Nema pauze – Đoković nastupa u Kvinsu i na Vimbldonu!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, saopštio je da neće preskočiti sezonu na travi i da će učestvovati u Kvinsu i na Vimbldonu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 11.06.2018.

19:20

Nema pauze – Đoković nastupa u Kvinsu i na Vimbldonu!
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

"Radujem se učešću na turniru u Kvinsu. Nakon uzbudljivih turnira u Rimu i Parizu, okrećem se novim izazovima. Trava je retka i posebna podloga tako da sam srećan što ću imati mogućnost da se takmičim na ovom vrlo jakom turniru koji će mi ujedno biti i odlična priprema za Vimbldon. U Londonu će sa mnom biti Marjan Vajda i Gebhard Fil Grič i to je ono što me dodatno raduje. Za sada smo se samo dogovorili o naredna dva turnira, pa ćemo videti kasnije o planovima“, istakao je Novak.

Nekada najbolji teniser sveta posle eliminacije u četvrtini finala Rolan Garosa rekao je da ne zna da li će igrati na sezoni na travi, međutim posle nekoliko dana srpski teniser otklonio je sumnju i saopštio da će igrati u Velikoj Britaniji.

Turnir u Kvinsu na programu je od 18. do 24. juna, dok je Vimbledon zakazan za period od drugog do 15. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: