ostali su tamo Nadal i Federer koji na Tviteru sole pamet kako PTPA nije pametna stvar, pa ako nije pametna stvar šta onda njih dvojica rade sa savetom igrača sada kada ga je Novak napustio i što ne brane igrače?


Da je Novak još uvek predsednik tog smeća, svi licemeri bi sada osuli drvlje i kamenje na njega po društvenim mrežama jer eto, ne štiti igrače.
A, sada kada ga je napustio i tamo su Federer i Nadal, njih niko ne pita ništa i svi se prave ludi.

Prošle godine su Novaka, zato što je predsednik saveta, pitali i tokom Vimbldona šta misli o kažnjavanju Tomića jer je opet tankovao.

Da vidimo da li će i sledećeg predsednika saveta igrača novinari pitati posle meča takve stvari, kao što su Novaka i okrivljivali ga za sve loše što se dešava u tenisu. "Tomić tankovao, kažnjen, šta misliš o tome?", a Novak upravo došao sa svog meča na konferenciju.

Edin

pre 3 godine

Dott, pa i nije bas, PCR test je gotov za par sati (ako ne i krace), sve to moze da se uradi za jedan dan, odradis dva brisa sa sat ili dva izmedju i to je to

dakiliz

pre 3 godine

Verdasko je imao 67 uzastopno odigranih GS turnira - 17 godina čovek učestvuje na svakom turniru. Apsolutni rekorder po tome. I sad ga ovako izbace.
(Bili boj, 27. septembar 2020 10:24)

Nisam znao za taj podatak. Znao sam da se nešto krije iza toga. Verovatno je ugrožen Rogerov rekord po tom pitanju jer znam da je i on imao veliki uzastopni broj učešća na GSlemovima.

Beobrad

pre 3 godine

Samo pominjete Verdaska i Dzumhura, a sta je sa srpskim teniserom Pedjom Krstinom!?
Valjda je on za nas vazniji od ove dvojice, iako nije toliko visoko rangiran igrac.

Sinisa

pre 3 godine

Dje je Nadal da pomogne svom zemljaku,valjda ima dovoljno autoriteta kod organizatora turnira,jer je osvojio Rolan Garos 12 puta.Ne mogu da shvatim da se nije oglasio,barem da kaze da ovo nije u redu sto su uradili,kao sto je to uradio Djokovic.

anfakbls

pre 3 godine

Zbog ovakvih situacija je bilo potrebno ovo što je Novak osnovao. Kada bi većina igrača stala iza Novaka drugačije bi se i organizatori ponašali. Zamislite npr prvih 100 igrača zbog ovakvih situacija sa Verdaskom i Dzumhurom bojkotuje RG. Ćao zdravo. Naravno pod uslovom da se ozbiljno krše prava igrača, kao u ovom slučaju.
Koliko je Novak intelektualno iznad ostalih, i koliko radi za dobrobit svih tenisera , svaka čast. Naklon do poda. A ovi što "ne smiju" od sponzora u rupe miševi.

Kosta®

pre 3 godine

@Aleksa78 Moje iskustvo, iz mog mesta je da poznajem desetine inficiranih, od kojih su neki bili i u bolnici, da su zajedno sa višečlanim porodicama bili u izolaciji a da niko drugi nije ni kinuo a testovi negtivni. Kako to?

magla svuda oko nas

pre 3 godine

znaci ko ima vise srece bukvalno jer su testovi nepouzdani, Moj drugarica je isto imala lazno pozitivan test na koronu, trebali su ici Van zemlje, ona i muz, muz negativan, ona pozitivna, ona morala u izolaciju, u neverici, kako im nista nije bilo jasno a ona nije imala nikakve simptome, odradila je jos jedan test nakon dva dana, koji je pokazao negativan, pa sutradan jos jedan koji je pokazao isto negativan, generalno, testiranja su bukvalno 100% bespotrebna i apsolutno nista nece resiti, jer su i ovako prilicno nepouzdana! jedina metoda je kada neko ima simptome da ga sklonite u izolaciju, opet, Virus nije ni 5% toliko jak koliko ga predstavljaju u medijima, i verovatno cemo svi ga morati prelazati u nekom obliku, ne vidim svrhu onda u Celoj ovoj sprdacini, jedini razlog jeste sto Bolnice nisu u stanju da prime sve pacijente jer su prebukirane, a opet ne shvatam i ljude koji zbog sitnih simpotma trce lekaru, odlezi kuci 10 ak dana, nakon toga izbegavaj kontakt sa ljudima jos par nedelja i kraj price..

Bili boj

pre 3 godine

Verdasko je imao 67 uzastopno odigranih GS turnira - 17 godina čovek učestvuje na svakom turniru. Apsolutni rekorder po tome. I sad ga ovako izbace.

irelandcalling

pre 3 godine

Aleksa78, kritikuješ Sirmiuma, a ti si još gori, još kuneš i prizivaš na zlo...gde smo stigli...
Jel onaj asterod promašio il' tek treba da naiđe. Jedan žešči reset ljudske populacije nam je neophodan.

podrška Verdasku i Novaku!!!

Kole

pre 3 godine

@ bili boj

Slično je prošao i legenda NASCAR-a Jimmie Johnson, odvezao 663 trka uzastopno u najvišoj seriji, i onda je pre jedne ovogodišnje testiran na koronavirus, pa je morao da izostane. Kasnije se ispostavilo da je test bio lažno pozitivan.

Ahtung

pre 3 godine

Savetovao bih teniserima da pri testiranju istovremeno uzmu dva uzorka, pa da onaj drugi upute u nezavisnu laboratoriju. Ukoliko se rezultati ne slažu, imaće dovoljno dokaza za tužbu.

veljko

pre 3 godine

Највише ме буни ово, човек има тест на антитела који је показао да су антитела присутна, што значи да је особа имуна на вирус. Ако је неко имун, то значи да његов организам може да победи вирус, и да он тај исти вирус неће ширити. Свеједно та иста особа мора да уради ПЦР тест. Онда не разумем зашто би се неко вакцинисао? Јер вакцинација је у ствари подстицање организма да произведе антитела.