Nova vest
Tenis

Sreda, 12.06.2019.

19:37

"Novinar" Krajinović intervjuisao Lajovića za "FK Novine"

Filip Krajinović, Dušan Lajović i Laslo Đere družili su se sa pripadnicima sedme sile na "Teniskoj akademiji Tipsarević".

Izvor: B92

Autor:B92

thepedja@gmail.com/STARSPORT

Atmosfera je bila opuštena, što je i normalno ako se ima u vidu da su svo jako dobri prijatelji, ali zanimljiva scena dogodila se pred kraj konferencije Lajovića.

Na mestu novinara našao se Filip Krajinović koji je uzeo mikrofon i zatražio da postavi pitanje svom prijatelju i kolegi iz dejvis kup tima Srbije.

Lajovića su pre toga pitali ko je nabolji od njih trojice, na šta je on imao originalan odgovor:

"Sigurno je da je najbolji teniser sigurno iz Vojvodine", nasmejao se aludirajući na to da je on iz Stare Pazove, Krajinović iz Sombora, a Đere iz Sente.

"Toliko od mene. Nema poztrebe da razvlači, ja mogu da kažem da je Filip, on može da kaže da je Laslo, a Laslo da sam ja, da budemo politički korektni".

Onda je Filip postavio pitanje:

"Kada si pravio cliljeve za ovu godinu, nisi ni sanjao da ćeš igrati finale mastersa. Kako je to izgledalo i da li si zadovoljan i srećan svim što si do sada napravio i da li sebe vidiš u Top 20 do kraja godine. Ali budi iskren"!

Lajović je odgovorio uz osmeh.

"Za koji medij?"

Filip se nije dao:

"Za FK Novine!".

Onda je Lajović prešao na odgovor.

"Na početku godine uopšte nisam razmišljao o finalu mastersa. To mi nije bilo ni u planu ni cilj, ali verujem i kada bi tebe sada pitali kada si išao u Budimpeštu da li si očekivao finale ili Laslo, da li je planirao da osvoji Rio? U Monte Karlo sam došao bolestan, pod antibioticima, cilj mi je bio da zaigram. Tražio sam što kasnije da počnem da igram jer nisam bio siguran da ću igrati. Desilo se da to bude najbolja nedelja u mojoj karijeri. Tako da pored ovih Top 3 igrača ne može još mnogo igrača da planira. Svako želi da dođe do kraja, svako sebe zamišlja kako na kraju drži pehar i stvari se iskomplikuju. Ovog puta mi je to neočekivanje donelo rezultat. Zadovoljan sam dosadašnjim delom sezone, osetio sam da je to jako teško ponoviti svake nedelje i da ne možeš da očekuješ da svaki meč pobediš. Nemam mnogo poena da branim do kraja sezone tako da želim da završim u Top 20. Ide mi period koji mi odgovara, gde sam u prošlosti osvajao dosta poena, nadam se dobrom periodu i posle Vimbldona i do kraja godine. Jeste li zadovoljni odgovorom?", nasmejao se Lajović, na čemu mu se Krajinović zahvalio uz potvrdu da je zadovoljan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve