Nova vest
Tenis

Četvrtak, 31.05.2018.

10:30

"Ne verujem da će Novak doći previše daleko na Rolan Garosu"

Pet Keš, nekadašnji australijski teniser i bivši četvrti igrač sveta, ne veruje da Novak Đoković može da dođe do same završnice Rolan Garosa.

Izvor:

Autor:

Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

"Novak nije igrao mnogo mečeva – što je osnovni preduslov za uspeh na šljaci. Upravo zbog toga, ne verujem da bi mogao da ode previše daleko na ovogodišnjem Rolan Garosu", smatra Keš i u prvi plan ističe, ni manje ni više, Britanca Kajla Edmunda.

"Kajl obožava šljaku, a pritom mu fizičke predispozicije omogućavaju da se još bolje namešta na udarce. Smatram da je on odgovor na pitanje kada ljudi upitaju ko su novi momci koji bi mogli da dominiraju na šljaci. On, i Aleksander Zverev i Dominik Tim – koji su već dokazali šta mogu da urade. Mislim da će biti značajan faktor u godinama koje slede, možda već i ove, ali i da upravo oni mogu da ugroze Rafaela Nadala", zaključio je Keš za BBC.

U međuvremenu, Novak je veoma dobro krenuo u Parizu i najpre porazio Rožerija Dutra da Silvu, da bi potom bio bolji od Đaumea Munara takođe u tri seta.

Naredni rival, u petak, u borbi za četvrto kolo biće Roberto Bautista Agut iz Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

20 h

U fokusu

Vidi sve