Tim: Rafa legendo, 12 titula – neverovatno

Dominik Tim, četvrti teniser sveta, bio je vidno razočaran posle poraza u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala.

Izvor: PT

Nedelja, 09.06.2019.

19:30

Tim: Rafa legendo, 12 titula – neverovatno
Photo by Julian Finney/Getty Images

"Veoma mi je teško sada, pošto sam dao sve od sebe u prethodne dve nedelje. Ali bio je ovo sjajan turnir za mene, volim ga svim srcem. Volim ljude ovde", rekao je Tim na dodeli trofeja.

Rafael Nadal, drugi teniser sveta, odbranio je titulu na Rolan Garosu, pošto je u velikom finalu pobedio Dominika Tima – 6:3, 5:7, 6:1, 6:1.

"Tužan sam što sam izgubio, ali Rafa svaka čast. Ti si veliki šampion i legenda ovog sporta. Neverovatno, 12 titula ovde... Ja ću svakako pokušati da dođem do trofeja sledeće godine", istakao je Tim.

Austrijski teniser drugu godinu zaredom poražen je u velikom finalu Rolan Garosa, s tim što je ove uspeo da osvoji jedan set.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: